Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 360 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Inkább azt tárgyaljuk ki, ki mit vár a ma esti classicotól?
Gergőbácsi
Melyikre gondolsz? 😊

Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Maccabi Haifa-Hapoel Beer Sheva
Lokomotive Leipzig-TB Berlin
Kayserispor-Galatasaray
Sahtar Donyeck-Dinamo Kijev

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Gergőbácsi
Veszekedést 😀
Heisman
Nem itt, a pályán 😀

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 712 — "Montoya por favor!"
Gergőbácsi
Veszekedést 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 360 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jóska jól leírta, felesleges tovább ragozni, nem fogjuk meggyőzni egymást 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 007
Ne már gyerekek.

Ugyanazokat a köröket futjuk.
Az EB után szóltak, hogy figyeljünk. Legalább 4 oldalról jelezték, hogy figyelem, kiemelt figyelem lészen.

Konkrétan volt olyan kamera, melyet a meccs napján telepítettek székek helyére a 122-es szektorban, kb 8-10 ember helyére, mire ott kitört a balhé.
Az egyik szék haveromé volt.
Na, az a kamera pl a CB-re volt végig állítva…
És nem az az egy kamera..

A brit tv videója is rohadt érdekes. Honnan tudták hogy annak a szektornak azon részét kell venni? Jött is a majomkodás…

Engedjük el.
Amíg Csányiék nem intézkednek - ahelyett mondjuk hogy a FIFA/UEFA-ra mutogatnak - addig várhatjuk a többi szankciót majd..
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Gondolom a lumpen alakokért akik letartóztatásba kerülnek külföldön nem szokott az angol, dán, német akármilyen kormány támogatóként, miniszteri szinten mentéseket végrehajtani.
Nem is fog addig itt semmi megváltozni amíg nem akarják az illetékesek.
A választások előtt meg végképp nem, hiszen bármikor szükség lehet rájuk egy spontán ‘TV székházas’ akcióhoz ha úgy alakul.
ozibozi
Kívancsi leszek egyszer véletlenül kicsúszol-e a narratívából és lesz-e egy olyan hszed ami nem lesz politikával átitatva. Ne érts félre, el fogom hinni hogy véletlenül fog történni.
davemayer
Akkor szerinted rendben van, hogy kormányunk kiáll a külföldön letartóztatott többször elítélt bűnözőkért akik miatt nem mehetek ki a meccsre. Világos és egyértelmű üzenet ez.
ozibozi
Ez egy teljesen más történet, ahol szintén összemosol két dolgot.

A magyar kormánynak minden magyar állampolgárért ki kell állnia külföldön, még egy rasszista faszért is, ezt nem kérheted rajtuk számon, sőt, ennek a hiánya lenne számonkérhető.
Meg persze az is, hogy utána ezen faszkalapok itthon számonkérhetőek legyenek a raszista vagy homofób megnyilvánulásaikért.

De a mindenkori magyar kormánytól igenis elvárom, hogy minden magyarért álljon ki külföldön, majd aztán itthon vizsgálódjon, ítélkezzen, akár büntessen, de ne külföldön ítéljenek el egy magyart, az biztos.
Sobri Jóska
Lehet, hogy én vagyok beszűkült, de mintha davemayer oldalakon keresztül a kettősmércét emelte volna ki!
Erre mindenki más kb: Mi a faxért azzal foglalkozol, hogy máshol mi történt?
Melyik része oldaná fel a vitát? Ha davemayer azt mondaná, hogy egyes szurkolók faxok, vagy az, hogy a többiek elismerik, hogy kettős a mérce?
Egy tökös magyar sportdiplomácia pedig azonnal kiküldene öt-tíz csapatot európaszerte dokumentálni a stadionbeli eseményeket! Egy hétvége alatt el tudnánk dönteni, hogy kinek van igaza. Én davemayer-re elég sok pénzt tennék 😉
clbass
Persze mert az a legtermészetesebb, hogy azért mert a mi szurkolóink faszok, küldjünk ki sok pénzért rengeteg ember nyomozni, hogy mit csinálnak más vállogatott mecseken, ahelyett, hogy a saját házunk táján rendet raknánk.
Toca
Egyszerűsítek:
1. Faxok voltak néhányan, jogosan megbüntettek minket szabály ellen vétettünk
2. Mások is folyvást szabály ellen vétenek következmények nélkül
3. Szóvá tesszük a kettős elbíráslást
Ti: Faxok vagyunk, mert a 2. ponttal példálózunk
Mi: Elismerjük az 1. pontot, de felvetjük a 2-at = 3. pont
A sportdiplomáciánk pedig 0. Mindig, minden sportág és szakág vezetősége képes velünk kitörölni a seggét.
Vezető posztok ide vagy oda, semmi eredmény! Itthon bezzeg minden politika, de arra már a felvetés is problémás?
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 340 — Vikings fan
Gondolom a lumpen alakokért akik letartóztatásba kerülnek külföldön nem szokott az angol, dán, német akármilyen kormány támogatóként, miniszteri szinten mentéseket végrehajtani.
A választások előtt meg végképp nem, hiszen bármikor szükség lehet rájuk egy spontán ‘TV székházas’ akcióhoz ha úgy alakul.
ozibozi
Kívancsi leszek egyszer véletlenül kicsúszol-e a narratívából és lesz-e egy olyan hszed ami nem lesz politikával átitatva. Ne érts félre, el fogom hinni hogy véletlenül fog történni.
davemayer
Akkor szerinted rendben van, hogy kormányunk kiáll a külföldön letartóztatott többször elítélt bűnözőkért akik miatt nem mehetek ki a meccsre. Világos és egyértelmű üzenet ez.
ozibozi

