Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nb2-ben öreganyám is vezethetne meccset.mondjuk az első félidőre nincs magyarázat, de a bíró akkor is fasz volt
Ugyanitt: remélem a Vasas idén sem jut fel. Köcsög Otigba.
zinedine5
több mint 4 éve
Nb2-ben öreganyám is vezethetne meccset.Ugyanitt: remélem a Vasas idén sem jut fel. Köcsög Otigba.
több mint 4 éve
leszögezem, hogy csak az első fél órát láttam (már Müller gólját sem láttam), de szembetűnő volt ,hogy a két csapatot, hogy készítette fel az edző. A Bayernnél láttam egyértelmű automatizmusokat, hogy Lewa hátralép, és attól függően ki követte, ki mozog be a helyére vagy, hogy szélen hogyan mozgatják ki a Bayern játékosai a védőket és így Goretzka tök üres területbe lép be (csak a passz nem volt jó), míg túloldalon annyi koncepciót láttam, hogy majd vhogy úgyis lekontrázzuk őket és ennyi.Kell 2-3 ev es beerik ez a generacio, nem lesz itt gond.Nem hiszek ebben a majd beernek cuccban jelenleg. Konkretan a Xavi Iniesta generacio ota egy epkezlab jatekos nem jott fel a La Masiabol. Fati talan jo lehet, de neki nagyon neccesek ezek a serulesek. Kenyszerbol jatszik a sok fiatal, de nem latom most a kovetkezo nagy generaciot.
De valami felelmetes, hogy olyan jatekosok vannak most a csapatban akik regen egy edzesre se fertek volna be.Nincs magasan az a bizonyos lec..
Kenny
Ja es Koeman szerintem zsakutca
Blevi
ehhez még pluszban jön az is, hogy Musiala kb kenterbe veri mindegyik Barca saját nevelést, de még De Jongot is sztem (ő sztem kifejezetten gyenge volt ebben a harminc percben sztem).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ha ezt bevezetnék Magyarországon... 😊rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/09/14/maurizio-sarri-eltiltas-lazio/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Alatta se lenne Fredből Casemiro, nem tökéletes csapattal meg láttuk mit tud. Egy gyengepontja van ennek a keretnek, de az nagyon komoly sajnos.Zidane?Azért ne felejtsük el, hogy nézett ki és hol volt a csapat amikor átvette és hol van most. Ennek ellenére erre az utolsó szintugrásra szerintem is alkalmatlan, de őszintén ki lenne jobb opció aki elérhető?Vicc, hogy a norvég nem egy második ligás favágó csapat padján hülyéskedik... A keret alapján simán elődöntő esélyes lenne az MU, ha időben hoznak egy értelmes edzőt még akár jók lehetnek a döntőre is.Sir Alex visszajöhetne két évre. Én nagyon adnám a reunion-t Ronaldo-val.
FLZOLI
Toto21
senki...
dr0725
Toto21
több mint 4 éve
Zidane?Azért ne felejtsük el, hogy nézett ki és hol volt a csapat amikor átvette és hol van most. Ennek ellenére erre az utolsó szintugrásra szerintem is alkalmatlan, de őszintén ki lenne jobb opció aki elérhető?Vicc, hogy a norvég nem egy második ligás favágó csapat padján hülyéskedik... A keret alapján simán elődöntő esélyes lenne az MU, ha időben hoznak egy értelmes edzőt még akár jók lehetnek a döntőre is.Sir Alex visszajöhetne két évre. Én nagyon adnám a reunion-t Ronaldo-val.
FLZOLI
Toto21
senki...
dr0725
több mint 4 éve
Vicc, hogy a norvég nem egy második ligás favágó csapat padján hülyéskedik... A keret alapján simán elődöntő esélyes lenne az MU, ha időben hoznak egy értelmes edzőt még akár jók lehetnek a döntőre is.Ok de nem ő adta haza fél perccel a vége előtt ÚGY + nem ő akkora barom hogy 0-1nél az ellenfél 16osa előtt védő létére rácsúszik az ellenre ÚGY
FLZOLI
Lehet szidni de ha 0-1 senkit nem izgatna hogy hogy állt fel a csapat.
