Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez a jinxex jinxe volt van lesz evör 😛 🎉🥳🥳Vért isznak az angolok, és kint kapunk egy ötöst.4 meccs, 7 pont, 7:3-as gólarány, a csoport első helyén.
Inkább kitöröltem
Mögöttünk Németország, Olaszország, Anglia.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Vért isznak az angolok, és kint kapunk egy ötöst.4 meccs, 7 pont, 7:3-as gólarány, a csoport első helyén.
Inkább kitöröltem
Mögöttünk Németország, Olaszország, Anglia.
több mint 3 éve
Hajnali háromkor kelek, de egy sz@ros nl-meccs miatt nem tudok aludni, a fene egye meg ezt a válogatottat 😊Szr Soccer bezzeg az NCAA 🥳🎉🥳🎉
r.baggio
több mint 3 éve
Amúgy! Ezekért a meccsekért jár világranglista pont?
több mint 3 éve
jogos, a lényeg az eredmény 😊angol-magyar 0-3 ; román-örmény 0-3...én megvagyok ma estéreAz örmények a skótoktól kaptak ki simán, a románok Montenegró ellen égtek
Stoki
r.baggio
több mint 3 éve
Jó de ők nem angolok.Jó hogy nem ma volt a Maiden koncert.Majd holnap RHCP 😛
Tactful Cactus
dande
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ezt hívják hatèkony játèknak 😀 😀 😀
több mint 3 éve
annyira keresi, hogy nem is marad ideje felnézni ide 😀Betyár azóta is keresi!screenshot van?4 gólos idegenbelire mekkora volt a szorzó?2000 euroval raktam a -3as magyar hendit.
aki megrakta, rakja be a szelvényt.
Vrij6
Kenny
slowmotion
Toca
több mint 3 éve
England’s worst home defeat since 1928ezt akartam kérdezni. 😀
deyell
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Hajnali háromkor kelek, de egy sz@ros nl-meccs miatt nem tudok aludni, a fene egye meg ezt a válogatottat 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Betyár azóta is keresi!screenshot van?4 gólos idegenbelire mekkora volt a szorzó?2000 euroval raktam a -3as magyar hendit.
Vrij6
Kenny
slowmotion
több mint 3 éve
Jó hogy nem ma volt a Maiden koncert.Majd holnap RHCP 😛
Tactful Cactus
több mint 3 éve
4 gólos idegenbelire mekkora volt a szorzó?magyar +1,5-re volt 2-es a beten
Vrij6
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
screenshot van?4 gólos idegenbelire mekkora volt a szorzó?2000 euroval raktam a -3as magyar hendit.
Vrij6
Kenny
több mint 3 éve
England’s worst home defeat since 1928
built for this shit
több mint 3 éve
Akkor tied a wolves stadionja 😀4 gólos idegenbelire mekkora volt a szorzó?2000 euroval raktam a -3as magyar hendit.
Vrij6
Kenny
több mint 3 éve
Jó hogy nem ma volt a Maiden koncert.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
4 gólos idegenbelire mekkora volt a szorzó?2000 euroval raktam a -3as magyar hendit.
Vrij6
több mint 3 éve
angol-magyar 0-3 ; román-örmény 0-3...én megvagyok ma estéreAz örmények a skótoktól kaptak ki simán, a románok Montenegró ellen égtek
Stoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Igen. 😊A kérdésem tényleg az h mit tudunk akkor, ha nekünk kell kezdeményezni.Semmit, de most ez tényleg aktuális kérdés? Az egyik legnagyobb győzelmükkor tényleg ezt kell?
tüsi91
davemayer
4
több mint 3 éve
4 gólos idegenbelire mekkora volt a szorzó?aki megrakta, rakja be a szelvényt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Maguire beragadt😂😂😂😂
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
4-0-ra verjük épp a kontinens egyik legjobb csapatát. Legyõztük õket mar eccer. Vezetjük a halálcsoportot 4 meccs után. Évtizedek óta nézzuk a Malta, stb elleni szenvedést.És van aki most is csak károgni tud. Értem én, nem a VB döntõ.
Csak simán örüljünk!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
hahahaa 3,5 overt megtettem x4,20, a negyedik gól vendéget nem mertem x9,50-en
de Mekgájver nyomot hagyott, gyönyörűen onside-ra tette Gazdagot
több mint 3 éve
A magyar válogatottal kapcsolatban ezt tudom neked tanácsolniNem karkötők ,de akkor a selejtezőkön MIÉRT NEM JÁTSZOTTUNK ÍGY ..Károghatsz itt. Ez a harmadik gól megmutatta hogy ma tényleg jobbak voltunk. A haza induló angol szurkolók is úgy gondolják hogy nincs jelentősége és csak nem akarnak a dugóban ülni. Ha a személyiden az állampolgárságod mellé magyar van írva most biztos kiég belőle.Mivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
ThundersNFL
samu09
Szép dolog 0-3.... De mennyit ér... VB-n ott vagyunk?
ThundersNFL

Ez életünk egyik legszebb focival kapcsolatos estélye (anno a legendás 6:3 is barátságos meccs volt amúgy...), kezeljük is úgy

---