Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Vágják le az összes játékos kezét, akkor nem kell VAR-al se visszanézni.Meg nem az, de full a teste elott van, ezt nem kellene elvenni
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tényleg nem az, hiába annak látszik.aha, én meg elhiszema fradi szurkolás karlendítésselmi nem náci?www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
ezt valaki magyarázza már meg nekem 😀
petey
NB2
Negritis
ha teli torokból üvöltenék, hogy sieg heil azt mondom oké, de ez nem az
NB2
mint mikor bemész valakinek a telkére ugye? te csak arra sétáltál nem akartál semmit
Negritis
Mint ahogy a Slavia Praha vörös csillaga sem kommunista jelkép, csak hasonlít hozzá. Vannak ilyenek, valaki vagy képes disztingválni, vagy nem.
több mint 4 éve
most mivaaaaaaaaaan???aha, én meg elhiszema fradi szurkolás karlendítésselmi nem náci?www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
petey
NB2
Negritis
NB2
mint mikor bemész valakinek a telkére ugye? te csak arra sétáltál nem akartál semmit
Negritis
baszki nem kell mindenbe belelátni ilyen dolgokat
ne kezdjük már el, hogy a nácik honnan vettek át dolgokat vagy akár a svastika mint jelkép nem csak a nácik használják
rohadt idegesítő az effajta ajvékolás 76évvel!!! a nácik legyőzése után
több mint 4 éve
Huh
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ez tizi lesz basszus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
aha, én meg elhiszema fradi szurkolás karlendítésselmi nem náci?www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
petey
NB2
Negritis
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Vágják le az összes játékos kezét, akkor nem kell VAR-al se visszanézni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Mejen a picsàba az a rohadt nyomorék VAR
több mint 4 éve
A pizzába
több mint 4 éve
SZEDD KI!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
Meanwhile betis celtic 2-2🤣
több mint 4 éve
a fradi szurkolás karlendítésselmi nem náci?www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
petey
NB2
Negritis
több mint 4 éve
Sok apró góllal meg kell zavarni őket. Félek Schick jön majd hamar...vonalkapus Dibusz nem fog olyan gólt kapni mint a skótok 😀 😉
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Sok apró góllal meg kell zavarni őket. Félek Schick jön majd hamar...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
SZEDD KI HRADECKY
több mint 4 éve
Nincs, de elol is megvagyunk nelkuleMak sincs nem?Kharatin távozása nagy gáz. Somalia sérült, Laidouni eltiltott.Botka a kiallitas miatt lehet hogy kapott egy kis extra pihenőt, ő végig nyomta a nyarat is.
Mi van a Botkával? Dvali?
tüsi91
Dvalit nem tudom, de nem is szamít igazán, hátul megvagyunk.
davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mak sincs nem?Kharatin távozása nagy gáz. Somalia sérült, Laidouni eltiltott.Botka a kiallitas miatt lehet hogy kapott egy kis extra pihenőt, ő végig nyomta a nyarat is.
tüsi91
davemayer
több mint 4 éve
Öt mezőnyjátékos cserével megyünk neki a Leverkusennek, abból az egyik az a Csontos, akit az NB1-ben sem tennék a csapatba...középpályára senki.13-16 körüli oddsa van a Fradinak mindenhol, ez tényleg a "negyedosztályú csapat a Bernabeuba megy" kategória.
Eddig is sejtettem, hogy ez csúnya mélytorok lesz, de egyre biztosabb vagyok benne.
Bálesz
több mint 4 éve
Igen, azt mondta, aztán gondolom beszéltek egymással.Ehhez képest Stöger a Honvéd meccs után első mondatában azt mondta, hogy így legalább pihentebb lesz Botka a Bayer ellen.Kharatin távozása nagy gáz. Somalia sérült, Laidouni eltiltott.Botka a kiallitas miatt lehet hogy kapott egy kis extra pihenőt, ő végig nyomta a nyarat is.
tüsi91
davemayer
Azért a Vécsei-Loncar-Zachariassen középpálya miatt nem vagyok túl nyugodt. És oda cserénk sincs.
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ehhez képest Stöger a Honvéd meccs után első mondatában azt mondta, hogy így legalább pihentebb lesz Botka a Bayer ellen.Kharatin távozása nagy gáz. Somalia sérült, Laidouni eltiltott.Botka a kiallitas miatt lehet hogy kapott egy kis extra pihenőt, ő végig nyomta a nyarat is.
tüsi91
davemayer
Azért a Vécsei-Loncar-Zachariassen középpálya miatt nem vagyok túl nyugodt. És oda cserénk sincs.

több mint 4 éve
Kharatin távozása nagy gáz. Somalia sérült, Laidouni eltiltott.Botka a kiallitas miatt lehet hogy kapott egy kis extra pihenőt, ő végig nyomta a nyarat is.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal