Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Tierney-nek annyi komolyan vehető köze van a focihoz, hogy hasonlít Iniestára. ennyi.🗣 "I have no problems with any referees. Only you." 😡
— Football Daily (@footballdaily) December 19, 2021
Audio from Jurgen Klopp's confrontation with referee Paul Tierney after the game pic.twitter.com/jkcx4slwRk
nagir
több mint 4 éve
🗣 "I have no problems with any referees. Only you." 😡
— Football Daily (@footballdaily) December 19, 2021
Audio from Jurgen Klopp's confrontation with referee Paul Tierney after the game pic.twitter.com/jkcx4slwRk

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-szuljek-egy-lovat-horvath-ferencet-kulfoldon-is-idezik-2866865😀😀😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Uzuni pont az a játékos, aki rengeteg melót beletesz, rajta még sosem láttam beleszarok-hozzáállást. Nem hiszem, hogy vele balhéja lenne a kopasznak, de persze majd kiderül.nem, de ok tunnek azoknak akik nem igazan fogjak turni az orosz modszereit sztem. nuygi eljon majd Uzuni es Zubkov ideje is 😉akkor Csereszjov elvtars hivatalos. nagy taktikai dolgokat ne varjunk tole, daralunk es daralunk. meg vszeg a fel csapattal ossze fog balhezni, eloszor Boli es Tokmac lesz sztem.Há' osz mé, csak nem rásszístá?
csebi
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Február 9-ig még legyen csak nyugodtan káosz, utána csinál amit akar 😊nem, de ok tunnek azoknak akik nem igazan fogjak turni az orosz modszereit sztem. nuygi eljon majd Uzuni es Zubkov ideje is 😉akkor Csereszjov elvtars hivatalos. nagy taktikai dolgokat ne varjunk tole, daralunk es daralunk. meg vszeg a fel csapattal ossze fog balhezni, eloszor Boli es Tokmac lesz sztem.Há' osz mé, csak nem rásszístá?
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nem, de ok tunnek azoknak akik nem igazan fogjak turni az orosz modszereit sztem. nuygi eljon majd Uzuni es Zubkov ideje is 😉akkor Csereszjov elvtars hivatalos. nagy taktikai dolgokat ne varjunk tole, daralunk es daralunk. meg vszeg a fel csapattal ossze fog balhezni, eloszor Boli es Tokmac lesz sztem.Há' osz mé, csak nem rásszístá?
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
akkor Csereszjov elvtars hivatalos. nagy taktikai dolgokat ne varjunk tole, daralunk es daralunk. meg vszeg a fel csapattal ossze fog balhezni, eloszor Boli es Tokmac lesz sztem.Há' osz mé, csak nem rásszístá?
csebi

több mint 4 éve
akkor Csereszjov elvtars hivatalos. nagy taktikai dolgokat ne varjunk tole, daralunk es daralunk. meg vszeg a fel csapattal ossze fog balhezni, eloszor Boli es Tokmac lesz sztem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
azért igazi spursös dolog így kiesni egy hulladék ligából ahonnan B-csapattal is tovább kellett volna jutniuk 😀index.hu/sport/futball/2021/12/20/uefa-europai-konferencia-liga-tottenham-buntetes-kieses-rennes/Gondolom mennyire hiányzik a Spursnek majd a Konfetti Liga.
warr_b
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kanet nem szórták ki, az indok pedig, hogy Robbo lába a levegőben volt. Ergó ha Robertson a földön hagyja a lábát és Kane okoz egy nyilt lábtörést akkor piros. Mivel reflesből kissé felemelte semmi probléma! 😊Én azt hittem, ilyenkor a szándékot és a mozdulatot kell büntetni, nem a mozdulat következményét. Hát tévedtem.
2021 és a VAR világában itt tartunk.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/12/20/uefa-europai-konferencia-liga-tottenham-buntetes-kieses-rennes/Gondolom mennyire hiányzik a Spursnek majd a Konfetti Liga.
warr_b
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/12/20/uefa-europai-konferencia-liga-tottenham-buntetes-kieses-rennes/

