Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 708 — "Montoya por favor!"
Szerbiai sajtóhírek szerint az FTC első körben 1,2 millió eurót fizet a szélsőért, de a következő eladásából is jár 20 százalék a szerbeknek. A Mozzartsport úgy tudja, Gavric négy évre írt alá a Fradinál, ahol évi 350 ezer eurót (123,5 millió forintot) fog keresni új csapatában.

Remélem ez igaz és nem a kölcsön, mert ez így bombaüzlet nemcsak szakmailag de anyagilag is.
davemayer
Én két évet láttam, ami tekintve, hogy dobbantónak használná a zöldeket simán reális. Jövő nyáron el lehet adni jó pénzért
FLZOLI
Ha nem szürkül bele a magyar közegbe...
ThundersNFL
Azt garantálom hogy ő nem fog, a karrierje felfelé ível és hajt a komolyabb ligába szerződésért (mint Uzuni).
Ha 2 év engem sem zavar, a BL/EL csoportban eladhatná magát.

Viszont igy már tényleg el kell adni mert a túl sok a támadó, Tokmac/Boli/Zubkov/grúz nègyesből ketzőnek mennie kellene. Ami baj hogy ezek közül max a jobbik kettősért (tokmac, zubkov) lehet valami minimális érdeklődés, sajnos a magyar piac még mindig fehér folt szinte az átigazolási térképen, sok idő kell még amikor innen bizalommal igazolnak nevesebb bajnokságba is játékost 5-10M-kért.
davemayer
Zubkovot kéne eladni, neve van, de a teljesítménye akármikor nézem nagyon gyenge. Ha pedig R.Mmaee bejön elől, Bolitól is jó lenne megválni, helyette jó lenne előre egy magyar, de nincs nagyon olyan játékos oda az a baj.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Szerbiai sajtóhírek szerint az FTC első körben 1,2 millió eurót fizet a szélsőért, de a következő eladásából is jár 20 százalék a szerbeknek. A Mozzartsport úgy tudja, Gavric négy évre írt alá a Fradinál, ahol évi 350 ezer eurót (123,5 millió forintot) fog keresni új csapatában.

Remélem ez igaz és nem a kölcsön, mert ez így bombaüzlet nemcsak szakmailag de anyagilag is.
davemayer
Én két évet láttam, ami tekintve, hogy dobbantónak használná a zöldeket simán reális. Jövő nyáron el lehet adni jó pénzért
FLZOLI
ThundersNFL
Azt garantálom hogy ő nem fog, a karrierje felfelé ível és hajt a komolyabb ligába szerződésért (mint Uzuni).
Ha 2 év engem sem zavar, a BL/EL csoportban eladhatná magát.

Viszont igy már tényleg el kell adni mert a túl sok a támadó, Tokmac/Boli/Zubkov/grúz nègyesből ketzőnek mennie kellene. Ami baj hogy ezek közül max a jobbik kettősért (tokmac, zubkov) lehet valami minimális érdeklődés, sajnos a magyar piac még mindig fehér folt szinte az átigazolási térképen, sok idő kell még amikor innen bizalommal igazolnak nevesebb bajnokságba is játékost 5-10M-kért.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 710 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

davemayer
FLZOLI

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

davemayer

több mint 4 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 708 — "Montoya por favor!"
A Fradi szerintem egy ilyen csapathoz mérten megszokott úton indult el. Olyan játékosok jönnek, akik igazán eljuttathatják a BL-be/EL-be. Sokkal jobban tetszik ez mintha Darts nyíllal dobálnának egy földgömbre.
Ez a Football Manager megoldás. Amilyen fos a Fradi utánpótlása, nincs más választás. Most viszont a fiatalok többsége ott akar már majd játszani, akik olyan 10-14 évesek. Most kéne kijavítani az elbaszott rendszert, és 5-8 éven belül jönnek a fiatalok. Az a szerep jutott a Fradira, mint pl egy APOEL, Ludogorets, stb. magára vett. Az az igazi baj, hogy az utánpótló szerep senkin sincs. Nincs képzés, de ott is milliók mennek arra hogy minden évben megveszik a legmagasabb/legerősebb játékosokat, akiket majd az ügyesebbek utolérnek vagy akiket beprotekcióznak (Honvéd, Ute, Pafc, Vasas, MTK). Jártam utánpótlás meccsekre… rossz volt nézni. Csak az, hogy Spanyolországban a C csapatokban is van 2-3 edző, otthon meg az A csapatokban bábok vannak. Ki lehet jelenteni, hogy a fiatal magyar tehetségek akikre számítani lehet azok elmennek külföldre, ott vagy bírják vagy nem.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 405 — Cowboys fan
Idén elviekben Haaland marad a Dortmundban, jövőre viszont tuti megy, annál több ambíció van benne, hogy ott vergődjön évekig.

