Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
ki sírt? egy szurkolói ankéton elhangzott dolog már sírás?Mit kell telesírni a médiát ezzel. Mintha nem minden harmadik focista ezt csinálná a klubokkal 😀Besic -> Fradiwww.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/kiderult-lerazta-a-vidit-a-fradihoz-visszatero-besic
Heisman
empty taxi
Kenny
a rinya az volt amikor eljött Petrjak meg Heister 😀
több mint 4 éve
Főleg a vidivel 😊Mit kell telesírni a médiát ezzel. Mintha nem minden harmadik focista ezt csinálná a klubokkal 😀Besic -> Fradiwww.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/kiderult-lerazta-a-vidit-a-fradihoz-visszatero-besic
Heisman
empty taxi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mit kell telesírni a médiát ezzel. Mintha nem minden harmadik focista ezt csinálná a klubokkal 😀Besic -> Fradiwww.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/kiderult-lerazta-a-vidit-a-fradihoz-visszatero-besic
Heisman
empty taxi
több mint 4 éve
Besic -> Fradiwww.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/fradi/kiderult-lerazta-a-vidit-a-fradihoz-visszatero-besic
Heisman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Besic -> Fradi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ha csak a fradi vált át egy akár 50+1es modellre akkor elég gyorsan nem lesz bl meg semmiMarmint a Fradi 10 év mulvaOk. De nézzük a Leverkusent.a leverkursen amúgy pont nem a legjobb példa ilyen téren 😀
28-as keret, 3 német és 5 kettős állampolgár van a többi migráns.
Talán az állami csecs majd abban segít, hogy 10 év múlva piaci alapokon fog működni a klub. Talán 😃
#JC6
en.wikipedia.org/wiki/50%2B1_rule
ExceptionsNegritis
In cases where a person or company has substantially funded a club for a continuous period of 20 years, it is possible for that person or company to own a controlling stake in the club.[4] This exception most notably applies to Bayer 04 Leverkusen (owned by pharmaceuticals company Bayer), and VfL Wolfsburg (owned by automobile manufacturer Volkswagen), because they have been owned by their parent companies since their inception predating the Bundesliga, and has more recently allowed SAP co-founder Dietmar Hopp to gain control of his former youth club of 1899 Hoffenheim.
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Marmint a Fradi 10 év mulvaOk. De nézzük a Leverkusent.a leverkursen amúgy pont nem a legjobb példa ilyen téren 😀
Talán az állami csecs majd abban segít, hogy 10 év múlva piaci alapokon fog működni a klub. Talán 😃
#JC6
ExceptionsNegritis
In cases where a person or company has substantially funded a club for a continuous period of 20 years, it is possible for that person or company to own a controlling stake in the club.[4] This exception most notably applies to Bayer 04 Leverkusen (owned by pharmaceuticals company Bayer), and VfL Wolfsburg (owned by automobile manufacturer Volkswagen), because they have been owned by their parent companies since their inception predating the Bundesliga, and has more recently allowed SAP co-founder Dietmar Hopp to gain control of his former youth club of 1899 Hoffenheim.
több mint 4 éve
Ok. De nézzük a Leverkusent.a leverkursen amúgy pont nem a legjobb példa ilyen téren 😀
#JC6
Exceptions
több mint 4 éve
Ok. De nézzük a Leverkusent.28-as keret, 3 német és 5 kettős állampolgár van a többi migráns.
több mint 4 éve
nem szokott üresen kongani az Etihad, nem is értemPep tényleg megkérte a szurkolókat, hogy a 7vegen ugyan menjenek már ki többen a meccsre? 😀nehéz kérdés ez, sztem itt a covid is beleszól
Sorry mindenkitől de ez elég szánalmas.
