Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Azé'faszom a szitibe. Ha nem vezetnek, akkor találnak egy megpattanót, ha azt sem, akkor jön egy bírói hiba.olyan a pl. mint a laliga volt kb. 10 éve. A real 100+ gólokkal és 96 szerzett pontokkal se tudott bajnok lenni, amikor véletlen sikerült akkor 100 pont kellett minimum és 120 gól fölött kellett rúgni. (Persze amikor kevesebb is elég lett volna, akkor meg elvitte az Atleti 😀)
Kurva kiábrándító megint 90+ góllal ezüstöt szerezni.
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ha az arab tevekúró nem tette volna be Citybe egy übergatyi championship és premier league között szaladgáló fős csapat lenne....Erős beköszönés.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Én mindegyiket utálomsztem kevesebben mint a man u-tde utálom a citytMindenki
#JC6
davemayer
Negritis
több mint 3 éve
Ha az arab tevekúró nem tette volna be Citybe egy übergatyi championship és premier league között szaladgáló fos csapat lenne....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Igen, de a kedvelők-utálók arány szerintem a Citynél rosszabb,sztem kevesebben mint a man u-tde utálom a citytMindenki
#JC6
davemayer
Negritis
több mint 3 éve
Ez a "nem érdemelték meg" szöveg téged valóban megnyugtat? Vagy ha sokat mondod, akkor el is fogod hinni?Nem vagyok az finoman szólva sem, de nem volt realis hogy ez a pool 4 cimet nyerjen 1 évben, annyira nem jók hogy ilyen történelmi tettet hajtsanak végre.Ja, most már City drukker is vagy? A Chelsea szerelem már elmúlt? 😀Gyerünk már Villa!Buuuuuu
#JC6
davemayer
Bálesz
Pl+fa+bl, a fő trófeák 1 évben így meg továbbra sem lesz meg.
Szar volt mindkét csapat, boldog vagyok mert kijelenthető hogy egyikük sem érdemelte volna meg amúgy sem 😛
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
sztem kevesebben mint a man u-tde utálom a citytMindenki
#JC6
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Broáfna jólvan nem a Pool nyert 😊Reméljük, jövő héten vigasztalódhatnak egy nagyfülű serleggel
Heisman
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
de utálom a citytMindenki
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem vagyok az finoman szólva sem, de nem volt realis hogy ez a pool 4 cimet nyerjen 1 évben, annyira nem jók hogy ilyen történelmi tettet hajtsanak végre.Ja, most már City drukker is vagy? A Chelsea szerelem már elmúlt? 😀Gyerünk már Villa!Buuuuuu
#JC6
davemayer
Bálesz
Pl+fa+bl, a fő trófeák 1 évben így meg továbbra sem lesz meg.
Szar volt mindkét csapat, boldog vagyok mert kijelenthető hogy egyikük sem érdemelte volna meg amúgy sem 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Thiago nélkül megeszi a Margit a középpályátAzé'faszom a szitibe. Ha nem vezetnek, akkor találnak egy megpattanót, ha azt sem, akkor jön egy bírói hiba.Most már arra kell koncentrálni, hogy ne essenek két szék között a padlóra.
slowmotion
Kampman
több mint 3 éve
na jólvan nem a Pool nyert 😊Ja azért a quadriple-t ne már
Heisman
több mint 3 éve
Esetleg nem ártott volna 0-2-nél vezetést szerezni, hogy nagyobb legyen a nyomás a szitinPool elkéstél...Amíg nyer a City, mind1 mennyivel és mikor nyer a Pool.
NB2
Sixo
több mint 3 éve
Azé'faszom a szitibe. Ha nem vezetnek, akkor találnak egy megpattanót, ha azt sem, akkor jön egy bírói hiba.Most már arra kell koncentrálni, hogy ne essenek két szék között a padlóra.
slowmotion
több mint 3 éve
de utálom a cityt
több mint 3 éve
na jólvan nem a Pool nyert 😊Reméljük, jövő héten vigasztalódhatnak egy nagyfülű serleggel
Heisman
több mint 3 éve
Azé'faszom a szitibe. Ha nem vezetnek, akkor találnak egy megpattanót, ha azt sem, akkor jön egy bírói hiba.Kurva kiábrándító megint 90+ góllal ezüstöt szerezni.
több mint 3 éve
na jólvan nem a Pool nyert 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Leeds bebiztosítja magát
több mint 3 éve
bentmaradt a Leeds
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Adana Demisport, 11ek a török Superligában, épp a Galata előtt álltak a forduló előtt.Közben Balotelli 11 perc alatt mesterhármas.Hol játszik? III. kerület?
Sixo
#JC6
több mint 3 éve
Közben Balotelli 11 perc alatt mesterhármas.Hol játszik? III. kerület?
Sixo
több mint 3 éve
épp erről beszéltem, hogy ha az 50. percben lett volna 3-1 a Poolnak, akkor a City úgy rágörcsölt volna, hogy ihajjaPool elkéstél...Amíg nyer a City, mind1 mennyivel és mikor nyer a Pool.
NB2
Sixo