Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Esetedben meg is érteném 😀Én csak a folyamatos vélemény nyilvánításra reagáltam. 😀 Mint Jets drukker én is írhatnám napi szinten h rühellem a Patset, de mi értelme volna? 😀Ha valaki nem szereti a Fradi és még ellene is fogad az gyökér? 😀Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
ervinator
Beki
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Durva, összetett rendszer lehet ez. 😀már múltkor is meg lett mondva, hogy ő a rendszert gyűlöli és ennek rész a fradi isValszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
NB2
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én csak a folyamatos vélemény nyilvánításra reagáltam. 😀 Mint Jets drukker én is írhatnám napi szinten h rühellem a Patset, de mi értelme volna? 😀Ha valaki nem szereti a Fradi és még ellene is fogad az gyökér? 😀Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
ervinator
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez akkor is erősmár múltkor is meg lett mondva, hogy ő a rendszert gyűlöli és ennek rész a fradi isValszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
NB2
Szerintem
több mint 4 éve
Ha valaki nem szereti a Fradi és még ellene is fogad az gyökér? 😀Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
több mint 4 éve
már múltkor is meg lett mondva, hogy ő a rendszert gyűlöli és ennek rész a fradi isValszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
több mint 4 éve
Nem a fogadás, fogadjon. A stílus. Sokadszor.Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
több mint 4 éve
Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Köcsög parasztNa végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
Ja csak úgy írtam nehogy "kitartás" legyen a vége nem személyes Általánosságban írtam
Magyarul senkire nem mondtam
Csak vannak ilyenek valahol
Kapíssse ?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szegény Pista erőlködik, de a Fradi már teljesen kész van, csak álldogálnakHol lenne a Vidi ? Vagy is hol van ?
petey
Ha nem rosszindulatból írtad akkor sorry
több mint 4 éve
Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
na akkor rtl+ tovabbi meccsekert.
több mint 4 éve
Nem volt ez rossz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Egyertelmu,hogy Denes a fordulo kapusa. Total elkeszultunk az eronkkel, de nincs ezzel semmi gond nem oket kell megverni.
több mint 4 éve
Szegény Pista erőlködik, de a Fradi már teljesen kész van, csak álldogálnak
több mint 4 éve
Wingo jól tolja
több mint 4 éve
Hincapie két tekerés közben beugrott Leverkusenbe focizgatni?Innen volt ismerős a név 😊
Heisman
több mint 4 éve
Na végre? A német gólra?
ozibozi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Kabbe Civictöbb labdát adott el mint az Adidas
Hatodik hibád 5 percen belul
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ez rudi volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz