Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A Leeds ilyen. Támadnak, hajtanak, a védekezés másodlagos. Ahogy Virág elvtárs mondta: "Csapásokat adunk, csapásokat kapunk."Arsenalnál még így is jobbak lesznek valószínű
Jobb csapat ellen ez néha nem fest jól, ellenben semlegesként szórakoztató.
Ettõl még top 10 csapat.
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezért nem kerülhet soha nagy csapathoz, mert nem érti maga a védekezés szó jelentését sem.😊
több mint 4 éve
Nem erről van szó, csak ez a 2 korszak alkotó tett nem valósul ám meg akármikor, együtt meg szinte elképzelhetetlen volt 🤣🤣🤣Amikor Lindelof gólpasszt ad majd még Fred is betalál, akkor tudod hogy az ellenfel lehet hogy a championshipbe tart.első forduló után tényleg jó ötlet az egész szezonra vonatkozó tanulságokat levonni
Pogba 4 gólpassz, ha akar jászani ez az ember extraklasszis.
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A Leeds ilyen. Támadnak, hajtanak, a védekezés másodlagos. Ahogy Virág elvtárs mondta: "Csapásokat adunk, csapásokat kapunk."Jobb csapat ellen ez néha nem fest jól, ellenben semlegesként szórakoztató.
Ettõl még top 10 csapat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amikor Lindelof gólpasszt ad majd még Fred is betalál, akkor tudod hogy az ellenfel lehet hogy a championshipbe tart.első forduló után tényleg jó ötlet az egész szezonra vonatkozó tanulságokat levonni
Pogba 4 gólpassz, ha akar jászani ez az ember extraklasszis.
davemayer
több mint 4 éve
Amikor Lindelof gólpasszt ad majd még Fred is betalál, akkor tudod hogy az ellenfel lehet hogy a championshipbe tart.Pogba 4 gólpassz, ha akar jászani ez az ember extraklasszis.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hamar el fog szallni a Leeds-csoda tavalyrol.
több mint 4 éve
Bruno szepen hozza nekem a pontokat.
több mint 4 éve
Ha egy meccs beindul.

több mint 4 éve
Ez tavaly is két jó meccs volt. Alakul.Ezért lehet szeretni a Leedst, a MU ellen is játszani akar...
ulpianus

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Bebaszta ahogy illik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez tavaly is két jó meccs volt. Alakul.

több mint 4 éve
Azert ez a Solskjaer nagyon ert hozza, hogy ragaszkodjon a bohocokhoz, mint James is, es keptelen legyen normalis kezdot felkuldeni.Remelhetoleg ő csak azert jatszik mert nincs a palyan Sancho, Rashford, Cavani és Martial sem.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A kedvencem amikor azt mondta hogy a mu szurkolók döntő többségének nincs fogalma Sancho kvalitásairól mert nem néznek bundesligát (...) és az eb-n sem nagyon játszott. Na ha itt mellette ülök tuti lefejelem pedig nem vagyok angol 😊Ki ez a borzalmas kommentátor a United - Leeds meccsen a digin?A hangja is irritáló...🤮
tüsi91
nagir
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Goooool

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Mondjuk ez a stúdiós csaj is rendkívül irritáló.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Azert ez a Solskjaer nagyon ert hozza, hogy ragaszkodjon a bohocokhoz, mint James is, es keptelen legyen normalis kezdot felkuldeni.
több mint 4 éve
Jöhetne Phillips labdát szerezni meg egy kis stabilitást adni.Köcsög Pogba ☹️Jó hát nem kezdhet mindenki Arsenal stílusban!🤣
warr_b
nagir

több mint 4 éve
Ki ez a borzalmas kommentátor a United - Leeds meccsen a digin?A hangja is irritáló...🤮
tüsi91

több mint 4 éve
Ki ez a borzalmas kommentátor a United - Leeds meccsen a digin?Ok akkor nem csak én akartam megfojtani 2 perc után.
tüsi91
Nincs egy fejes aki leszólna hogy őt nem kellene erőltetni? Hozzá képest az ifjabbik Knézy egy géniusz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Köcsög Pogba ☹️Jó hát nem kezdhet mindenki Arsenal stílusban!🤣
warr_b

több mint 4 éve
Köcsög Pogba ☹️

több mint 4 éve
Ki ez a borzalmas kommentátor a United - Leeds meccsen a digin?
több mint 4 éve
Mondjuk Arteta velhetoen nem kokler, ezt nem gondolnam, de nem is az a fajta zseni, ahogy felhype-oltak.Utóbbi egy tipik kókler leírása, aki valószínűleg haveri alapon van valahol.Arteta is szar és a keret sem jó. Van kb 4 használható ember.Ne haragudj, de ez a felsorolas nem fedi a valosagot. Fedne a valosagot, de miutan AZ EDZO DOLGA, HOGY KIHOZZA BELOLUK A MAXIMUMOT, igy tulajdonkeppen pontosan arra mutat ra, amit egyuttal cafolni is akar: hogy Arteta egyebkent jo munkat vegez.Leno a PL egyik legbizonytalanabb kapusa, sztem a TOP 10 csapatból kb a legrosszabb.Nem tudom, milyen szakember, mert en nem latom egyelore a munkajat, nem erzem, hogy behatasa van a jatekra, a jatekosokra, barmire. Nem indult el az Arsenal a Pep-vonalon, amit Arteta eroltetni akarna.Arteta allitolag nagy szaki, Pep is nyomta ezerrel, de en nekem olyan kokler erzetem tamad minden masodik meccsen. Kivancsi vagyok, meddig fogja huzni, egyaltalan nem lepett vele elore az Arsenal. Hatra sem, csak a baj az, hogy a beka segge alatt voltak, igy az, hogy rosszabbak nem lettek, eleg keves.En ahogy latom, Arteta jo szakember. A jatekosok illenek a rendszerbe, van minden poszton ember, fel vannak keszitve a jatekosok, van egy alapjatek.
Stez
Ellenben nincs egy vizioja, nincs egy otlet, amiben o mas, mint ami a nagykonyvben van irva. Nem nyul bele a meccsekbe, semmi ujat nem latsz, amit nem fejlesztettek ki mar evekkel ezelott.
ulpianus
Egyebkent biztos jo szakember, ha te azt mondod, es latod. Viszont amit emlitesz, a vizio hianya szerintem azert eleg nagy problema. Nem csak azt erzem, hogy nem nyul bele a meccsekbe, azt sem erzem, hogy megfelelo gameplannel erkezne egyre. Nem az van, hogy az Arsenal jobbara uralja a meccseket a kiscsapatok ellen, es kapnak egyet hirtelen, ami utan borulnak a dolgok, hanem rengetegszer az Arsenal a kezdo sipszotol mar alarendelt szerepet jatszik, vagy ha azt nem is, fifti-fifti kb. A gond nem az, hogy Evertonok, Leicesterek ellen van ez, hanem az, hogy Southamptonok, Aston Villak es tarsaik ellen, PL-kozepcsapatok ellen. Marpedig ezzel a kerettel ez eleg keveske. Sokan fikazzak az Arsenal keretet, de szerintem egyaltalan nem rossz, annyira legalabbis nem, mint amit a Wenger-era utani bajnoki helyezeseik mutatnak.
Top6 keret ez kb., nem top8-10. Viszont ha a jatekosokbol nem tudja kihozni azt, amit tudnak, az az edzo hibaja. Marpedig en azert latok par jatekost, akinel ez kivaltkepp tenyezo, peldaul Pepe, bar rola tudjuk, hogy szegeny buta, mint egy ko, ugyhogy eleg nehez neki barmit megtanitani. De akadnak masok is. Peldaul Xhaka is minden 3-4. meccsen tudja hozni azt, amit peldaul a valogatottban, holott egy kifejezetten jo, hasznos jatekos alapvetoen. De az Arsenalban nem egyszer kerekkoto.
