Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
fb.watch/enQ3DvLmCn/Az idő megszépítette vagy miért nem emlékeztem, mekkora suttyó volt a Simon Tibi?
Amúgy ezzel mit akart a Kubatov?
több mint 3 éve
Én meg nem azt nem értem miért kell eljátszanotok évek óta ezt a műhisztit. Basszus nem fogják vörös szőnyeggel fogadni őket, mert szlovávok. A világon több ezernyi focibunyó van, akkor csönd van, csak mindig akkor érzitek azt, hogy meg kell szólalni mikor a magyarok az érintettek és lehet őket fikázni.2022-t írunk, engedjük már ezt el. Ráadásul az UEFA/FIFA kiemelt figyelemmel van már nem csak a válogatott felé, hanem a magyar klubcsapatok felé is. Biztos örülni fogsz majd egy zárt kapunak vagy akár többnek is, nem? Megéri majd a balhé.
Kint sem féltem amúgy a fradistákat, lengyelekkel kiegészülve igen komoly brigád fog kimenni.
NB2
A gyűlölet sosem volt megoldás.
több mint 3 éve
Az ilyenek vajon tanácsot is kérnek vagy maguktól ennyire gyengék? 😀Pedig Moussa Wague-t még el is engedték Lewa miatt, hogy legyen elég W.
m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/07/20/kifogytak-a-w-betubol-a-barcelonanal-elfogytak-a-lewandowski-mezek/?fbclid=IwAR3DzovSpJ_vDEc7-qkddP9nd31P2_jS-aeR0DpuPbUAM_kMonT9LNXsjoU
Matthew99
több mint 3 éve
Gondoltam fogadok a Fradi zart kapura, de rajottem, hogy uriember biztosra nem fogad. 😕Az rád akkor nem vonatkozik. 😊
Stez

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Az ilyenek vajon tanácsot is kérnek vagy maguktól ennyire gyengék? 😀m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/07/20/kifogytak-a-w-betubol-a-barcelonanal-elfogytak-a-lewandowski-mezek/?fbclid=IwAR3DzovSpJ_vDEc7-qkddP9nd31P2_jS-aeR0DpuPbUAM_kMonT9LNXsjoU

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Gondoltam fogadok a Fradi zart kapura, de rajottem, hogy uriember biztosra nem fogad. 😕
több mint 3 éve
Csürhe akcióban: rangado.24.hu/magyar_foci/2022/07/20/fuck-you-slovan-ferencvaros-ultrak-belvaros/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Holmant? Vagy a kinizsi afrikai légióját?jó de ez ma nem egy sima meccs nemde? Elvileg le kell szedni a játékosonak egymás fejét. Föleg ha szurkolótábor hergeli a szlovák csapat játékosait.Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
Toto21
r.baggio
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dawyd728
4 167
Csodálatos látni, ahogy a 92-es eseményeket saját bőrén tapasztalt Farkasházyt a szellemileg alultáplált horda üti vágja a napokban. Mi kell ahhoz, h a Fradi történetének egyik legfájóbb meccséről, annak körülményeiről emlékező társukhoz legalább ilyenkor ne merő gyűlölettel viszonyuljanak?! A saját szurkolótársuk összeverés elől való megmenekülésén sopánkodnak..Ezek az emberek vannak kiakadva legjobban, amikor valaki azt mondja nem tud szurkolni xy magyar csapatnak, mert..
több mint 3 éve
Szerinted a játékosokat, főleg a rengeteg légióst mennyire érdekli ez a villongas, főleg egy 30 évvel ezelőtti balhé? Jó részük meg meg se született akkor...jó de ez ma nem egy sima meccs nemde? Elvileg le kell szedni a játékosonak egymás fejét. Föleg ha szurkolótábor hergeli a szlovák csapat játékosait.Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
Toto21
r.baggio
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hát, megint én vagyok az öreg.btw mi történt 92ben?index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/09/16/1992_szlovak_kommandosok_szetverik_a_magyar_szurkolokat_poszonyban/
Löfli
Negritis, a vajda
Ott voltam Pozsonyban.
(most nem megyek!)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
jó de ez ma nem egy sima meccs nemde? Elvileg le kell szedni a játékosonak egymás fejét. Föleg ha szurkolótábor hergeli a szlovák csapat játékosait.Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
Toto21
r.baggio
több mint 3 éve
Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀Oda-visszavágós rendszerben az első meccsen meglátásom szerint különösebben nem szakad meg senki
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tehát ma az 5,5-nél több sárga 3-as odds-ért ajándék? 😀
több mint 3 éve
Én meg nem azt nem értem miért kell eljátszanotok évek óta ezt a műhisztit. Basszus nem fogják vörös szőnyeggel fogadni őket, mert szlovávok. A világon több ezernyi focibunyó van, akkor csönd van, csak mindig akkor érzitek azt, hogy meg kell szólalni mikor a magyarok az érintettek és lehet őket fikázni.Nagyon érdekes, amikor meg külföldi esetet hoz valaki, akkor egyből az a mondás, hogy előbb talán a saját házunk táján kéne söprögetni, meg hogy amit azok csinálnak, nem jogosít fel minket hasonló balhéra, cirkuszra. Akkor most van rajta sapka, vagy nincs rajta sapka? 🙄
Kint sem féltem amúgy a fradistákat, lengyelekkel kiegészülve igen komoly brigád fog kimenni.
NB2

