Soccer
Most épp Arteta a fiatal Pogbához, Vincent Kompany pediglen Yaya Tourehez látja hasonlatosnak.
Állítólag ez is befolyásolja, hogy Y. Tielemans után csökkent (megszunt) az érdeklõdés.
Lokonga megbizható védekezõ KP, ez alap, de támadásoknal (is) kiváló nyolcas, ha engedik elõre. Erre jöttek most rá, végre.
Álmom válna valóra, ha Xhaka elhúzna, és Lokonga lenne ott. Sztem nem mérik meglépni, de legalább kap majd esélyt. Sztem élni fog vele. Úgyhogy most jó a kedvem. 😊⚽

Állat vagyok, ami enni kér...
Pedig 7 éves távlatban a Real-Barca páros agyonveri a 3-tól lefele lévőt, az angoloknál meg csak 2 ilyen év volt.Nincs Real köd, nem is volt, de világ vicce, hogy egy lapon említed a PL és mondjuk a spanyol, olasz, német középcsapatokat.Jó, te a Real ködön nem látsz túl, szóval nem is erőlködöm azzal h a West Ham, Newcastle, Leicester, Villa vs Stuttgart, Frankfurt, Gladbach, Leverkusen v Betis, Villarreal, Bilbao, Sociedad v Napoli, Roma, Lazio lehetőségeit összevessük. És akkor még nem a Chelsea, Tham az összehasonlítási alap.Gondolom ezért pofoz le mindenkit a City és a Pool évek óta kb vereség nélküli szezonokkal mert olyan erős a resztli.Ja, pont ezért nem lehet félvállról venni őket, mint máshol.Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l
— Football Transfers (@Transfersdotcom) July 25, 2022
empty taxi
FLZOLI
Willie Parker
FLZOLI
Willie Parker
Én is tudtam lelkesedni egy szimpatikus, jól összerakott csapatert, tök mindegy milyen ligában van, de amikor 100 milliókért vásárolnak játékosokat csak mert miért ne, ne tegyünk már úgy mintha az tök természetes lenne.
FLZOLI
Nincs Real köd, nem is volt, de világ vicce, hogy egy lapon említed a PL és mondjuk a spanyol, olasz, német középcsapatokat.Jó, te a Real ködön nem látsz túl, szóval nem is erőlködöm azzal h a West Ham, Newcastle, Leicester, Villa vs Stuttgart, Frankfurt, Gladbach, Leverkusen v Betis, Villarreal, Bilbao, Sociedad v Napoli, Roma, Lazio lehetőségeit összevessük. És akkor még nem a Chelsea, Tham az összehasonlítási alap.Gondolom ezért pofoz le mindenkit a City és a Pool évek óta kb vereség nélküli szezonokkal mert olyan erős a resztli.Ja, pont ezért nem lehet félvállról venni őket, mint máshol.Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l
empty taxi
FLZOLI
Willie Parker
FLZOLI
Willie Parker
Én is tudtam lelkesedni egy szimpatikus, jól összerakott csapatert, tök mindegy milyen ligában van, de amikor 100 milliókért vásárolnak játékosokat csak mert miért ne, ne tegyünk már úgy mintha az tök természetes lenne.
Anno Gyánó Szabit egy barátságos meccsen elkövetett köpésért tiltottak el bajnoki meccstől...Eltiltják a következő 3 friendly-re?Megint aláverhetne neki valaki egy olyat hogy ne essen le, aztán akkor legalább nem kell színészkedni. Amíg nem kezdik el eltiltani az ilyeneket pár meccsre addig ezt fogják csinálni.Huzatot kapott a bokájaNeymar during a preseason game in Japan 😬
— B/R Football (@brfootball) July 25, 2022
(via @CBSSportsGolazopic.twitter.com/1VUHLEcDcp
Sixo
Willie Parker
Matthew99
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Eltiltják a következő 3 friendly-re?Megint aláverhetne neki valaki egy olyat hogy ne essen le, aztán akkor legalább nem kell színészkedni. Amíg nem kezdik el eltiltani az ilyeneket pár meccsre addig ezt fogják csinálni.Huzatot kapott a bokájaNeymar during a preseason game in Japan 😬
Sixo
Willie Parker
Matthew99
Reméljük a családja nem megy vele 😂😂😂West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l
empty taxi
Megint aláverhetne neki valaki egy olyat hogy ne essen le, aztán akkor legalább nem kell színészkedni. Amíg nem kezdik el eltiltani az ilyeneket pár meccsre addig ezt fogják csinálni.Huzatot kapott a bokájaNeymar during a preseason game in Japan 😬
Sixo
Willie Parker

