Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Én nem tudom Ancelotti mit csinált ezzel a csapattal, de élmény nézni őket. Ég és föld a Zidane fele feliveljuk aztán majd lesz vmi hozzáálláshoz képest.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Értem én, hogy a fél csapat sérült, de hogy mit láttak ebben a Szabicsban..most épp mi a baj?
#JC6
több mint 4 éve
grat a W-hez, gondoltam egy ilyen fogja eldönteni ide/oda.Nem tesszük ki az ablakba, de a win is a win.Elég X-es meccs volt, nem gondoltam, hogy behúzzuk.
Gergőbácsi
Mindenesetre láttam már jobb Vidi-Fradit is, az biztos.
Bálesz
kifingtunk a 80. percre erőben.
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
Hup-hup, a csunya gonosz bacsiknak lehet azt, amit nekem nem, ez szemetseg.Ne már gyerekek.Angoloknak miért nem megy figyekmeztetés, holott pár éve még késelgettek össze-vissza, minden várost szétvertek, etc.
Ugyanazokat a köröket futjuk.
Az EB után szóltak, hogy figyeljünk. Legalább 4 oldalról jelezték, hogy figyelem, kiemelt figyelem lészen.
Konkrétan volt olyan kamera, melyet a meccs napján telepítettek székek helyére a 122-es szektorban, kb 8-10 ember helyére, mire ott kitört a balhé.
Az egyik szék haveromé volt.
Na, az a kamera pl a CB-re volt végig állítva…
És nem az az egy kamera..
A brit tv videója is rohadt érdekes. Honnan tudták hogy annak a szektornak azon részét kell venni? Jött is a majomkodás…
Engedjük el.
Amíg Csányiék nem intézkednek - ahelyett mondjuk hogy a FIFA/UEFA-ra mutogatnak - addig várhatjuk a többi szankciót majd..
#JC6
Sosem szóltak az FA-nak, hogy bratyesz, akkor a te szurkereid nem mennek idegenbe.
Willie Parker
Ne haragudj, de nagyon dedos hozzaallas ez. Talan pont emiatt a gondolkodasmod miatt jutunk oda, hogy allandoan jonnek a buntetesek, aztan megy a horges, hogy de mi aztan nem vagyunk rosszak.
Ne a masik kertjet kellene nezni, hanem a sajatban soprogetni. Ha azt tisztara takaritottuk, akkor talan johet a mase. neked attol nem lesz jobb, ha az angolokat is megbuntetik, semmit sem kisebbit azon, hogy te idiota voltal, es emiatt azt kapod, amit.
Vagy ha a te tehened megdoglik, dogoljon meg a szomszede is? Akkor jobb lesz?
Nem ertem ezt a csolatasu gondolkodasmodot, tenyleg.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Értem én, hogy a fél csapat sérült, de hogy mit láttak ebben a Szabicsban..
több mint 4 éve
Minden szavaddal egyetértek, mint a XIX. MSZMP KB kongresszuson.Nem tesszük ki az ablakba, de a win is a win.Elég X-es meccs volt, nem gondoltam, hogy behúzzuk.
Gergőbácsi
Bálesz
Szabiccsal egyébként nincs baj? De most komolyan. Rosszul néz ki.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Nem tesszük ki az ablakba, de a win is a win.Elég X-es meccs volt, nem gondoltam, hogy behúzzuk.
Gergőbácsi

