Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/09/23/esernyot-adott-a-csatar-sarga-lappal-buntettek-erte/Lol bazmeg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ne köszönd, fizesd ki! 😛Szurkolói kultúra:Upsz, nem olvastam vissza, akkor Te is beírtad! Köszi ...
A hétvégi Juve-Milanon Maignant a bemelegítés során rasszista szólamokkal illette egy Juve-szurkoló. Ezt a Milan jelezte a Juvénak, ők kitiltották a stadionból. Mikor a szurkolói egyesület, aminek tagja van volt a csávó, megtudta, hogy mi történt, ők is kizárták a tagságukból.
empty taxi
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A Juve öt nap alatt megoldotta, amit az mlsz, kb. egy évtizede nem tud:
www.acmilan.hu/2021/09/24/kitiltottak-a-milan-kapusat-inzultalo-juve-szurkolot/
Respect!!!
Forza Rossoneri!
nagir
Lecchio 2021.09.24. at 12:39néztem az nso-n de ott nem láttam ezt a hírt
Miert nem messz a HVG-re vagy a Telexre Szijjartozni?
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
barcáról van szóNincs pénz a magyar fociban!?Nincs penz ennyi.es ha nincs penz az szopo.Koeman útilapú 3 2 1...Mit old meg? Ez a keret nincs benne a top4ben jelenleg Spanyolorszàgban sem. Sok leolvadast láttam már 30 év alatt mióta követem a focit de ilyet és ilyen rövid idő alatt még nem, pláne egy gigaklubtól. És a legdurvább hogy esely nincs rá a pénzügyi helyzet miatt hogy javuljon, komoly tőkeinjekció kellene.
dande
davemayer
Ilyen mef nem tortent gigaubbal
Ez nem csoda.
YoungZeeZee
Ugye Te is érzed az előző mondatban az ellentmondást!?
🤣😉
nagir
több mint 4 éve
Nincs pénz a magyar fociban!?Nincs penz ennyi.es ha nincs penz az szopo.Koeman útilapú 3 2 1...Mit old meg? Ez a keret nincs benne a top4ben jelenleg Spanyolorszàgban sem. Sok leolvadast láttam már 30 év alatt mióta követem a focit de ilyet és ilyen rövid idő alatt még nem, pláne egy gigaklubtól. És a legdurvább hogy esely nincs rá a pénzügyi helyzet miatt hogy javuljon, komoly tőkeinjekció kellene.
dande
davemayer
Ez nem csoda.
YoungZeeZee
Ugye Te is érzed az előző mondatban az ellentmondást!?
🤣😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Szurkolói kultúra:Upsz, nem olvastam vissza, akkor Te is beírtad! Köszi ...
A hétvégi Juve-Milanon Maignant a bemelegítés során rasszista szólamokkal illette egy Juve-szurkoló. Ezt a Milan jelezte a Juvénak, ők kitiltották a stadionból. Mikor a szurkolói egyesület, aminek tagja van volt a csávó, megtudta, hogy mi történt, ők is kizárták a tagságukból.
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
A Juve öt nap alatt megoldotta, amit az mlsz, kb. egy évtizede nem tud:www.acmilan.hu/2021/09/24/kitiltottak-a-milan-kapusat-inzultalo-juve-szurkolot/
Respect!!!
Forza Rossoneri!

több mint 4 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/a-fare-uegyvezetoje-kizarna-a-magyar-valogatottat-a-vb-rol/m6ijo43r5thi1xf8s32x6e2b3Itt ugye javaslat volt h lépjünk ki saját magunk. Vagy fuggesszuk fel a tagságunkat mint a Fidesz a néppártban.
Szerintem az Enszből is kizárhatnának, meg a Natoból, meg mindenhonnan. Hát itt virágzik a rásszizmus!