A magyar kormánynak minden magyar állampolgárért ki kell állnia külföldön, még egy rasszista faszért is, ezt nem kérheted rajtuk számon, sőt, ennek a hiánya lenne számonkérhető.
Meg persze az is, hogy utána ezen faszkalapok itthon számonkérhetőek legyenek a raszista vagy homofób megnyilvánulásaikért.

De a mindenkori magyar kormánytól igenis elvárom, hogy minden magyarért álljon ki külföldön, majd aztán itthon vizsgálódjon, ítélkezzen, akár büntessen, de ne külföldön ítéljenek el egy magyart, az biztos.
Sobri Jóska
Lehet, hogy én vagyok beszűkült, de mintha davemayer oldalakon keresztül a kettősmércét emelte volna ki!
Melyik része oldaná fel a vitát? Ha davemayer azt mondaná, hogy egyes szurkolók faxok, vagy az, hogy a többiek elismerik, hogy kettős a mérce?
Egy tökös magyar sportdiplomácia pedig azonnal kiküldene öt-tíz csapatot európaszerte dokumentálni a stadionbeli eseményeket! Egy hétvége alatt el tudnánk dönteni, hogy kinek van igaza. Én davemayer-re elég sok pénzt tennék 😉
clbass
Persze mert az a legtermészetesebb, hogy azért mert a mi szurkolóink faszok, küldjünk ki sok pénzért rengeteg ember nyomozni, hogy mit csinálnak más vállogatott mecseken, ahelyett, hogy a saját házunk táján rendet raknánk.
Toca
Birom hogy minden egyes ilyenre az a válasz hogy " ne foglalkozzunk mi azzal"...

Ahogy Sobri is írta, 2 külön dologról van szó, illetve szvsz egy dologban hat az egyik a másikra: ha a közvélemény azt látná hogy nincs kettős mérce és egyenlő erőkkel folyik a küzdelem a rasszizmus ellen egész Európában, talán könnyebb lenne rávenni az embereket hogy seperjenek a házuk táján. Így annyit látnak, hogy csak nekünk kell, innentől meg tudjuk hány embernek az a válasza rá hogy "hagyom a faszba". Minden szabály addig hatékony amíg mindenkire ugyanúgy vonatkozik, onnantól hogy nem így van jönnek a visszaélések, legyen az bármilyen nemzetiség is.
davemayer
Én szerintem egyenlő erőkkel folyik a harc. Pontosabban egyenlőek a célok, felszámolni a rasszizsmust. Nálunk ez egy jóval nagyobb probléma amit sikerül is kitennünk az ablakba újra és újra. Nem látom, hogy MLSZ megtenne bármit is, így nyilván egyre erősebben fog a toll.
Ez nem kettős mérce.
Totális egyenlő bánásmódot akarsz mindenki között a fociban, én meg az utcán, fizetésben, rasszok között, melegek között meg sok mindenben.
Fel lehet fogni, hogy a válogatottunk a foci "BLM-e" és mi mindig csak bántva vagyunk és erőteljesen fellépni ez ellen, hogy ne bántsanak.
Csak nekem ezzel az a bajom ez egy mítosz, ahogy az is, hogy rengeteg válogatottnál megy a huhogás az ellenfélre és nem jelentik, amikor ezekben az országokban, ha valami nem túl PC kijelentés megy magas körökbe akkor lemondanak az emberek.

