Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Annál a Panthers a Saints a Buccaners ès főleg a Pats drukkereknek semmi sem jobb 🤫🥴🙈😏🙂Jobb, mint amikor eljinxeltem a 28-3-at?Ez a jinxex jinxe volt van lesz evör 😛 🎉🥳🥳Vért isznak az angolok, és kint kapunk egy ötöst.4 meccs, 7 pont, 7:3-as gólarány, a csoport első helyén.
Inkább kitöröltem
Mögöttünk Németország, Olaszország, Anglia.
Sobri Jóska
dande
iktriad
több mint 3 éve
Holnap letoltom a meccset, es meg egyszer megnezem! 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Persze abban benne volt a Pats szóval egy fos jinx volt.Jobb, mint amikor eljinxeltem a 28-3-at?Ez a jinxex jinxe volt van lesz evör 😛 🎉🥳🥳Vért isznak az angolok, és kint kapunk egy ötöst.4 meccs, 7 pont, 7:3-as gólarány, a csoport első helyén.
Inkább kitöröltem
Sobri Jóska
dande
iktriad
több mint 3 éve
4 - England have lost a home match by 4+ goals without scoring for the first time in their entire history. Unexpected.
— OptaJoe (@OptaJoe) June 14, 2022
több mint 3 éve
Jobb, mint amikor eljinxeltem a 28-3-at?Ez a jinxex jinxe volt van lesz evör 😛 🎉🥳🥳Vért isznak az angolok, és kint kapunk egy ötöst.4 meccs, 7 pont, 7:3-as gólarány, a csoport első helyén.
Inkább kitöröltem
Sobri Jóska
dande
több mint 3 éve
Meg -3nál gólokban, otthon, a szerintük harmat gyenge magyarok ellenÉs hogy 0-3nál lehozza a Sakát és behozza Maguiret, és mégis kaptak még egyet...!!!!Akkor mondjuk már egy ember mínusz voltak
davemayer
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Csaxólok hogy ma szülinapom van és angol verést kértem reggelKerjel mar nekem is vmi faszanyosat!
#JC6

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
NSO6:3, 7:1, 4-0... Puskásék után most a Puskás-akadémisták rendezték le az angolokat, vezetjük az NL-csoportunkat.
több mint 3 éve
És hogy 0-3nál lehozza a Sakát és behozza Maguiret, és mégis kaptak még egyet...!!!!Akkor mondjuk már egy ember mínusz voltak
davemayer
több mint 3 éve
És hogy 0-3nál lehozza a Sakát és behozza Maguiret, és mégis kaptak még egyet...!!!!mondjuk hogy Maguire miatt gólt kap a csapata, az olyan mint a kék ég
davemayer
mindennapos
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Es ugyanígy végig lehet menni egy EB-n is.4 ponttal továbbjutni a csoportból, aztán már csak 3-4 ilyen kis győzelem, és ott is a trófea.
több mint 3 éve
Csaxólok hogy ma szülinapom van és angol verést kértem reggelNagyon fájt?
#JC6
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
És hogy 0-3nál lehozza a Sakát és behozza Maguiret, és mégis kaptak még egyet...!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szeptemberig vezetjük a csoportot 😀
több mint 3 éve
Csaxólok hogy ma szülinapom van és angol verést kértem reggelMég jó hogy nem ugrottál be a nagykövetségre reggel. HB!
#JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Pedig mikor lejöttek Sallai és Szoboszlai, azt hittem összezuhanunk!Ilyen gyenge csapat ellen jobb ha pihennek a stabil kezdők garbage timeban.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ a meccs fantasztikus!!!
NB2
több mint 3 éve
Football is coming home
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Csaxólok hogy ma szülinapom van és angol verést kértem reggelAkkor, Isten éltessen sokáig!😉
#JC6

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Oké, de azt kérdezd már meg, hogy a komoly csapatok ellen mikor játszunk?😀Vért isznak az angolok, és kint kapunk egy ötöst.4 meccs, 7 pont, 7:3-as gólarány, a csoport első helyén.
Inkább kitöröltem
Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Amúgy! Ezekért a meccsekért jár világranglista pont?Valamennyi biztos...
Hanni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Pedig mikor lejöttek Sallai és Szoboszlai, azt hittem összezuhanunk!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ a meccs fantasztikus!!!
több mint 3 éve
Nehogy véletlenül örülj egy picit is... Ezt a rinyát b+, amit letolsz itt meccsek óta, elképesztő...Mivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
ThundersNFL

több mint 3 éve
Csaxólok hogy ma szülinapom van és angol verést kértem reggel
több mint 3 éve
Teljesen értelmezhetetlen.Qrva vicces.
Le kéne nyomni a maradék ket meccset holnap egymás után.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
És ami a lényeg: közel a bentmaradás 😛Vért isznak az angolok, és kint kapunk egy ötöst.4 meccs, 7 pont, 7:3-as gólarány, a csoport első helyén.
Inkább kitöröltem
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal