Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nincs idegenbeli gól se ha minden igaz.
több mint 4 éve
Amúgy ez egy abszolút amatőr kérdés lesz lehet, de miért kell egy műfüves pályát szarrá locsolni? Simán egy g*ci taktika a hazaiaktól vagy ha kiszárad még rosszabb (balesetveszélyes, alkalmatlanabb stb)?
több mint 4 éve
10 ember ellen tizit hagyunk ki, majd kapunk golt. Ez veszelyes!
több mint 4 éve
botka bazmeg balettozott ahelyett h beletette volna a fejétxD😀
több mint 4 éve
Nem ilyen szórakozásra gondoltam
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Dibusz ezért rohad el a hazai közegben...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Dibusz grat…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az azért jó a szórakoztatási faktort nézve, hogy több minden történt, mint egy teljes mennyei fordulóban
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
dupla van, tripla nincs.Most akkor van dupla bunti vagy nincs? Minden meccsen mast lattok.Ezen mi aAz egyértelmű gólhelyzet miatt szerintem
Piros?
ozibozi
Gergőbácsi
beltazor
ez azt jelenti, hogy ha a kapus rántotta volna le, akkor ő csak sárgát kap, nem pirosat, hogy legalább egy cserét ne veszítsenek el még pluszban.
több mint 4 éve
Nem jok ezek. Csak hentesek. Ettol fuggetlenul tartom ha itt nem nyerunk minimum harommal akkor nem jutunk tovabb.
több mint 4 éve
Maradona/Messi kezezéseit se fújták be, attól még szabálytalan voltez ilyen szinten kurva amator hiba.de mennyi meccsen nem fújják ezt be
Kenny
petey
több mint 4 éve
mondjuk ez a YB nem fog beszarni az üllőinEgyelőre a védelemben beszarnak ezek otthon is...
petey
több mint 4 éve
Uzuni szerintem már olyan 3 büntetőt hagyott ki csak idén, mért nem Kharatin rúgta?
Heisman
Aha, jó 😀max a fejedbenNem vagyok jobban, mint amennyire Fradi-fóbiás vagy 😀Imádom ezt a Fradi szurkoló vs Fradit nem kedvelő vitát, és mindkét oldalon ugyanúgy szélsőséges az ebben résztvevők 95%-a.
Heismanimádom amikor ennyire be vagy triggerelveJó, hát nem lehet mindenki olyan átkozottul balszerencsés, hogy az örmény negyedik ellen kelljen játszania egyből, valahol vissza is ad a sors, na.vesd már össze a többi góllal lécci meg hogy a Slavia ellen idegenben miket hagytak ki a csehek, de tudom ez mind skill 😀gec, hogy a picsába van MINDIG ekkora disznója a fradinak 😀Ja, ez a megpattanó is megint mekkora mák volt már.
petey
Bálesz
petey
Bálesz
petey
Bálesz
petey

több mint 4 éve
Ezt a második félidőben erőből le kellene nyomni, 10 emberrel sokkal jobban fognak fáradni a védekezésnél
több mint 4 éve
Lerántás erős azért, esett az egy baráti vállalástól. Simán adható volt szerintem, csak a piros nem gyere be.Volt, de már azokat megverte lövőhelyzetbe, mikor lerántottákNem volt senki közötte, mellette és aEzen mi aAz egyértelmű gólhelyzet miatt szerintem
Piros?
ozibozi
Gergőbácsi
Kapus között?
Lehet. Nem úgy tűnt
ozibozi
Gergőbácsi
több mint 4 éve
max a fejedbenNem vagyok jobban, mint amennyire Fradi-fóbiás vagy 😀Imádom ezt a Fradi szurkoló vs Fradit nem kedvelő vitát, és mindkét oldalon ugyanúgy szélsőséges az ebben résztvevők 95%-a.
Heismanimádom amikor ennyire be vagy triggerelveJó, hát nem lehet mindenki olyan átkozottul balszerencsés, hogy az örmény negyedik ellen kelljen játszania egyből, valahol vissza is ad a sors, na.vesd már össze a többi góllal lécci meg hogy a Slavia ellen idegenben miket hagytak ki a csehek, de tudom ez mind skill 😀gec, hogy a picsába van MINDIG ekkora disznója a fradinak 😀Ja, ez a megpattanó is megint mekkora mák volt már.
petey
Bálesz
petey
Bálesz
petey
Bálesz
több mint 4 éve
Most akkor van dupla bunti vagy nincs? Minden meccsen mast lattok.Ezen mi aAz egyértelmű gólhelyzet miatt szerintem
Piros?
ozibozi
Gergőbácsi

több mint 4 éve
az idegenbeli gól az számít még?Már nem
Adirotor
több mint 4 éve
az idegenbeli gól az számít még?Nem
Adirotor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
az idegenbeli gól az számít még?
több mint 4 éve
Az 1-1 a legveszélyesebb állás a döntetlen, a győzelem és a vereség szempontjából egyaránt.