Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Szep gyozelem, aminek lehet orulni, de meg igy is valoszinubb, Anglia reszvetele a 24es EBn mint a mienk.Ezen a hídon majd akkor kell átmenni, amikor odaérünk
beltazor
több mint 3 éve
Szep gyozelem, aminek lehet orulni, de meg igy is valoszinubb, Anglia reszvetele a 24es EBn mint a mienk.

több mint 3 éve
Most megy az ismétlés, Szoboszlai konkrétan mikor a
Szabadot lőtte a
Szögletzászlótól az ellentámadást a saját 16 belül állította meg miután vissza sprintet egy egész pályát és utolérte.
Ilyen finomságok tegnap fel sem tűntek.
több mint 3 éve
lehet ezt igy gondolni csakhat az a problema, hogy a magyar valogatott es MLSZ sem igy gondolja, mert akkor a mezunkon nem lenne az, ami van. igy inkabb mi vagyunk sztem a hipokritak, hogy azt buszken hordjuk, mig a hasonlo uzenetet kozvetito dolgot meg ennyire elutasitjuk.Térdeljenek amennyit csak akarnak, de ne focimeccsen, semmi keresnivalója ott az ilyesminek.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
Ez az évszázad mérkőzése: megaláztuk a térdepléssel provokáló angolokat
én vagyok a hülye hogy odakattintok
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
Persze a szarházi, hipokrita fifanak/uefanak sem kéne támogatnia, a saját rendelkezéseiket köpik szembe.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
video.twimg.com/ext_tw_video/1536791939294679040/pu/vid/576x1024/JF7nH2X0LsCBNLuV.mp4?tag=12Mit kell itt a videón nézni? 😊
empty taxi
Sima falusi sörmeccs bohóckodásnak tűnik.
több mint 3 éve
Nyilván van kettős mérce, meg cancel culture, de egy sokadszor visszaeső pedofilt csak hamarabb elovesznek ha bugyiba nyúlkálásról van szó mint az álszent apácát aki közben fekáliával keni össze a templomfalat.Nem, hanem kinyilvánitjuk a mi veleményünket az adott tevékenységről.nem volt idom nemzetkozi sajtot olvasni, igy nem relevans 😊Ha csak arról szólna az egész hogy ők ezzel ki akarnának fejezni valamit senkit nem érdekelne, ha akarják tegyék. A probléma hogy ők azt akarják hogy mi is tegyük, és nem értik meg hogy mi nem akarjuk.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
Apropó, mit hallottál a nemzetközi sajtóban a himnuszunk alatt történtekről...?
davemayer
de attol meg nem ertek egyet ezzel, viszont ezt nem tudom, hogy masoknal is szoktak-e szankcionalni.
amugy azzal, hogy mi kifujjoljuk a terdeloket vegulis nem azt akarjuk elerni, hogy ne tegyek?
csebi
Ha nem akarnánk hogy tegyék akkor azt mondanánk hogy ne tegyék.
Felőlem ők térdelhetnek napestig, van is miért, de ne akarjanak minket is belevonni egy olyan cselekménybe amihez semmi közünk.
Még egy kérdés: ahogy Sterlinget azért dobálták meg tavaly a magyarok mert fekete, és nem azért mert gólt lőtt (hányat láttunk már azóta, német pályán is, francián is, olaszon is), úgy most Sakat is azért fütyülték az angolok mert fekete és nem azért gyenge volt igaz?
Nagyon örülök hogy a himnusz alatt énekelt dalt a csapat bosszulta meg a pályán, de azért játsszunk el a gondolattal hogy mi lenne ha mi énekelnénk bele az ő himnuszukba egy hasonló szövegezésű dalocskát...
Meg hogy kb 3x körbe járta volna már a földet a hír.
davemayer
több mint 3 éve
video.twimg.com/ext_tw_video/1536791939294679040/pu/vid/576x1024/JF7nH2X0LsCBNLuV.mp4?tag=12

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem, hanem kinyilvánitjuk a mi veleményünket az adott tevékenységről.nem volt idom nemzetkozi sajtot olvasni, igy nem relevans 😊Ha csak arról szólna az egész hogy ők ezzel ki akarnának fejezni valamit senkit nem érdekelne, ha akarják tegyék. A probléma hogy ők azt akarják hogy mi is tegyük, és nem értik meg hogy mi nem akarjuk.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
davemayer
de attol meg nem ertek egyet ezzel, viszont ezt nem tudom, hogy masoknal is szoktak-e szankcionalni.
amugy azzal, hogy mi kifujjoljuk a terdeloket vegulis nem azt akarjuk elerni, hogy ne tegyek?
csebi
Ha nem akarnánk hogy tegyék akkor azt mondanánk hogy ne tegyék.