Szenvedélyt nem tudsz pénzért venni.
alatriste
miért lenne szánalmas amúgy? az edző örülne ha többen lennének kint, a vezetőségnek meg az a dolga hogy jól lőjje a jegyárakat hogy tele legyenek
covid miatt nincs turista így a helyieket kellene mozgósítani
Negritis
tuti itt valami covid dolog lesz
több mint 4 éve
Pep tényleg megkérte a szurkolókat, hogy a 7vegen ugyan menjenek már ki többen a meccsre? 😀nehéz kérdés ez, sztem itt a covid is beleszól
Sorry mindenkitől de ez elég szánalmas.
alatriste
miért lenne szánalmas amúgy? az edző örülne ha többen lennének kint, a vezetőségnek meg az a dolga hogy jól lőjje a jegyárakat hogy tele legyenek
covid miatt nincs turista így a helyieket kellene mozgósítani
több mint 4 éve
Pep tényleg megkérte a szurkolókat, hogy a 7vegen ugyan menjenek már ki többen a meccsre? 😀Sorry mindenkitől de ez elég szánalmas.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Vajon ez megér legalább egy zárt kapus meccset?index.hu/sport/futball/2021/09/17/europa-liga-leicester-city-napoli-szurkolok-verekedes/
Music City Miracle
több mint 4 éve
Annyi történt, hogy a fradisták nagyrésze szépen elfogadta, hogy részei a NER-nek, sőt már egyenesen kikérik magunknak, ha valaki ezt szóváteszi. A mindig lázadó fraditábor szépen becsicskult. Az fb bejegyzések alapján mindenki készüljön rá, ha nem a Fidesz nyer, az utcán teremnek majd szépen a srácok és el akarják űzni a gonoszt. Amivel amúgy nekem nem lenne bajom, ha látnák a másik gonoszt is, de az nem gonosz, mert az pénzzel bennünket, munkával lát el, elintézi a védettségi igazolványunkat. Hol van a piaci alapon működő foci???tisztán? sehol
NB2
de ha aközeli állapotokat keresel akkor a bundás a legjobb példa valszeg
több mint 4 éve
Annyi történt, hogy a fradisták nagyrésze szépen elfogadta, hogy részei a NER-nek, sőt már egyenesen kikérik magunknak, ha valaki ezt szóváteszi. A mindig lázadó fraditábor szépen becsicskult. Az fb bejegyzések alapján mindenki készüljön rá, ha nem a Fidesz nyer, az utcán teremnek majd szépen a srácok és el akarják űzni a gonoszt. Amivel amúgy nekem nem lenne bajom, ha látnák a másik gonoszt is, de az nem gonosz, mert az pénzzel bennünket, munkával lát el, elintézi a védettségi igazolványunkat. Hol van a piaci alapon működő foci???
több mint 4 éve
"Aki nem szurkol a Fradinak hazaáruló, de nincs is benne magyar, de azért nincs benne magyar mert a jó magyarok nem megfizethetőek, az olcsók meg szarok" tengelyről kíváncsi vagyok mikor mozdulunk el.számít? 😀
Toca
lesz más
több mint 4 éve
"Aki nem szurkol a Fradinak hazaáruló, de nincs is benne magyar, de azért nincs benne magyar mert a jó magyarok nem megfizethetőek, az olcsók meg szarok" tengelyről kíváncsi vagyok mikor mozdulunk el.
több mint 4 éve
Ő jött. Erre kíváncsi leszek, az utóbbi évei nem sikerültek fényesre.Akkor Momo lesz?Egy regi nagy kedvenc visszater 😊Nemsokara Pali mosoly.Markó tropojabol? 😊
Kenny
csebi
Kenny
csebi

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
vicceltem.Nem! Attól a klub még magyar, és a labdakergető migráns az jó migráns!de nincs is benne magyar. azis hazaarulas? 😀De hát aki a Fradit kritizálja, vagy szimplán nem szurkol nekik, ne adj isten utálja őket, az hazaáruló!Egyrészt egy szóval nem írta le azt hogy Fradi, az hogy az írását mindenki úgy interpretálta, hogy a Fradi ellen örül, az mindenki maga dolga (én is így értelmeztem az írását), ettől még ő egy rossz szót nem írt a Fradiról.Ha arra fogad szive joga, nem részletezem inkább mit gondolok az ilyen emberekről, de ezzel alapból nincs gond.Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
A gond azzal van amikor fennen hangoztatja és kárörvend.
davemayer
Másrészt ez továbbra is egy Soccer topic, tehát bárkinek és bárki ellen is ugyanúgy joga van szurkolnia bárkinek. És igen, ugyanúgy meg lehet említeni azt is, ha valaki még úgy sem tud a Fradinak szurkolni, ha egyébként nemzetközi meccseket játszik.
