Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Le sem tagadhatnád hogy ki a csapatoddárdai nálunk maximum wc-pucolhat. nem kell egy újabb kókler a padra. setétvár az ő helye. Torgellével jól megértenék egymástStöger raus.Welcome Dárdáj
bergerdani
#JC6
pfefe8
több mint 4 éve
dárdai nálunk maximum wc-pucolhat. nem kell egy újabb kókler a padra. setétvár az ő helye. Torgellével jól megértenék egymástStöger raus.Welcome Dárdáj
bergerdani
#JC6
Steelers fan
több mint 4 éve
Egy szolipali - hajnal szakmai kombó, rengeteg pénzzel elqrva. Nyami
A többi legyen a MasterCard.
több mint 4 éve
azt az elődöntőre vagy a döntőre tartogatjákPedig mekkora lett volna egy újabb Ronci Messi párharc 😕Chelsea is orulhet ujra.RB Salzburg–Bayern München150 kilométer van a 2 város között 😀
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
az egy dolog, hogy könnyű, de már éjfélkor az ágyukban lehetnek😊 (jó nyilván nem, de durva)
NB2
azert a PSG-Realon a birok nagy gondban lesznek h kinek fujjanak majd ...
csebi
dande

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Dárdáj utálja a Fradit, mint a szart. Szóval ezt el is vetheted 😀Stöger raus.Welcome Dárdáj
bergerdani
#JC6
Nem hittem volna, hogy még a téli szünet előtt meghúzzák a váltást Kubatovék. Remélem a tejbetök edzőket elfelejtik egy életre.

több mint 4 éve
Első sorsolás, Atletihez nem teszik oda az MU-t újra kell húzni.Második sorsolás Atleti-MU
Reménykedtem benne, hogy az univerzum a Juve-Atleti felé halad rendületlenül, de az Atlet-MU volt az iránya.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
ezt a kommentet tegyuk el azert tavaszra 😉Nem nagyon kell senkinek, mert szerintem a mostani Real ha nem indul formahanyatlásnak eléggé megcsapja ezt a kiakat csapatotChelsea is orulhet ujra.RB Salzburg–Bayern München150 kilométer van a 2 város között 😀
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
az egy dolog, hogy könnyű, de már éjfélkor az ágyukban lehetnek😊 (jó nyilván nem, de durva)
NB2
csebi
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem nagyon kell senkinek, mert szerintem a mostani Real ha nem indul formahanyatlásnak eléggé megcsapja ezt a kiakat csapatotChelsea is orulhet ujra.RB Salzburg–Bayern München150 kilométer van a 2 város között 😀
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
NB2
csebi

