Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
1,2m EUR volt, annyiért lassan magyar játékost sem kap az ember.Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
Gergőbácsi

több mint 4 éve
Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕Vagy akár szinte bárki helyett bejöhetne,pláne ha már ilyen drága volt
davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Nem láttam Gavric-ot játszani de beférne lassan Tokmac helyett, sajnos a norvég elképesztően gyenge formában nyomja magához képest 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
megnéztem a kispadunk, Lüftner kivételével csak ifista 😀 nem hiszem Imi sokat fog cserélni 😀Nálunk sem sokkal jobb a helyzet. Öt mezőnyjátékos, ebből egy Csontos (...), meg az a Besic, aki kb másfél éve nem játszott. Igazi roncsderbi.
petey

több mint 4 éve
Mindjárt 70 leszek, igyekszik az emberCsak összehozunk egy gólt. Elöl vagy hátul, ebben nem vagyok biztos.Köszönjük Zombori úr! 😀
Gergőbácsi
empty taxi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Csak összehozunk egy gólt. Elöl vagy hátul, ebben nem vagyok biztos.Köszönjük Zombori úr! 😀
Gergőbácsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
"A" Dárdai, "A" Nego, báncsa a fülem a Supka
több mint 4 éve
Hat ez eddig botrany szar. Ilyenkor mindig megkerdezem magamtol, hogy ha Leverkusenbe volt faszunk, akkor az ilyen meccseken miert jatszunk ennyire beszarian.azért egy EL-t ne hasonlíts már a Mennyeihez plzs
Kenny
több mint 4 éve
megnéztem a kispadunk, Lüftner kivételével csak ifista 😀 nem hiszem Imi sokat fog cserélni 😀
több mint 4 éve
Hat ez eddig botrany szar. Ilyenkor mindig megkerdezem magamtol, hogy ha Leverkusenbe volt faszunk, akkor az ilyen meccseken miert jatszunk ennyire beszarian.
több mint 4 éve
Csak összehozunk egy gólt. Elöl vagy hátul, ebben nem vagyok biztos.
több mint 4 éve
Nem tudom mire célzol, de ha rám, akkor kíváncsian várom a példád.Ha az angolokat is megbüntették volna (és ezzel a kettős mérce sem lenne jelen) attól a magyar szurkolók egycsapásra elfelejtenének fütyülni és huhogni?Senki nem a vétséget vitatja!
Én tökre értem, hogy miért zavarja az embereket a kettősmérce, és engem is zavarna az élet bármely területén, de amit a többiek szeretnének átadni, hogyha nem lenne kettős mérce is megbasztak volna minket újra és újra.
És bármennyire is zavaró a kettősmérce, nekünk attól ugyanúgy a saját szarunkat kell rendbe rakni és azt nem úgy kellene csinálni, hogy mutogatunk az angolokra. Mert attól, hogy az angolokat majd a jövőben megbüntetik, attól minket ugyanúgy meg fognak újra és újra. Mert a rasszizmus nem fog eltűnni a stadionból, amíg más országgal vagyunk elfoglalva.
ervinator
Ellenben egy szabály nem attól legitim, hogy a közeg 100%-a betartja, hanem hogy a közeg 100%-val igyekeznek betartatni! Lenne rá példám, hogy ki, mikor, és hol hozta ezt fel egy kicsit más kontextusban, egész más egyetértéssel 😉
clbass
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Hajrá Fradi!
több mint 4 éve
Ha az angolokat is megbüntették volna (és ezzel a kettős mérce sem lenne jelen) attól a magyar szurkolók egycsapásra elfelejtenének fütyülni és huhogni?Senki nem a vétséget vitatja!
Én tökre értem, hogy miért zavarja az embereket a kettősmérce, és engem is zavarna az élet bármely területén, de amit a többiek szeretnének átadni, hogyha nem lenne kettős mérce is megbasztak volna minket újra és újra.
És bármennyire is zavaró a kettősmérce, nekünk attól ugyanúgy a saját szarunkat kell rendbe rakni és azt nem úgy kellene csinálni, hogy mutogatunk az angolokra. Mert attól, hogy az angolokat majd a jövőben megbüntetik, attól minket ugyanúgy meg fognak újra és újra. Mert a rasszizmus nem fog eltűnni a stadionból, amíg más országgal vagyunk elfoglalva.
ervinator
Ellenben egy szabály nem attól legitim, hogy a közeg 100%-a betartja, hanem hogy a közeg 100%-val igyekeznek betartatni! Lenne rá példám, hogy ki, mikor, és hol hozta ezt fel egy kicsit más kontextusban, egész más egyetértéssel 😉
több mint 4 éve
látom nem vágod mire gondoltamEz arcoskodás, hogy azt mondom jobb a kezdőnk és illene nyerni?pfff arcom meg nekem van 😀 ződek, sose változzatok meg a szerénységben, ezért szeret benneteket egy ország 😀Kéne nyerni. Kis túlzással egy kezdőnyi játékos hiányzik mindkét oldalon, mi pl 5 cserét tudunk leültetni.Azert igy is a mi kezdőnk még mindig sokkal jobb, nem dőlnék a kardomba ha x lenne de már csak azért is illene nyerni hogy nehogy elhiggyék hogy van bármi esélyük.
