Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 126 — Illegális gyakorló
Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕
davemayer
Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
Gergőbácsi
1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.

több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕
davemayer
Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 126 — Illegális gyakorló
megnéztem a kispadunk, Lüftner kivételével csak ifista 😀 nem hiszem Imi sokat fog cserélni 😀
petey
Nálunk sem sokkal jobb a helyzet. Öt mezőnyjátékos, ebből egy Csontos (...), meg az a Besic, aki kb másfél éve nem játszott. Igazi roncsderbi.

több mint 4 éve
Csak összehozunk egy gólt. Elöl vagy hátul, ebben nem vagyok biztos.
Gergőbácsi
Köszönjük Zombori úr! 😀
empty taxi
Mindjárt 70 leszek, igyekszik az ember

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Gergőbácsi
Köszönjük Zombori úr! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
"A" Dárdai, "A" Nego, báncsa a fülem a Supka

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 335 — Csodabogár
Hat ez eddig botrany szar. Ilyenkor mindig megkerdezem magamtol, hogy ha Leverkusenbe volt faszunk, akkor az ilyen meccseken miert jatszunk ennyire beszarian.
Kenny
azért egy EL-t ne hasonlíts már a Mennyeihez plzs

több mint 4 éve
megnéztem a kispadunk, Lüftner kivételével csak ifista 😀 nem hiszem Imi sokat fog cserélni 😀

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 547 — Omar's Coming Yo!
Hat ez eddig botrany szar. Ilyenkor mindig megkerdezem magamtol, hogy ha Leverkusenbe volt faszunk, akkor az ilyen meccseken miert jatszunk ennyire beszarian.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 965
Ha az angolokat is megbüntették volna (és ezzel a kettős mérce sem lenne jelen) attól a magyar szurkolók egycsapásra elfelejtenének fütyülni és huhogni?

Én tökre értem, hogy miért zavarja az embereket a kettősmérce, és engem is zavarna az élet bármely területén, de amit a többiek szeretnének átadni, hogyha nem lenne kettős mérce is megbasztak volna minket újra és újra.

És bármennyire is zavaró a kettősmérce, nekünk attól ugyanúgy a saját szarunkat kell rendbe rakni és azt nem úgy kellene csinálni, hogy mutogatunk az angolokra. Mert attól, hogy az angolokat majd a jövőben megbüntetik, attól minket ugyanúgy meg fognak újra és újra. Mert a rasszizmus nem fog eltűnni a stadionból, amíg más országgal vagyunk elfoglalva.
ervinator
Senki nem a vétséget vitatja!
Ellenben egy szabály nem attól legitim, hogy a közeg 100%-a betartja, hanem hogy a közeg 100%-val igyekeznek betartatni! Lenne rá példám, hogy ki, mikor, és hol hozta ezt fel egy kicsit más kontextusban, egész más egyetértéssel 😉
clbass
Nem tudom mire célzol, de ha rám, akkor kíváncsian várom a példád.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hajdú B: Ha jól látom, egy Vidi-mezes Superman

Vidi:

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 007
Hajrá Fradi!
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Ha az angolokat is megbüntették volna (és ezzel a kettős mérce sem lenne jelen) attól a magyar szurkolók egycsapásra elfelejtenének fütyülni és huhogni?

Én tökre értem, hogy miért zavarja az embereket a kettősmérce, és engem is zavarna az élet bármely területén, de amit a többiek szeretnének átadni, hogyha nem lenne kettős mérce is megbasztak volna minket újra és újra.

És bármennyire is zavaró a kettősmérce, nekünk attól ugyanúgy a saját szarunkat kell rendbe rakni és azt nem úgy kellene csinálni, hogy mutogatunk az angolokra. Mert attól, hogy az angolokat majd a jövőben megbüntetik, attól minket ugyanúgy meg fognak újra és újra. Mert a rasszizmus nem fog eltűnni a stadionból, amíg más országgal vagyunk elfoglalva.
ervinator
Senki nem a vétséget vitatja!
Ellenben egy szabály nem attól legitim, hogy a közeg 100%-a betartja, hanem hogy a közeg 100%-val igyekeznek betartatni! Lenne rá példám, hogy ki, mikor, és hol hozta ezt fel egy kicsit más kontextusban, egész más egyetértéssel 😉
több mint 4 éve
Kéne nyerni. Kis túlzással egy kezdőnyi játékos hiányzik mindkét oldalon, mi pl 5 cserét tudunk leültetni.
Kenny
Azert igy is a mi kezdőnk még mindig sokkal jobb, nem dőlnék a kardomba ha x lenne de már csak azért is illene nyerni hogy nehogy elhiggyék hogy van bármi esélyük.
Remélem Tokmac végre hozza magát, jó lenne ha visszatalálna most már a formájához.
davemayer
pfff arcom meg nekem van 😀 ződek, sose változzatok meg a szerénységben, ezért szeret benneteket egy ország 😀

nem kell remegni, úgyis nyertek. még ha full kezdő lenne nálunk mindenki akkor is, max nem 8 góllal.
petey
Ez arcoskodás, hogy azt mondom jobb a kezdőnk és illene nyerni?
davemayer
látom nem vágod mire gondoltam

több mint 4 éve
Kéne nyerni. Kis túlzással egy kezdőnyi játékos hiányzik mindkét oldalon, mi pl 5 cserét tudunk leültetni.
Kenny
Azert igy is a mi kezdőnk még mindig sokkal jobb, nem dőlnék a kardomba ha x lenne de már csak azért is illene nyerni hogy nehogy elhiggyék hogy van bármi esélyük.
Remélem Tokmac végre hozza magát, jó lenne ha visszatalálna most már a formájához.
davemayer
pfff arcom meg nekem van 😀 ződek, sose változzatok meg a szerénységben, ezért szeret benneteket egy ország 😀

nem kell remegni, úgyis nyertek. még ha full kezdő lenne nálunk mindenki akkor is, max nem 8 góllal.
petey
Ez arcoskodás, hogy azt mondom jobb a kezdőnk és illene nyerni?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kenny
davemayer

Szerkesztette: petey

több mint 4 éve
Kenny

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 547 — Omar's Coming Yo!

több mint 4 éve
Inkább azt tárgyaljuk ki, ki mit vár a ma esti classicotól?
Gergőbácsi
Melyikre gondolsz? 😊

Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Maccabi Haifa-Hapoel Beer Sheva
Lokomotive Leipzig-TB Berlin
Kayserispor-Galatasaray
Sahtar Donyeck-Dinamo Kijev
warr_b
Természetesen a hazaira 😉
Gergőbácsi
Képes vagy egy Vadásztölténygyár-Kinizsit nézni ilyen remek felhozatal mellett? 😀
warr_b
Talán a Sevilla-Valencia még megmozgatna, de mégsem ér fel a mennyeiig 😀

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 967 — The Mathematician
Gergőbácsi
Melyikre gondolsz? 😊

Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Kayserispor-Galatasaray
warr_b
Gergőbácsi
Képes vagy nem egy Vadásztölténygyár-Kinizsit nézni ilyen remek felhozatal mellett? 😀
warr_b
fixed 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 360 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gergőbácsi
Melyikre gondolsz? 😊

Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Kayserispor-Galatasaray
warr_b
Gergőbácsi
Képes vagy egy Vadásztölténygyár-Kinizsit nézni ilyen remek felhozatal mellett? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 965

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Gergőbácsi
Melyikre gondolsz? 😊

Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Kayserispor-Galatasaray
warr_b