több mint 4 éve
Vagy:hu.m.wikipedia.org/wiki/Viktor_Anatolijovics_Szkripnik

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Mondjuk Csercseszovval ha valóban ő jön, nem biztos, hogy elbír. Kettőt lekever neki és mehet a Balesetire 😀 😀 vagy Putin postázza a a szibériai vasútraNa ma mindenképp jó napom lesz, kitettük a buzi lila osztrák majmot 😊amíg Hajnal van addig jöhet ide bárki, lényeg hogy bratyizzon a vezetőséggel.
Nem hittem benne hogy ez ilyen korán létrejön, nagyon gázul festhetett az öltöző.
davemayer
Csercseszov a hírek szerint? 😀 legyen elég vodka.
petey
több mint 4 éve
Na ma mindenképp jó napom lesz, kitettük a buzi lila osztrák majmot 😊amíg Hajnal van addig jöhet ide bárki, lényeg hogy bratyizzon a vezetőséggel.
Nem hittem benne hogy ez ilyen korán létrejön, nagyon gázul festhetett az öltöző.
davemayer
Csercseszov a hírek szerint? 😀 legyen elég vodka.
több mint 4 éve
azért az durva, hogy a legkeletibb csapat a BL kieséses szakaszában a SalzburgJövőre már nem 😀 😀 😀
NB2
index.hu/sport/2021/12/13/orosz-szakember-lehet-a-fradi-uj-edzoje/
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
azért az durva, hogy a legkeletibb csapat a BL kieséses szakaszában a Salzburg
több mint 4 éve
kozben jut eszembe h pl Neuer Tegernseenel lakik az meg kozelebb van Salzburghoz mint Munchen, o mar tenyleg ejfelkor sajat agyikoban lehet 😊RB Salzburg–Bayern München150 kilométer van a 2 város között 😀
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Pedig mekkora lett volna egy újabb Ronci Messi párharc 😕Chelsea is orulhet ujra.RB Salzburg–Bayern München150 kilométer van a 2 város között 😀
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
NB2
csebi
több mint 4 éve
RB Salzburg–Bayern MünchenMegyek is jegyet venni ha lehet. :Bar nem tudom, hogy hazai bagy Vendeg szektor legyen. De buli lesz az tuti
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
több mint 4 éve
Chelsea is orulhet ujra.RB Salzburg–Bayern München150 kilométer van a 2 város között 😀
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
NB2
több mint 4 éve
RB Salzburg–Bayern München150 kilométer van a 2 város között 😀
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
több mint 4 éve
Legfeljebb sorsolnak egy harmadikat is. 😀RB Salzburg–Bayern Münchencsak most mar ne rontsanak el semmit a sorsolasnal ...
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
csebi
Megkaptuk a másik milánói csapatot is, jaj de jó. Az első sorsolás jobban tetszett.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
RB Salzburg–Bayern Münchencsak most mar ne rontsanak el semmit a sorsolasnal ...
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
több mint 4 éve
nem látok én semmit se.Te látod amúgy, hogy megnyerik az Európa Ligát?ha elmennek odáig, akkor fontos lehet, mert egyelőre nem állnak BL-helyen otthon, viszont a pénzre égető szükségük lenneEL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Sevilla (spanyol)–Dinamo Zagreb (horvát)
Atalanta (olasz)–Olympiakosz (görög)
RB Leipzig (német)–Real Sociedad (spanyol)
FC Barcelona (spanyol)–Napoli (olasz)
Zenit (orosz)–Real Betis (spanyol)
Borussia Dortmund (német)–Rangers (skót)
Sheriff Tiraspol (moldovai)–Braga (portugál)
Porto (portugál)–Lazio (olasz)
Willie Parker
A Barcának sztem nem fontos annyira most az EL, a Napolit amúgy is jobbnak tartom. A Dortmund valszeg szenvedni fog.
Willie Parker
slowmotion
Napoli, Sevilla, Atalanta, Dortmund kaliberű csapatokon átverekszik magukat?
Willie Parker
de otthon az Atleti-Realt nem érik utol, a Sevilla egyre jobban tolja, a negyedik helyre meg többen is pályáznak.
ennyi sérülttel nem tudom, hogy nem kerülnek-e túl nagy hátrányba.
viszont az EL csak februárban kezdődik újra, addigra felépülhetnek jó páran, két meccsen meg elvileg bárkit meg lehet verni. A Napoli is balfaszkodik mostanában, a Dortmund is, a Sevilla és az Atalanta kemény dió, de az már csak két csapat. meg hát Xavinak addigra lesz ideje összerakni és betanítani a rendszert.
amikor Klopp érkezett Liverpoolba, akkor is egy T'ham 0-0-val indult a regnálása, aztán egy Soton 1-1-gyel folytatódott. nem volt egyszerű, de tavaszra az EL-dömtőig jutott a csapat. szóval elvileg sok minden lehetséges.
több mint 4 éve
RB Salzburg–Bayern MünchenHát bmeg 😀 😀 😀
több mint 4 éve
NS-en megkérdezte, hogy elmúltam-e 18 éves, mikor rákattintottam a sorsolásra 😊Igen, mert a jelenlegi helyzetben átbaszták a mu-t
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
NS-en megkérdezte, hogy elmúltam-e 18 éves, mikor rákattintottam a sorsolásra 😊Ott valami nagyon durva kontent lehet, meg is nézem
NB2
több mint 4 éve
Na ma mindenképp jó napom lesz, kitettük a buzi lila osztrák majmot 😊 Nem hittem benne hogy ez ilyen korán létrejön, nagyon gázul festhetett az öltöző.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal