Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az Arsenyálban végre feltūnt, kis kedvencem, Lokonga mekkora király.
Most épp Arteta a fiatal Pogbához, Vincent Kompany pediglen Yaya Tourehez látja hasonlatosnak.
Állítólag ez is befolyásolja, hogy Y. Tielemans után csökkent (megszunt) az érdeklõdés.

Lokonga megbizható védekezõ KP, ez alap, de támadásoknal (is) kiváló nyolcas, ha engedik elõre. Erre jöttek most rá, végre.

Álmom válna valóra, ha Xhaka elhúzna, és Lokonga lenne ott. Sztem nem mérik meglépni, de legalább kap majd esélyt. Sztem élni fog vele. Úgyhogy most jó a kedvem. 😊⚽

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 180
Múltkor pont volt egy táblázat, hogy idegenben mennyi pontot hullatnak el a kis és középcsapatok ellen a nagyok spanyolban is, és az pont azt mutatta hogy nem sétagalopp az már mostanában.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 228

empty taxi
Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.
FLZOLI
Ja, pont ezért nem lehet félvállról venni őket, mint máshol.
Willie Parker
Gondolom ezért pofoz le mindenkit a City és a Pool évek óta kb vereség nélküli szezonokkal mert olyan erős a resztli.
FLZOLI
Jó, te a Real ködön nem látsz túl, szóval nem is erőlködöm azzal h a West Ham, Newcastle, Leicester, Villa vs Stuttgart, Frankfurt, Gladbach, Leverkusen v Betis, Villarreal, Bilbao, Sociedad v Napoli, Roma, Lazio lehetőségeit összevessük. És akkor még nem a Chelsea, Tham az összehasonlítási alap.
Willie Parker
Nincs Real köd, nem is volt, de világ vicce, hogy egy lapon említed a PL és mondjuk a spanyol, olasz, német középcsapatokat.
Én is tudtam lelkesedni egy szimpatikus, jól összerakott csapatert, tök mindegy milyen ligában van, de amikor 100 milliókért vásárolnak játékosokat csak mert miért ne, ne tegyünk már úgy mintha az tök természetes lenne.
FLZOLI
Pedig 7 éves távlatban a Real-Barca páros agyonveri a 3-tól lefele lévőt, az angoloknál meg csak 2 ilyen év volt.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com

empty taxi
Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.
FLZOLI
Willie Parker
Gondolom ezért pofoz le mindenkit a City és a Pool évek óta kb vereség nélküli szezonokkal mert olyan erős a resztli.
FLZOLI
Jó, te a Real ködön nem látsz túl, szóval nem is erőlködöm azzal h a West Ham, Newcastle, Leicester, Villa vs Stuttgart, Frankfurt, Gladbach, Leverkusen v Betis, Villarreal, Bilbao, Sociedad v Napoli, Roma, Lazio lehetőségeit összevessük. És akkor még nem a Chelsea, Tham az összehasonlítási alap.
Willie Parker
Nincs Real köd, nem is volt, de világ vicce, hogy egy lapon említed a PL és mondjuk a spanyol, olasz, német középcsapatokat.
Én is tudtam lelkesedni egy szimpatikus, jól összerakott csapatert, tök mindegy milyen ligában van, de amikor 100 milliókért vásárolnak játékosokat csak mert miért ne, ne tegyünk már úgy mintha az tök természetes lenne.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 484 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Sixo
Huzatot kapott a bokája
Willie Parker
Megint aláverhetne neki valaki egy olyat hogy ne essen le, aztán akkor legalább nem kell színészkedni. Amíg nem kezdik el eltiltani az ilyeneket pár meccsre addig ezt fogják csinálni.
Matthew99
Eltiltják a következő 3 friendly-re?
Willie Parker
Anno Gyánó Szabit egy barátságos meccsen elkövetett köpésért tiltottak el bajnoki meccstől...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve

Sixo
Huzatot kapott a bokája
Willie Parker
Megint aláverhetne neki valaki egy olyat hogy ne essen le, aztán akkor legalább nem kell színészkedni. Amíg nem kezdik el eltiltani az ilyeneket pár meccsre addig ezt fogják csinálni.
Matthew99
Eltiltják a következő 3 friendly-re?
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 041

empty taxi
Reméljük a családja nem megy vele 😂😂😂
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 335 — Invisible man

