Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem nem arra valo. Senkinek sem. Eleg nagy baj, ha valaki maskepp nem kepes kiadni magabol a feszkot es tarsait, es meccsre kell ehhez jarnia, lebuziznia es jol pofantolni poharral az ellenfel jatekosait.Hát ez ugye nem tudhatod, a legtöbb hülye, agyilag zokni szerint ő nagyon okos szóval fene se tudja veled mi van 😊😉😂😂Érdekes, de ebben most pont igazad van 😊 Ennyi egy focimeccsen való szurkolás kvintesszenciája. Mindenki aki az “európai értelemben vett szurkolást” kéri számon, az egy szimpla pöcs, akinek megfelelési kényszere van valaki (szülők, társadalom, szűkebb közössége stb.) felé. Egyébként mindenki Menjen ki, üvöltse, hogy kurvaanyad, aztán ennyi, legalább nincs gond ezzel a réteggel. Egy focimeccs erre való.Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
Mikey
MC12
Amúgy egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy mire is való egy focimeccs. De nem vagyok pöcs, és megfelelési kényszerem sincs. Ilyenkor mi van?
Mikey
de ha szerinted a focimeccs (boxmeccs, Kézilabdameccs, jégkorong meccs) nem arra való, hogy a proli tömeg kiélhesse az alantas ösztöneit (jómagam is lelkesen ordibáltam hogy christiano homosexual) akkor veled van a baj nem a tömeggel.
MC12
Ott az edzoterem, verj szet egy boxzsakot, dugjal, gyurjal, barmi.
Nem hiszem el, hogy ez csak akkor jo buli, ha epp focimeccsen elheted ki magad. Akkor te nem azert mesz ki megsem, hogy kiereszd a gozt, hanem szimplan csak balhezni.
több mint 4 éve
Hát ez ugye nem tudhatod, a legtöbb hülye, agyilag zokni szerint ő nagyon okos szóval fene se tudja veled mi van 😊😉😂😂Érdekes, de ebben most pont igazad van 😊 Ennyi egy focimeccsen való szurkolás kvintesszenciája. Mindenki aki az “európai értelemben vett szurkolást” kéri számon, az egy szimpla pöcs, akinek megfelelési kényszere van valaki (szülők, társadalom, szűkebb közössége stb.) felé. Egyébként mindenki Menjen ki, üvöltse, hogy kurvaanyad, aztán ennyi, legalább nincs gond ezzel a réteggel. Egy focimeccs erre való.Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
Mikey
MC12
Amúgy egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy mire is való egy focimeccs. De nem vagyok pöcs, és megfelelési kényszerem sincs. Ilyenkor mi van?
Mikey
de ha szerinted a focimeccs (boxmeccs, Kézilabdameccs, jégkorong meccs) nem arra való, hogy a proli tömeg kiélhesse az alantas ösztöneit (jómagam is lelkesen ordibáltam hogy christiano homosexual) akkor veled van a baj nem a tömeggel.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Aki meg akar felelni a társadalom/szülő/közösség elvárásainak az egy pöcs? Szóval, akkor a bűnözők kivételével mindenki pöcs, hiszen a társadalom elvárásait szem előtt tartva ezek az emberek nem követnek el bűncselekményeket?Érdekes, de ebben most pont igazad van 😊 Ennyi egy focimeccsen való szurkolás kvintesszenciája. Mindenki aki az “európai értelemben vett szurkolást” kéri számon, az egy szimpla pöcs, akinek megfelelési kényszere van valaki (szülők, társadalom, szűkebb közössége stb.) felé. Egyébként mindenki Menjen ki, üvöltse, hogy kurvaanyad, aztán ennyi, legalább nincs gond ezzel a réteggel. Egy focimeccs erre való.Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
Mikey
MC12
Csak mert ezt jó tisztázni, hiszen ezek szerint a Te értelmezésed szerinti pöcsök, a többség szerint a normális emberek.
több mint 4 éve
Mégiscsak pöcs vagy 😀😉😂😂Érdekes, de ebben most pont igazad van 😊 Ennyi egy focimeccsen való szurkolás kvintesszenciája. Mindenki aki az “európai értelemben vett szurkolást” kéri számon, az egy szimpla pöcs, akinek megfelelési kényszere van valaki (szülők, társadalom, szűkebb közössége stb.) felé. Egyébként mindenki Menjen ki, üvöltse, hogy kurvaanyad, aztán ennyi, legalább nincs gond ezzel a réteggel. Egy focimeccs erre való.Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
Mikey
MC12
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az van, az elobb tudtad meg.😉😂😂Érdekes, de ebben most pont igazad van 😊 Ennyi egy focimeccsen való szurkolás kvintesszenciája. Mindenki aki az “európai értelemben vett szurkolást” kéri számon, az egy szimpla pöcs, akinek megfelelési kényszere van valaki (szülők, társadalom, szűkebb közössége stb.) felé. Egyébként mindenki Menjen ki, üvöltse, hogy kurvaanyad, aztán ennyi, legalább nincs gond ezzel a réteggel. Egy focimeccs erre való.Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
Mikey
MC12
Mikey
több mint 4 éve
😉😂😂Érdekes, de ebben most pont igazad van 😊 Ennyi egy focimeccsen való szurkolás kvintesszenciája. Mindenki aki az “európai értelemben vett szurkolást” kéri számon, az egy szimpla pöcs, akinek megfelelési kényszere van valaki (szülők, társadalom, szűkebb közössége stb.) felé. Egyébként mindenki Menjen ki, üvöltse, hogy kurvaanyad, aztán ennyi, legalább nincs gond ezzel a réteggel. Egy focimeccs erre való.Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
Mikey
MC12
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
fasza az intert videot a levgoben leutkozik..mehettovabb gol. VAR? VARtam, semmi.