Kettős mérce valós lehet, ahogy 1000 másik dologban is.
Fogalmad sincs, hogy hány bejelentés után kaptuk a figyelmeztetést, hány dolgot nézett el nekünk az UEFA / FIFA és stb. Valószínűleg, ha nincs bejelentés ezt is elnézik, de volt. Ennek is megvannak az okai, de szerintem nem az, hogy minket mindenki bántani akarnak.

Értem amit mondasz, de nekem túlságosan 1 bites nézőpont amit itt warr_b-vel képviseltek és hiába mondod, hogy két külön dologról beszélsz, amikor nem. Hiszen mosdatod a kettős mércével az embereket, mert hát máshol nem tartják be akkor én is "hagyom a faszba".

Mi lenne, ha egyszer úgy állnánk be ebbe, hogy azt mondjuk ezeket a renitens elemeket nekünk ki kell szűrnünk.
Miután kiszűrtük és megoldottuk a próblémát, meg elővehetjük azt, hogy kettős mérce.
Addig kb. picsogásnak hat.
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Nem tudsz minden bűnözőért kiállni akit lekapcsolnak. Képtelenség. Ne tegyünk úgy mintha nem tudnánk hogy mit jelent focihuligánokért kiállni. Pont ezt eredményezi ami most van.
ozibozi
Értem, szóval akkor te azt várod '22 tavaszától hogy ilyen esetben a konzul szarjon bele + a külügyminiszter meg még nyilvánosan határolódjon is el. Ne is vizsgálja hogy igaz-e esetleg a tényállás, minek is az.

Arról nem beszélve hogy más hírek is érkeztek azzal a nappal kapcsolatban...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ozibozi
davemayer
ozibozi

Sobri Jóska
clbass
Toca
Birom hogy minden egyes ilyenre az a válasz hogy " ne foglalkozzunk mi azzal"...

Ahogy Sobri is írta, 2 külön dologról van szó, illetve szvsz egy dologban hat az egyik a másikra: ha a közvélemény azt látná hogy nincs kettős mérce és egyenlő erőkkel folyik a küzdelem a rasszizmus ellen egész Európában, talán könnyebb lenne rávenni az embereket hogy seperjenek a házuk táján. Így annyit látnak, hogy csak nekünk kell, innentől meg tudjuk hány embernek az a válasza rá hogy "hagyom a faszba". Minden szabály addig hatékony amíg mindenkire ugyanúgy vonatkozik, onnantól hogy nem így van jönnek a visszaélések, legyen az bármilyen nemzetiség is.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ozibozi
davemayer
ozibozi

Sobri Jóska
clbass
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
ozibozi
davemayer
ozibozi

Sobri Jóska
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 365 — #NoStress
Nem tudsz minden bűnözőért kiállni akit lekapcsolnak. Képtelenség. Ne tegyünk úgy mintha nem tudnánk hogy mit jelent focihuligánokért kiállni. Pont ezt eredményezi ami most van.
ozibozi
Az, hogy valaki "bűnöző" az egy vizsgálati folyamat eredménye.
A mindenkori magyar kormánynak minden magyarért ki kell állnia külföldön, ez számomra alapvetés.
Aztán az, hogy itthon mi történik, már más sztori, de külföldön minden magyar elvárhat kormányzati segítséget. Még egy faszkalap focihuligán, rasszista, homofób agyhalott fasz is.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
De igen érdekes azt hinni hogy máshol nincs 5 hülye akik miatt ugyanilyen szankciókat lehetne alkalmazni.
davemayer
Szerintem egyikünk sem hiszi azt. Mi csak annyit mondunk, hogy az, hogy mások büntetlenül lehetnek hülyék, még nem jogosít fel minket arra, hogy hülyék legyünk.

Lásd gyorshajtás. Attól hogy valaki 80-nal rotyog lakott területen, és nem kapják el a rendőrök, nekem még nem lesz semmi jogom 80-nal menni. Ettől még zavar, hogy őt nem kapják el, és ugyanúgy zavar ha a másik is, meg a harmadik is 80-nal megy.
Mikey
Ok, csak ez sport, ahol meg van mondva hogy mindennek az egyenlőség jegyében kell zajlania. Vagy nem?
davemayer
Egy ideális világban de.

