Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
III. kerület, csereként beállt: MykytyshynBeszarok, ezt mondjátok ki 😀
több mint 3 éve
Én nem tudom megkülönböztetni a kettőt, egyikben sem látom a korongot.ez nem jégkorong vazze 😊Son így is gólkirály…igaz társbérletben, de az nem baj! 😊Az oké, hogy ugyanannyival zárt mint Mo, de mivel assistban le van maradva, ilyenkor nem egyedüliként az egyiptomié?
Klaci79
shagi0206
NB2
több mint 3 éve
ez nem jégkorong vazze 😊Son így is gólkirály…igaz társbérletben, de az nem baj! 😊Az oké, hogy ugyanannyival zárt mint Mo, de mivel assistban le van maradva, ilyenkor nem egyedüliként az egyiptomié?
Klaci79
shagi0206
több mint 3 éve
Szép focit játszik a Kecskmét, kíváncsi vagyok mennyivel szereznek mondjuk több pontot az idei Gyírmótnál.Nem sokkal szerintem, hősies kiesés van bennük.
Kenny
több mint 3 éve
Son így is gólkirály…igaz társbérletben, de az nem baj! 😊Az oké, hogy ugyanannyival zárt mint Mo, de mivel assistban le van maradva, ilyenkor nem egyedüliként az egyiptomié?
Klaci79
több mint 3 éve
Szép focit játszik a Kecskmét, kíváncsi vagyok mennyivel szereznek mondjuk több pontot az idei Gyírmótnál.
több mint 3 éve
Nagyon rossz időszakban vagyunk nagyon jók, sajnos van ilyen. Nem a Liverpool az első ilyen csapat a sporttörténelemben. Ettől még és/vagy éppen ezért, baromi frusztráló. Ilyen teljesítményekkel simán kellene sorra behúzni a bajnoki címeket.Attól még jó csapatotok van, csak szerencsére a fontos címeket nem gyűjtitek olyan intenzitással ahogy lehetne. De emellett a city mellett nehéz lesz nyerni a plt innentől, jó ha minden harmadik leesik majd egy másik csapatnak.Azé'faszom a szitibe. Ha nem vezetnek, akkor találnak egy megpattanót, ha azt sem, akkor jön egy bírói hiba.Ami igazán kiábrándító, hogy másodjára maradt le a bajnokságról egy ponttal a csapat négy éven belül. Egyetlen kibaszott ponttal.
Kurva kiábrándító megint 90+ góllal ezüstöt szerezni.
slowmotion
Mikey
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Son így is gólkirály…igaz társbérletben, de az nem baj! 😊
több mint 3 éve
Ez mondjuk egy 30 pont különbséggel bajnoki címet nyerő csapatra igaz lenne, erre nem.Nem csak a játékosállományon múlik, de ez a City Georges Leekensszel is bajnok lett volna.Milyen bíróknak ????????????????? Inkább örülj hogy megelőztük az Arsenalt. Egyébként nem Pep fan vagyok hanem Barca, ès amit a Barcával művelt nem lehet elfelejteni hálásnak lenni èrte. S nem, nemcsak a játèkosállomànyon múlott..de tudom hiába magyarázom...Bennmaradt a Leeds, Spurs azarsenal előtt (megint 😉😉😉)City bajnok, tökéletes utolsó forduló 😛 😉 Pep haterknek meg úgy kell 🤪🤪🤪🥳🎉🥳🎉🥳köszönd a bíróknak te egyedüli Pep-fan 😀
dande
#JC6
dande
empty taxi
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Nem csak a játékosállományon múlik, de ez a City Georges Leekensszel is bajnok lett volna.Milyen bíróknak ????????????????? Inkább örülj hogy megelőztük az Arsenalt. Egyébként nem Pep fan vagyok hanem Barca, ès amit a Barcával művelt nem lehet elfelejteni hálásnak lenni èrte. S nem, nemcsak a játèkosállomànyon múlott..de tudom hiába magyarázom...Bennmaradt a Leeds, Spurs azarsenal előtt (megint 😉😉😉)City bajnok, tökéletes utolsó forduló 😛 😉 Pep haterknek meg úgy kell 🤪🤪🤪🥳🎉🥳🎉🥳köszönd a bíróknak te egyedüli Pep-fan 😀
dande
#JC6
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
közben meg a Milán behúzza, ha nem csókerkednek
több mint 3 éve
Nah majd csak várjátok ki a következő szezont. A Spurt Contéval úgy megbassza majd az összes PL csapatot, mint Azahriah tegnap azt a kis csajt.