Még mindig a futballisták vannak ám a gyepen, pl nézzétek meg Varane hogy lép oda a csatárhoz az 5ösnèl az egyenlítő gól előtt (segitek, full elkésett és ergyán próbál blokkolni ahelyett hogy takarítana).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Őszintén én csak bele-bele pillantottam inkább az első félidőbe, de az elég volt. Félek Pedri nem bírja el azt a terhet, amit rápakoltak, és mentálisan kezd kicsit elfogyni a srác. Frankie de Jong, Depay, meg ő kevesek lesznek az üdvösséghez, nagyon kellene, hogy Fati egészségesen visszatérjen. Azért Xavi és Iniesta egészen más helyzetbe érkezett, mint Pedri. De persze drukkolok neki.
több mint 4 éve
Nem tudom volt-e, de vérlázító VAR-os ítélet volt Kijevben.Dinamo-Benfica 0-0.
92.perc, hazai beadás a hosszúoldalra, jön az ukrán, kapásból beveri.
Csakhogy az iveles pillanatában a társa közepén, tőle 8 méterre lesen volt és ez miatt nem adják meg a gólt.
Nem is a társ felé szállt, nem is passzolta be neki, köze nem volt hozzá, erre les…
Egyszerűen vicc..
több mint 4 éve
Kell 2-3 ev es beerik ez a generacio, nem lesz itt gond.Nem hiszek ebben a majd beernek cuccban jelenleg. Konkretan a Xavi Iniesta generacio ota egy epkezlab jatekos nem jott fel a La Masiabol. Fati talan jo lehet, de neki nagyon neccesek ezek a serulesek. Kenyszerbol jatszik a sok fiatal, de nem latom most a kovetkezo nagy generaciot.
De valami felelmetes, hogy olyan jatekosok vannak most a csapatban akik regen egy edzesre se fertek volna be.Nincs magasan az a bizonyos lec..
Kenny
Ja es Koeman szerintem zsakutca
Szerkesztette: Blevi
több mint 4 éve
Kell 2-3 ev es beerik ez a generacio, nem lesz itt gond. De valami felelmetes, hogy olyan jatekosok vannak most a csapatban akik regen egy edzesre se fertek volna be.Nincs magasan az a bizonyos lec..
több mint 4 éve
Nyilván ha lesz keret erősítés jön, de igen, néhány szopásos év biztosan benne van.Szerintem hosszu szopassal teli evek jonnek. A jelenlegi keretben keves minosegi jatekos van. En nem latom a fiatalokban sem a nagy jovot.Borzasztó ez a barca..ennyi labdát és párharcot elveszíteni a saját térfélen...Mondjuk teljesen más poszton játszik, úgyhogy elvileg nem tehetné meg, hogy eltűnjön. De ha Messi ilyen könnyen pótolható lenne, akkor nem is lett volna ekkora korszakos focista.
Nem lepődnék meg ha a bajorok a második félidőben bedarálnák őket..
Valahol azt olvastam, hogy Pedri az új Messi...azt , hogy eltűnik hosszú percekre eddig jól hozza... 😊
gordon
Most 1-2 év szopás, de jönnek a fiatalok, aztán talán pénzügyileg is helyrejön a klub a sok f@szság után. Addig sokat nem lehet várni, főleg egy ilyen Bayern ellen...
Klaci79
Blevi
Ez az ára, hogy a Neymar transzfernél annyira megzavarodott az ostoba klubvezetés, hogy 600 milliót elszórtak antitalentumokra, meg örökké sérült ígéretekre.
több mint 4 éve
Szerintem hosszu szopassal teli evek jonnek. A jelenlegi keretben keves minosegi jatekos van. En nem latom a fiatalokban sem a nagy jovot.Borzasztó ez a barca..ennyi labdát és párharcot elveszíteni a saját térfélen...Mondjuk teljesen más poszton játszik, úgyhogy elvileg nem tehetné meg, hogy eltűnjön. De ha Messi ilyen könnyen pótolható lenne, akkor nem is lett volna ekkora korszakos focista.