több mint 4 éve
Olcsón megúsztuk.Sztem is
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Persze hogy faszség, de a CB-s arcok sem éppen agysebészek, és pont emiatt mennek ki a meccsre...Nem, arra én nem gondoltam, hogy valaki azért csinál tiltott dolgot, mert hogy a másikat nem büntetik.Arra nem gondoltál, hogy talán azért nem változik itt semmi és szarják le a CB-s srácok is pl, mert pont azt látják, hogy csak velünk geciznek, másoknak meg súlyosabb dolgokat is elnéznek, azok mindenféle következmények nélkül maradnak?És ? Hagyjuk már ezt az óvodás érvelést, de Pistike is a sarokba pisilt ő miért nem kap büntit.index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
BekiBuzikRohadékok 😊
Persze pont ezt lehetett várni.
Angolokat, dánokat megfingatták már? 😀 (költői kérdés)
warr_b
EB után mindenki tudta, hogy szúrós szemekkel fog nézni a FIFA mindent. Még sem sikerült a szurkolóknak megemberelni magukat.
Szurkolók megint megszívatták a csapatot és ahelyett, hogy önreflektíven változnának csak megy tovább a köcsög FIFA megint bánt minket...
Toca
warr_b
Tudod miért nem ? Mert faszság.
Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?
Toca

több mint 4 éve
Érdekes, de ebben most pont igazad van 😊 Ennyi egy focimeccsen való szurkolás kvintesszenciája. Mindenki aki az “európai értelemben vett szurkolást” kéri számon, az egy szimpla pöcs, akinek megfelelési kényszere van valaki (szülők, társadalom, szűkebb közössége stb.) felé. Egyébként mindenki Menjen ki, üvöltse, hogy kurvaanyad, aztán ennyi, legalább nincs gond ezzel a réteggel. Egy focimeccs erre való.Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
Mikey
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Szerinted Kubatov fizetett emberei kapnak bármit is? Dehogy.amúgy van már info hogy mit kaptak?Olcsón megúsztuk.... és teljesen megérdemelték (akik miatt kaptuk)!!!!
Bazzani
nagir
azon kívül hogy húúdeejnyebejnye lesz
Negritis
Majd beírják, hogy Kovács Jóska meg Szabó Béla ki van tiltva fél évre.
több mint 4 éve
Esküszöm, sosem értettem. Menjen el boxolni, ha annyi felgyülemlett feszültsége van, de ne szívasson már egy országot.Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
Mikey
több mint 4 éve
amúgy van már info hogy mit kaptak?Olcsón megúsztuk.... és teljesen megérdemelték (akik miatt kaptuk)!!!!
Bazzani
nagir
azon kívül hogy húúdeejnyebejnye lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Olcsón megúsztuk.... és teljesen megérdemelték (akik miatt kaptuk)!!!!
Bazzani

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?Annyi értelme van, hogy egyszer ott meccsen ki tudták adni magukból a saját kis szar életük miatt felgyülemlett feszkót, majd most is ki tudják adni, mert köcsög FIFA. És szerintem ennyi elég értelemnek.
Toca
több mint 4 éve
Nem, arra én nem gondoltam, hogy valaki azért csinál tiltott dolgot, mert hogy a másikat nem büntetik.Arra nem gondoltál, hogy talán azért nem változik itt semmi és szarják le a CB-s srácok is pl, mert pont azt látják, hogy csak velünk geciznek, másoknak meg súlyosabb dolgokat is elnéznek, azok mindenféle következmények nélkül maradnak?És ? Hagyjuk már ezt az óvodás érvelést, de Pistike is a sarokba pisilt ő miért nem kap büntit.index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
BekiBuzikRohadékok 😊
warr_b
EB után mindenki tudta, hogy szúrós szemekkel fog nézni a FIFA mindent. Még sem sikerült a szurkolóknak megemberelni magukat.
Szurkolók megint megszívatták a csapatot és ahelyett, hogy önreflektíven változnának csak megy tovább a köcsög FIFA megint bánt minket...
Toca
warr_b
Tudod miért nem ? Mert faszság.