több mint 4 éve
Nem lassan1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Itt vannak a vádakNézd, nekem nem lenne attól jobb, ha azt látnám, hogy másnak is szar.Azt nem érted hogy igen sokat segítene a probléma megoldásában ha az emberek azt látnák hogy hovatartozástól függetlenül a szabályok mindenkire vonatkoznak, màs sem ússza meg.Klaci79warr_bKlaci79warr_bKlaci79davemayerdavemayerKlaci79
Így viszont annyi látszik hogy a small marketet szarrá büntetik, ezzel megfutva azokat a köröket amiket a nagy rasszizmus elleni crusade ellen meg kell (ugye te is láttad a racist-dortmund 3-4 újságcikket... ja várj Haaland fehér, mégis szarrá dobálták ezt most hogy?! Meg Gula is fehér, mégis megcsinálták a franciák, minden szankció nélkül, ezt hogy?!) de a big marketeket, ahol tényleg számítana is azt békén hagyják CSAK A KURVA PÉNZ MIATT.
Na akkor mesélj miről szól ez valójában...
davemayer
Nem normális dolog kimenni egy válogatott meccsre és huhogni, aztán azzal takarózni, hogy csak azért csináltam, mert az angoloknál sincs zárt kapus meccs. Ez oviban még elmegy, de ezen már lépjünk túl.
Tetszik nem tetszik, bár az angolok elég idiótán viselkedtek, de nem voltak rasszisták és tudomásom szerint pirotechnika sem volt a stadionban. Ezért bár lehet a többi dolog itt is és ott is megvolt (pohárdobálás/fütyülés) a nemzetközi szövetségek nem ezt, hanem a rasszizmust büntetik elsősorban.
Lehetett volna azt, hogy Herry Kane son of a bitch kórusban skandálni, de valahogy nem ezt találtuk meg. Vagy azt, hogy Sterling, te törpe, vagy akármi a b.zi persze nem, nekünk épp a bőrszínével kellett foglalkozni. Ilyet az angoloknál nem hallottam. Vagyis más büntetés jár nekünk, mint nekik, mert mást súlyú vétséget követtek el. De hangsúlyozom, semmivel nem lesz jobb kedvem, ha ők sem mehetnek ki szurkolni.
Egyébként ott vannak az eredeti cikkek, nem is említik talán a dobálást. Nem ezért van a zárt kapu. Hiába jössz nekem példákkal ahol dobálás volt, mert itt ez nem számít.
Biztosan velem van a gond, de én nem látok a dolgok mögött nagy Magyarország elleni összeesküvéseket, igaz mondjuk, hogy nem nézek híradót. Csak a tényeket látom, hallom, hogy elkövettük ezeket újra és újra, és eddig minden szankció nélkül, már ami a renitens szurkolókat illeti. Aztán mielőtt a saját portánkon rendet tennénk, elkezdünk mutogatni másra.
Ezt meg bizonyítani kellene, hogy a pénzről szól ebben az ítéletben bármi, mert mondani mindig könnyű.
Klaci79
www.eurosport.com/football/euro-2020/2021/euro-2020-uefa-launches-investigation-and-hits-fa-with-four-charges-following-final-between-england-_sto8416789/story.shtml
több mint 4 éve
Nem tesszük ki az ablakba, de a win is a win.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ez tényleg kurva gáz. Nem tudom, mit csinált, de innen nézve akkor is.
több mint 4 éve
Ne már gyerekek.Angoloknak miért nem megy figyekmeztetés, holott pár éve még késelgettek össze-vissza, minden várost szétvertek, etc.
Ugyanazokat a köröket futjuk.
Az EB után szóltak, hogy figyeljünk. Legalább 4 oldalról jelezték, hogy figyelem, kiemelt figyelem lészen.
Konkrétan volt olyan kamera, melyet a meccs napján telepítettek székek helyére a 122-es szektorban, kb 8-10 ember helyére, mire ott kitört a balhé.
Az egyik szék haveromé volt.
Na, az a kamera pl a CB-re volt végig állítva…
És nem az az egy kamera..
A brit tv videója is rohadt érdekes. Honnan tudták hogy annak a szektornak azon részét kell venni? Jött is a majomkodás…
Engedjük el.
Amíg Csányiék nem intézkednek - ahelyett mondjuk hogy a FIFA/UEFA-ra mutogatnak - addig várhatjuk a többi szankciót majd..
#JC6
Sosem szóltak az FA-nak, hogy bratyesz, akkor a te szurkereid nem mennek idegenbe.
több mint 4 éve
Ezt nem tudtam, de hát nekem ezen a szinten drága 😀De az értékét már akkor is 4,5millióra becsülték, mielőtt leigazoltuk, nem itt ugrott meg.Ezért a részvényes hasonlatA megállapított érték és a vételár két külön dolog.Igaz, de azt mondták a színes tévében a múltkor, hogy ő a legértékesebb, megelőzte Uzunit is. Ha így van, jobb mint a legtutibb részvény1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
Gergőbácsi
Bálesz
Gergőbácsi
Viszont hogy ebben a Loncarban mi a túró volt 2,5m, azt valaki majd egyszer remélem elmagyarázza.
Zachariassen pláne...
Bálesz
Loncar és Zachariassen nálam eléggé wtf
Inkább még 2 Laidouni (ha jól írom)
több mint 4 éve
De az értékét már akkor is 4,5millióra becsülték, mielőtt leigazoltuk, nem itt ugrott meg.Ezért a részvényes hasonlatA megállapított érték és a vételár két külön dolog.Igaz, de azt mondták a színes tévében a múltkor, hogy ő a legértékesebb, megelőzte Uzunit is. Ha így van, jobb mint a legtutibb részvény1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
Gergőbácsi
Bálesz
Gergőbácsi
Viszont hogy ebben a Loncarban mi a túró volt 2,5m, azt valaki majd egyszer remélem elmagyarázza.
Zachariassen pláne...

több mint 4 éve
EB döntő után is volt huhogás az angolok részéről, sajátjaik felé iswww.wionews.com/sports/euro-2020-furious-english-fans-hurl-racist-abuses-at-players-after-team-lose-final-397547
m.timesofindia.com/sports/football/euro-2021/faceoff-racist-and-violent-behaviour-by-england-fans-leaves-twitter-disgusted/amp_articleshow/84339959.cms
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Na ez volt a meccslabda. Zombori 2
több mint 4 éve
Beautiful
több mint 4 éve
FTC-szurkolok nagyot mennek ma is. A csekk is menni fog.
több mint 4 éve
Bravó
több mint 4 éve
Ezért a részvényes hasonlatA megállapított érték és a vételár két külön dolog.Igaz, de azt mondták a színes tévében a múltkor, hogy ő a legértékesebb, megelőzte Uzunit is. Ha így van, jobb mint a legtutibb részvény1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
Gergőbácsi
Bálesz
több mint 4 éve
A megállapított érték és a vételár két külön dolog.Igaz, de azt mondták a színes tévében a múltkor, hogy ő a legértékesebb, megelőzte Uzunit is. Ha így van, jobb mint a legtutibb részvény1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
Gergőbácsi

több mint 4 éve
Igaz, de azt mondták a színes tévében a múltkor, hogy ő a legértékesebb, megelőzte Uzunit is. Ha így van, jobb mint a legtutibb részvény1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
Bálesz
több mint 4 éve
Csak a retro emlékek miatt aláírnámmeg kellett volna dumálni, hogy legyen x és akkor beáll az összes magyar mindkét oldalon 😊Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi
petey
több mint 4 éve
meg kellett volna dumálni, hogy legyen x és akkor beáll az összes magyar mindkét oldalon 😊Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi