Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mivel Tierney üveg, az Arzenyál ajánlatot tett Alex Grimaldora (Benfica Left Back).Hol lehet nekik donatelni hogy ne Tavares legyen ott
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mivel Tierney üveg, az Arzenyál ajánlatot tett Alex Grimaldora (Benfica Left Back).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ibra azért kemény volt: holland (Ajax), olasz (Juve, Inter, Milan), spanyol (Barca) és francia (PSG) bajnoki címeket is nyert, a Juvések a *-sok. A MU-val csak az EL jött össze.A francia nem számít. 😊A négy különböző országban szerzett bajnoki cím is ritka, 4 topligás sztem nincs is.CR meg kell a halalnak, de komolyan. inkabb jojjon Kane, akirol irogatnak is.Nekem az utóbbi évek kedvenc átigazolása lenne CR7 egy német csapathoz, a Bundesligába.
Nemzetes és vitézlő csebi
Szerintem ő lehetne az első, aki bajnok mind a 4 topbajnokságban.
De legalábbis az első igazán jó focista, nem valami peremember, akinek véletlen összejött csereként vagy kereten.
Bár ha a Brémába menne annak jobban örülnék, de annak nulla a realitása. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Ibra, van Bommel, Robben, Beckham, Henry, Maxwell, Thiago Alcantara, Khedira, Coman nyertek háromban, ha a francia liga is számít.
Ha nem, akkor Robben, Khedira v Bommel és Thiago.
Willie Parker
De köszi, én fejből, az elmúlt időszakot nem igazán követve jutottam arra, hogy nincs olyan, aki egyszerre angol, spanyol, olasz es német bajnok.
CR-nak a Bayernben összejöhetne. Nekem tetszene.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
De Jongot úgy tűnik csak eladtuk, de nem tetszik, az sem ahogyan...miközben Rafinhákat hozunk....biztos jó volt a majdnem kieső Leedsben, csak hát 😒kapkodunk mint fuldokló a levegő után....
több mint 3 éve
A francia nem számít. 😊A négy különböző országban szerzett bajnoki cím is ritka, 4 topligás sztem nincs is.CR meg kell a halalnak, de komolyan. inkabb jojjon Kane, akirol irogatnak is.Nekem az utóbbi évek kedvenc átigazolása lenne CR7 egy német csapathoz, a Bundesligába.
De legalábbis az első igazán jó focista, nem valami peremember, akinek véletlen összejött csereként vagy kereten.
Őszentsége Sobri Jóska
Ibra, van Bommel, Robben, Beckham, Henry, Maxwell, Thiago Alcantara, Khedira, Coman nyertek háromban, ha a francia liga is számít.
Willie Parker
De köszi, én fejből, az elmúlt időszakot nem igazán követve jutottam arra, hogy nincs olyan, aki egyszerre angol, spanyol, olasz es német bajnok.
CR-nak a Bayernben összejöhetne. Nekem tetszene.
több mint 3 éve
A négy különböző országban szerzett bajnoki cím is ritka, 4 topligás sztem nincs is.CR meg kell a halalnak, de komolyan. inkabb jojjon Kane, akirol irogatnak is.Nekem az utóbbi évek kedvenc átigazolása lenne CR7 egy német csapathoz, a Bundesligába.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Micsoda vásári seftelo cigánykodás mehet a Barcanál hogy nem létező pénzekkel vesznek játékosokat 🙂Nekem a de Jong-os sztori tetszik, akkor engedik el az MUIba, ha lemond a ki nem fizetett fizujáról, 26 M euro, a srác inkább marad. Már az MU-t is rá akarták venni, hogy fizesse ki helyettük Frenkie-t. 😀
Mondjuk a De Jong féle pénzt a Dembele, Torres, Auba sor mellé pont nem egy Raphinhara kéne elverni amikor a védelem a kókler és a szánalmas között ingadozik....
FLZOLI
És ezek igazolnak 70+ milláért játékosokat. Elképesztőek.
több mint 3 éve
CR meg kell a halalnak, de komolyan. inkabb jojjon Kane, akirol irogatnak is.Nekem az utóbbi évek kedvenc átigazolása lenne CR7 egy német csapathoz, a Bundesligába.
több mint 3 éve
Beszarok ezen a Vadóczon 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Micsoda vásári seftelo cigánykodás mehet a Barcanál hogy nem létező pénzekkel vesznek játékosokat 🙂Mondjuk a De Jong féle pénzt a Dembele, Torres, Auba sor mellé pont nem egy Raphinhara kéne elverni amikor a védelem a kókler és a szánalmas között ingadozik....
több mint 3 éve
De mondom, hogy Kane még ősszel heti 400 ezret akart, most elvileg az ügynöke 350-et dobott be, ha hosszabbít.akkor az olyan brutto 20 millio font evente. igen, ez felboritana a berstrukturat. foleg azzal, hogy De Ligtert is megyunk eleg szepen, es latva Hasan repteri arcat sztem le is igazoljuk. tul sok berkiadas lenne mar ez igy meg Lewa tavozasaval is ...Az angliai szabályok szerint az adózás utáni összeget kell feltüntetni, úgyhogy gondolom hogy netto összeg.heti 200 ezer font az kb eves szinten 13 millio EUR. ennel azert joval tobbet keresnek jo paran, vagy ez netto?Kane egy pillanat alatt felrúgja a fizetési szabályaitokat, heti 200 ezer fontot keres, ami bónuszokkal együtt heti 250 ezerre ugrik.allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
Első edzés után odament Gnabryhoz: ugye meghosszabbitod a szerzodesed?
