Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A búfé vállalhatatlan, át is mentem a patkányokhoz (fideSzVIP)a mán gólBiciklis rabona 😆
Mario Balotelli scored five goals and did 𝐭𝐡𝐢𝐬 today 🤯
— B/R Football (@brfootball) May 22, 2022
(via @beINSPORTS_TRpic.twitter.com/Ou7jFWqC4p
Sixo
Bent maradt a Leeds, woooot! 🥳😄🥰
Vasas meccs is kiváló volt, békés pitch invasion, meg Kuttorral is lepacsiztam, amúgy takarodjon 😂
warr_b
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Ibra a legnagyobb 😁Hat igen kevés magasabb játékos van nála 😀
gabokocka
több mint 3 éve
Ibra a legnagyobb 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Rumos NéniDonnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Az ki?
KeyG
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Az ki?
KeyG
több mint 3 éve
Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Sosem vallaná be az ilyen magának.
KeyG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hát az egyiket lecserélte a másikra, szóval valószínűleg többet ér neki.És vajon, a francia bajnoki cím egy olyan csapattal ahol csak a pénzért vagy, többet ér, mint ahol nevelkedtél egy nívósabb bajnokságban?Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Bajnok lett és tovább jutott a BL-ben, mint bármelyik olasz csapat az elmúlt 3 szezonban.
KeyG
Sixo
KeyG
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Az, hogy hogyan fizette ki a klub a keretet nem hinném, hogy számítana neki. Az meg, hogy nívósabb-e Serie A, hááát max a múlt emlékeiben, de a nemzetközi eredményeket nézve le van maradva a Ligue 1-től az elmúlt években, és nem csak a PSG miatt, a Lyon is tavaly ment egy kört a BL egyenes kiesésében.És vajon, a francia bajnoki cím egy olyan csapattal ahol csak a pénzért vagy, többet ér, mint ahol nevelkedtél egy nívósabb bajnokságban?Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Bajnok lett és tovább jutott a BL-ben, mint bármelyik olasz csapat az elmúlt 3 szezonban.
KeyG
Sixo
KeyG
több mint 3 éve
Olaszoknál, spanyoloknál nagy mákerek voltak, hogy új jött ki a sorsolás, hogy így el lehetett szabdalni a fordulót.Nem volt rossz az angol se, hogy egyszerre volt ennyi meccs, de azért így mégis jobb, hogy külön koncentrálhatsz a bajnokságra, BL/EL-re és a kiesésre!
több mint 3 éve
Francia cím lehet, hogy nem. De hogy ő biztos nem azért ment a PSGbe az is biztos.És vajon, a francia bajnoki cím egy olyan csapattal ahol csak a pénzért vagy, többet ér, mint ahol nevelkedtél egy nívósabb bajnokságban?Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Bajnok lett és tovább jutott a BL-ben, mint bármelyik olasz csapat az elmúlt 3 szezonban.
KeyG
Sixo
KeyG
Szerintem örül a Milan sikerének és ennyi.
több mint 3 éve
És vajon, a francia bajnoki cím egy olyan csapattal ahol csak a pénzért vagy, többet ér, mint ahol nevelkedtél egy nívósabb bajnokságban?Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Bajnok lett és tovább jutott a BL-ben, mint bármelyik olasz csapat az elmúlt 3 szezonban.
KeyG
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Bajnok lett és tovább jutott a BL-ben, mint bármelyik olasz csapat az elmúlt 3 szezonban.
KeyG
több mint 3 éve
a mán gólBiciklis rabona 😆
Mario Balotelli scored five goals and did 𝐭𝐡𝐢𝐬 today 🤯
Sixo
Bent maradt a Leeds, woooot! 🥳😄🥰
Vasas meccs is kiváló volt, békés pitch invasion, meg Kuttorral is lepacsiztam, amúgy takarodjon 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Semennyire
KeyG
több mint 3 éve
a mán gólMario Balotelli scored five goals and did 𝐭𝐡𝐢𝐬 today 🤯
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 535
Biztos sirDonnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Így érkezhetett upgrade a kapuba. 😀
KeyG
empty taxi
több mint 3 éve
Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊Így érkezhetett upgrade a kapuba. 😀
KeyG

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Donnarumma most vajon mennyire bánja, hogy a pénzt választotta a csapat helyett. Szerintem nagyon 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
“Patrick Vieira, he kicks who he wants.” 👀
— FootballJOE (@FootballJOE) May 22, 2022
🎥 @MattWoosie pic.twitter.com/ZozCDXJdk8
több mint 3 éve
Pinyő bakker, NB3 ☹️😢Bár mondjuk az a tulaj se százas, aki egy Kemenes Szabolcsot megtesz edzőnek 🤭🤭🤭
több mint 3 éve
Rossz helyen volt a kapu.Egyre szebb, egy milános bírózik ...Nem volt bent? 😊
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Egyre szebb, egy milános bírózik ...Az ilyeneket már meg sem említem...Berlusconi után illegalitást kiáltani az azért kemény. Mi lesz a következő, Antonio Cromartie beszól Riversnek, hogy túl sok gyereke van?Írtak róla ilyen dalt?Oszt neki hány bajnoki címe van? Antonionak 5.a futball világ valaha volt legjobb edzője.you mean Stefano Pioli
Sixo
empty taxi
Sixo
www.youtube.com/watch?v=_8l2s6IPmxM
Btw bundabajnok bandákkal nem bonyolult bajnoknak lenni 😛
empty taxi
A zenén múljon, majd komponálok egyet. Beki fogja felénekelni.
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Az ilyeneket már meg sem említem...Berlusconi után illegalitást kiáltani az azért kemény. Mi lesz a következő, Antonio Cromartie beszól Riversnek, hogy túl sok gyereke van?Írtak róla ilyen dalt?Oszt neki hány bajnoki címe van? Antonionak 5.a futball világ valaha volt legjobb edzője.you mean Stefano Pioli
Sixo
empty taxi
Sixo
www.youtube.com/watch?v=_8l2s6IPmxM
Btw bundabajnok bandákkal nem bonyolult bajnoknak lenni 😛
empty taxi
A zenén múljon, majd komponálok egyet. Beki fogja felénekelni.
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...