A Bayernbe nagyon durva lenne, de talán a Borussia se olyan kretén, hogy hazai riválisnak adja el. Jó eséllyel a Real, Barca, Atleti triónak nem lesz jó fiatal csatára addigra. Plussz az angolok közül aki lemarad Kane-ről rárepul majd. Szóval egy MU, Pool duó esélyes. Esetleg a surranón egy Juventus, PSG. De az tuti, hogy évek óta nem volt ilyen gyilkos befejező és atletikus gólvágó, kb egy mindenben jobb Lukaku...
FLZOLI
ha sok pénzbe kerül, akkor a Liverpool nem játszik. egyrészt licitháborúba nem száll bele a vezetőség, másrészt ahhoz valakiket el kellene adni, de ennyi pénzt csak Salah vagy Mané hozhat, ők meg szerintem maradnak.
több mint 4 éve
Gavricot megvette a fradi, hivatalos!!! Beszarás, nagy sztár lesz a srác várhatóan, és bagóért odaadták.
davemayer
Egyelőre csak kölcsön jön, de reméljük valóban beválik.
dande
Erdekes azt nem irtak a hivatalos cikkben vagy én nem lattam. A pletykák nem arrol szóltak, hanem hogy 1.2m + eladasi %. Kölcsönnel nem annyira jó üzleti szempontbol, vagy max akkor ha van melle olcso kivásárlási záradék.
davemayer
 index.hu/sport/futball/2021/08/12/a-bl-tovabbjutas-utan-bombaigazolast-jelentett-be-a-fradi/

Én itt olvastam, és itt van szó kölcsönről.
dande
Erdekes mert a fradi honlapjára hivatkozik, én meg azt olvastam alapból és ott nem említenek kölcsönt, mondjuk árat sem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Ezt a Csongvait lassan fél szezon óta nézem. Mocorog benne valami. Ügyes gyerek.
Kenny
vegyétek meg
petey
vettünk helyette egy másik fiatal magyar tehetséget. Ja nem, várj..

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 465 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gavricot megvette a fradi, hivatalos!!! Beszarás, nagy sztár lesz a srác várhatóan, és bagóért odaadták.
davemayer
dande
Erdekes azt nem irtak a hivatalos cikkben vagy én nem lattam. A pletykák nem arrol szóltak, hanem hogy 1.2m + eladasi %. Kölcsönnel nem annyira jó üzleti szempontbol, vagy max akkor ha van melle olcso kivásárlási záradék.
davemayer
 index.hu/sport/futball/2021/08/12/a-bl-tovabbjutas-utan-bombaigazolast-jelentett-be-a-fradi/

Én itt olvastam, és itt van szó kölcsönről.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 991
Majd megint elszórakozzák Paliék ezzel a hulye kölcsönadással, mint Páncélt..
több mint 4 éve
davemayer
dande

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 465 — Így remélem megfelelek nektek.....
davemayer
több mint 4 éve

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 322 — Csodabogár
Ezt a Csongvait lassan fél szezon óta nézem. Mocorog benne valami. Ügyes gyerek.
Kenny
vegyétek meg

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 322 — Csodabogár
Jézusom

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 991
Besírok, kilöki a labda alól a svájci, nem fújja le, 2-0…
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 140 — Axel Foley
Kenny
Engedd el.
Örülök ha nem játszik.

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Idén elviekben Haaland marad a Dortmundban, jövőre viszont tuti megy, annál több ambíció van benne, hogy ott vergődjön évekig.

A Bayernbe nagyon durva lenne, de talán a Borussia se olyan kretén, hogy hazai riválisnak adja el. Jó eséllyel a Real, Barca, Atleti triónak nem lesz jó fiatal csatára addigra. Plussz az angolok közül aki lemarad Kane-ről rárepul majd. Szóval egy MU, Pool duó esélyes. Esetleg a surranón egy Juventus, PSG. De az tuti, hogy évek óta nem volt ilyen gyilkos befejező és atletikus gólvágó, kb egy mindenben jobb Lukaku...

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 4 éve
Shakira meg úgy néz ki menni Lyon ha a klubok megegyeznek
Negritis
Komolyan azt hittem Piquere utalsz míg nem láttam hírekbe, hogy a svájciról van szó 😊
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Soccer híreink röviden:

Ibrahimovic ugyan felépült a sérüléséből, de elővigyázatosságból kihagyja a Sampdoria elleni szezonnyitót a jövő héten.

