Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEN!!!
több mint 3 éve
Hat ha 20% nem akkora kulonbseg, akkor jo.750milla vs 900milla a marid és a pool értéke a transfermarkt szerintAzert ez a Real keret messze nincs ott, mint a Pool, PSG, Bayern.ha a psg, liverpool, munchen, milan, juva, ... bármi ilyen játékot nyújtana és azzal jutna el idáig ugyanúgy menne a fikázásJa ezt mondom én is, hogy a brand ellen szurkolnak az emberek, nem a csapat ellen.Imádom a Real szapulását fordulók óta, ha nem a Real lenne ott, hanem egy kis underdog csapat (mert a Real is végig az volt csak nem kis csapat), a fél világ nekik szurkolna, hogy milyen hősiesen mennek. 😀itt jön elő az "arc" kérdése
Jughead
ez nem egy kiscsapat hanem elvileg a világ egyik top csapata
Negritis
Jughead
Negritis
Kb olyan csoda az idei BL szereplesuk mint a mienk volt.
Borbinho
nem akkora különbség
www.transfermarkt.com/spieler-statistik/wertvollstemannschaften/marktwertetop
Negritis
De meg inkabb arra gondoltam, hogy Kroos 32, Modric 36, Benzin 34 eves mar.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ez mondjuk csaloka, a Real-keret 80 szazaleka nem ferne be a Liverpoolba egyenileg az adott posztra.750milla vs 900milla a marid és a pool értéke a transfermarkt szerintAzert ez a Real keret messze nincs ott, mint a Pool, PSG, Bayern.ha a psg, liverpool, munchen, milan, juva, ... bármi ilyen játékot nyújtana és azzal jutna el idáig ugyanúgy menne a fikázásJa ezt mondom én is, hogy a brand ellen szurkolnak az emberek, nem a csapat ellen.Imádom a Real szapulását fordulók óta, ha nem a Real lenne ott, hanem egy kis underdog csapat (mert a Real is végig az volt csak nem kis csapat), a fél világ nekik szurkolna, hogy milyen hősiesen mennek. 😀itt jön elő az "arc" kérdése
Jughead
Negritis
Jughead
Negritis
Borbinho
nem akkora különbség
Negritis
több mint 3 éve
Mehetnek Coirtois elé térdelni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
750milla vs 900milla a marid és a pool értéke a transfermarkt szerintAzert ez a Real keret messze nincs ott, mint a Pool, PSG, Bayern.ha a psg, liverpool, munchen, milan, juva, ... bármi ilyen játékot nyújtana és azzal jutna el idáig ugyanúgy menne a fikázásJa ezt mondom én is, hogy a brand ellen szurkolnak az emberek, nem a csapat ellen.Imádom a Real szapulását fordulók óta, ha nem a Real lenne ott, hanem egy kis underdog csapat (mert a Real is végig az volt csak nem kis csapat), a fél világ nekik szurkolna, hogy milyen hősiesen mennek. 😀itt jön elő az "arc" kérdése
Jughead
Negritis
Jughead
Negritis
Borbinho
nem akkora különbség
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Utolsó drive, 4&32...
több mint 3 éve
Szerintem simán vanAzert ez a Real keret messze nincs ott, mint a Pool, PSG, Bayern.ha a psg, liverpool, munchen, milan, juva, ... bármi ilyen játékot nyújtana és azzal jutna el idáig ugyanúgy menne a fikázásJa ezt mondom én is, hogy a brand ellen szurkolnak az emberek, nem a csapat ellen.Imádom a Real szapulását fordulók óta, ha nem a Real lenne ott, hanem egy kis underdog csapat (mert a Real is végig az volt csak nem kis csapat), a fél világ nekik szurkolna, hogy milyen hősiesen mennek. 😀itt jön elő az "arc" kérdése
Jughead
Negritis
Jughead
Negritis
Borbinho

több mint 3 éve
Ceballos baszod, az hanyas xG volt? Meccs legnagyobb helyzete volt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kroos időt húz. De nem sárga.Mindent elmond ez isA bíróknak évek óta ki van adva, hogy spóroljanak a lapokkal.