Stez
Chambers-Holding-Sokratis-David Luiz-Mari-Mustafi kaliberű CB egyik sem lenne kezdő top csapatban.
Bellerin hektikus, a szalagszakadása óta belassult, sokszor mögékerülnek. Nem véletlen, h se a Barca-nak, se másnak nem kell.
Maitland-Niles még a Champoban sem kezd, öt meccset sem bír ki. Kolasinac nem PL szint, 3 meccsenként kaptunk róla gólt, mert beleszart a visszazárásba.
Xhaka a válogatottban is max 3 meccsen teljesít zsinórban, aztán fél évig semmi. Sokszor kisárgázza magát, iszonyat sok labdát elad.
Thomas Partey jó lehetne, ha nem lenne sérült. Torreira jól indult, aztán még Simeone alatt is beleszart mindenbe, rá nem lehet építeni.
Odegaard és Ceballos ilyen Real-peremberek, 1 jó-1 rossz mecss mintával. Tapasztalatlanok, sokat sérültek, nem bírják a terhelést.
Smith-Rowe két éve ifiben volt még, Balogun 18 sincs.
Pepe gyors, esze nincs a játékhoz, beadni nem tud.
Az Auba-Laca kettős az elmúlt 2 évben többet van kórházban, mint pályán. Auba-t állítólag megviselte a Covid, Lacának meg vmi krónikus fáradásos csontsérülése van.
Martinelli kihagyott 6-7 hónapot, még nem vette fel a tempót.
Nketiah és Saka ügyesek, de még tinik.
Szerinted közülük ki kezdene egy Leicesterben v Thamben?
Willie Parker
Szoval igazad is van, meg nem is, mert ok es okozat. Az ok, amiert sokan szarok, Artetaban is keresendo.
Ki lenne kezdo? Holding ha nem serult, kepes korrekt jatekra, Xhaka szinten, de neki nem itt van a helye. neki egy Mourinho-fele rendszerben kellene felszantania a palyat. Leno az elmult masfel evben hulye, elotte top PL-kapuskent teljesitett. Smith-Rowe es Saka tini. Es akkor mi van? Mbappe, Haaland, Sancho, Greenwood es Foden is az. Kepesek jol jatszani megis, van, aki kihozta beloluk a pluszt? Igen.
Pepe buta, mint a tok, de egy 72 millios jatekosbol ha nem tudsz kieroszakolni semmit, akkor a baj benned is van, nem csak benne. Auba, Laca az elmult egy evben sokat serult. Es? Attol meg szarok? De minden rosszindulaton kivul kerdezem meg, serult? Az egyik 31, a masik 30 bajnokin jatszott tavaly, nekem nem ugy tunik, mintha ok tobbet lennenek korhazban, mint a palyan, mert egy ideny 38 bajnokibol all. Az egyik jatszott osszesen 43 meccsen, a masik 39-en. Ugyhogy nem, ne haragudj, de nem ertek egyet veled kettejuk kapcsan. Most serultek, de Arteta nem most kerult az Arsenalhoz, Auba pedig nem ket honapja szar, hanem a teljes tavalyi szezonban egy fos volt, pedig ott volt a palyan, 2337 jatekperce van, az sok. Lacazette az elozo idenyben hivatalosan ketto meccset hagyott ki serules miatt, amugy allandoan keretben volt.
Ez a keret szerintem siman top8 a Premier League-ben, a jatekat nezve viszont azt latod, hogy a liga masodik feleben van. Vannak itt sztarok, vannak jo, nagy jo jatekosok, es rohadt tehetseges fiatalok, akik mar tavaly is jol teljesitettek, tehat tudod roluk, hogy kepesek ebben a ligaban, ilyen ellenfelekkel szembe eredmenyesen teljesiteni.