több mint 3 éve
btw mi történt 92ben?Én 94-re emlékeztem. Kommandósok lényegében minden ok nélkül (vagy legalábbis túlzott reakcióval) rátámadtak a stadionban a fradi szurkólókra. Természetesen erősen nacionalista felhangot kapott az egész sztori akkor. De előttem vannak a tv felvételek, akkor kezdtem eszmélődni, 12 évesen, nem volt jó látni.
Löfli
Most látom Negri megelőzőött 😀
több mint 3 éve
btw mi történt 92ben?index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/09/16/1992_szlovak_kommandosok_szetverik_a_magyar_szurkolokat_poszonyban/
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
btw mi történt 92ben?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
feel the sarcasmRég volt a földrajzóra, Pozsony már a Balkán? 😊azért a balkánon nem ártApa kezdődik...Mondjuk az nem teljesen világos, hogy Európa közepén egy labdarúgó klub csapatbuszára minek golyóálló üveg 😂
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-a-slovan-jatekosait-szallito-autobuszt-kep-2903963
iktriad
Még valahol Argentínában vagy Mexikóban megérteném...
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 3 éve
Én meg nem azt nem értem miért kell eljátszanotok évek óta ezt a műhisztit. Basszus nem fogják vörös szőnyeggel fogadni őket, mert szlovávok. A világon több ezernyi focibunyó van, akkor csönd van, csak mindig akkor érzitek azt, hogy meg kell szólalni mikor a magyarok az érintettek és lehet őket fikázni.sztem minden balhénál el van mondva hogy a balhézók kretének
NB2
több mint 3 éve
Én meg nem azt nem értem miért kell eljátszanotok évek óta ezt a műhisztit. Basszus nem fogják vörös szőnyeggel fogadni őket, mert szlovávok. A világon több ezernyi focibunyó van, akkor csönd van, csak mindig akkor érzitek azt, hogy meg kell szólalni mikor a magyarok az érintettek és lehet őket fikázni.Kint sem féltem amúgy a fradistákat, lengyelekkel kiegészülve igen komoly brigád fog kimenni.
több mint 3 éve
Idióta bagázs, esküszöm nem értem miért csinálják ezt az üzengetést. És hol van még az este...Arról nem is beszélek, hogyha egyáltalán el mernek majd menni a visszavágóra, nem biztos, hogy haza is jönnek.
NSO is az elsők között lesz, aki kiakad, bezzeg a mai címlap... 😀
Valamilyen szinten megérteném, ha egy visszavágó előtt állnánk, de ez csak az első meccs. Barmok
több mint 3 éve
t.me/ultrastifo/1690?fbclid=IwAR0Kd1ZeUb3psZg5JXcwoL-7THHOxRi6xbEahOcrhFwzoVd-g6OLl8OIIFoIgazi class act, ha jól látom a Bazilika előtt 😊
De hát ugye EEE meg ilyenek.

több mint 3 éve
Rég volt a földrajzóra, Pozsony már a Balkán? 😊azért a balkánon nem ártApa kezdődik...Mondjuk az nem teljesen világos, hogy Európa közepén egy labdarúgó klub csapatbuszára minek golyóálló üveg 😂
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megtamadtak-a-slovan-jatekosait-szallito-autobuszt-kep-2903963
iktriad
Még valahol Argentínában vagy Mexikóban megérteném...
warr_b
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
Mondjuk nem azert, de ha ma ertelmes magyar jatekos valaki, akkor ugrodeszkanak pont, hogy baromi jo valasztas a Fradi. Minden evben nemzetkozi kupaznak, el is jutnak valamelyik csoportkorig, ez siman jobb lehetoseg, mint egy angol 2 vagy egy osztrak, netan valami ciprusi elvonal. Nem veletlen, hogy a Fradibol manapsag 1-2 evente magasabb szintre is tud jutni jatekos.Mondjuk ezt az ördögi kort nem értem miért nem lehet megfutni.Amúgy ironikusak ezek a nagy indulatok annak tükrében, hogy a Slovan kezdőcsapatában jó eséllyel pont ugyanannyi magyar lesz, mint a Fradiban. | (Egy.) |Ez, hogy még mindig itt tartunk hogy 1 magyar lesz a kezdőben... legyen 6-7, és szopjunk ki, az jobb?
Még jó, hogy a mai Sport címlapján nem tépik fel a régi sebeket a 92-es meccs narratívájával. Csak vicceltem.
Az akkor még jó eséllyel meg se született légiós pont telibe fogja szarni a dolgot, de legalább akiknek kurvára nem kéne tűzbe jönni, annak itt a vörös posztó. Okos. Aztán. ha valami balhé és üres lelátós meccsek lesznek, kettőt lehet találni, hogy melyik sajtóorgánum lesz majd miatta kiakadva.
iktriad
Mindegy a nemzetiség, az van a csapat mögé írva hogy HUN, nekik meg hogy SVK, és a sikert az adott ország bajnokcsapata jegyzi, ennyi.
Elkezdhetnétek túllépni már ezen, majd ha lesz magyar aki elég jó hozzá akkor ő fog játszani.
davemayer
Ha értelmes magyar játékos vagy nem mész a Fradiba ha meg nem vagy top játékos akkor meg nem férsz be a Fradiba.
Toca
A gond inkabb az, hogy eleg keves magyar jatekos van, akit kezdetni kellene stabilan, mert olyan szintet is kepvisel, hogy Csercseszov hajlando legyen valami kulfoldit leultetni helyette. Szemmel lathatoan kicsit sem erdekli, hogy magyart jatszasson, es amig eredmenyek vannak, a Fraditol sem szolnak oda, hogy azert neha napjan felkuldhetne valami hunt is q palyara.