A Mainznál rendesen beütött a COVID, Szalai Ádám csapatában 3 játékos és 1 edző fertőzött, rajtuk kívül a helyi egészségügyi hatóság közeli kontakt miatt további 8 játékost és 2 edzőt különített el. Veszélybe került a vasárnapi szezonnyitójuk Gulácsiék ellen.

Hahn János Dániába igazolhat, a kupagyőztes SönderjyskE érdeklődik iránta, itt a korábbi magyar U-19-es és U-21-es szöv. kap. és MTK HC Michael Boris a vezetőedző.

A Fehérvár leigazolta 14-szeres ukrán válogatott középpályást, Jevhen Makarenkot. Az EB-n az angolok és a svédek ellen lépett pályára, Dinamo Kijev nevelés, az elmúlt 3 szezont Belgiumban töltötte először a Kotrijkben majd utána megvette az Anderlecht, ahonnan 1 idény után kölcsönben visszatért a Kotrijkbe.

Jah és az elmaradhatatlan Grasshoppers update:
3 meccs után 4 pontja van a csapatnak, ezzel 6.-ak a 10-csapatos svájci élvonalban. Bolla mindhárom meccsen kezdő jobboldali szárnyvédő volt. Kemény volt a sorsolás eleje:
- Az 1. fordulóban az Újpest ma esti ellenfele, az FC Basel látogatott hozzájuk, 2-0-ra kikaptak, Bollát 71 perc után lecserélték.
- A 2. fordulóban a bajnoki címvédő, leenedő Fradi-ellenfél Young Boyshoz látogattak, idegenben jók voltak egy gól nélküli döntetlenre, Bolla végigjátszotta a meccset.
- A 3. fordulóban a HC Contini előző csapata, a Lausanne látogatott hozzájuk, 3-1-es győzelem, Bolla ezt a meccset is végigjátszotta.
empty taxi
Johet ilyen naponta vagy hetente.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 927 — The Mathematician
Shakira meg úgy néz ki menni Lyon ha a klubok megegyeznek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Soccer híreink röviden:

Ibrahimovic ugyan felépült a sérüléséből, de elővigyázatosságból kihagyja a Sampdoria elleni szezonnyitót a jövő héten.

A Mainznál rendesen beütött a COVID, Szalai Ádám csapatában 3 játékos és 1 edző fertőzött, rajtuk kívül a helyi egészségügyi hatóság közeli kontakt miatt további 8 játékost és 2 edzőt különített el. Veszélybe került a vasárnapi szezonnyitójuk Gulácsiék ellen.

Hahn János Dániába igazolhat, a kupagyőztes SönderjyskE érdeklődik iránta, itt a korábbi magyar U-19-es és U-21-es szöv. kap. és MTK HC Michael Boris a vezetőedző.

A Fehérvár leigazolta 14-szeres ukrán válogatott középpályást, Jevhen Makarenkot. Az EB-n az angolok és a svédek ellen lépett pályára, Dinamo Kijev nevelés, az elmúlt 3 szezont Belgiumban töltötte először a Kotrijkben majd utána megvette az Anderlecht, ahonnan 1 idény után kölcsönben visszatért a Kotrijkbe.

Jah és az elmaradhatatlan Grasshoppers update:
3 meccs után 4 pontja van a csapatnak, ezzel 6.-ak a 10-csapatos svájci élvonalban. Bolla mindhárom meccsen kezdő jobboldali szárnyvédő volt. Kemény volt a sorsolás eleje:
- Az 1. fordulóban az Újpest ma esti ellenfele, az FC Basel látogatott hozzájuk, 2-0-ra kikaptak, Bollát 71 perc után lecserélték.
- A 2. fordulóban a bajnoki címvédő, leenedő Fradi-ellenfél Young Boyshoz látogattak, idegenben jók voltak egy gól nélküli döntetlenre, Bolla végigjátszotta a meccset.
- A 3. fordulóban a HC Contini előző csapata, a Lausanne látogatott hozzájuk, 3-1-es győzelem, Bolla ezt a meccset is végigjátszotta.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 279 — nabege2@yahoo.com
Nagyon nem tetszik az a kameraállás, ahonnan a büntetőket mutatják.
Először az isztambuli Pool-Milan meccsen láttam ilyet, azóta sajnos nagyon népszerű.
Kampman
hátulról, fifasan?
ha igen, én azt rohadtul bírom