Azt, hogy kikapsz a Brentfordtol, most a sok hianyzo miatt meg mentheted is, csakhogy en nem csupan errol az egy meccsrol beszelek, mert az Arsenal szo szerint szenved, es eleg sok ideje, Artetaval is, aki szemmel lathatoan a legkisebb mertekig sem tud ezzel mit kezdeni. Az alap plant illetoen sem, a felidoben, a meccs kozben sem.
Nyilvan nem o a fo oka annak, hogy ez a csapat szar, a hiba nem csak benne keresendo, de en ugy gondolom, hogy itt maga a jatekoskeret egyaltalan nem ugy nez ki tudasban, ahogy azt a bajnoki helyezesei mutatjak.
Stez
Aubameyang lenne kezdő kb bármely másik bajnokaspiránsban, rotálva kb Lacazette, Saka és Xhaka. A többiek töltelékek.
A két csatár valóban játszott 30+meccset. Mindketten végig sérülten, Laca műtétjét tologatják egy éve kb. Vmi csontrepedése van a lábszárban, ami csontvelő-és hártyagyulladást okozott. PEA-t letaglózta a vírus is, de ő meg állandóan a bokájával kínlódik.
Szerintem 5 kezdő hiányzik kb, írtam is, hogy PL címhez kellene egy kapus-CB-két középpályás (egy szervező, egy teherbíró)-középcsatár. Pl.: Pope/Henderson-Soyuncu-Harrison-Maddison-Rice/Phillips (Ward-Prowse ha kicsit más felállás van)- Calvert-Lewin.
Arteta egy szürke, motiválni képtelen, saját elképzelés nélküli edző, akinek még tekintélye sincs.
Willie Parker
Nem létezik, hogy ezt egy multi franchise tulaj nem látja, csak valószínűleg amíg a bevétel megvan tesz rá magasról, hogy az aktuális semmirekellő GM/sportigazgató épp mit bénázik össze.
FLZOLI
Csak azert itt is van nyilvan belterjesseg, es amikor Guardiola mellett vagy evekig, aztan o nyalja a segged, ajanlgat mindenhova, es tol teged, minden bizonnyal konnyebb odakerulni, illetve tovabb is lesz veled szemben turelem, mint mondjuk egy nevenincs csavoval szemben. Artetanak jelenleg szerintem ez a szerencseje, ami a klubnal tartja meg.
több mint 4 éve
Stan Kroenke neve mond valamit?Utóbbi egy tipik kókler leírása, aki valószínűleg haveri alapon van valahol.Arteta is szar és a keret sem jó. Van kb 4 használható ember.Ne haragudj, de ez a felsorolas nem fedi a valosagot. Fedne a valosagot, de miutan AZ EDZO DOLGA, HOGY KIHOZZA BELOLUK A MAXIMUMOT, igy tulajdonkeppen pontosan arra mutat ra, amit egyuttal cafolni is akar: hogy Arteta egyebkent jo munkat vegez.Leno a PL egyik legbizonytalanabb kapusa, sztem a TOP 10 csapatból kb a legrosszabb.Nem tudom, milyen szakember, mert en nem latom egyelore a munkajat, nem erzem, hogy behatasa van a jatekra, a jatekosokra, barmire. Nem indult el az Arsenal a Pep-vonalon, amit Arteta eroltetni akarna.Arteta allitolag nagy szaki, Pep is nyomta ezerrel, de en nekem olyan kokler erzetem tamad minden masodik meccsen. Kivancsi vagyok, meddig fogja huzni, egyaltalan nem lepett vele elore az Arsenal. Hatra sem, csak a baj az, hogy a beka segge alatt voltak, igy az, hogy rosszabbak nem lettek, eleg keves.En ahogy latom, Arteta jo szakember. A jatekosok illenek a rendszerbe, van minden poszton ember, fel vannak keszitve a jatekosok, van egy alapjatek.
