Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
Nemsokara Pali mosoly.
Kenny
Markó tropojabol? 😊
csebi
Egy regi nagy kedvenc visszater 😊
Kenny
Akkor Momo lesz?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 546 — Omar's Coming Yo!
Nemsokara Pali mosoly.
Kenny
Markó tropojabol? 😊
csebi
Egy regi nagy kedvenc visszater 😊

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
Nemsokara Pali mosoly.
Kenny
Markó tropojabol? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nemsokara Pali mosoly.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"

Év?Évtized? kapushibája?
😀

Biztos napba nézett mint Lajos.
Kenny
És ezzel kapott ki a Lazio, pazar 😀

Az EB-n a szlovák kapus paskolta be így a saját kapujába a labdát, ha jól emlékszem. De itt előtte az a gyertya szintén parádé.
Bálesz
Igen, Dúbravka volt az aki ezt az EB-n összehozta a spanyolok ellen, nekem is egyből ez jutott eszembe

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Na végre
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Reméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Bálesz
Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?
ervinator
Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀
Beki
Ha valaki nem szereti a Fradi és még ellene is fogad az gyökér? 😀
ervinator
Én csak a folyamatos vélemény nyilvánításra reagáltam. 😀 Mint Jets drukker én is írhatnám napi szinten h rühellem a Patset, de mi értelme volna? 😀
Beki
A patses fórumba...
Mintha én amikor itt poolról beszéltek meccs közben én meg idejönnék kárörvendeni ha nem nyertek vagy gólt kaptok. Szánalmas na.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Na végre
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Reméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Bálesz
Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?
ervinator
Ha arra fogad szive joga, nem részletezem inkább mit gondolok az ilyen emberekről, de ezzel alapból nincs gond.
A gond azzal van amikor fennen hangoztatja és kárörvend.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 126 — Illegális gyakorló

Év?Évtized? kapushibája?
😀

Kenny
És ezzel kapott ki a Lazio, pazar 😀

Az EB-n a szlovák kapus paskolta be így a saját kapujába a labdát, ha jól emlékszem. De itt előtte az a gyertya szintén parádé.

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 525

Év?Évtized? kapushibája?
😀

Kenny
ne tulozz ennel voltak durvabbak is, teny eleg nagy szopo

csekk ezt
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 525
a leszter meccs eleg jo volt, de amugy
több mint 4 éve

Év?Évtized? kapushibája?
😀

Szerkesztette: Kenny

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 282 — nabege2@yahoo.com
Félig off!

Röhejesen vicces amit a párttv-n csinálnak. Ők találták ki, hogy nem lehet rögzíteni az m4sportról. Most ér valaki haza, újranézné a Leverkusen-FTC meccset, de nem tudja, mert nem lehet visszanézni, felvenni nem lehetett. Érdekes a Veszprém-PSG simán ment, Arénán is megy, csak ezen a rohadt közpénzen megcsinált állami förmedvényen nem!
több mint 4 éve
Na végre
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉
ozibozi
Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.
Bálesz
Ragaszkodom hozzá. Vazelin legyen.
ozibozi

petey
Ő túl cuki ehhez a témához.

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 335 — Csodabogár
Na végre
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
ozibozi

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Na végre
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Jó a topic!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 525
RTL+-on megy a Leicester-Nápoly, Gundel Takácsot is rég hallottam kommentátorkodni
Heisman
gyetvan csaba a studioban..........
aki tollal mutogatott hogy.a vendegunk lisztes krisztian...
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 112
Na végre
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"
RTL+-on megy a Leicester-Nápoly, Gundel Takácsot is rég hallottam kommentátorkodni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 525
Szóval.
Nagyon tetszett a meccs. Igaz, lehetett volna 8-2, de élvezetes volt.
Sajnos az NB1 nem készít fel ekkora tempóra, 60 percig bírta kb a csapat. Mindenesetre sokkal jobban tetszett, mint egy Rebrov meccs. Ott mondjuk stabil lett volna a gárda, de élvezhetetlen lett volna a meccs. Egynek jó volt, sok ilyen meccs kell hogy fejlődjenek a fiúk.
Bírót néha nem értettem. Tiszta nemet faultokat nem fújt be a 16os környékén..
Vecsei megérdemelte pedig a gólt, kar érte. Dibusz jó volt. Wingo meg kegyetlen jó 😃
Celtic ellen kell 4 pont és megvan a tavasz. Itthon szerintem szoros meccsek lesznek, a Táborral a hátuk mögött.
Viszont ha jól láttam, 12 ezer jegy fogyott el eddig… lehet csökkenteni kellene az árakat, kell a teltház!
#JC6
szerintem az EL sem fradi szint. kb 110% kell toluk minden meccsen es egy csapat rossz szeriaja sajna. cafoljanak ram, de sok sot nem tud megenni a csapat ilyen mezonyben sajna.
több mint 4 éve
Na végre
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 335 — Csodabogár
nagy koponya ez a Székely Dávid, az NB1 kurva annyát mert nem bír kitermelni hajtós meccseket a fradinak 😀
hát kegyetlen ez a muksó. Henrik is csak hápogott erre.

több mint 4 éve
Ezek után még jobban örülök, Amúgy hirtelen 2 csapatot tudok megnevezni aki ellen legalább egy döntetlen is örömmel töltene el, az kb a felcsút meg a steaua.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Na végre
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 007
Szóval.
Nagyon tetszett a meccs. Igaz, lehetett volna 8-2, de élvezetes volt.
Sajnos az NB1 nem készít fel ekkora tempóra, 60 percig bírta kb a csapat. Mindenesetre sokkal jobban tetszett, mint egy Rebrov meccs. Ott mondjuk stabil lett volna a gárda, de élvezhetetlen lett volna a meccs. Egynek jó volt, sok ilyen meccs kell hogy fejlődjenek a fiúk.
Bírót néha nem értettem. Tiszta nemet faultokat nem fújt be a 16os környékén..
Vecsei megérdemelte pedig a gólt, kar érte. Dibusz jó volt. Wingo meg kegyetlen jó 😃
Celtic ellen kell 4 pont és megvan a tavasz. Itthon szerintem szoros meccsek lesznek, a Táborral a hátuk mögött.
Viszont ha jól láttam, 12 ezer jegy fogyott el eddig… lehet csökkenteni kellene az árakat, kell a teltház!

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
De hogy on is legyek: nem volt ez rossz, ilyen rövid paddal, a játék is teljesen vállalható volt a meccs nagy részében. A végére teljesen elfogytunk, ez egyértelmű. Csúnya zakóra számítottam, kellemes csalódás volt a csapat.