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/a-fare-uegyvezetoje-kizarna-a-magyar-valogatottat-a-vb-rol/m6ijo43r5thi1xf8s32x6e2b3Ugyanaz a szervezet, mint aki a Craiova-Honvéd meccsen "eljárt"
Szerintem az Enszből is kizárhatnának, meg a Natoból, meg mindenhonnan. Hát itt virágzik a rásszizmus!
warr_b
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2019/08/06/a-heten-az-uefa-hatalmas-ongolt-rugott-a-cinizmus-egisze-alatt/
Az úriember amúgy tök bájos:
www.dailymail.co.uk/news/article-2098325/Boss-footballs-anti-racism-group-branded-racist-calling-Asian-fan-coconut.html
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/a-fare-uegyvezetoje-kizarna-a-magyar-valogatottat-a-vb-rol/m6ijo43r5thi1xf8s32x6e2b3Szerintem az Enszből is kizárhatnának, meg a Natoból, meg mindenhonnan. Hát itt virágzik a rásszizmus!

több mint 4 éve
Szurkolói kultúra:Mint az MLSZ! Ja bocs nem ide...
empty taxi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
Nincs penz ennyi.es ha nincs penz az szopo.Koeman útilapú 3 2 1...Mit old meg? Ez a keret nincs benne a top4ben jelenleg Spanyolorszàgban sem. Sok leolvadast láttam már 30 év alatt mióta követem a focit de ilyet és ilyen rövid idő alatt még nem, pláne egy gigaklubtól. És a legdurvább hogy esely nincs rá a pénzügyi helyzet miatt hogy javuljon, komoly tőkeinjekció kellene.
dande
davemayer
Ez nem csoda.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Szurkolói kultúra:A hétvégi Juve-Milanon Maignant a bemelegítés során rasszista szólamokkal illette egy Juve-szurkoló. Ezt a Milan jelezte a Juvénak, ők kitiltották a stadionból. Mikor a szurkolói egyesület, aminek tagja van volt a csávó, megtudta, hogy mi történt, ők is kizárták a tagságukból.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Én azt olvastam talán 2 napja hogy Pepet akarjak vissza, de majd ha lejar a citys szerződése 2023ban. Gondolom ez egybe cseng Koeman szerződésének végèvel, ugyanis biztos hatalmas lelépési pénz lehet a holland szerződésében ( emlékszem amikor az eb előtti holland válogatottat ott hagyta, nagy volt rajta a nyomás mert már akkor is szar volt a barca, jó hülye ha nem tetetett bele a szerződésébe nagy lelépésit) így emiatt jó eséllyel nem fogják kitenni.Mit oldana meg, ha maradna? Tavaly év vége felé én is láttam benne lehetőséget, de ami most "produkálunk" az teljesen kilátástalan. Ennyire nem gyenge a keret. Egyébként alapvetően nem a magam álláspontját közöltem, hanem a várható fejleményt 😉 😛 Igenis jöjjön Xavi, aztán meglátjuk mire megy. Nyilván féltik mert legenda és ha nem jól sül el akkor utána nehéz korrigálni, de addig úgy sem nyugszik senki amíg ő meg nem próbálja, jöhet ide R Martinez vagy bárki az első gyengébb időszak után erről fog szólni a történet. S erről nem Xavi tehet. Már több tapasztalata van mint anno Pepnek vagy Zidanennak, igaz erős hátránnyal indul a keretet illetően. De szerintem nem sülne fel. Ha fele annyira intelligens edzőként, mint játékosként volt.Koeman útilapú 3 2 1...Mit old meg? Ez a keret nincs benne a top4ben jelenleg Spanyolorszàgban sem. Sok leolvadast láttam már 30 év alatt mióta követem a focit de ilyet és ilyen rövid idő alatt még nem, pláne egy gigaklubtól. És a legdurvább hogy esely nincs rá a pénzügyi helyzet miatt hogy javuljon, komoly tőkeinjekció kellene.
