Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Szépségdíjas találatNem totojázott mint anno Egressy a románok ellen 😛
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Szépségdíjas találat
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Szedd ki bohóc 😛
több mint 4 éve
eddig azért elég ajándékszagú ez az 1,8-as odsz a spanyolokra
több mint 4 éve
már megint ez a f.szkalap Székely van, rettenet ez a faszi.
több mint 4 éve
Civic szokás szerint lemaradva mint a borravaló, aztán 4 ember közül bújik ki a török.. szép
több mint 4 éve
No de mi van a Fehérruszki ligával 😀Semmi, van még hat forduló 😁
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ooooo oooo ooooo Ferencváros áleeeee
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Áh, Millwall kiesik, a Leeds nem 😆jövőre jó lesz ismét min kétszer a championshipben a Leeds-Millwall derbi 😊a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)Helyes, remélem minél mélyebbre süllyednek 😁😆
Löfli
Mehet utánuk a Millwall is.
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)Napi iktriad rovatunkat olvasták soccer verzióban😉 😛 Na jó a Derby és a CHS kicsit ismertebb (érdekesebb) mint az NCAA FCS 100. helyezettje 😊 no de mi van a Fehérruszki ligával 😀
Löfli
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
jövőre jó lesz ismét min kétszer a championshipben a Leeds-Millwall derbi 😊a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)Helyes, remélem minél mélyebbre süllyednek 😁😆
Löfli
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)Helyes, remélem minél mélyebbre süllyednek 😁😆
Löfli

több mint 4 éve
Én sokat járok meccsre a világon mindenhol ha tudok, és olyan 10-15ezernek kéne lennie az árazásra közepes helyeknek EL meccsen. Ha a Betishez nézzük, La Liga meccseken egy szarabb jegy 30€, és az átlag 50-60€.Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.Ugyan ez. Mondom 1 meccs, megnézem, 30 ezer oldalra. Ok 😃😃😃
Ja, 20k a belepo a sarok szektorba?
Oke 😀
Fener-Olympiacosra 4k a hasonlo jegy ma, de a Celtic-Leverkusen meccsre is olcsobbak, meg kb minden mas meccsre (csak a Marseille-Galata meccsre dragabb ha jol neztem).
Kispest szurkolokent ugy voltam vele h 5, max 10 ezret meg meger h lassak egy europai szintu csapatot (Betis) eloben egy fasza stadionban, de azert c'mon man.
Borbinho
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.Ugyan ez. Mondom 1 meccs, megnézem, 30 ezer oldalra. Ok 😃😃😃
Oke 😀
Fener-Olympiacosra 4k a hasonlo jegy ma, de a Celtic-Leverkusen meccsre is olcsobbak, meg kb minden mas meccsre (csak a Marseille-Galata meccsre dragabb ha jol neztem).
Kispest szurkolokent ugy voltam vele h 5, max 10 ezret meg meger h lassak egy europai szintu csapatot (Betis) eloben egy fasza stadionban, de azert c'mon man.
Borbinho
több mint 4 éve
a Derby County a tegnapi győzelmével 1 ponttal áll a Champoban 😀 csórik pár éve majdnem feljutottak, most meg csődbe mentek, bár szerintem bent tudnak maradni, ha nem kell eladni senkit (bár gondolom muszáj lesz)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.Biztos itt úgy vannak vele, hogy két európai szintű csapatot is láthatsz egyszerre, nem csak egyet.😊
Oke 😀
Borbinho
több mint 4 éve
Nem letezik h van meg jegy a Fradi meccsre.Ja, 20k a belepo a sarok szektorba?
Oke 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Nekem mutatja a teljes tabellát.mondjuk az vicces, hogy ha rámegyek egy bajnokságra, akkor csak az első 5 helyezettet írja ki a tabellán, sok értelmét nem látom ennekNagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeketRájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
r.baggio
Mikey
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Én a livescore.in-t nézem már sok éve, az fasza 😊mondjuk az vicces, hogy ha rámegyek egy bajnokságra, akkor csak az első 5 helyezettet írja ki a tabellán, sok értelmét nem látom ennekNagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeketRájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
r.baggio
Mikey
Löfli

több mint 4 éve
mondjuk az vicces, hogy ha rámegyek egy bajnokságra, akkor csak az első 5 helyezettet írja ki a tabellán, sok értelmét nem látom ennekNagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeketRájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
r.baggio
Mikey
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Nagyon szép lett a megújult livescore, élvezet rajta böngészni az eredményeketRájuk fért a dizájváltás, nagyon régi volt már az előző, de végre egy olyan oldal, aminek előnyére vált a megújulás. 😊
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
streamable.com/1e1n2pmegnéztem, ha ezt befújják lesnek....
(évek óta mondom, hogy nálam ha egy játékosnak csak a bal fülcimpája van előrébb az nálam egyvonal, nem is értem miért nem csak a tényleges lest fújják be, ahol a játékos valóban előrébb van)