Felőlem ők térdelhetnek napestig, van is miért, de ne akarjanak minket is belevonni egy olyan cselekménybe amihez semmi közünk.
Még egy kérdés: ahogy Sterlinget azért dobálták meg tavaly a magyarok mert fekete, és nem azért mert gólt lőtt (hányat láttunk már azóta, német pályán is, francián is, olaszon is), úgy most Sakat is azért fütyülték az angolok mert fekete és nem azért gyenge volt igaz?
Nagyon örülök hogy a himnusz alatt énekelt dalt a csapat bosszulta meg a pályán, de azért játsszunk el a gondolattal hogy mi lenne ha mi énekelnénk bele az ő himnuszukba egy hasonló szövegezésű dalocskát...
Meg hogy kb 3x körbe járta volna már a földet a hír.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Térdeljenek amennyit csak akarnak, de ne focimeccsen, semmi keresnivalója ott az ilyesminek.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
Persze a szarházi, hipokrita fifanak/uefanak sem kéne támogatnia, a saját rendelkezéseiket köpik szembe.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nem volt idom nemzetkozi sajtot olvasni, igy nem relevans 😊Ha csak arról szólna az egész hogy ők ezzel ki akarnának fejezni valamit senkit nem érdekelne, ha akarják tegyék. A probléma hogy ők azt akarják hogy mi is tegyük, és nem értik meg hogy mi nem akarjuk.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ha csak arról szólna az egész hogy ők ezzel ki akarnának fejezni valamit senkit nem érdekelne, ha akarják tegyék. A probléma hogy ők azt akarják hogy mi is tegyük, és nem értik meg hogy mi nem akarjuk.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tehat felhaborodunk, ha vkinek nem szimpatikus a mi magatartasunk ebben, viszont cserebe mi is felhaborodunk a masik kulonbozo magatartasan. majd ezek utan a mi felhaborodasunkat jogosnak erezzuk, mig a masiket nem. ertem.a virtue signalling nem mindenkinek szimpatikus.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
deyell
több mint 3 éve
a virtue signalling nem mindenkinek szimpatikus.en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
vpi
csebi
built for this shit
több mint 3 éve
en tenyleg nem tudom megerteni, hogy miert zavar minket az, ha egy masik csapat jatekosai leterdelnek ...Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
vpi
több mint 3 éve
Hihetetlen frusztráltság van ezekben a KESMA-s srácokban. Tényleg lehetne örülni, de nem, el kell kezdeni rögtön mindenféle mondvacsinált sértettséget előhozni.origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
több mint 3 éve
Fura az biztos444.hu/foci/2022/06/15/rossi-annyit-talan-mar-elertem-hogy-ha-egyszer-meghalok-lesznek-miattam-gyaszszunetek-a-magyar-stadionokban?appviewMondjuk lehet csak nalam, de ez is wtf, hogy ilyeneket odavag.
empty taxi
Mintha ezek az mlsz-nek szolnanak, ilyen sertettsegi odaszurasok, hogy kocsogok, el akartok takaritani, de baszhatjatok, sot, ezek utan ram fogtok emlekezni.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Vincent Kompany lett a Burnley menedzsere.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Az Origo sehol nincs. Ripost: Leigázta Angliát a magyar válogatott az évezred meccsénorigo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
Amúgy csak fél szemmel tudtam nézni, de összességében szerintem nem volt rossz. Kritikaként annyit: a támadójáték lehetett volna kicsit eredményesebb. Több olyan lövésünk is volt, amiből nem lett gól.
több mint 3 éve
“ A várakozásoknak megfelelően magyar válogatott sima győzelemmel Európa - bajnok lett az Albánia - Koszovó közös rendezésű EB-n, ahol a döntőben 4:0-ra verte (Orbán 2, Szoboszlai 1, Mbappe 1 (OG)) a - jellemzően négerekkel és bevándorlókkal felálló - “francia” válogatottat. További sporthíreink következnek.”origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
gamerkr
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Hát volt már rosszabb meccsélményem. Eddig három angolok elleni meccsre mehettem tudósítani, egy döntetlen, két győzelem. Szívesen 😀nem kell túlértékelni a győzelmet, csoportutolsó ellen kötelező volt
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez az MTK-s Mitrovic vmi elképesztőket védett a románok ellen, nyertek is 3-0-ra a montenegróiak.főleg hogy mijatovic 😀
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
origo:milyen jelzőt használ az origo, amikor az EB döntőn nyerünk?
braxa88
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...