Sixo
Huzatot kapott a bokája
Willie Parker

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve

empty taxi
FLZOLI
Willie Parker
FLZOLI
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan

empty taxi
FLZOLI
Willie Parker
Tudom hogy fura, de vannak Moyes csapatok, akiknek tudok drukkolni - lásd Moyes Evertonja - , és ez a csapat is szimpatikus.
Ha Aguerd és Scamacca mellé tényleg behúzzák még Kostic-ot és Zielinski-t is, fel kell kötni ellenük a gatyát.
több mint 3 éve

empty taxi
FLZOLI
Willie Parker

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 148 — The Mathematician
empty taxi
FLZOLI
de pont ez a lényeg, a man city (és a pool is részben) azért húzta fel az akadémiát mert az FA szabályzata előnybe hozza a "hazai nevelésű" játékosokat (brexit miatt is) így ha kijön minden évben 3-4 középszerű játékos meg 1 jobb akkor 100-150 millát lehet vele keresni
és ha 2-3 évente jön 1 valaki a kezdőbe akkor azzal kvázi spóroltak 80-100 millát
emellé a könyvelésben is faszán mutat az egész és ha esetleg az olaj lóvé elapad sincsenek akkora szarban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

empty taxi
FLZOLI
több mint 3 éve

Sixo
Huzatot kapott a bokája
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 224 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve

empty taxi

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 708 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
itt picit leegyszerűsítve elmagyarázzák, hogy miért tud igazolni a barca most nyáron
 www.youtube.com/watch?v=pRpDaIKzrz0

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 459 — Cowboys fan
Bevált dolog az alkoholtilalom, szerintem Guimaraes-ben is be volt vezetve csütörtökön, ezért nem randalíroztak a Puskás ultrák.
Tony Adams
vagy ezért, vagy mert... 😀
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Bevált dolog az alkoholtilalom, szerintem Guimaraes-ben is be volt vezetve csütörtökön, ezért nem randalíroztak a Puskás ultrák.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 993 — Lucas Scott
 hvg.hu/elet/20220724_Alkoholtilalommal_keszul_Pozsony_az_FTC_erkezesere
empty taxi
amúgy ha jól tudoma B közép magjában, a lenti részeken kvázi alkoholtilalom van. szóval ez sokat nem segít ...
Nemzetes és vitézlő csebi
De gondolom a kabszi azért csak mehet nem? 😵
FLZOLI
nem tudom. én felső sorokban vagyok-voltam a kapu mögött, általában 1-2 sört iszom meg maximum, de sokszor még azt sem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi
amúgy ha jól tudoma B közép magjában, a lenti részeken kvázi alkoholtilalom van. szóval ez sokat nem segít ...
Nemzetes és vitézlő csebi
De gondolom a kabszi azért csak mehet nem? 😵

több mint 3 éve
empty taxi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
na közben jön a Bayernbe még Tel is a Rennesből 30 misiért.
azért ez egy elég komoly offseason Salitól:
De Ligt, Mazra, Gavrebach, Tel, Mané és Gnabry is hosszabbított 2026ig.

ne feledjünk el, hogy Salinak is lejár a szerződése év végén, contract year volt és mutatnia kellett valamit. ebben azért az a vicces, hogy az igazolások előtti hasonló keretre azt mondta Flicknek, hogy rendben van. ehhez képest, most jött ide egy kezdő védő Süle helyére, egy kezdő jobb szélső hátvéd (akiért könyörgött Flick anno), egy középső középpályás (szintén könyörgött egyért Flick sőt tavaly még előtte Sabitzer is érkezett ide) egy szélső tehetség. (Manét kiveszem, mert sztem ő nem jött volna, ha Lewa marad, hosszabbít) állítólag nagyon jó benyomást tesz a tárgyalásokon a játékosokra Nagelsmannal együtt (fun fact: Manét nagyon meggyőzte az, ahogy Nagelsmann beszélt neki a fociról mikor először találkoztak).