Stez
Ellenben nincs egy vizioja, nincs egy otlet, amiben o mas, mint ami a nagykonyvben van irva. Nem nyul bele a meccsekbe, semmi ujat nem latsz, amit nem fejlesztettek ki mar evekkel ezelott.
ulpianus
Egyebkent biztos jo szakember, ha te azt mondod, es latod. Viszont amit emlitesz, a vizio hianya szerintem azert eleg nagy problema. Nem csak azt erzem, hogy nem nyul bele a meccsekbe, azt sem erzem, hogy megfelelo gameplannel erkezne egyre. Nem az van, hogy az Arsenal jobbara uralja a meccseket a kiscsapatok ellen, es kapnak egyet hirtelen, ami utan borulnak a dolgok, hanem rengetegszer az Arsenal a kezdo sipszotol mar alarendelt szerepet jatszik, vagy ha azt nem is, fifti-fifti kb. A gond nem az, hogy Evertonok, Leicesterek ellen van ez, hanem az, hogy Southamptonok, Aston Villak es tarsaik ellen, PL-kozepcsapatok ellen. Marpedig ezzel a kerettel ez eleg keveske. Sokan fikazzak az Arsenal keretet, de szerintem egyaltalan nem rossz, annyira legalabbis nem, mint amit a Wenger-era utani bajnoki helyezeseik mutatnak.
Top6 keret ez kb., nem top8-10. Viszont ha a jatekosokbol nem tudja kihozni azt, amit tudnak, az az edzo hibaja. Marpedig en azert latok par jatekost, akinel ez kivaltkepp tenyezo, peldaul Pepe, bar rola tudjuk, hogy szegeny buta, mint egy ko, ugyhogy eleg nehez neki barmit megtanitani. De akadnak masok is. Peldaul Xhaka is minden 3-4. meccsen tudja hozni azt, amit peldaul a valogatottban, holott egy kifejezetten jo, hasznos jatekos alapvetoen. De az Arsenalban nem egyszer kerekkoto.
Stez
Chambers-Holding-Sokratis-David Luiz-Mari-Mustafi kaliberű CB egyik sem lenne kezdő top csapatban.
Bellerin hektikus, a szalagszakadása óta belassult, sokszor mögékerülnek. Nem véletlen, h se a Barca-nak, se másnak nem kell.
Maitland-Niles még a Champoban sem kezd, öt meccset sem bír ki. Kolasinac nem PL szint, 3 meccsenként kaptunk róla gólt, mert beleszart a visszazárásba.
Xhaka a válogatottban is max 3 meccsen teljesít zsinórban, aztán fél évig semmi. Sokszor kisárgázza magát, iszonyat sok labdát elad.
Thomas Partey jó lehetne, ha nem lenne sérült. Torreira jól indult, aztán még Simeone alatt is beleszart mindenbe, rá nem lehet építeni.
Odegaard és Ceballos ilyen Real-peremberek, 1 jó-1 rossz mecss mintával. Tapasztalatlanok, sokat sérültek, nem bírják a terhelést.
Smith-Rowe két éve ifiben volt még, Balogun 18 sincs.
Pepe gyors, esze nincs a játékhoz, beadni nem tud.
Az Auba-Laca kettős az elmúlt 2 évben többet van kórházban, mint pályán. Auba-t állítólag megviselte a Covid, Lacának meg vmi krónikus fáradásos csontsérülése van.
Martinelli kihagyott 6-7 hónapot, még nem vette fel a tempót.
Nketiah és Saka ügyesek, de még tinik.
Szerinted közülük ki kezdene egy Leicesterben v Thamben?
Willie Parker
Szoval igazad is van, meg nem is, mert ok es okozat. Az ok, amiert sokan szarok, Artetaban is keresendo.
