Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 066
Solskjear cseréi... Ez nem akar nyerni... Még mindig keresi a tökeit. Mert 1-0-nál jót tett három belső védőre átállni...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az a Bruno assist 🤩 és ki más érkezett volna rá 🤷‍♂️🙆‍♂️
bogec7
Nicolas Moumi Ngamaleu???
Talán de nem biztos.
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 066
Salzburg 1.félidőben 3 büntető kapott eddig, és csak 1-et lőttek be a Sevilla ellen 😀
Heisman
És Rakitic ki gondolta volna büntetőből egyenlít 😀
Heisman
most már piros lap is lett. A bíró elemében van!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"
Salzburg 1.félidőben 3 büntető kapott eddig, és csak 1-et lőttek be a Sevilla ellen 😀
Heisman
És Rakitic ki gondolta volna büntetőből egyenlít 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Wan-Bissaka nem egy okos futballista sajnos, pedig kimagaslóan jó játékos lehetne.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 073
Az a Bruno assist 🤩 és ki más érkezett volna rá 🤷‍♂️🙆‍♂️

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 357 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Módfelett korrekt hozzáállás 😄😆

Budaörs-Vasas kupameccs elé:

Sem online, sem a helyszínen nem értékesít belépőt a Budaörsi SC, jegyvásárlásra kizárólag a szerdai, PMFC elleni bajnoki mérkőzés előtt az Illovszky-stadionban lesz lehetőség.

Szerdán, a Pécs elleni bajnoki mérkőzés előtt az Illovszky Rudolf Stadion A2-es pénztárban lesz lehetőség a Budaörs elleni kupamérkőzésre jegyet vásárolni.

A belépők egységesen 1000 Ft-ba kerülnek, 14 év alatti szurkolóink ingyenesen tekinthetik meg a találkozót, de regisztrációs jegyet számukra is kötelező lesz kiváltani.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Budaörs elleni jegyvásárlásnál kizárólag készpénzes fizetésre lesz mód.

Az A2-es pénztár szerdán 15:30-kor nyit.

Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy szombaton, a kupameccs helyszínén a Budaörsi SC nem nyit ki jegypénztárat, nem értékesít vendégjegyeket.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 340 — Vikings fan
Ricciardo és Denver győzelem mellé még jött tegnap a Real parádé is. Hát azt hiszem ez egy sikeres nap volt! 😀

Ancelotti nem tudom mit csinált ezzel a csapattal (főleg Vinicius-al), de már évek óta nem láttam így játszani a csapatot. Viszont a védelem azért megérzi rendesen, hogy Mendy és Alaba sérült, illetve hogy Varane és Ramos már nincs. Ott azért van még tennivaló gazdagon.

Camavinga pedig bitang vételnek tűnik egyelőre. Ők ketten Valverdevel nagyon nagyon hosszú időre megoldhatják a középpályát.

Alig várom a szerdai meccset.
roberto23
Nem túl jó a védelem, de azért tegnap rendesen ott is lettek hagyva, kb nem volt középpályás védekezés. Ettől függetlenül valóban végre nem dög unalom az egész meccs. Még a végén a vak botlábú gyorsvonatból is értelmes játékos lesz 😊

Benz + Modric elképesztő, a két vén aranylaszti formában tolja. Hazard no comment, mehet forgolódni valami lassabb bajnokságba. Amerikában például az ő tudásával helyből megkoronáznák...
FLZOLI
Maximálisan egyetértek. Zseniális mind a kettő. Lassan elfogynak rájuk a szavak.

Hazad-nak viszont én még ezt a szezont odaadom, hátha tud valamit kezdeni Carlo papa. De ha végig így fogja tolni akkor remélem nyáron lelép, mert ez neki is csak egy szenvedés. Szerintem nagy igazolás lehetett volna, de úgy néz ki pár évvel később érkezett, mint kellett vna.
roberto23
Carlo mindig a második évben nyer BL-t, ha arra esélyes csapata van 😊

amúgy fura, mert nagyon jó kommunikátor az öreg, de vmi nálunk Münchenben félrecsúszott a második évben pedig sztem is ő egy nagyon jó edző. igazából, ha visszahozná Jamest, sztem meg is lennétek 😊
csebi
Kivétel a Realnál, ahol első idényében. 😊
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
Ricciardo és Denver győzelem mellé még jött tegnap a Real parádé is. Hát azt hiszem ez egy sikeres nap volt! 😀

Ancelotti nem tudom mit csinált ezzel a csapattal (főleg Vinicius-al), de már évek óta nem láttam így játszani a csapatot. Viszont a védelem azért megérzi rendesen, hogy Mendy és Alaba sérült, illetve hogy Varane és Ramos már nincs. Ott azért van még tennivaló gazdagon.

Camavinga pedig bitang vételnek tűnik egyelőre. Ők ketten Valverdevel nagyon nagyon hosszú időre megoldhatják a középpályát.

roberto23
Nem túl jó a védelem, de azért tegnap rendesen ott is lettek hagyva, kb nem volt középpályás védekezés. Ettől függetlenül valóban végre nem dög unalom az egész meccs. Még a végén a vak botlábú gyorsvonatból is értelmes játékos lesz 😊

Benz + Modric elképesztő, a két vén aranylaszti formában tolja. Hazard no comment, mehet forgolódni valami lassabb bajnokságba. Amerikában például az ő tudásával helyből megkoronáznák...
FLZOLI
Maximálisan egyetértek. Zseniális mind a kettő. Lassan elfogynak rájuk a szavak.

Hazad-nak viszont én még ezt a szezont odaadom, hátha tud valamit kezdeni Carlo papa. De ha végig így fogja tolni akkor remélem nyáron lelép, mert ez neki is csak egy szenvedés. Szerintem nagy igazolás lehetett volna, de úgy néz ki pár évvel később érkezett, mint kellett vna.
roberto23
Carlo mindig a második évben nyer BL-t, ha arra esélyes csapata van 😊

amúgy fura, mert nagyon jó kommunikátor az öreg, de vmi nálunk Münchenben félrecsúszott a második évben pedig sztem is ő egy nagyon jó edző. igazából, ha visszahozná Jamest, sztem meg is lennétek 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 357 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Everton 6 perc alatt tolt hármat és fordított a Burnley ellen (majd két perccel később még egy lesgól is volt), Townsendé külön szépségdíjas volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
Neville meg egy barom (Linekerrel együtt), persze meg lehet érteni, hiszem amikor ők nevelkedtek, akkor még hátulról is simán rá lehetett csúszni az ellenfél lábára, az se ért kiállítást.
rebesgetnek valami korrelációt a fodballisták meg az értelmi képességek között, hát az biztos, hogy nem ők a kivételek, akik erősítik a szabályt.
slowmotion

Elliott már most jobban áll empátia terén, mint az a két TULOK!!!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949

roberto23

FLZOLI

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

roberto23

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 414 — Cowboys fan
Neville meg egy barom (Linekerrel együtt), persze meg lehet érteni, hiszem amikor ők nevelkedtek, akkor még hátulról is simán rá lehetett csúszni az ellenfél lábára, az se ért kiállítást.
rebesgetnek valami korrelációt a fodballisták meg az értelmi képességek között, hát az biztos, hogy nem ők a kivételek, akik erősítik a szabályt.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 525
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/labdarugas-koveti-a-helyes-utat-az-egykori-fenegyerek-2849327

Fitos, volt edzom..haat
Ami pozitiv volt
Mar akkor felvettuk a meccseinekt elemezni..ifi A!
6.7. Helyen voltunk mikor atvett minket.egy het alatg belenkverte a sajat terfelen vedekezedt.tolodast.vokt h csak setaltunk h ki hova megy mikor ott a labda.
Veretlenek maradtunk.3.hely.
Az edzesek is jok voltak.

Emberi oldal?
-Leselejtezett mtks brigad atjott.azt mondta nekunk ok mar bizonyitottak.nekunk kell kiszoritani oket?!😀
-Meccs, debrecenben.feluton szok.jajj nincs itt az igazolasom.
-Szolt h nem kellek.mondom ok akkor megyek.jajj megis mardj kellesz.
- a csatart aki vegigjatszott a meccs utan szidta..majd a vegen..csokolom anyudat..na miert is😀
-pisiszunet hazafele.szerencsejatekgep..uvolt es uti.
- azt bizonygatta h az nb1ben 7 -8 ifissel a kezdobeb jo lenne a csapat.elsok kozott lenne.
-torghelle nem volt a jatekosa ifibeb.vadoct igen, de fitis kb egy 1evet tolt.szoval keszen kapott mindenkit.

Kb ennyi.😀
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 005
Atleti 99.percben nyert 😃
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 964 — The Mathematician
nah Mané csak betalált

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hihetetlen mennyi egyértelmű ziccert hagyunk ki

több mint 4 éve
Struijk bazmeg, miért nem anyádat...
slowmotion
Struijk gyerek amég nem épül fel teljesen Elliott, pálya közelébe se mehessen, ez a minimum

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 852 — Whoops, looks like something went wrong.
hálisten pont nem láttam, remélem semmi vészes
cissé sérülése után nem annyira vágyok ilyenekre
Negritis
Visszafele allt Elliott bokaja. Ha eltort, es nem szakadt ott semmi, az meg szerencse a szerencsetlensegben.

több mint 4 éve
Negritis
ollóba fogta, ráesett. lett benne még egy forgó.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Struijk bazmeg, miért nem anyádat...