dande
davemayer
dande
Barcánál jelenleg most minden szakmai döntést felülír a pénzügyi helyzet, ez egyértelmű.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mit oldana meg, ha maradna? Tavaly év vége felé én is láttam benne lehetőséget, de ami most "produkálunk" az teljesen kilátástalan. Ennyire nem gyenge a keret. Egyébként alapvetően nem a magam álláspontját közöltem, hanem a várható fejleményt 😉 😛 Igenis jöjjön Xavi, aztán meglátjuk mire megy. Nyilván féltik mert legenda és ha nem jól sül el akkor utána nehéz korrigálni, de addig úgy sem nyugszik senki amíg ő meg nem próbálja, jöhet ide R Martinez vagy bárki az első gyengébb időszak után erről fog szólni a történet. S erről nem Xavi tehet. Már több tapasztalata van mint anno Pepnek vagy Zidanennak, igaz erős hátránnyal indul a keretet illetően. De szerintem nem sülne fel. Ha fele annyira intelligens edzőként, mint játékosként volt.Koeman útilapú 3 2 1...Mit old meg? Ez a keret nincs benne a top4ben jelenleg Spanyolorszàgban sem. Sok leolvadast láttam már 30 év alatt mióta követem a focit de ilyet és ilyen rövid idő alatt még nem, pláne egy gigaklubtól. És a legdurvább hogy esely nincs rá a pénzügyi helyzet miatt hogy javuljon, komoly tőkeinjekció kellene.
dande
davemayer
több mint 4 éve
Koeman útilapú 3 2 1...Mit old meg? Ez a keret nincs benne a top4ben jelenleg Spanyolorszàgban sem. Sok leolvadast láttam már 30 év alatt mióta követem a focit de ilyet és ilyen rövid idő alatt még nem, pláne egy gigaklubtól. És a legdurvább hogy esely nincs rá a pénzügyi helyzet miatt hogy javuljon, komoly tőkeinjekció kellene.
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Koeman útilapú 3 2 1...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 525
most jutott eszembe o..az uj zidannak mondtad.
www.transfermarkt.com/yoann-gourcuff/profil/spieler/18912
több mint 4 éve
Igen, ez a Schmeichel lézerezésThe charges come three days after the FA was fined £25,630 for crowd problems, including the shining of a laser pointer at a player, during England's semi-final win over Denmark, at the same ground in North West London.www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-10018659/FA-fight-stadium-ban-expected-fan-chaos-Euro-2020-final-Wembley-July.htmlAz első kettő link csak a vizsgálatindításról szól, a harmadik meg a dánok elleni lézerezés miatti büntiről. A rendbontásos ügyekben még investigation folyik
www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-9784347/FA-charged-UEFA-conduct-England-fans-Euro-2020-final-against-Italy.html
sportstar.thehindu.com/football/euro/uefa-disciplinary-action-fa-euro-final-eng-vs-ita-fan-violence-clash-with-police-euro-news-football/article35708576.ece
ezt a 3 cikket találtam "hirtelen" ami az angol esetekkel foglalkozik
szóval az angol szövetséget 2x is megvágta az uefa egyből a meccsek után, tehát a "semmi" már nem állja meg a helyét
valamint a 20-40ks bírsággal összhangban van a 8k a németeknek
valamint levegőben van ott is a stadion bezárás
Negritis
Willie Parker
a másodikban
Negritis
több mint 4 éve
The charges come three days after the FA was fined £25,630 for crowd problems, including the shining of a laser pointer at a player, during England's semi-final win over Denmark, at the same ground in North West London.www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-10018659/FA-fight-stadium-ban-expected-fan-chaos-Euro-2020-final-Wembley-July.htmlAz első kettő link csak a vizsgálatindításról szól, a harmadik meg a dánok elleni lézerezés miatti büntiről. A rendbontásos ügyekben még investigation folyik
www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-9784347/FA-charged-UEFA-conduct-England-fans-Euro-2020-final-against-Italy.html
sportstar.thehindu.com/football/euro/uefa-disciplinary-action-fa-euro-final-eng-vs-ita-fan-violence-clash-with-police-euro-news-football/article35708576.ece
szóval az angol szövetséget 2x is megvágta az uefa egyből a meccsek után, tehát a "semmi" már nem állja meg a helyét
Negritis
Willie Parker
a másodikban
több mint 4 éve
www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-10018659/FA-fight-stadium-ban-expected-fan-chaos-Euro-2020-final-Wembley-July.htmlAz első kettő link csak a vizsgálatindításról szól, a harmadik meg a dánok elleni lézerezés miatti büntiről. A rendbontásos ügyekben még investigation folyik
Negritis
több mint 4 éve
Ndombelét elcseréljük Martialra, murci leszek...Win-win...? 😁😛
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Németh Krisztián -> Láki

több mint 4 éve
Ndombelét elcseréljük Martialra, murci leszek...