Ki lenne kezdo? Holding ha nem serult, kepes korrekt jatekra, Xhaka szinten, de neki nem itt van a helye. neki egy Mourinho-fele rendszerben kellene felszantania a palyat. Leno az elmult masfel evben hulye, elotte top PL-kapuskent teljesitett. Smith-Rowe es Saka tini. Es akkor mi van? Mbappe, Haaland, Sancho, Greenwood es Foden is az. Kepesek jol jatszani megis, van, aki kihozta beloluk a pluszt? Igen.
Pepe buta, mint a tok, de egy 72 millios jatekosbol ha nem tudsz kieroszakolni semmit, akkor a baj benned is van, nem csak benne. Auba, Laca az elmult egy evben sokat serult. Es? Attol meg szarok? De minden rosszindulaton kivul kerdezem meg, serult? Az egyik 31, a masik 30 bajnokin jatszott tavaly, nekem nem ugy tunik, mintha ok tobbet lennenek korhazban, mint a palyan, mert egy ideny 38 bajnokibol all. Az egyik jatszott osszesen 43 meccsen, a masik 39-en. Ugyhogy nem, ne haragudj, de nem ertek egyet veled kettejuk kapcsan. Most serultek, de Arteta nem most kerult az Arsenalhoz, Auba pedig nem ket honapja szar, hanem a teljes tavalyi szezonban egy fos volt, pedig ott volt a palyan, 2337 jatekperce van, az sok. Lacazette az elozo idenyben hivatalosan ketto meccset hagyott ki serules miatt, amugy allandoan keretben volt.
Ez a keret szerintem siman top8 a Premier League-ben, a jatekat nezve viszont azt latod, hogy a liga masodik feleben van. Vannak itt sztarok, vannak jo, nagy jo jatekosok, es rohadt tehetseges fiatalok, akik mar tavaly is jol teljesitettek, tehat tudod roluk, hogy kepesek ebben a ligaban, ilyen ellenfelekkel szembe eredmenyesen teljesiteni.
Azt, hogy kikapsz a Brentfordtol, most a sok hianyzo miatt meg mentheted is, csakhogy en nem csupan errol az egy meccsrol beszelek, mert az Arsenal szo szerint szenved, es eleg sok ideje, Artetaval is, aki szemmel lathatoan a legkisebb mertekig sem tud ezzel mit kezdeni. Az alap plant illetoen sem, a felidoben, a meccs kozben sem.
Nyilvan nem o a fo oka annak, hogy ez a csapat szar, a hiba nem csak benne keresendo, de en ugy gondolom, hogy itt maga a jatekoskeret egyaltalan nem ugy nez ki tudasban, ahogy azt a bajnoki helyezesei mutatjak.
Stez
Aubameyang lenne kezdő kb bármely másik bajnokaspiránsban, rotálva kb Lacazette, Saka és Xhaka. A többiek töltelékek.
A két csatár valóban játszott 30+meccset. Mindketten végig sérülten, Laca műtétjét tologatják egy éve kb. Vmi csontrepedése van a lábszárban, ami csontvelő-és hártyagyulladást okozott. PEA-t letaglózta a vírus is, de ő meg állandóan a bokájával kínlódik.
Szerintem 5 kezdő hiányzik kb, írtam is, hogy PL címhez kellene egy kapus-CB-két középpályás (egy szervező, egy teherbíró)-középcsatár. Pl.: Pope/Henderson-Soyuncu-Harrison-Maddison-Rice/Phillips (Ward-Prowse ha kicsit más felállás van)- Calvert-Lewin.
Arteta egy szürke, motiválni képtelen, saját elképzelés nélküli edző, akinek még tekintélye sincs.
Willie Parker
Nem létezik, hogy ezt egy multi franchise tulaj nem látja, csak valószínűleg amíg a bevétel megvan tesz rá magasról, hogy az aktuális semmirekellő GM/sportigazgató épp mit bénázik össze.
FLZOLI
Az ő eltávolításával indulna m8nden, de hát tulajdonost nem raksz ki...