Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Zubkovot kéne eladni, neve van, de a teljesítménye akármikor nézem nagyon gyenge. Ha pedig R.Mmaee bejön elől, Bolitól is jó lenne megválni, helyette jó lenne előre egy magyar, de nincs nagyon olyan játékos oda az a baj.Azt garantálom hogy ő nem fog, a karrierje felfelé ível és hajt a komolyabb ligába szerződésért (mint Uzuni).Ha nem szürkül bele a magyar közegbe...Szerbiai sajtóhírek szerint az FTC első körben 1,2 millió eurót fizet a szélsőért, de a következő eladásából is jár 20 százalék a szerbeknek. A Mozzartsport úgy tudja, Gavric négy évre írt alá a Fradinál, ahol évi 350 ezer eurót (123,5 millió forintot) fog keresni új csapatában.Én két évet láttam, ami tekintve, hogy dobbantónak használná a zöldeket simán reális. Jövő nyáron el lehet adni jó pénzért
Remélem ez igaz és nem a kölcsön, mert ez így bombaüzlet nemcsak szakmailag de anyagilag is.
davemayer
FLZOLI
ThundersNFL
Ha 2 év engem sem zavar, a BL/EL csoportban eladhatná magát.
Viszont igy már tényleg el kell adni mert a túl sok a támadó, Tokmac/Boli/Zubkov/grúz nègyesből ketzőnek mennie kellene. Ami baj hogy ezek közül max a jobbik kettősért (tokmac, zubkov) lehet valami minimális érdeklődés, sajnos a magyar piac még mindig fehér folt szinte az átigazolási térképen, sok idő kell még amikor innen bizalommal igazolnak nevesebb bajnokságba is játékost 5-10M-kért.
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Azt garantálom hogy ő nem fog, a karrierje felfelé ível és hajt a komolyabb ligába szerződésért (mint Uzuni).Ha nem szürkül bele a magyar közegbe...Szerbiai sajtóhírek szerint az FTC első körben 1,2 millió eurót fizet a szélsőért, de a következő eladásából is jár 20 százalék a szerbeknek. A Mozzartsport úgy tudja, Gavric négy évre írt alá a Fradinál, ahol évi 350 ezer eurót (123,5 millió forintot) fog keresni új csapatában.Én két évet láttam, ami tekintve, hogy dobbantónak használná a zöldeket simán reális. Jövő nyáron el lehet adni jó pénzért
Remélem ez igaz és nem a kölcsön, mert ez így bombaüzlet nemcsak szakmailag de anyagilag is.
davemayer
FLZOLI
ThundersNFL
Ha 2 év engem sem zavar, a BL/EL csoportban eladhatná magát.
Viszont igy már tényleg el kell adni mert a túl sok a támadó, Tokmac/Boli/Zubkov/grúz nègyesből ketzőnek mennie kellene. Ami baj hogy ezek közül max a jobbik kettősért (tokmac, zubkov) lehet valami minimális érdeklődés, sajnos a magyar piac még mindig fehér folt szinte az átigazolási térképen, sok idő kell még amikor innen bizalommal igazolnak nevesebb bajnokságba is játékost 5-10M-kért.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ha nem szürkül bele a magyar közegbe...Szerbiai sajtóhírek szerint az FTC első körben 1,2 millió eurót fizet a szélsőért, de a következő eladásából is jár 20 százalék a szerbeknek. A Mozzartsport úgy tudja, Gavric négy évre írt alá a Fradinál, ahol évi 350 ezer eurót (123,5 millió forintot) fog keresni új csapatában.Én két évet láttam, ami tekintve, hogy dobbantónak használná a zöldeket simán reális. Jövő nyáron el lehet adni jó pénzért
davemayer
FLZOLI
