Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
Beki
Persze pont ezt lehetett várni.
Angolokat, dánokat megfingatták már? 😀 (költői kérdés)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Na, szuper. Remélem jó meccs lesz! 😆Megkaptatok minket 😄Szerény kiscsapatom töretlenül robotol előre, tegnap kivittem a papát, hadd nézzen valami topmeccset is ne csak mindig a Prem Ligát. Aztán továbjutottunk..Ezért vagyok kíváncsi h kit kap a csapat.Magyar Kupa sorsolás mikor lesz, illetve lehet-e nézni valahol?Elvesztettél egy fogadást, hogy ilyeneket kell nézned? 😊
Coolearie
Matthew99
(Jászberény FC)
Coolearie
warr_b
több mint 4 éve
Dortmundban sem volt primadonnak mégis elvesztette az öltözőt. Majd meglátjuk.Pontosan, én nem hiszem hogy ebben az idényben megtörik a chelsea, persze hosszú idő van még addig de a játékosok érzik hogy jó a rendszer és úgy tűnik hogy jól is játszák azt. Nem látom mi rombolná szét ezt télre.ha folyamatosan nyernek azért nehéz lesz, meg akkora dívák nincsenek mint a PSG-benbivaly erős az a Chelsea, ott lesznek bajnokságért a végéig plussz még a BL-ben isTuchel megoldja h szétveri az öltözőt tavaszra.
ozibozi
csebi
Heisman
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Zárt kapu helyett megtehették volna, hogy az ellenfél játékosai mindkét félidő elején térdelnek, az nyilván kétszer olyan hatásos, mint a meccs elején térdelni.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
index.hu/sport/futball/2021/09/21/fifa-zart-kapus-buntetes-magyar-valogatott-anglia-vb-selejtezo/
több mint 4 éve
Ez a barca gyengébb mint a 2000es evek eleji van Gaal-féle brigád, és azok lettek 5.-ek ha jól emlèkszem. Abban azèrt futkorászott jópár klasszis, ebben mondjatok egyet... szegény barca drukkerek, 2-3 év alatt eltűnt a csapatuk teljesen.Mondjuk most 2,3 a Barca W odds-a. Szerintem megér egy próbát. 1 hazai volt egész hétvégén a spanyol ligában. Azért valahogy csak behúzza itt is majd a hazai csapat. 😊 Bár ha a szívemre hallgatok akkor marad minden így. 😀meccs elott Barca szogletek over 6,5 2,6ert ment ra a szomszed haza is.
Toto21
Neztem en is a W-t de nagyon nincs benne a meccsben. Es barmikor kepesek kapni egy kontragolt.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Pontosan, én nem hiszem hogy ebben az idényben megtörik a chelsea, persze hosszú idő van még addig de a játékosok érzik hogy jó a rendszer és úgy tűnik hogy jól is játszák azt. Nem látom mi rombolná szét ezt télre.ha folyamatosan nyernek azért nehéz lesz, meg akkora dívák nincsenek mint a PSG-benbivaly erős az a Chelsea, ott lesznek bajnokságért a végéig plussz még a BL-ben isTuchel megoldja h szétveri az öltözőt tavaszra.
ozibozi
csebi
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mondjuk most 2,3 a Barca W odds-a. Szerintem megér egy próbát. 1 hazai volt egész hétvégén a spanyol ligában. Azért valahogy csak behúzza itt is majd a hazai csapat. 😊 Bár ha a szívemre hallgatok akkor marad minden így. 😀meccs elott Barca szogletek over 6,5 2,6ert ment ra a szomszed haza is.
Toto21
Neztem en is a W-t de nagyon nincs benne a meccsben. Es barmikor kepesek kapni egy kontragolt.
Szerkesztette: Kenny
több mint 4 éve
Mondjuk most 2,3 a Barca W odds-a. Szerintem megér egy próbát. 1 hazai volt egész hétvégén a spanyol ligában. Azért valahogy csak behúzza itt is majd a hazai csapat. 😊 Bár ha a szívemre hallgatok akkor marad minden így. 😀
több mint 4 éve
Ha valaki azt mondja pár éve, hogy valaha lesz egy ilyen kezdője a Barcelonának mint ma, akkor lehet küldöm a Lipótra.hát elég gyenge félidőt is produkálnak. Hiába van náluk a labda nem tudnak vele mit kezdeni. Így nehéz lesz nekik a Top 4 is, mert az Atletico, Sevilla, Real Madrid, de még a Villareal kerete is jobb jelen pillanatban.
Kenny
több mint 4 éve
Ha valaki azt mondja pár éve, hogy valaha lesz egy ilyen kezdője a Barcelonának mint ma, akkor lehet küldöm a Lipótra.
több mint 4 éve
Azért Dortmundban sem volt akkor divak mégis bukta az öltözőt, bár akkor meg Low nem fogta vissza.ha folyamatosan nyernek azért nehéz lesz, meg akkora dívák nincsenek mint a PSG-benbivaly erős az a Chelsea, ott lesznek bajnokságért a végéig plussz még a BL-ben isTuchel megoldja h szétveri az öltözőt tavaszra.
ozibozi
csebi
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ha folyamatosan nyernek azért nehéz lesz, meg akkora dívák nincsenek mint a PSG-benbivaly erős az a Chelsea, ott lesznek bajnokságért a végéig plussz még a BL-ben isTuchel megoldja h szétveri az öltözőt tavaszra.
ozibozi
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
bivaly erős az a Chelsea, ott lesznek bajnokságért a végéig plussz még a BL-ben isTuchel megoldja h szétveri az öltözőt tavaszra.
ozibozi
több mint 4 éve
Megkaptatok minket 😄Szerény kiscsapatom töretlenül robotol előre, tegnap kivittem a papát, hadd nézzen valami topmeccset is ne csak mindig a Prem Ligát. Aztán továbjutottunk..Ezért vagyok kíváncsi h kit kap a csapat.Magyar Kupa sorsolás mikor lesz, illetve lehet-e nézni valahol?Elvesztettél egy fogadást, hogy ilyeneket kell nézned? 😊
Coolearie
Matthew99
(Jászberény FC)
Coolearie

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Juve-Milan : nem lennék Allegri helyében...Valencia-Real : nem bírta ki a Valencia, megfordította 2 perc alatt a RMA a meccset. ilyen unalmas játékkal mondjuk nem érdemli meg a VCF hogy a tabella tetején legyen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Szerintem átkozott ez a Spurs…Szar edzővel nehéz, ez a csávó nem való a spurshöz
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
van ember aki nem érdemli meg hogy megsérüljön, vagy bármi rossz történjen vele, az pont Kjær, erre most le kell cserélni
több mint 4 éve
Szerintem átkozott ez a Spurs…
több mint 4 éve
Chelsea 1 fokozattal feljebb kapcsolt, innen nem tudom hogy jön vissza a SpursKanté azért megérdemli az ilyen szerencsés gólt 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Minek van a VAR?A hülyélkedésnek annak.... most a Suttgart Leverkusenen is egyértelműen a Vfb játékosának keze kereste a labdát és meg se nézték még a hülye szpíker is azt mondja erre kár lett volna 11st adni.... bezzeg Vécsei góljàt elvették... szánalom 😕
De jó hogy megfogta De Gea
dugo93
több mint 4 éve
jó csere volt Noble xD