Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
tényleg sok üresjárat volt, de egyébként pont a 60.perctől nagyon jó kis meccs lett...persze két szar csapat, tehát csodát nem lehetett várni...viszont az az MTK gól, az parádés volt szabadrúgásból
több mint 4 éve
Egyszer volt olyan, hogy majdnem helyzetünk lehetett volna, ha nem basszuk el.Szokásos Vasas foci. Volt helyzetünk egyáltalán a félidőben? 🤣Mondtam én, hogy nézzétek a Soroksár-Vasast. Elképesztő hajtás, magas színvonal, fordulatok és izgalmak, remek hangulat.MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Hajdú B-nél a 60.percben szakadt el a cérna 😃
Idézem:
“Azt a mindenit kérem. Mégis hányad osztály ez?”
😃😃😃
#JC6
Klaci79
(Mi ez a fos?)
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Kabaré!!!!
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
😀 😀
több mint 4 éve
Gecccc Karako ma nem megy haza 😃
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
sima szabadrúgást nem néz vissza a VAR, de pl. bedobást vagy szögletet sem - hiába lesz belőle utána gól. nem csak itthon, sehol.Hogy mi?Kabaré, ute szabi helyett MTK Szabi 17-ről. Ilyenkor kiért nincs VAR?Mert szabadrugasnal nincs. De nem mindegy, két MTK 11-es var ellenére is elmaradt…ostoba bohóc bíró…
Veréb Márton meg mutogat a lila pad felé, a világ egyik legellenszenvesebb edzője..
#JC6
Klaci79
gordon
több mint 4 éve
Szokásos Vasas foci. Volt helyzetünk egyáltalán a félidőben? 🤣Mondtam én, hogy nézzétek a Soroksár-Vasast. Elképesztő hajtás, magas színvonal, fordulatok és izgalmak, remek hangulat.MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Idézem:
😃😃😃
#JC6
Klaci79
(Mi ez a fos?)
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hogy mi?Kabaré, ute szabi helyett MTK Szabi 17-ről. Ilyenkor kiért nincs VAR?Mert szabadrugasnal nincs. De nem mindegy, két MTK 11-es var ellenére is elmaradt…ostoba bohóc bíró…
Veréb Márton meg mutogat a lila pad felé, a világ egyik legellenszenvesebb edzője..
#JC6
Klaci79
több mint 4 éve
f1 előtt bekapcsoltam az m4-et hadd menjen, szerintem 10 éve nem láttam nb1 meccset, hát szürreális dolog ez. Kezdve azzal, hogy a piros lapnál Hajdú B. mögül hallatszódik a K*RVA ANYÁDBA TAKARODJÁL TE G*CI, vagy mikor a szabadnál skandálják a B*ZI MLSZ-t. Hát mindenesetre jót mulattam 😀
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Kabaré, ute szabi helyett MTK Szabi 17-ről. Ilyenkor kiért nincs VAR?Mert szabadrugasnal nincs. De nem mindegy, két MTK 11-es var ellenére is elmaradt…ostoba bohóc bíró…
#JC6
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Falusi meccsről nem érne haza...bohóc karakó
több mint 4 éve
Kabaré, ute szabi helyett MTK Szabi 17-ről. Ilyenkor kiért nincs VAR?Veréb Márton meg mutogat a lila pad felé, a világ egyik legellenszenvesebb edzője..
több mint 4 éve
micsoda gólt lőtt az MTK 😀
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Na ezért drágább a bohócliga a BL-nél.
több mint 4 éve
Ha ez Ronaldinho rúgja évekig beszélnek róla 🤣Ez a játékvezető szörnyű!!!valahol zseniális, gondoskodik az izgalmakról.
Klaci79
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez a játékvezető szörnyű!!!valahol zseniális, gondoskodik az izgalmakról.
Klaci79
több mint 4 éve
Ez a játékvezető szörnyű!!!
több mint 4 éve
Erre Dózsa gól a semmiből…na ez egy ilyen időszak…
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tudtam, hogy jön az Újpest gól 😀
több mint 4 éve
Egyébként azóta nem rossz a meccs. 2 piros, helyzetek…MTK elég peches, kapufáról is kifelé pattan időszak.Mondtam én, hogy nézzétek a Soroksár-Vasast. Elképesztő hajtás, magas színvonal, fordulatok és izgalmak, remek hangulat.MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Idézem:
😃😃😃
#JC6
Klaci79
nagylaza
több mint 4 éve
Hat ez kegyetlen😃Valaki ott ül Hajdú B mikrofonja mellett 5 méterrel és üvölt:
Mocskos zsidók
Mocskos Orbán
Kanyád te buziiiii
Karako te g…
🤣🤣🤣
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Mondtam én, hogy nézzétek a Soroksár-Vasast. Elképesztő hajtás, magas színvonal, fordulatok és izgalmak, remek hangulat.MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Idézem:
😃😃😃
#JC6
Klaci79
(Mi ez a fos?)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Idézem:
😃😃😃
#JC6
több mint 4 éve
MTK-UteHajdú B-nél a 60.percben szakadt el a cérna 😃
Idézem:
😃😃😃
több mint 4 éve
drága egyetlen Venezia tolt egy tipszmikszes meccset (vagy a Verona csinálta?), első félidő 3:0, második 0:4 😮