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Szerbiai sajtóhírek szerint az FTC első körben 1,2 millió eurót fizet a szélsőért, de a következő eladásából is jár 20 százalék a szerbeknek. A Mozzartsport úgy tudja, Gavric négy évre írt alá a Fradinál, ahol évi 350 ezer eurót (123,5 millió forintot) fog keresni új csapatában.Én két évet láttam, ami tekintve, hogy dobbantónak használná a zöldeket simán reális. Jövő nyáron el lehet adni jó pénzért
davemayer
több mint 4 éve
Szerbiai sajtóhírek szerint az FTC első körben 1,2 millió eurót fizet a szélsőért, de a következő eladásából is jár 20 százalék a szerbeknek. A Mozzartsport úgy tudja, Gavric négy évre írt alá a Fradinál, ahol évi 350 ezer eurót (123,5 millió forintot) fog keresni új csapatában.Remélem ez igaz és nem a kölcsön, mert ez így bombaüzlet nemcsak szakmailag de anyagilag is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A Fradi szerintem egy ilyen csapathoz mérten megszokott úton indult el. Olyan játékosok jönnek, akik igazán eljuttathatják a BL-be/EL-be. Sokkal jobban tetszik ez mintha Darts nyíllal dobálnának egy földgömbre. Ez a Football Manager megoldás. Amilyen fos a Fradi utánpótlása, nincs más választás. Most viszont a fiatalok többsége ott akar már majd játszani, akik olyan 10-14 évesek. Most kéne kijavítani az elbaszott rendszert, és 5-8 éven belül jönnek a fiatalok. Az a szerep jutott a Fradira, mint pl egy APOEL, Ludogorets, stb. magára vett. Az az igazi baj, hogy az utánpótló szerep senkin sincs. Nincs képzés, de ott is milliók mennek arra hogy minden évben megveszik a legmagasabb/legerősebb játékosokat, akiket majd az ügyesebbek utolérnek vagy akiket beprotekcióznak (Honvéd, Ute, Pafc, Vasas, MTK). Jártam utánpótlás meccsekre… rossz volt nézni. Csak az, hogy Spanyolországban a C csapatokban is van 2-3 edző, otthon meg az A csapatokban bábok vannak. Ki lehet jelenteni, hogy a fiatal magyar tehetségek akikre számítani lehet azok elmennek külföldre, ott vagy bírják vagy nem.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Idén elviekben Haaland marad a Dortmundban, jövőre viszont tuti megy, annál több ambíció van benne, hogy ott vergődjön évekig.ha sok pénzbe kerül, akkor a Liverpool nem játszik. egyrészt licitháborúba nem száll bele a vezetőség, másrészt ahhoz valakiket el kellene adni, de ennyi pénzt csak Salah vagy Mané hozhat, ők meg szerintem maradnak.
A Bayernbe nagyon durva lenne, de talán a Borussia se olyan kretén, hogy hazai riválisnak adja el. Jó eséllyel a Real, Barca, Atleti triónak nem lesz jó fiatal csatára addigra. Plussz az angolok közül aki lemarad Kane-ről rárepul majd. Szóval egy MU, Pool duó esélyes. Esetleg a surranón egy Juventus, PSG. De az tuti, hogy évek óta nem volt ilyen gyilkos befejező és atletikus gólvágó, kb egy mindenben jobb Lukaku...
FLZOLI
több mint 4 éve
Erdekes mert a fradi honlapjára hivatkozik, én meg azt olvastam alapból és ott nem említenek kölcsönt, mondjuk árat sem.index.hu/sport/futball/2021/08/12/a-bl-tovabbjutas-utan-bombaigazolast-jelentett-be-a-fradi/Erdekes azt nem irtak a hivatalos cikkben vagy én nem lattam. A pletykák nem arrol szóltak, hanem hogy 1.2m + eladasi %. Kölcsönnel nem annyira jó üzleti szempontbol, vagy max akkor ha van melle olcso kivásárlási záradék.Gavricot megvette a fradi, hivatalos!!! Beszarás, nagy sztár lesz a srác várhatóan, és bagóért odaadták.Egyelőre csak kölcsön jön, de reméljük valóban beválik.
davemayer
dande
davemayer
Én itt olvastam, és itt van szó kölcsönről.