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Jó, te a Real ködön nem látsz túl, szóval nem is erőlködöm azzal h a West Ham, Newcastle, Leicester, Villa vs Stuttgart, Frankfurt, Gladbach, Leverkusen v Betis, Villarreal, Bilbao, Sociedad v Napoli, Roma, Lazio lehetőségeit összevessük. És akkor még nem a Chelsea, Tham az összehasonlítási alap.Gondolom ezért pofoz le mindenkit a City és a Pool évek óta kb vereség nélküli szezonokkal mert olyan erős a resztli.Ja, pont ezért nem lehet félvállról venni őket, mint máshol.Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l
empty taxi
FLZOLI
Willie Parker
FLZOLI
Tudom hogy fura, de vannak Moyes csapatok, akiknek tudok drukkolni - lásd Moyes Evertonja - , és ez a csapat is szimpatikus.Ja, pont ezért nem lehet félvállról venni őket, mint máshol.Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l
empty taxi
FLZOLI
Willie Parker
Ha Aguerd és Scamacca mellé tényleg behúzzák még Kostic-ot és Zielinski-t is, fel kell kötni ellenük a gatyát.
Gondolom ezért pofoz le mindenkit a City és a Pool évek óta kb vereség nélküli szezonokkal mert olyan erős a resztli.Ja, pont ezért nem lehet félvállról venni őket, mint máshol.Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l
empty taxi
FLZOLI
Willie Parker
de pont ez a lényeg, a man city (és a pool is részben) azért húzta fel az akadémiát mert az FA szabályzata előnybe hozza a "hazai nevelésű" játékosokat (brexit miatt is) így ha kijön minden évben 3-4 középszerű játékos meg 1 jobb akkor 100-150 millát lehet vele keresniempty taxiHát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.
FLZOLI
és ha 2-3 évente jön 1 valaki a kezdőbe akkor azzal kvázi spóroltak 80-100 millát
emellé a könyvelésben is faszán mutat az egész és ha esetleg az olaj lóvé elapad sincsenek akkora szarban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ja, pont ezért nem lehet félvállról venni őket, mint máshol.Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l
empty taxi
FLZOLI
Huzatot kapott a bokájaNeymar during a preseason game in Japan 😬
Sixo
Neymar during a preseason game in Japan 😬
Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l
empty taxi
West Ham agreed a €42m fee for Sassuolo striker Gianluca Scamacca, according to Fabrizio Romano 🇮🇹 ⚒️ pic.twitter.com/AYta37ZP2l

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
www.youtube.com/watch?v=pRpDaIKzrz0

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Bevált dolog az alkoholtilalom, szerintem Guimaraes-ben is be volt vezetve csütörtökön, ezért nem randalíroztak a Puskás ultrák.vagy ezért, vagy mert... 😀
Tony Adams
nem tudom. én felső sorokban vagyok-voltam a kapu mögött, általában 1-2 sört iszom meg maximum, de sokszor még azt sem.De gondolom a kabszi azért csak mehet nem? 😵hvg.hu/elet/20220724_Alkoholtilalommal_keszul_Pozsony_az_FTC_erkezesereamúgy ha jól tudoma B közép magjában, a lenti részeken kvázi alkoholtilalom van. szóval ez sokat nem segít ...
empty taxi
Nemzetes és vitézlő csebi
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
De gondolom a kabszi azért csak mehet nem? 😵hvg.hu/elet/20220724_Alkoholtilalommal_keszul_Pozsony_az_FTC_erkezesereamúgy ha jól tudoma B közép magjában, a lenti részeken kvázi alkoholtilalom van. szóval ez sokat nem segít ...
empty taxi
Nemzetes és vitézlő csebi
hvg.hu/elet/20220724_Alkoholtilalommal_keszul_Pozsony_az_FTC_erkezesereamúgy ha jól tudoma B közép magjában, a lenti részeken kvázi alkoholtilalom van. szóval ez sokat nem segít ...
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
azért ez egy elég komoly offseason Salitól:
De Ligt, Mazra, Gavrebach, Tel, Mané és Gnabry is hosszabbított 2026ig.
ne feledjünk el, hogy Salinak is lejár a szerződése év végén, contract year volt és mutatnia kellett valamit. ebben azért az a vicces, hogy az igazolások előtti hasonló keretre azt mondta Flicknek, hogy rendben van. ehhez képest, most jött ide egy kezdő védő Süle helyére, egy kezdő jobb szélső hátvéd (akiért könyörgött Flick anno), egy középső középpályás (szintén könyörgött egyért Flick sőt tavaly még előtte Sabitzer is érkezett ide) egy szélső tehetség. (Manét kiveszem, mert sztem ő nem jött volna, ha Lewa marad, hosszabbít) állítólag nagyon jó benyomást tesz a tárgyalásokon a játékosokra Nagelsmannal együtt (fun fact: Manét nagyon meggyőzte az, ahogy Nagelsmann beszélt neki a fociról mikor először találkoztak).