Toto21
több mint 3 éve
Kroos időt húz. De nem sárga.Mindent elmond ez is
több mint 3 éve
Ceballos te pancser
több mint 3 éve
Csak megjegyzem, egyetlen kaput is eltalalo lovessel fog nyerni a Real.Elképesztő 😮
Stez
több mint 3 éve
Csak megjegyzem, egyetlen kaput is eltalalo lovessel fog nyerni a Real.Es teljesen rendben lesz 😁
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az, hogy mennyit kellett Courtoisnak védenie, nem azt mutatja nekem, hogy ez a védelem jól működne.Szerintem ennél jobban még sose védekezett a Madrid idén. Már csak Courtois mai teljesítménye megérdemelné szerintem, olyan jol jatszik.Semmi bajom nem lenne a jelenlegi reállal, ha nem lenne elképesztően gyenge amit ma nyomnak...Egy nulla, szar Real vezet! Nehogy már ilyen játékkal BL-t lehessen nyerni!!!Nehogy már ilyen mickey egér ellenfelek ellen továbbjutva bl döntőt lehessen játszani
clbass
kapitnono
clbass
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Sok örömet az ilyen játékban, én lépek 😉Kapus ugyanúgy a csapat tagja tudtommalEmber! A kapusotok tart életben!!!Nem szép, de eredményes.Semmi bajom nem lenne a jelenlegi reállal, ha nem lenne elképesztően gyenge amit ma nyomnak...Egy nulla, szar Real vezet! Nehogy már ilyen játékkal BL-t lehessen nyerni!!!Nehogy már ilyen mickey egér ellenfelek ellen továbbjutva bl döntőt lehessen játszani
clbass
kapitnono
clbass
slowmotion
clbass
davemayer
több mint 3 éve
Most már csak fetrengések és cserék lesznek, a bíró 3 percet fog hosszabbítani 9 helyett, vége.Ez a meccs is arról marad emlékezetes, hogy nem kezdődött el időben. Sajnos illeszkedik az utóbbi évek borzasztó döntőinek sorába.
több mint 3 éve
Csak megjegyzem, egyetlen kaput is eltalalo lovessel fog nyerni a Real.
több mint 3 éve
Azert ez a Real keret messze nincs ott, mint a Pool, PSG, Bayern.ha a psg, liverpool, munchen, milan, juva, ... bármi ilyen játékot nyújtana és azzal jutna el idáig ugyanúgy menne a fikázásJa ezt mondom én is, hogy a brand ellen szurkolnak az emberek, nem a csapat ellen.Imádom a Real szapulását fordulók óta, ha nem a Real lenne ott, hanem egy kis underdog csapat (mert a Real is végig az volt csak nem kis csapat), a fél világ nekik szurkolna, hogy milyen hősiesen mennek. 😀itt jön elő az "arc" kérdése
Jughead
Negritis
Jughead
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Szerintem ennél jobban még sose védekezett a Madrid idén. Már csak Courtois mai teljesítménye megérdemelné szerintem, olyan jol jatszik.Semmi bajom nem lenne a jelenlegi reállal, ha nem lenne elképesztően gyenge amit ma nyomnak...Egy nulla, szar Real vezet! Nehogy már ilyen játékkal BL-t lehessen nyerni!!!Nehogy már ilyen mickey egér ellenfelek ellen továbbjutva bl döntőt lehessen játszani
clbass
kapitnono
clbass
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nyilván, de mivel a Madrid messze a legerősebb brand, ezért náluk a szürke játék még jobban ingereli a hatereket.És ugyanúgy a brandnek szólna, nem a csapatnak.ha a psg, liverpool, munchen, milan, juva, ... bármi ilyen játékot nyújtana és azzal jutna el idáig ugyanúgy menne a fikázásJa ezt mondom én is, hogy a brand ellen szurkolnak az emberek, nem a csapat ellen.Imádom a Real szapulását fordulók óta, ha nem a Real lenne ott, hanem egy kis underdog csapat (mert a Real is végig az volt csak nem kis csapat), a fél világ nekik szurkolna, hogy milyen hősiesen mennek. 😀itt jön elő az "arc" kérdése
Jughead
Negritis
Jughead
Negritis
Jughead
több mint 3 éve
Benzema valami egészen pocsék ma.TAA elvette tőle a labdát 😀
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nem, a keret erősségének és a játékosok értékének szólÉs ugyanúgy a brandnek szólna, nem a csapatnak.ha a psg, liverpool, munchen, milan, juva, ... bármi ilyen játékot nyújtana és azzal jutna el idáig ugyanúgy menne a fikázásJa ezt mondom én is, hogy a brand ellen szurkolnak az emberek, nem a csapat ellen.Imádom a Real szapulását fordulók óta, ha nem a Real lenne ott, hanem egy kis underdog csapat (mert a Real is végig az volt csak nem kis csapat), a fél világ nekik szurkolna, hogy milyen hősiesen mennek. 😀itt jön elő az "arc" kérdése
Jughead
Negritis
Jughead
Negritis
Jughead
több mint 3 éve
Benzema valami egészen pocsék ma.
több mint 3 éve
És ugyanúgy a brandnek szólna, nem a csapatnak.ha a psg, liverpool, munchen, milan, juva, ... bármi ilyen játékot nyújtana és azzal jutna el idáig ugyanúgy menne a fikázásJa ezt mondom én is, hogy a brand ellen szurkolnak az emberek, nem a csapat ellen.Imádom a Real szapulását fordulók óta, ha nem a Real lenne ott, hanem egy kis underdog csapat (mert a Real is végig az volt csak nem kis csapat), a fél világ nekik szurkolna, hogy milyen hősiesen mennek. 😀itt jön elő az "arc" kérdése
Jughead
Negritis
Jughead
Negritis
több mint 3 éve
Vajon a kapussors utoléri Courtoit?túl szarok vagyunk ahhoz
ThundersNFL