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
vettünk helyette egy másik fiatal magyar tehetséget. Ja nem, várj..Ezt a Csongvait lassan fél szezon óta nézem. Mocorog benne valami. Ügyes gyerek.vegyétek meg
Kenny
petey
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/08/12/a-bl-tovabbjutas-utan-bombaigazolast-jelentett-be-a-fradi/Erdekes azt nem irtak a hivatalos cikkben vagy én nem lattam. A pletykák nem arrol szóltak, hanem hogy 1.2m + eladasi %. Kölcsönnel nem annyira jó üzleti szempontbol, vagy max akkor ha van melle olcso kivásárlási záradék.Gavricot megvette a fradi, hivatalos!!! Beszarás, nagy sztár lesz a srác várhatóan, és bagóért odaadták.Egyelőre csak kölcsön jön, de reméljük valóban beválik.
davemayer
dande
davemayer
Én itt olvastam, és itt van szó kölcsönről.
több mint 4 éve
Majd megint elszórakozzák Paliék ezzel a hulye kölcsönadással, mint Páncélt..
több mint 4 éve
Erdekes azt nem irtak a hivatalos cikkben vagy én nem lattam. A pletykák nem arrol szóltak, hanem hogy 1.2m + eladasi %. Kölcsönnel nem annyira jó üzleti szempontbol, vagy max akkor ha van melle olcso kivásárlási záradék.Gavricot megvette a fradi, hivatalos!!! Beszarás, nagy sztár lesz a srác várhatóan, és bagóért odaadták.Egyelőre csak kölcsön jön, de reméljük valóban beválik.
davemayer
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Gavricot megvette a fradi, hivatalos!!! Beszarás, nagy sztár lesz a srác várhatóan, és bagóért odaadták.Egyelőre csak kölcsön jön, de reméljük valóban beválik.
davemayer
több mint 4 éve
Ezt a Csongvait lassan fél szezon óta nézem. Mocorog benne valami. Ügyes gyerek.vegyétek meg
Kenny
több mint 4 éve
Besírok, kilöki a labda alól a svájci, nem fújja le, 2-0…
több mint 4 éve
Ezt a Csongvait lassan fél szezon óta nézem. Mocorog benne valami. Ügyes gyerek.Engedd el.
Kenny
Örülök ha nem játszik.
több mint 4 éve
Ezt a Csongvait lassan fél szezon óta nézem. Mocorog benne valami. Ügyes gyerek.
több mint 4 éve
Idén elviekben Haaland marad a Dortmundban, jövőre viszont tuti megy, annál több ambíció van benne, hogy ott vergődjön évekig.A Bayernbe nagyon durva lenne, de talán a Borussia se olyan kretén, hogy hazai riválisnak adja el. Jó eséllyel a Real, Barca, Atleti triónak nem lesz jó fiatal csatára addigra. Plussz az angolok közül aki lemarad Kane-ről rárepul majd. Szóval egy MU, Pool duó esélyes. Esetleg a surranón egy Juventus, PSG. De az tuti, hogy évek óta nem volt ilyen gyilkos befejező és atletikus gólvágó, kb egy mindenben jobb Lukaku...
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 4 éve
Shakira meg úgy néz ki menni Lyon ha a klubok megegyeznekKomolyan azt hittem Piquere utalsz míg nem láttam hírekbe, hogy a svájciról van szó 😊
Negritis
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Soccer híreink röviden:Johet ilyen naponta vagy hetente.
Ibrahimovic ugyan felépült a sérüléséből, de elővigyázatosságból kihagyja a Sampdoria elleni szezonnyitót a jövő héten.
A Mainznál rendesen beütött a COVID, Szalai Ádám csapatában 3 játékos és 1 edző fertőzött, rajtuk kívül a helyi egészségügyi hatóság közeli kontakt miatt további 8 játékost és 2 edzőt különített el. Veszélybe került a vasárnapi szezonnyitójuk Gulácsiék ellen.