több mint 4 éve
Kanet nem szórták ki, az indok pedig, hogy Robbo lába a levegőben volt. Ergó ha Robertson a földön hagyja a lábát és Kane okoz egy nyilt lábtörést akkor piros. Mivel reflesből kissé felemelte semmi probléma! 😊2021 és a VAR világában itt tartunk.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ez a cikk mindent visz:Na, elkezdtünk belerúgni a kínaiakba? Mi történt??
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/kina-a-vilag-legnepesebb-orszaga-tovabbra-sem-tud-kiallitani-meg-11-jo-jatekost-sem-2866653
A felütést külön ki is emelem:
“Hiába a grandiózus tervek és a politikai akarata kínailabdarúgás felvirágoztatására, az NB1-es és NB2-esSzuperliga-klubokba fektetett irdatlan mennyiségű pénz, a horribilis összegekért szerződtetett és megfizetett futballisták szerepeltetése, valamint a hatalmas léptékű infrastrukturális fejlesztés mindeddig nem hozta meg a várt eredményeket.”
Jughead
Mikey
több mint 4 éve
Ez a cikk mindent visz:Na, elkezdtünk belerúgni a kínaiakba? Mi történt??
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/kina-a-vilag-legnepesebb-orszaga-tovabbra-sem-tud-kiallitani-meg-11-jo-jatekost-sem-2866653
“Hiába a grandiózus tervek és a politikai akarat a kínai labdarúgás felvirágoztatására, a Szuperliga-klubokba fektetett irdatlan mennyiségű pénz, a horribilis összegekért szerződtetett és megfizetett futballisták szerepeltetése, valamint a hatalmas léptékű infrastrukturális fejlesztés mindeddig nem hozta meg a várt eredményeket.”
Jughead
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Azèrt hogy a tükör hogyan nem törik össze, nem is èrtem 😁www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-csercseszov-mar-budapesten-tartozkodik-foto-2866799Ha már nso.
Magyarország piacvezető újságja.
Keresd a hibát.
#JC6
Ez a cikk mindent visz:
“Hiába a grandiózus tervek és a politikai akarat a kínai labdarúgás felvirágoztatására, a Szuperliga-klubokba fektetett irdatlan mennyiségű pénz, a horribilis összegekért szerződtetett és megfizetett futballisták szerepeltetése, valamint a hatalmas léptékű infrastrukturális fejlesztés mindeddig nem hozta meg a várt eredményeket.”
Jughead
több mint 4 éve
na hülye azért nem vagyok 😀ezzel a Real-Cadiz meccsel vallatni lehetett volna. huszonöt méteren belül védekező vendégcsapat, fogatlan hazai gárda. mindenki színészkedik, csak az egyik csapat mindenből is tizenegyest szeretett volna kapni, a másiknak meg csak a zokszigénre kellett.nézted volna meg a Gyirmót - Lokit, azóta tuti vérben ázva feküdnél otthon
ha nem ilyen szar a talaj, akkor mondjuk sima hazai.
slowmotion
#JC6
meg egy Tottenham-Liverpool éppen elég volt mára, ennek is csak a végébe néztem bele (kb az utolsó 20-30 percbe)
több mint 4 éve
ezzel a Real-Cadiz meccsel vallatni lehetett volna. huszonöt méteren belül védekező vendégcsapat, fogatlan hazai gárda. mindenki színészkedik, csak az egyik csapat mindenből is tizenegyest szeretett volna kapni, a másiknak meg csak a zokszigénre kellett.nézted volna meg a Gyirmót - Lokit, azóta tuti vérben ázva feküdnél otthon
ha nem ilyen szar a talaj, akkor mondjuk sima hazai.
slowmotion
több mint 4 éve
ezzel a Real-Cadiz meccsel vallatni lehetett volna. huszonöt méteren belül védekező vendégcsapat, fogatlan hazai gárda. mindenki színészkedik, csak az egyik csapat mindenből is tizenegyest szeretett volna kapni, a másiknak meg csak a zokszigénre kellett.ha nem ilyen szar a talaj, akkor mondjuk sima hazai.
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-csercseszov-mar-budapesten-tartozkodik-foto-2866799Ha már nso.
Magyarország piacvezető újságja.
Keresd a hibát.
#JC6
Ez a cikk mindent visz:
több mint 4 éve
Spurs-ös vagyok, de ki kellett volna nyomni simán Kane-t. Nem is tudom mire gondolt itt a költő...nem az a baj hogy a pályán ilyet csinál
#JC6
de utána álljon bele hogy hülye volt
ha ő kap ilyet akkor hetekig nyafogna
(morris jokic balhénál is érdekes volt megnézni a 2 oldalt hogy reagált)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-csercseszov-mar-budapesten-tartozkodik-foto-2866799Magyarország piacvezető újságja.
Keresd a hibát.