Kenny
Remélem Tokmac végre hozza magát, jó lenne ha visszatalálna most már a formájához.
davemayer
nem kell remegni, úgyis nyertek. még ha full kezdő lenne nálunk mindenki akkor is, max nem 8 góllal.
petey
davemayer
több mint 4 éve
Ez arcoskodás, hogy azt mondom jobb a kezdőnk és illene nyerni?pfff arcom meg nekem van 😀 ződek, sose változzatok meg a szerénységben, ezért szeret benneteket egy ország 😀Kéne nyerni. Kis túlzással egy kezdőnyi játékos hiányzik mindkét oldalon, mi pl 5 cserét tudunk leültetni.Azert igy is a mi kezdőnk még mindig sokkal jobb, nem dőlnék a kardomba ha x lenne de már csak azért is illene nyerni hogy nehogy elhiggyék hogy van bármi esélyük.
Kenny
Remélem Tokmac végre hozza magát, jó lenne ha visszatalálna most már a formájához.
davemayer
nem kell remegni, úgyis nyertek. még ha full kezdő lenne nálunk mindenki akkor is, max nem 8 góllal.
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
pfff arcom meg nekem van 😀 ződek, sose változzatok meg a szerénységben, ezért szeret benneteket egy ország 😀Kéne nyerni. Kis túlzással egy kezdőnyi játékos hiányzik mindkét oldalon, mi pl 5 cserét tudunk leültetni.Azert igy is a mi kezdőnk még mindig sokkal jobb, nem dőlnék a kardomba ha x lenne de már csak azért is illene nyerni hogy nehogy elhiggyék hogy van bármi esélyük.
Kenny
davemayer
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
Kéne nyerni. Kis túlzással egy kezdőnyi játékos hiányzik mindkét oldalon, mi pl 5 cserét tudunk leültetni.Azert igy is a mi kezdőnk még mindig sokkal jobb, nem dőlnék a kardomba ha x lenne de már csak azért is illene nyerni hogy nehogy elhiggyék hogy van bármi esélyük.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kéne nyerni. Kis túlzással egy kezdőnyi játékos hiányzik mindkét oldalon, mi pl 5 cserét tudunk leültetni.
több mint 4 éve
Talán a Sevilla-Valencia még megmozgatna, de mégsem ér fel a mennyeiig 😀Képes vagy egy Vadásztölténygyár-Kinizsit nézni ilyen remek felhozatal mellett? 😀Természetesen a hazaira 😉Inkább azt tárgyaljuk ki, ki mit vár a ma esti classicotól?Melyikre gondolsz? 😊
Gergőbácsi
Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Maccabi Haifa-Hapoel Beer Sheva
Lokomotive Leipzig-TB Berlin
Kayserispor-Galatasaray
Sahtar Donyeck-Dinamo Kijev
warr_b
Gergőbácsi
warr_b
több mint 4 éve
fixed 😀Képes vagy nem egy Vadásztölténygyár-Kinizsit nézni ilyen remek felhozatal mellett? 😀Természetesen a hazaira 😉Inkább azt tárgyaljuk ki, ki mit vár a ma esti classicotól?Melyikre gondolsz? 😊
Gergőbácsi
Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Kayserispor-Galatasaray
warr_b
Gergőbácsi
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Képes vagy egy Vadásztölténygyár-Kinizsit nézni ilyen remek felhozatal mellett? 😀Természetesen a hazaira 😉Inkább azt tárgyaljuk ki, ki mit vár a ma esti classicotól?Melyikre gondolsz? 😊
Gergőbácsi
Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Kayserispor-Galatasaray
warr_b
Gergőbácsi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ha az angolokat is megbüntették volna (és ezzel a kettős mérce sem lenne jelen) attól a magyar szurkolók egycsapásra elfelejtenének fütyülni és huhogni?Én tökre értem, hogy miért zavarja az embereket a kettősmérce, és engem is zavarna az élet bármely területén, de amit a többiek szeretnének átadni, hogyha nem lenne kettős mérce is megbasztak volna minket újra és újra.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Természetesen a hazaira 😉Inkább azt tárgyaljuk ki, ki mit vár a ma esti classicotól?Melyikre gondolsz? 😊
Gergőbácsi
Monaco-St. Etienne
Sevilla-Valencia
Arsenal-Wimbledon
Godoy Cruz-Racing
Antwerpen-Genk
Sarajevo-Zeljeznicar
Lincoln-Europa FC
Arisz-Panathinaikosz
Kayserispor-Galatasaray
warr_b