Hahn János Dániába igazolhat, a kupagyőztes SönderjyskE érdeklődik iránta, itt a korábbi magyar U-19-es és U-21-es szöv. kap. és MTK HC Michael Boris a vezetőedző.
A Fehérvár leigazolta 14-szeres ukrán válogatott középpályást, Jevhen Makarenkot. Az EB-n az angolok és a svédek ellen lépett pályára, Dinamo Kijev nevelés, az elmúlt 3 szezont Belgiumban töltötte először a Kotrijkben majd utána megvette az Anderlecht, ahonnan 1 idény után kölcsönben visszatért a Kotrijkbe.
Jah és az elmaradhatatlan Grasshoppers update:
3 meccs után 4 pontja van a csapatnak, ezzel 6.-ak a 10-csapatos svájci élvonalban. Bolla mindhárom meccsen kezdő jobboldali szárnyvédő volt. Kemény volt a sorsolás eleje:
- Az 1. fordulóban az Újpest ma esti ellenfele, az FC Basel látogatott hozzájuk, 2-0-ra kikaptak, Bollát 71 perc után lecserélték.
- A 2. fordulóban a bajnoki címvédő, leenedő Fradi-ellenfél Young Boyshoz látogattak, idegenben jók voltak egy gól nélküli döntetlenre, Bolla végigjátszotta a meccset.
- A 3. fordulóban a HC Contini előző csapata, a Lausanne látogatott hozzájuk, 3-1-es győzelem, Bolla ezt a meccset is végigjátszotta.
empty taxi
több mint 4 éve
Shakira meg úgy néz ki menni Lyon ha a klubok megegyeznek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Soccer híreink röviden:Ibrahimovic ugyan felépült a sérüléséből, de elővigyázatosságból kihagyja a Sampdoria elleni szezonnyitót a jövő héten.
A Mainznál rendesen beütött a COVID, Szalai Ádám csapatában 3 játékos és 1 edző fertőzött, rajtuk kívül a helyi egészségügyi hatóság közeli kontakt miatt további 8 játékost és 2 edzőt különített el. Veszélybe került a vasárnapi szezonnyitójuk Gulácsiék ellen.
Hahn János Dániába igazolhat, a kupagyőztes SönderjyskE érdeklődik iránta, itt a korábbi magyar U-19-es és U-21-es szöv. kap. és MTK HC Michael Boris a vezetőedző.
A Fehérvár leigazolta 14-szeres ukrán válogatott középpályást, Jevhen Makarenkot. Az EB-n az angolok és a svédek ellen lépett pályára, Dinamo Kijev nevelés, az elmúlt 3 szezont Belgiumban töltötte először a Kotrijkben majd utána megvette az Anderlecht, ahonnan 1 idény után kölcsönben visszatért a Kotrijkbe.
Jah és az elmaradhatatlan Grasshoppers update:
3 meccs után 4 pontja van a csapatnak, ezzel 6.-ak a 10-csapatos svájci élvonalban. Bolla mindhárom meccsen kezdő jobboldali szárnyvédő volt. Kemény volt a sorsolás eleje:
- Az 1. fordulóban az Újpest ma esti ellenfele, az FC Basel látogatott hozzájuk, 2-0-ra kikaptak, Bollát 71 perc után lecserélték.
- A 2. fordulóban a bajnoki címvédő, leenedő Fradi-ellenfél Young Boyshoz látogattak, idegenben jók voltak egy gól nélküli döntetlenre, Bolla végigjátszotta a meccset.
- A 3. fordulóban a HC Contini előző csapata, a Lausanne látogatott hozzájuk, 3-1-es győzelem, Bolla ezt a meccset is végigjátszotta.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nagyon nem tetszik az a kameraállás, ahonnan a büntetőket mutatják.hátulról, fifasan?
Először az isztambuli Pool-Milan meccsen láttam ilyet, azóta sajnos nagyon népszerű.
Kampman
ha igen, én azt rohadtul bírom