Imádom a csavot pedig még egy percet sem játszott 😊
FLZOLI
CR meg kell a halalnak, de komolyan. inkabb jojjon Kane, akirol irogatnak is.
Willie Parker
Mane amugy eves szinten kap 20 millat.
Willie Parker
több mint 3 éve
akkor az olyan brutto 20 millio font evente. igen, ez felboritana a berstrukturat. foleg azzal, hogy De Ligtert is megyunk eleg szepen, es latva Hasan repteri arcat sztem le is igazoljuk. tul sok berkiadas lenne mar ez igy meg Lewa tavozasaval is ...Az angliai szabályok szerint az adózás utáni összeget kell feltüntetni, úgyhogy gondolom hogy netto összeg.heti 200 ezer font az kb eves szinten 13 millio EUR. ennel azert joval tobbet keresnek jo paran, vagy ez netto?Kane egy pillanat alatt felrúgja a fizetési szabályaitokat, heti 200 ezer fontot keres, ami bónuszokkal együtt heti 250 ezerre ugrik.allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
FLZOLI
Willie Parker
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az angliai szabályok szerint az adózás utáni összeget kell feltüntetni, úgyhogy gondolom hogy netto összeg.heti 200 ezer font az kb eves szinten 13 millio EUR. ennel azert joval tobbet keresnek jo paran, vagy ez netto?Kane egy pillanat alatt felrúgja a fizetési szabályaitokat, heti 200 ezer fontot keres, ami bónuszokkal együtt heti 250 ezerre ugrik.allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
FLZOLI
Willie Parker
több mint 3 éve
heti 200 ezer font az kb eves szinten 13 millio EUR. ennel azert joval tobbet keresnek jo paran, vagy ez netto?Kane egy pillanat alatt felrúgja a fizetési szabályaitokat, heti 200 ezer fontot keres, ami bónuszokkal együtt heti 250 ezerre ugrik.allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
FLZOLI
Willie Parker
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ja, kb egyforma, de ugye most tárgyalgatnak heti 350 ezerről a Csirkékkelaz mennyi euró? 250e? annyit megkeres Mané is, nem?Kane egy pillanat alatt felrúgja a fizetési szabályaitokat, heti 200 ezer fontot keres, ami bónuszokkal együtt heti 250 ezerre ugrik.allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
FLZOLI
Willie Parker
egyébként szerintem még le is mondana akár némi pénzről, csak nyerhessen végre valamit
slowmotion
több mint 3 éve
az mennyi euró? 250e? annyit megkeres Mané is, nem?Kane egy pillanat alatt felrúgja a fizetési szabályaitokat, heti 200 ezer fontot keres, ami bónuszokkal együtt heti 250 ezerre ugrik.allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
FLZOLI
Willie Parker
egyébként szerintem még le is mondana akár némi pénzről, csak nyerhessen végre valamit
több mint 3 éve
Kane egy pillanat alatt felrúgja a fizetési szabályaitokat, heti 200 ezer fontot keres, ami bónuszokkal együtt heti 250 ezerre ugrik.allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
FLZOLI
több mint 3 éve
Annyiért szerintem hülyeség lenne, Levy vére most sem fog változni, akkor már inkább egy fiatal.allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
FLZOLI
több mint 3 éve
allitolag Barca tegnap este benyujtott egy 50 millas ajanlatot, sztem azt elfogadjuk.Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
FLZOLI
több mint 3 éve
Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Én azért egy Lewa, CR cserét nyomnek, nagyon kéne egy golvago a csapatba, a lengyel meg tuti szetcsapja a morált
több mint 3 éve
Mane állítólag rohadt nagy pozitív impact volt az edzéseken. Személyiségével egyből sikereket aratott le.Első edzés után odament Gnabryhoz: ugye meghosszabbitod a szerzodesed?
több mint 3 éve
A smilei nem az igazolásnak szólt, hanem az nso cikknek, hogy martin a brexit miatt nem igazolhatott angliába. Hát, korea kicsit odébb van 😀A cikk szerint 4 jatekos ment a bundasba nem reg onnan...mondjuk bundas ebbol nem lesz.Ádám Martin -> Hyundai, Dél - Korea 😀Novothny Soma ugye Korea után került a Bochumhoz, nem szokványos ugródeszka, de nem hülyeség, Ádám fizikai ereje jó lehet oda, ellenberger rengeteg fürge védő van arrafelé úgyhogy ha megragad az azt jelenti h gyorsult.
peach
empty taxi
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ez az angol-norvég női meccs mi 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Eljön az az idő, hogy megéri az aranylábúaknak elmenni a ciprusi kettőbe is focizni, mert jobban keresnek mint az NB1ben. 😀😀😀Viccen kívül én rohadtul nagyra becsülök minden magyar focistát, aki ki akar lépni ebből a nihilből, nem hiszem hogy Ádám sokkal jobban keresne, de most világot láthat, új helyzetben próbálhatja ki magát. Őszintén drukkolok neki!!
több mint 3 éve
Bundagyanús 🤣This is why expected goals can never be 1.0 🫣💀
— PFF FC (@PFF_FC) July 11, 2022
pic.twitter.com/0ynHIYAQ1F
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...