De akkor megkérdezem: az, hogy valakit nem büntetnek meg a szabályok áthágásáért, feljogosít téged arra, hogy áthágd a szabályokat?
Mikey
Természetesen nem, de ez nem azt jelenti hogy figyelmen kívül kell hagynom a tényállást a kettős mércével kapcsolatban.
davemayer
Azt természetesen nem is szabad figyelmen kívül hagyni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
ozibozi
Pedig többek között ez is a konzul a dolga: a külföldön letartóztatott magyarok érdekvédelme.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 112
több mint 4 éve
ozibozi
davemayer
ozibozi

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 112
ozibozi
davemayer

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Két párhuzamos diskurzust folytattok.

Az egyik -jócskán leegyszerűsítve- arról szól, hogy szabályosan, jogosan lettünk e megbüntetve a rasszista faszfejeink miatt.
Sajnos erre a válasz az, hogy igen.
Elbasztuk, megérdemeltük.

A másik -szintén tök egyszerűen- meg arról szól, hogy mindenkit faszán megbüntetnek e aki rasszista vagy valamiféle szabálytalan dolgot tesz, vagy pedig vannak olyan országok, akikkel bizony elnézőbbek, létezik e kettősmérce.
Sajnos erre is az a válasz, hogy bizony vannak és létezik.

Csakhogy ennek a két igazságnak nincs köze egymáshoz, nem következik egymásból, teljesen függetlenek egymástól. És amikor ez a két különálló, egymástól független szituáció összemosásra kerül, akkor mindenki úgy érvel bármi mellett vagy ellen, ahogy csak akar, és mindenkinek egyszerre lesz részben igaza, és részben nem.

De ez ettől még két teljesen különböző diskurzus.

több mint 4 éve

Magyar szurkolói lélek!

Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 967 — The Mathematician
2021ben ha huhogna meg játszaná a majmot valaki már fent lenne youtuben
Amíg nincs bizonyíték róla higgyük el hogy nincs, a magyarról ott a bizonyíték

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 977
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
warr_b
Klaci79
warr_b
Klaci79
Azt nem érted hogy igen sokat segítene a probléma megoldásában ha az emberek azt látnák hogy hovatartozástól függetlenül a szabályok mindenkire vonatkoznak, màs sem ússza meg.

Így viszont annyi látszik hogy a small marketet szarrá büntetik, ezzel megfutva azokat a köröket amiket a nagy rasszizmus elleni crusade ellen meg kell (ugye te is láttad a racist-dortmund 3-4 újságcikket... ja várj Haaland fehér, mégis szarrá dobálták ezt most hogy?! Meg Gula is fehér, mégis megcsinálták a franciák, minden szankció nélkül, ezt hogy?!) de a big marketeket, ahol tényleg számítana is azt békén hagyják CSAK A KURVA PÉNZ MIATT.

