Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Öt mezőnyjátékos cserével megyünk neki a Leverkusennek, abból az egyik az a Csontos, akit az NB1-ben sem tennék a csapatba...középpályára senki.4-1 kb a realis, remélem azért lövünk egyet
Eddig is sejtettem, hogy ez csúnya mélytorok lesz, de egyre biztosabb vagyok benne.
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
mi nem náci?www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
ezt valaki magyarázza már meg nekem 😀
petey
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Öt mezőnyjátékos cserével megyünk neki a Leverkusennek, abból az egyik az a Csontos, akit az NB1-ben sem tennék a csapatba...középpályára senki.Eddig is sejtettem, hogy ez csúnya mélytorok lesz, de egyre biztosabb vagyok benne.
Szerkesztette: Bálesz

több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-edzovaltas-budaorson-tavozik-a-volt-nb-i-es-tamado-2850125

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
"Szívtől az égig" 😊😁www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
petey
NB2

több mint 4 éve
www.facebook.com/watch/?v=240635984659779de amúgy annyit kéne csinálni, hogy nem náci és kész
petey
több mint 4 éve
talán a facebook videó hatékonyabban átadja mintha el kéne olvasniukwww.facebook.com/watch/?v=240635984659779Ez évek óta minden nemzetközi meccsünk előtt kérés. Csak eddig írásban, most meg videó is lett belőle.
petey
Bálesz
több mint 4 éve
www.facebook.com/watch/?v=240635984659779Ez évek óta minden nemzetközi meccsünk előtt kérés. Csak eddig írásban, most meg videó is lett belőle.
petey

több mint 4 éve
Nem is lesznek fradisták kint én úgy tudom, legalábbis szervezetten tuti nem
több mint 4 éve
nincs pénz a büntire főleg nem a zártkapura, visszafizetni a drága bérleteket ...www.facebook.com/watch/?v=240635984659779a karlendítés előtti rész üdvözlendő
petey
utána kicsit fura, de korrekt
Negritis
amúgy a karlendítésnél mindig szomorú voltam, hogy ez egyértelmű sztem mire utal, és nem véletlen bki bmit mond. nyilván most ezerszeresen kell odafigyelni erre, mert Leverkusenben játszunk, és bár nem lesz szervezett szurkolás attól még sztem előfordul majd.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.facebook.com/watch/?v=240635984659779a karlendítés előtti rész üdvözlendő
petey
utána kicsit fura, de korrekt
több mint 4 éve
Legalább autentikus, bár inkább felénk is (nyugat nógrád) hajlamosak vótak zöldből ződet csinálni 😛
😀
warr_b
több mint 4 éve

😀

több mint 4 éve
Szoboszlait újra fel kell építeni azért 8 hónap az 8 hónap. Az első két meccsen még vihette a labda ehseg de most jön a neheze neki.szoboszlai elfelejtett focizni a sérülése ótaLipcsének nem itt van a helye, mármint nekik nem a Bayernt, Cityt kell megverniük. Nyáron elvesztették 2 kulcsjátékosukat és az edzőjüket, aki ráadásul az ország legjobb csapatába igazolt. Szerintem ez nem kicsit visszavetette őket.
Adirotor
Dominik meg, hát neki is nagy ez a kabát még. Van ideje bőven.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
annyira azért nem panaszkodom, mert fogtam az Angelino és Klostermann sárgákat egyenként 6x oddsért 😀Same here 😕a real meg lott egy golt 😕olyan szép szelvényemet vitt el a Milan, kár érte.
a milannak gratula. kellenek a bl -be
YoungZeeZee
Kenny
Heisman
több mint 4 éve
Same here 😕a real meg lott egy golt 😕olyan szép szelvényemet vitt el a Milan, kár érte.
YoungZeeZee
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Stuttgart ellen jó volt, kell neki most nagyon hogy legyen önbizalom a csapatban ennyi kudarc után.nem konkrétan erre a meccsre gondoltamszoboszlai elfelejtett focizni a sérülése ótaLipcsének nem itt van a helye, mármint nekik nem a Bayernt, Cityt kell megverniük. Nyáron elvesztették 2 kulcsjátékosukat és az edzőjüket, aki ráadásul az ország legjobb csapatába igazolt. Szerintem ez nem kicsit visszavetette őket.
Adirotor
Kenny
a válogatottban is nagy 0 volt
Adirotor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
a real meg lott egy golt 😕olyan szép szelvényemet vitt el a Milan, kár érte.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Annyira röhögök ezeken a nyomorékokon, soha, de soha nem fog BL-t nyerni ez a PSG 😀
több mint 4 éve
Ettől függetlenül persze benne van, hogy a meccset végül elveszítjük, nekem inkább a 2007-es MU elleni odavágót idézi. Ott volt egy ilyen pár perces hullám, amikor Kaka lőtt két gólt, de egyébként meg egykapuzás volt, és végül ki is kaptunk.És ennek is 3-2 a vége.
Kampman
Na nem baj, a visszavágót 3-0-ra nyerjük.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
a PSG meg 1-1 eddig es a statisztika azt mutatja h veszelyesebb a brugge
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
nem konkrétan erre a meccsre gondoltamszoboszlai elfelejtett focizni a sérülése ótaLipcsének nem itt van a helye, mármint nekik nem a Bayernt, Cityt kell megverniük. Nyáron elvesztették 2 kulcsjátékosukat és az edzőjüket, aki ráadásul az ország legjobb csapatába igazolt. Szerintem ez nem kicsit visszavetette őket.
Adirotor
Kenny
a válogatottban is nagy 0 volt
több mint 4 éve
szoboszlai elfelejtett focizni a sérülése ótaLipcsének nem itt van a helye, mármint nekik nem a Bayernt, Cityt kell megverniük. Nyáron elvesztették 2 kulcsjátékosukat és az edzőjüket, aki ráadásul az ország legjobb csapatába igazolt. Szerintem ez nem kicsit visszavetette őket.
Adirotor