Az is ritka szánalmas szerintem, hogy petey nem tud anélkül a Fradi meccsről egy teljesen normális véleményt megírni, úgy, hogy a sok nagyon okos ne támadná be azon nyomban.
Ha titeket zavar az, hogy vannak akik ellenvéleményt írnak le, akkor használjátok a némítást.
ervinator
Mikey
YoungZeeZee
Mikey
csak hiayoltam ezt a kommentet tegnap a meccs kapcsan.
több mint 4 éve
Nem! Attól a klub még magyar, és a labdakergető migráns az jó migráns!de nincs is benne magyar. azis hazaarulas? 😀De hát aki a Fradit kritizálja, vagy szimplán nem szurkol nekik, ne adj isten utálja őket, az hazaáruló!Egyrészt egy szóval nem írta le azt hogy Fradi, az hogy az írását mindenki úgy interpretálta, hogy a Fradi ellen örül, az mindenki maga dolga (én is így értelmeztem az írását), ettől még ő egy rossz szót nem írt a Fradiról.Ha arra fogad szive joga, nem részletezem inkább mit gondolok az ilyen emberekről, de ezzel alapból nincs gond.Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
davemayer
Másrészt ez továbbra is egy Soccer topic, tehát bárkinek és bárki ellen is ugyanúgy joga van szurkolnia bárkinek. És igen, ugyanúgy meg lehet említeni azt is, ha valaki még úgy sem tud a Fradinak szurkolni, ha egyébként nemzetközi meccseket játszik.
Az is ritka szánalmas szerintem, hogy petey nem tud anélkül a Fradi meccsről egy teljesen normális véleményt megírni, úgy, hogy a sok nagyon okos ne támadná be azon nyomban.
Ha titeket zavar az, hogy vannak akik ellenvéleményt írnak le, akkor használjátok a némítást.
ervinator
Mikey
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ha arra fogad szive joga, nem részletezem inkább mit gondolok az ilyen emberekről, de ezzel alapból nincs gond.miért van gond a kárörvendéssel? normális része a szurkolásnak-ellenszurkolásnak ahogy bizonyos körülmények között a trashtalk is
davemayer
vannak határok amiket illik nem átlépni, az hogy valaki a csapatom ellen fogad és nyer és be is jelenti az nem lépi ezeket túl szerintem
ahogy ha valaki az angolokra fogad ellenünk és nyer, gratulálok neki és csoki
előbb utóbb a szerencse amúgyis megfordul, nem könnyű +ban maradni fogadások terén
és ne csinálj úgy mintha mikor a pool szenved nem menne itt kárörvendés (same for real, barca, bayern ...)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
de nincs is benne magyar. azis hazaarulas? 😀De hát aki a Fradit kritizálja, vagy szimplán nem szurkol nekik, ne adj isten utálja őket, az hazaáruló!Egyrészt egy szóval nem írta le azt hogy Fradi, az hogy az írását mindenki úgy interpretálta, hogy a Fradi ellen örül, az mindenki maga dolga (én is így értelmeztem az írását), ettől még ő egy rossz szót nem írt a Fradiról.Ha arra fogad szive joga, nem részletezem inkább mit gondolok az ilyen emberekről, de ezzel alapból nincs gond.Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
davemayer
ervinator
Mikey
több mint 4 éve
De hát aki a Fradit kritizálja, vagy szimplán nem szurkol nekik, ne adj isten utálja őket, az hazaáruló!Egyrészt egy szóval nem írta le azt hogy Fradi, az hogy az írását mindenki úgy interpretálta, hogy a Fradi ellen örül, az mindenki maga dolga (én is így értelmeztem az írását), ettől még ő egy rossz szót nem írt a Fradiról.Ha arra fogad szive joga, nem részletezem inkább mit gondolok az ilyen emberekről, de ezzel alapból nincs gond.Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
davemayer
ervinator
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Egyrészt egy szóval nem írta le azt hogy Fradi, az hogy az írását mindenki úgy interpretálta, hogy a Fradi ellen örül, az mindenki maga dolga (én is így értelmeztem az írását), ettől még ő egy rossz szót nem írt a Fradiról.Ha arra fogad szive joga, nem részletezem inkább mit gondolok az ilyen emberekről, de ezzel alapból nincs gond.Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
davemayer
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"