Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Érett már
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hátul meghaltunk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Hincapie két tekerés közben beugrott Leverkusenbe focizgatni?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nincs középpálya Loncar iszonyat szar. Sokba fajt legalább?😃
több mint 4 éve
A Grobariból meg kegyeleti szolgáltatókA Partizanból pedig "Politically Affiliated"akkor a red star belgradbol pink star belgrad lesz?rainbow 😊
YoungZeeZee
Negritis
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
A Partizanból pedig "Politically Affiliated"akkor a red star belgradbol pink star belgrad lesz?rainbow 😊
YoungZeeZee
Negritis
több mint 4 éve
Mire vársz??
több mint 4 éve
akkor a red star belgradbol pink star belgrad lesz?rainbow 😊
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
gec hárman nézték állva a labdát a 16-oson belül 😀 az ellen meg köszönte és elvitte, hát baszod.. 😀Mmaae Loncartol lever a viz ha naluk van a labda.
petey
több mint 4 éve
Loncar katasztrófa gyenge.
több mint 4 éve
gec hárman nézték állva a labdát a 16-oson belül 😀 az ellen meg köszönte és elvitte, hát baszod.. 😀
több mint 4 éve
a slavia esetében azért nagy különbség hogy már 120 éve ott van az a csillagNegritisMár azelőtt komcsik voltak, hogy tudták volna!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Pedig hozzászokhattál volna 😀 De a bravúrok ott vannakOke de ha szöglet van rosszul vagyok 😂Jóvanmá negri, ne offoljPedig most is fantasztikusan véd.
Hajrá Fradi! Denestol felek, 5 méterre szállt a labda F persze hogy nem
Jön ki. Kosz VAR
#JC6
Kampman
#JC6
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
akkor a red star belgradbol pink star belgrad lesz?németországban tiltott ez a fajta karlendítés, tök mind1 hogy miértmost mivaaaaaaaaaan???aha, én meg elhiszema fradi szurkolás karlendítésselmi nem náci?www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
ezt valaki magyarázza már meg nekem 😀
petey
NB2
Negritis
ha teli torokból üvöltenék, hogy sieg heil azt mondom oké, de ez nem az
NB2
mint mikor bemész valakinek a telkére ugye? te csak arra sétáltál nem akartál semmit
Negritis
baszki nem kell mindenbe belelátni ilyen dolgokat
ne kezdjük már el, hogy a nácik honnan vettek át dolgokat vagy akár a svastika mint jelkép nem csak a nácik használják
rohadt idegesítő az effajta ajvékolás 76évvel!!! a nácik legyőzése után
NB2
tiltott
hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1ci_karlend%C3%ADt%C3%A9s
Tényleg nem az, hiába annak látszik.én meg elhiszem az ilyen véletleneket
Mint ahogy a Slavia Praha vörös csillaga sem kommunista jelkép, csak hasonlít hozzá. Vannak ilyenek, valaki vagy képes disztingválni, vagy nem.
Kampman
a slavia esetében azért nagy különbség hogy már 120 éve ott van az a csillag
a karlendítés vajön elmúlt már 76 éves?
de nem lepődnék meg ha majd jönne a váltás ott is ahogy amerikában is megy a "push"
Negritis
több mint 4 éve
Oke de ha szöglet van rosszul vagyok 😂Jóvanmá negri, ne offoljPedig most is fantasztikusan véd.
Jön ki. Kosz VAR
#JC6
Kampman
több mint 4 éve
Nem, csak annyit hogy a meccs vége x.Mármint hogy nem kap gólt?Jobbak vagyunk mint vártam, a gólunk 1.94ert is jol esett 😊7.5ös oddsnál raktam meg 1500al a döncit szóval kitartás fiúk 😆 de nem sírok ha nyerünk akkor se.
Sajnos még így is innen a reális minimum a 3-1
davemayer
MC12
Gergőbácsi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Faultnak látszott
több mint 4 éve
Jóvanmá negri, ne offoljPedig most is fantasztikusan véd.
Jön ki. Kosz VAR
#JC6
több mint 4 éve
Mármint hogy nem kap gólt?Jobbak vagyunk mint vártam, a gólunk 1.94ert is jol esett 😊7.5ös oddsnál raktam meg 1500al a döncit szóval kitartás fiúk 😆 de nem sírok ha nyerünk akkor se.
davemayer
MC12
több mint 4 éve
Jobbak vagyunk mint vártam, a gólunk 1.94ert is jol esett 😊7.5ös oddsnál raktam meg 1500al a döncit szóval kitartás fiúk 😆 de nem sírok ha nyerünk akkor se.
davemayer
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Jóvanmá negri, ne offoljHajrá Fradi! Denestol felek, 5 méterre szállt a labda F persze hogy nem
Jön ki. Kosz VAR
több mint 4 éve
németországban tiltott ez a fajta karlendítés, tök mind1 hogy miértmost mivaaaaaaaaaan???aha, én meg elhiszema fradi szurkolás karlendítésselmi nem náci?www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
ezt valaki magyarázza már meg nekem 😀
petey
NB2
Negritis
ha teli torokból üvöltenék, hogy sieg heil azt mondom oké, de ez nem az
NB2
mint mikor bemész valakinek a telkére ugye? te csak arra sétáltál nem akartál semmit
Negritis
baszki nem kell mindenbe belelátni ilyen dolgokat
ne kezdjük már el, hogy a nácik honnan vettek át dolgokat vagy akár a svastika mint jelkép nem csak a nácik használják
rohadt idegesítő az effajta ajvékolás 76évvel!!! a nácik legyőzése után
NB2
tiltott
hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1ci_karlend%C3%ADt%C3%A9s
Tényleg nem az, hiába annak látszik.én meg elhiszem az ilyen véletleneket
Mint ahogy a Slavia Praha vörös csillaga sem kommunista jelkép, csak hasonlít hozzá. Vannak ilyenek, valaki vagy képes disztingválni, vagy nem.
Kampman
a slavia esetében azért nagy különbség hogy már 120 éve ott van az a csillag
a karlendítés vajön elmúlt már 76 éves?
de nem lepődnék meg ha majd jönne a váltás ott is ahogy amerikában is megy a "push"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!