több mint 3 éve
PSG-nél újra előjön ez a meme 😀Ismered a mondást a tottenhammel kapcsolatban? 😁Pochettinót kirúgták, ezt már mindenki hallotta.
davemayer
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Conte csak összébb rázta a tabellát, a Spurs meccseken két pontot hoztunk a Szitivel szembenEzt nem tudom értelmezni.A PL akkor dőlt el, amikor Conte újra betette a lábát.Mi is, csak mi most szarul.Ha az arab tevekúró nem tette volna be Citybe egy übergatyi championship és premier league között szaladgáló fős csapat lenne....értem, csak egy man u fan azon nyafog hogy a tevések miatt sokat költenek
ThundersNFL
hát az minimum megmosolyogtató
Negritis
Amúgy ha 2 srac ugyanannyit költ csak az egyik apuci pénzét (olaj pénz) a másik meg a sajátját (merch, vilag méretű tábor, tőzsde) akkor aközött szvsz van különbség.
De mind1 is mert ezzel a Haaland igazolassal a következő 5-10 évre kb eldőlt a pl.
davemayer
Sixo
Vagy esetleg úgy gondolod jövőre a tottenham tarol majd?
Ismered a mondást a tottenhammel kapcsolatban? 😁
davemayer
több mint 3 éve
Nemá' , hogy? Mikó'?Ismered a mondást a tottenhammel kapcsolatban? 😁Pochettinót kirúgták, ezt már mindenki hallotta.
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Milyen bíróknak ????????????????? Inkább örülj hogy megelőztük az Arsenalt. Egyébként nem Pep fan vagyok hanem Barca, ès amit a Barcával művelt nem lehet elfelejteni hálásnak lenni èrte. S nem, nemcsak a játèkosállomànyon múlott..de tudom hiába magyarázom...Bennmaradt a Leeds, Spurs azarsenal előtt (megint 😉😉😉)City bajnok, tökéletes utolsó forduló 😛 😉 Pep haterknek meg úgy kell 🤪🤪🤪🥳🎉🥳🎉🥳köszönd a bíróknak te egyedüli Pep-fan 😀
dande
#JC6
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Mervó Bence gólt rúgott a Szentlőrincben.Térde tropa
Évek óta nem hallottam róla, ki nem találtam volna, hogy egy NB2-es kiscsapatban tolja.
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ismered a mondást a tottenhammel kapcsolatban? 😁Pochettinót kirúgták, ezt már mindenki hallotta.
davemayer
több mint 3 éve
aki BL meccsen Sterlinget hozza be a végén hogy megmeneküljön az azonnal lemondhat 😀Nem hát Gerrard súgott neki hogy Gündogant hozza be ne Gírlisht 🤪 de megèrtem hogy most nem a legjobb nèktek ☺️😉 peaceBennmaradt a Leeds, Spurs azarsenal előtt (megint 😉😉😉)City bajnok, tökéletes utolsó forduló 😛 😉 Pep haterknek meg úgy kell 🤪🤪🤪🥳🎉🥳🎉🥳nem rajta múlott, BL-ben hatalmas bukó megint, 75 percig itt sem volt állása
dande
Heisman
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Csak a Spurs, mindörökké!Ezt nem tudom értelmezni.A PL akkor dőlt el, amikor Conte újra betette a lábát.Mi is, csak mi most szarul.Ha az arab tevekúró nem tette volna be Citybe egy übergatyi championship és premier league között szaladgáló fős csapat lenne....értem, csak egy man u fan azon nyafog hogy a tevések miatt sokat költenek
ThundersNFL
hát az minimum megmosolyogtató
Negritis
Amúgy ha 2 srac ugyanannyit költ csak az egyik apuci pénzét (olaj pénz) a másik meg a sajátját (merch, vilag méretű tábor, tőzsde) akkor aközött szvsz van különbség.
De mind1 is mert ezzel a Haaland igazolassal a következő 5-10 évre kb eldőlt a pl.
davemayer
Sixo
Vagy esetleg úgy gondolod jövőre a tottenham tarol majd?
Ismered a mondást a tottenhammel kapcsolatban? 😁
davemayer