Valahol azt olvastam, hogy Pedri az új Messi...azt , hogy eltűnik hosszú percekre eddig jól hozza... 😊
gordon
Most 1-2 év szopás, de jönnek a fiatalok, aztán talán pénzügyileg is helyrejön a klub a sok f@szság után. Addig sokat nem lehet várni, főleg egy ilyen Bayern ellen...
Klaci79
több mint 4 éve
igen, látszik hogy hogy a Bayern egy szinttel a Barca fölött van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Borzasztó ez a barca..ennyi labdát és párharcot elveszíteni a saját térfélen...Mondjuk teljesen más poszton játszik, úgyhogy elvileg nem tehetné meg, hogy eltűnjön. De ha Messi ilyen könnyen pótolható lenne, akkor nem is lett volna ekkora korszakos focista.
gordon
több mint 4 éve
Borzasztó ez a barca..ennyi labdát és párharcot elveszíteni a saját térfélen...Nem lepődnék meg ha a bajorok a második félidőben bedarálnák őket..
több mint 4 éve
Azért ne felejtsük el, hogy nézett ki és hol volt a csapat amikor átvette és hol van most. Ennek ellenére erre az utolsó szintugrásra szerintem is alkalmatlan, de őszintén ki lenne jobb opció aki elérhető?Vicc, hogy a norvég nem egy második ligás favágó csapat padján hülyéskedik... A keret alapján simán elődöntő esélyes lenne az MU, ha időben hoznak egy értelmes edzőt még akár jók lehetnek a döntőre is.Sir Alex visszajöhetne két évre. Én nagyon adnám a reunion-t Ronaldo-val.
FLZOLI
Toto21
senki...
több mint 4 éve
Nem zavar a térdelés, de ha már szivárvány színű a kapufa az már nekem kicsit sok. Mint ahogy a rózsaszín férfi ing is rángatja a szemem. De nyilván nem fogok rosszul aludni emiatt csak nagyon kilógott az eddigi "steril" futballpálya képből.Jól láttam hogy szivárványos a szögletzászló Svájcban? Rendesen kezdem rosszul érezni magam, hogy nem vagyok fekete és egy nővel élek férfi létemre.Ez a zászló nincs senki ellen, a melegeknek jól esik, ártani nem árt senkinek, lengedezzen.
Matthew99
Ne keverd a BLM-t az LMBTQ-val.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Jól láttam hogy szivárványos a szögletzászló Svájcban? Rendesen kezdem rosszul érezni magam, hogy nem vagyok fekete és egy nővel élek férfi létemre.Ez a zászló nincs senki ellen, a melegeknek jól esik, ártani nem árt senkinek, lengedezzen.
Matthew99
Ne keverd a BLM-t az LMBTQ-val.
több mint 4 éve
Vicc, hogy a norvég nem egy második ligás favágó csapat padján hülyéskedik... A keret alapján simán elődöntő esélyes lenne az MU, ha időben hoznak egy értelmes edzőt még akár jók lehetnek a döntőre is.Sir Alex visszajöhetne két évre. Én nagyon adnám a reunion-t Ronaldo-val.
FLZOLI
több mint 4 éve
Jól láttam hogy szivárványos a szögletzászló Svájcban? Rendesen kezdem rosszul érezni magam, hogy nem vagyok fekete és egy nővel élek férfi létemre.Fradi ellen is az volt már. Verebek
Matthew99
több mint 4 éve
Vicc, hogy a norvég nem egy második ligás favágó csapat padján hülyéskedik... A keret alapján simán elődöntő esélyes lenne az MU, ha időben hoznak egy értelmes edzőt még akár jók lehetnek a döntőre is.
több mint 4 éve
Alapvetően nem zavar, de azt nem szeretem ha indokolatlanul az arcomba nyomnak oda nem illő dolgot. Mindegy hogy ez vallás, politika...Jól láttam hogy szivárványos a szögletzászló Svájcban? Rendesen kezdem rosszul érezni magam, hogy nem vagyok fekete és egy nővel élek férfi létemre.nem tök mind1?
Matthew99
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
szóval akkor a Fradi minimum ikszelt volna a menkeszterrel?
több mint 4 éve
MU 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz