Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor Momo lesz?Egy regi nagy kedvenc visszater 😊Nemsokara Pali mosoly.Markó tropojabol? 😊
Kenny
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Egy regi nagy kedvenc visszater 😊Nemsokara Pali mosoly.Markó tropojabol? 😊
Kenny
csebi
több mint 4 éve
Nemsokara Pali mosoly.Markó tropojabol? 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Igen, Dúbravka volt az aki ezt az EB-n összehozta a spanyolok ellen, nekem is egyből ez jutott eszembeÉs ezzel kapott ki a Lazio, pazar 😀"Just an extraordinary mistake from Thomas Strakosha!" 😳
— Action Network Soccer (@ActionNetSoccer) September 16, 2021
You don't see own goals like this very often...pic.twitter.com/drdy98142R
Év?Évtized? kapushibája?
😀
Biztos napba nézett mint Lajos.
Kenny
Az EB-n a szlovák kapus paskolta be így a saját kapujába a labdát, ha jól emlékszem. De itt előtte az a gyertya szintén parádé.
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A patses fórumba...Én csak a folyamatos vélemény nyilvánításra reagáltam. 😀 Mint Jets drukker én is írhatnám napi szinten h rühellem a Patset, de mi értelme volna? 😀Ha valaki nem szereti a Fradi és még ellene is fogad az gyökér? 😀Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
ervinator
Beki
Mintha én amikor itt poolról beszéltek meccs közben én meg idejönnék kárörvendeni ha nem nyertek vagy gólt kaptok. Szánalmas na.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ha arra fogad szive joga, nem részletezem inkább mit gondolok az ilyen emberekről, de ezzel alapból nincs gond.Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
A gond azzal van amikor fennen hangoztatja és kárörvend.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
És ezzel kapott ki a Lazio, pazar 😀"Just an extraordinary mistake from Thomas Strakosha!" 😳
Év?Évtized? kapushibája?
😀
Kenny
Az EB-n a szlovák kapus paskolta be így a saját kapujába a labdát, ha jól emlékszem. De itt előtte az a gyertya szintén parádé.

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
ne tulozz ennel voltak durvabbak is, teny eleg nagy szopo"Just an extraordinary mistake from Thomas Strakosha!" 😳
Év?Évtized? kapushibája?
😀
Kenny
csekk ezt
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
a leszter meccs eleg jo volt, de amugy
több mint 4 éve
"Just an extraordinary mistake from Thomas Strakosha!" 😳
Év?Évtized? kapushibája?
😀
Szerkesztette: Kenny
több mint 4 éve
Félig off!Röhejesen vicces amit a párttv-n csinálnak. Ők találták ki, hogy nem lehet rögzíteni az m4sportról. Most ér valaki haza, újranézné a Leverkusen-FTC meccset, de nem tudja, mert nem lehet visszanézni, felvenni nem lehetett. Érdekes a Veszprém-PSG simán ment, Arénán is megy, csak ezen a rohadt közpénzen megcsinált állami förmedvényen nem!
több mint 4 éve
Ő túl cuki ehhez a témához.Ragaszkodom hozzá. Vazelin legyen.Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
ozibozi
petey

több mint 4 éve
Ragaszkodom hozzá. Vazelin legyen.Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
ozibozi
több mint 4 éve
Jó a topic!Ragaszkodom hozzá. Vazelin legyen.Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
RTL+-on megy a Leicester-Nápoly, Gundel Takácsot is rég hallottam kommentátorkodnigyetvan csaba a studioban..........
Heisman
aki tollal mutogatott hogy.a vendegunk lisztes krisztian...
több mint 4 éve
Ragaszkodom hozzá. Vazelin legyen.Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
több mint 4 éve
RTL+-on megy a Leicester-Nápoly, Gundel Takácsot is rég hallottam kommentátorkodni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
Szóval.szerintem az EL sem fradi szint. kb 110% kell toluk minden meccsen es egy csapat rossz szeriaja sajna. cafoljanak ram, de sok sot nem tud megenni a csapat ilyen mezonyben sajna.
Nagyon tetszett a meccs. Igaz, lehetett volna 8-2, de élvezetes volt.
Sajnos az NB1 nem készít fel ekkora tempóra, 60 percig bírta kb a csapat. Mindenesetre sokkal jobban tetszett, mint egy Rebrov meccs. Ott mondjuk stabil lett volna a gárda, de élvezhetetlen lett volna a meccs. Egynek jó volt, sok ilyen meccs kell hogy fejlődjenek a fiúk.
Bírót néha nem értettem. Tiszta nemet faultokat nem fújt be a 16os környékén..
Vecsei megérdemelte pedig a gólt, kar érte. Dibusz jó volt. Wingo meg kegyetlen jó 😃
Celtic ellen kell 4 pont és megvan a tavasz. Itthon szerintem szoros meccsek lesznek, a Táborral a hátuk mögött.
Viszont ha jól láttam, 12 ezer jegy fogyott el eddig… lehet csökkenteni kellene az árakat, kell a teltház!
#JC6
több mint 4 éve
Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi

több mint 4 éve
nagy koponya ez a Székely Dávid, az NB1 kurva annyát mert nem bír kitermelni hajtós meccseket a fradinak 😀 hát kegyetlen ez a muksó. Henrik is csak hápogott erre.
több mint 4 éve
Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Szóval. Nagyon tetszett a meccs. Igaz, lehetett volna 8-2, de élvezetes volt.
Sajnos az NB1 nem készít fel ekkora tempóra, 60 percig bírta kb a csapat. Mindenesetre sokkal jobban tetszett, mint egy Rebrov meccs. Ott mondjuk stabil lett volna a gárda, de élvezhetetlen lett volna a meccs. Egynek jó volt, sok ilyen meccs kell hogy fejlődjenek a fiúk.
Bírót néha nem értettem. Tiszta nemet faultokat nem fújt be a 16os környékén..
Vecsei megérdemelte pedig a gólt, kar érte. Dibusz jó volt. Wingo meg kegyetlen jó 😃
Celtic ellen kell 4 pont és megvan a tavasz. Itthon szerintem szoros meccsek lesznek, a Táborral a hátuk mögött.
Viszont ha jól láttam, 12 ezer jegy fogyott el eddig… lehet csökkenteni kellene az árakat, kell a teltház!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
De hogy on is legyek: nem volt ez rossz, ilyen rövid paddal, a játék is teljesen vállalható volt a meccs nagy részében. A végére teljesen elfogytunk, ez egyértelmű. Csúnya zakóra számítottam, kellemes csalódás volt a csapat.