Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Lélekben készülök az ELre mert pici halvány fénypöttyét sem látom a továbbjutásnak.
több mint 4 éve
Fura hogy nem csereltunk
több mint 4 éve
A jegyértékesítést is közvetítik?rejtett kamerás felvételeken...
nagylaza
több mint 4 éve
A jegyértékesítést is közvetítik?Dedikált csatornán😀
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ha a rúgást végző játékos csapattársa sérti meg a játékszabályokat:• A játékvezető engedi a rúgás elvégzését.
• Ha a labda kapuba jut, a rúgást meg kell ismételni.
• Ha a labda nem jut a kapuba, a játékvezető állítsa meg a
játékot, és a mérkőzés a védőcsapat javára megítélt közvetett
szabadrúgással indul újra arról a helyről, ahol a szabálysértés
történt.
igazatok van, ha bemegy, csak újrarúgatás lett volna, bocs
Szerkesztette: kaszo
több mint 4 éve
A jegyértékesítést is közvetítik?
több mint 4 éve
kezdődjön már a rendes football, vicc ez a játék
több mint 4 éve
És ennek ellenére rohadt nehéz gólt rúgni...hacsak nem lepik meg őket egy újabb szép ajándékkal...De Emberelőnybenkurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom.Most lesz érdekes...Fradinak se lesz könnyű focizni gólhátrányban...akárcsak a slavianak volt.
ki kell hozni legalább egy egygólos W-re különben kuka, ha lesz hazai pálya ha nincs.
eaglesmcnabb
Klaci79
ozibozi
több mint 4 éve
csak akkor lövette volna újra, ha védő lép be ÉS kimarad (vagy kapus előremozdul persze és kimarad)akkor újralövette volna nem?kurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom.akkor is elvette volna a var, ha berúgja, miután az idióta belépett
ki kell hozni legalább egy egygólos W-re különben kuka, ha lesz hazai pálya ha nincs.
eaglesmcnabb
kaszo
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
De Emberelőnybenkurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom.Most lesz érdekes...Fradinak se lesz könnyű focizni gólhátrányban...akárcsak a slavianak volt.
eaglesmcnabb
Klaci79
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
kurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom.Most lesz érdekes...Fradinak se lesz könnyű focizni gólhátrányban...akárcsak a slavianak volt.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Azért ilyen helyzetben a 4.00es szorzó a döntetlenre és 9.00ás az FTC győzelemre a mint élő odds félidőben eléggé érdekes...
több mint 4 éve
Azért így visszanézve ez a kiállítás egy vicc. 2 svájci faszi volt a kapus előtt még.Visszanézve tényleg így van
ozibozi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
akkor újralövette volna nem?kurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom.akkor is elvette volna a var, ha berúgja, miután az idióta belépett
eaglesmcnabb
kaszo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Azért így visszanézve ez a kiállítás egy vicc. 2 svájci faszi volt a kapus előtt még.Elég könnyen adogatja a lapokat, nekünk is becsúszhat simán egy piros. Ezért is baj, ahogy állunk.
ozibozi
több mint 4 éve
kurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom.Így van, de momentán nem látom a fordítást. A szerb kölyök (Gavric?) jöhetne, ha a keretben van
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
kurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom.idóta volt Lauduni, bazdmeg 4 pontos felállásból ment 16-oson belül 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
kurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom.akkor is elvette volna a var, ha berúgja, miután az idióta belépett
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Azért így visszanézve ez a kiállítás egy vicc. 2 svájci faszi volt a kapus előtt még.
több mint 4 éve
Jaja, azt csak olvastam inkább. Fel tudom cseszni az embereket, de ahhoz azért nem árt írnom is valamit. 😀Az az olimpia topikban volt, oda meg Bálesz nem nagyon írt ha jól emlékszemNekem? Lemaradtam valamiről?Dibusz ma nem túl éles eddigNe bántsd
Báleszzizitdinit, sokkal többet ér mint te, a büdös zokniját nem szagolhatnád. Te nyomorult vagy mi is volt a jelződ pár hete...
peach
Bálesz
Heisman
Ströger (by Simek) remélem rendet Vág a fejekben a szünetben, mert ha ezt elbuzizzuk, akkor meg is érdemeljük...

több mint 4 éve
kurva anyját, ha uzuni bebassza a tizit most 3-1 lenne a fradinak garantálom. ki kell hozni legalább egy egygólos W-re különben kuka, ha lesz hazai pálya ha nincs.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
De miért? Sok oka lehet, persze, de az "equal game" nem tiszta.Értelmezze má' valaki nekem a svájci szurkerek kiírását. Mire és kire vonatkozik?A beszínezett betűk alapján az UEFA-nak szól.
nagylaza
Bálesz
több mint 4 éve
Nincs itt semmi látnivaló! Virtuál kocsma 😉Bocs ha mellé ment 😊Nekem? Lemaradtam valamiről?Dibusz ma nem túl éles eddigNe bántsd
Báleszzizitdinit, sokkal többet ér mint te, a büdös zokniját nem szagolhatnád. Te nyomorult vagy mi is volt a jelződ pár hete...
peach
Bálesz
peach
több mint 4 éve
Gondolod, hogy öt perc alatt elkészítették? Nem hiszem.Értelmezze má' valaki nekem a svájci szurkerek kiírását. Mire és kire vonatkozik?Sporinak személyesen ha jól értettem
nagylaza
Heisman
több mint 4 éve
Bocs ha mellé ment 😊Nekem? Lemaradtam valamiről?Dibusz ma nem túl éles eddigNe bántsd
peach
Bálesz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...