Saját csapatodat szopatod azért mert mást meg nem büntetnek ? Ennek mi értelme?
több mint 4 éve
És pont Albánia ellen kellettek volna nagyon a szurkolók is, mert SM ellen | (bár már nem merem leírni) | nem ezen fog múlni.De konyorgom, most ha tényleg így gondoljak akkor teljesen fölösleges bármilyen FIFA/UEFA rendezvényen elindulni, mert csak azért is csinálni fogjak, hiszen csak a csóri magyarokat szivatjak…Arra nem gondoltál, hogy talán azért nem változik itt semmi és szarják le a CB-s srácok is pl, mert pont azt látják, hogy csak velünk geciznek, másoknak meg súlyosabb dolgokat is elnéznek, azok mindenféle következmények nélkül maradnak?És ? Hagyjuk már ezt az óvodás érvelést, de Pistike is a sarokba pisilt ő miért nem kap büntit.index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
BekiBuzikRohadékok 😊
warr_b
Toca
warr_b
Persze, felháborító meg minden és igaz, hogy az angoloknál, dánoknál kuss van, de nekünk magunkkal kell foglalkozni.
Lett szólva nem egyszer, konyorogtek a vezetők…. Falra hányt borsó. Pont Albánia ellen lett volna nagyfater szulinapja, óriási fan, hát ez cumi….
Köszönjük.
#JC6
több mint 4 éve
De az miért jó, hogy tudják, hogy meg lesznek büntetve, de csakazértis tovább faszkodnak, majd meglepődnek hogy megint megbüntették őket?Arra nem gondoltál, hogy talán azért nem változik itt semmi és szarják le a CB-s srácok is pl, mert pont azt látják, hogy csak velünk geciznek, másoknak meg súlyosabb dolgokat is elnéznek, azok mindenféle következmények nélkül maradnak?És ? Hagyjuk már ezt az óvodás érvelést, de Pistike is a sarokba pisilt ő miért nem kap büntit.index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
BekiBuzikRohadékok 😊
warr_b
Toca
warr_b
Mintha egy bokszoló meglepődne, hogy kap egy pofont a ringben.
De legalább az UEFA után a FIFA is megtámadta Magyarországot, brühühü.
több mint 4 éve
De konyorgom, most ha tényleg így gondoljak akkor teljesen fölösleges bármilyen FIFA/UEFA rendezvényen elindulni, mert csak azért is csinálni fogjak, hiszen csak a csóri magyarokat szivatjak…Arra nem gondoltál, hogy talán azért nem változik itt semmi és szarják le a CB-s srácok is pl, mert pont azt látják, hogy csak velünk geciznek, másoknak meg súlyosabb dolgokat is elnéznek, azok mindenféle következmények nélkül maradnak?És ? Hagyjuk már ezt az óvodás érvelést, de Pistike is a sarokba pisilt ő miért nem kap büntit.index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
BekiBuzikRohadékok 😊
warr_b
Toca
warr_b
Persze, felháborító meg minden és igaz, hogy az angoloknál, dánoknál kuss van, de nekünk magunkkal kell foglalkozni.
Lett szólva nem egyszer, konyorogtek a vezetők…. Falra hányt borsó. Pont Albánia ellen lett volna nagyfater szulinapja, óriási fan, hát ez cumi….
Köszönjük.
több mint 4 éve
És attól most jobb lett bármi, hogy még egy biztos zárt kapus meccs? Az a baj, hogy tényleg be kellene fejezni ezt a sértődött kisgyerek játékot. Lehet nem szeretnek minket, vagy úgy tűnik biztos is, de basszunk ki velük úgy, hogy nem huhogunk a nézőtérről és akkor nem tudnak zárt kapus meccsre ítélni minket. Én nem hiszem el, hogy ennyire nem tudunk gondolkodni, hogy csak azért is ezt csináljuk, mert a Wembley-t sem zárják be.Arra nem gondoltál, hogy talán azért nem változik itt semmi és szarják le a CB-s srácok is pl, mert pont azt látják, hogy csak velünk geciznek, másoknak meg súlyosabb dolgokat is elnéznek, azok mindenféle következmények nélkül maradnak?És ? Hagyjuk már ezt az óvodás érvelést, de Pistike is a sarokba pisilt ő miért nem kap büntit.index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
BekiBuzikRohadékok 😊
warr_b
Toca
warr_b
több mint 4 éve
Arra nem gondoltál, hogy talán azért nem változik itt semmi és szarják le a CB-s srácok is pl, mert pont azt látják, hogy csak velünk geciznek, másoknak meg súlyosabb dolgokat is elnéznek, azok mindenféle következmények nélkül maradnak?És ? Hagyjuk már ezt az óvodás érvelést, de Pistike is a sarokba pisilt ő miért nem kap büntit.index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
BekiBuzikRohadékok 😊
warr_b
Toca

több mint 4 éve
Szokásos körök megint, semmi sem fog itt változni amíg a kopaszok klubelnökbe oltott haduraktól kapják a zsoldjukat.Lehet addig erőt gyűjteni majd a következő hazai meccsre 2023-ban.
több mint 4 éve
És ? Hagyjuk már ezt az óvodás érvelést, de Pistike is a sarokba pisilt ő miért nem kap büntit.index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
BekiBuzikRohadékok 😊
warr_b