Na akkor mesélj miről szól ez valójában...
davemayer
Nézd, nekem nem lenne attól jobb, ha azt látnám, hogy másnak is szar.
Nem normális dolog kimenni egy válogatott meccsre és huhogni, aztán azzal takarózni, hogy csak azért csináltam, mert az angoloknál sincs zárt kapus meccs. Ez oviban még elmegy, de ezen már lépjünk túl.
Tetszik nem tetszik, bár az angolok elég idiótán viselkedtek, de nem voltak rasszisták és tudomásom szerint pirotechnika sem volt a stadionban. Ezért bár lehet a többi dolog itt is és ott is megvolt (pohárdobálás/fütyülés) a nemzetközi szövetségek nem ezt, hanem a rasszizmust büntetik elsősorban.
Lehetett volna azt, hogy Herry Kane son of a bitch kórusban skandálni, de valahogy nem ezt találtuk meg. Vagy azt, hogy Sterling, te törpe, vagy akármi a b.zi persze nem, nekünk épp a bőrszínével kellett foglalkozni. Ilyet az angoloknál nem hallottam. Vagyis más büntetés jár nekünk, mint nekik, mert mást súlyú vétséget követtek el. De hangsúlyozom, semmivel nem lesz jobb kedvem, ha ők sem mehetnek ki szurkolni.
Egyébként ott vannak az eredeti cikkek, nem is említik talán a dobálást. Nem ezért van a zárt kapu. Hiába jössz nekem példákkal ahol dobálás volt, mert itt ez nem számít.
Biztosan velem van a gond, de én nem látok a dolgok mögött nagy Magyarország elleni összeesküvéseket, igaz mondjuk, hogy nem nézek híradót. Csak a tényeket látom, hallom, hogy elkövettük ezeket újra és újra, és eddig minden szankció nélkül, már ami a renitens szurkolókat illeti. Aztán mielőtt a saját portánkon rendet tennénk, elkezdünk mutogatni másra.
Ezt meg bizonyítani kellene, hogy a pénzről szól ebben az ítéletben bármi, mert mondani mindig könnyű.
Klaci79
Tehát akkor te elhiszed hogy egy random angol meccsen nincs rasszizmus?
davemayer
Kit érdekel, hogy én mit hiszek? Vannak játékvezetői jelentések, amiben nincs benne, hogy rasszizmus lenne. Nem voltam még random angol meccsen, azt sem tudom az melyik csapat. De szerintem itt az angol válogatott meccseiről beszélünk és biztos vagyok benne, hogy ha egy olasz/francia/német fekete ellen az angol szurkolók huhognának, meg is tennék a megfelelő intézkedéseket.
Ott már az elég volt, hogy boruljon a bili, hogy a közösségi médiában szidták a büntetőt kihagyó fekete játékosokat.
több mint 4 éve
Ok srácok, elfogadtam, szerintem jelentsék be hogy ezentúl mindenkinek csak a helyén szabad ülni, a száját a kezével letapasztva. Én nem látom azt hogy máshogy ezt meg lehetne oldani, más futballkultúrákban sem sikerült - csak nem kapnak büntetést érte.
davemayer
Így van szeretnélek megtapsolni, mert elértél attól, hogy páran huhogtak addig, hogy mindenki maradjön csödnben. Gratulálok
Én nem értem mit erőlködsz, Rossi is elmondta a meccs előtt, hogy az EB miatt most minket jobban figyelnek, ne huhogjunk, mert kollektív büntetés volt.
Ha ezt pár paraszt nem fogja fel, a közönség meg nem veti ki magából ezt a pár parasztot akkor ne csodálkozzunk már, hogy kollektív büntetés van.

Kettős mércére:
Nem tudom, hogy az angol válogatott más meccsein volt-e huhogás nekem nem tűnt fel és bejelentés nem érkezett.
Nálunk tudom, hogy volt és érkezett bejelentés rá amit kivizsgálva jogosan büntettek.

Nem értem mit akarsz bebizonyítani azzal, hogy puffogtatod, hogy de máshol is van, de
1. Saját büntetésünk szempontjából totál irreleváns mégis ide keveritek.
2. Nem érv az ellen, hogy mi szurkolóink miben bűnösek.
több mint 4 éve
Vicces arc ez a horvát szöv. kap. is mondván h csak a teljesítmény számít, ezért nem hívta be a válogatottba Ante Rebicet. A csávó az utóbbi 3 meccsét a Juventus, a Liverpool és a Lazio ellen játszotta, 2 gól és 2 gólpassz a mérlege.
Csak h kontextusba helyezzük a dolgot: Rebic a csúfos EB-szereplés után kritizálta a szakmai stábot...
empty taxi
Tipikus, pedig az egyik legjobb jelenlegi horvát játékos szvsz

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
De igen érdekes azt hinni hogy máshol nincs 5 hülye akik miatt ugyanilyen szankciókat lehetne alkalmazni.
davemayer
Szerintem egyikünk sem hiszi azt. Mi csak annyit mondunk, hogy az, hogy mások büntetlenül lehetnek hülyék, még nem jogosít fel minket arra, hogy hülyék legyünk.

Lásd gyorshajtás. Attól hogy valaki 80-nal rotyog lakott területen, és nem kapják el a rendőrök, nekem még nem lesz semmi jogom 80-nal menni. Ettől még zavar, hogy őt nem kapják el, és ugyanúgy zavar ha a másik is, meg a harmadik is 80-nal megy.
Mikey
Ok, csak ez sport, ahol meg van mondva hogy mindennek az egyenlőség jegyében kell zajlania. Vagy nem?
davemayer
Egy ideális világban de.

De akkor megkérdezem: az, hogy valakit nem büntetnek meg a szabályok áthágásáért, feljogosít téged arra, hogy áthágd a szabályokat?
Mikey
Természetesen nem, de ez nem azt jelenti hogy figyelmen kívül kell hagynom a tényállást a kettős mércével kapcsolatban.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal