Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem feltétlen soccer, de érdekel hátha tudja valaki ennek a belső okát. Ma a meccs közben gondolkodtam ezen: mi a francért szurkoltam én a Fradinak annyira, hogy izgultam? Egyik játékost se ismerem, arcról se ismerem őket, a nevét se tudom mindnek, de akkor miért nekik és miért nem a Slavianak szurkoltam, akikkel ugyanígy állok?Már írtam korábban:
Aztán tovább mentem: az olimpián miért a magyaroknak szurkoltam, hogy alakult ez ki? Miért szurkoltam egy Hosszú Katinkának, akit ki nem állhatok olyan versenyzőkkel szemben, akik nekem semlegesek, vagy akár szimpatikusak is. Miért szurkoltam az EB-n a magyar válogatottnak ahelyett, hogy az amúgy általam jobban ismert (nem vagyok nagy soccer fan, szóval a magyar focisták közül csak párat ismerek úgy igazán) külföldi sztárok által alkotott csapatoknak szurkoltam volna (vagy korábban is szurkoltam a válogatottnak, holott pl. Dzsudzsák féle antipatikus emberek is voltak benne, míg mondjuk az ellenfélnél nem volt senkivel se bajom, szóval normál esetben ők voltak a szimpatikusak).
Mikor és hogy nevelik ezt belénk? És miért jó, hogy ez belénk van nevelve?
Jughead
A kis nyű kidugja a fejét a trágyából, és ezt kérdezi a mamájától:
- Anyuci! Mi az a csodálatos kék felettünk?
- Az, az ég, kisfiam.
- S mi az a ragyogó sárga az égen?
- Az a nap, kisfiam.
- És mi ez a pompás zöld körülöttünk?
- Az a fű, kisfiam.
- Anyuci, ha minden olyan csodálatos kint, akkor mi miért élünk mégis itt, a szarban?
- Mert ez a hazánk, kisfiam.
több mint 4 éve
Nem feltétlen soccer, de érdekel hátha tudja valaki ennek a belső okát. Ma a meccs közben gondolkodtam ezen: mi a francért szurkoltam én a Fradinak annyira, hogy izgultam? Egyik játékost se ismerem, arcról se ismerem őket, a nevét se tudom mindnek, de akkor miért nekik és miért nem a Slavianak szurkoltam, akikkel ugyanígy állok?Azért van ez így, mert a 20.század alatt a sport olyan népösszetartó elem lett mint a közös múlt, kultúra, hagyományok, stb.
Aztán tovább mentem: az olimpián miért a magyaroknak szurkoltam, hogy alakult ez ki? Miért szurkoltam egy Hosszú Katinkának, akit ki nem állhatok olyan versenyzőkkel szemben, akik nekem semlegesek, vagy akár szimpatikusak is. Miért szurkoltam az EB-n a magyar válogatottnak ahelyett, hogy az amúgy általam jobban ismert (nem vagyok nagy soccer fan, szóval a magyar focisták közül csak párat ismerek úgy igazán) külföldi sztárok által alkotott csapatoknak szurkoltam volna (vagy korábban is szurkoltam a válogatottnak, holott pl. Dzsudzsák féle antipatikus emberek is voltak benne, míg mondjuk az ellenfélnél nem volt senkivel se bajom, szóval normál esetben ők voltak a szimpatikusak).
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem feltétlen soccer, de érdekel hátha tudja valaki ennek a belső okát. Ma a meccs közben gondolkodtam ezen: mi a francért szurkoltam én a Fradinak annyira, hogy izgultam? Egyik játékost se ismerem, arcról se ismerem őket, a nevét se tudom mindnek, de akkor miért nekik és miért nem a Slavianak szurkoltam, akikkel ugyanígy állok?Azért jó mert úgy érzed valamilyen közösségnek a része vagy. Ezért akarják szétverni, mert aki úgy erzi nem tartozik sehova az a legjobban manipulálható.
Jughead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem feltétlen soccer, de érdekel hátha tudja valaki ennek a belső okát. Ma a meccs közben gondolkodtam ezen: mi a francért szurkoltam én a Fradinak annyira, hogy izgultam? Egyik játékost se ismerem, arcról se ismerem őket, a nevét se tudom mindnek, de akkor miért nekik és miért nem a Slavianak szurkoltam, akikkel ugyanígy állok?Aztán tovább mentem: az olimpián miért a magyaroknak szurkoltam, hogy alakult ez ki? Miért szurkoltam egy Hosszú Katinkának, akit ki nem állhatok olyan versenyzőkkel szemben, akik nekem semlegesek, vagy akár szimpatikusak is. Miért szurkoltam az EB-n a magyar válogatottnak ahelyett, hogy az amúgy általam jobban ismert (nem vagyok nagy soccer fan, szóval a magyar focisták közül csak párat ismerek úgy igazán) külföldi sztárok által alkotott csapatoknak szurkoltam volna (vagy korábban is szurkoltam a válogatottnak, holott pl. Dzsudzsák féle antipatikus emberek is voltak benne, míg mondjuk az ellenfélnél nem volt senkivel se bajom, szóval normál esetben ők voltak a szimpatikusak).
több mint 4 éve
Nem a kormanypropaganda szemszögéből értettemAmúgy újra felteszem azt a kérdést amit mindig ilyenkor: mi lenne itt ha még eredmény sem lenne...?!Rafognank Sorosra.
davemayer
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amúgy újra felteszem azt a kérdést amit mindig ilyenkor: mi lenne itt ha még eredmény sem lenne...?!Rafognank Sorosra.
davemayer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amúgy újra felteszem azt a kérdést amit mindig ilyenkor: mi lenne itt ha még eredmény sem lenne...?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Leírtad szinte szóról szóra azt amit irtam, nézd vissza 🤣🤣🤣davemayerBírom, hogy saját magad hergeled már előre, aztán ha valaki nem azt írja be ide, hogy világraszóló sikert ért el ma a Fradi, akkor rögtön minden frusztrációdat ráborítod.
Én igazából azt nem értem, hogy miért nem lehet egy ilyen meccset a helyén kezelni?
A Fradi egy sokkal esélyesebb és egy magasabb polcon lévő ellenfelet búcsúztatott el és ezért igenis jár a gratuláció.
Kellett hozzá szerencse is, kellett hozzá egy nem tűéles Slavia is, de ez a Fradi érdemeiből semmit nem von le, kihasználták az adódó lehetőséget és, ha Tokmac nem szórakozza el a lehetőségeit az első meccsen, akkor ennek a visszavágónak nem is lett volna már igazi tétje.
Ugyanakkor játékban még nincs a Fradi a Slavia szintjén, akkor sem, ha most a Fradi jutott tovább, tehát van még hova fejlődni.
De 3 év 3 csoportkör ezt meg kell becsülni, mert még ha itt-ott szerencse is kellett hozzá, ezért a Fradi megdolgozott és ebből lehet és kell is tovább építkezni, hogy jövőre már játékban is felül tudjon kerekedni egy Slavia szintű csapaton.
ervinator
Szvsz kellően helyén kezeltem/tük itt a párharc előtt az esélyeket, én szoros kiesést vártam, mert ez a slavia tényleg màs kávéház, sokkal nevesebb és felkészültebb csapatokat képes volt egyenes kieséses szakaszban kiütni. Azt hiszem hogy a 2 meccs alatt be is bizonyították hogy jobbak, de szerencsére nem annyira hogy a hibáik ellenére is ők jussanak tovább. Aki azt állítja hogy a fradinak a párharc alatt szerencséje volt annak teljesen igaza van, de azt hiszem azt is el kellene ismerni hogy minden ilyen bravúrhoz szerencse is kell (mint ahogy kellett a cdltic ellen is tavaly).
Én azt nem èrtem hogy amikor így kapar egy csapat a továbbjutásért és az igy sikerül is, akkor miért kell rajta számon kérni bármit is? Miért kell arról beszélni mindig hogy "ok, de" - na ebből van már kurvára elegem, és ezt találhattad te olyan viccesnek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nézd majd meg mit művelnek majd a Legia-val, aztán utána beszélünkNem vagyok felelős más nyilatkozatáért, ezek biztosan nem az én szavaim. Én is csak néztem, hog ez mitől lenne olyan erős, amikor a Fradi ellen az első meccsen talán 2 komoly helyzete volt.Àlljálljállj 😊 az első meccs előtt a csapból is az ömlött - meg a fórumból - hogy a Slavia más kávéház, ez nem a macedón 18. itt aztán meg lesz mutatva az európai értelmében vett futball és a fradika kiszopik. Most hogy továbbjutott, a Slavia már nem is top klub, sőt! Tulajdonképpen kötelező volt a továbbjutás nincs itt semmi látnivaló 😊Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
Jó a bekkelés, de onnan kéne 3-4-5 gyors passzal tudni kontrát is vezetni, mégha emberhátrányban is vagy!
Jah még valami: szpíker azt mondja elfáradt a Fradi! Mondom mivan???? Vazze csütörtök óta nem játszottak meccset, augusztusban talán férjen már bele 5 nap alatt 2 meccs!
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Én nem hiszem el, hogy neked ez tetszett. Nem hiszem el, hogy úgy beszélsz erről a Slaviaról, mintha a Barca lett volna. Egy jó csapat, tavaly szép eredményekkel és erős kerettel. És? 21 kapurálövésből 4 találta el a kaput. Két meccsen nem tudtak semmit mutatni, hogy megérdemeljék a továbbjutást. Tőlük kellene összeszarni magunkat? Ne sértődjél meg, ha valaki elégedetlen egy ilyen játékkal, mert nem egy európai topklub volt az ellenfél.
Klaci79
MC12
De nem kell átesni a ló túloldalára, mert ez itt a baj. Az első két csapathoz képest nagy ugrás, tényleg más kávéház. De azért hagyjuk már ezt az EU topcsapatot, mert röhögök tőle. Szépen küzdött a Fradi, el is fáradtak, mert a hazai bajnokságban sajnos sokkal kisebb az iram. Javaslom kezeljük a helyén most is és nem kívánok kiszopunk meg hasonló értelmetlen dolgokról vitázni.
Jó csapat ellen, sőt jobb csapat ellen jött ez össze, de meg egy dinamo Kijev szintjétől is messze voltak. A lényeg a továbbjutás, de azért mint futball szerető embert, zavar hogy a játékban több volt, mint amit a Fradi kihozott és így tényleg a szerencse kellett, nem egy gól kontrából.
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
davemayerBírom, hogy saját magad hergeled már előre, aztán ha valaki nem azt írja be ide, hogy világraszóló sikert ért el ma a Fradi, akkor rögtön minden frusztrációdat ráborítod.
Én igazából azt nem értem, hogy miért nem lehet egy ilyen meccset a helyén kezelni?
A Fradi egy sokkal esélyesebb és egy magasabb polcon lévő ellenfelet búcsúztatott el és ezért igenis jár a gratuláció.
Kellett hozzá szerencse is, kellett hozzá egy nem tűéles Slavia is, de ez a Fradi érdemeiből semmit nem von le, kihasználták az adódó lehetőséget és, ha Tokmac nem szórakozza el a lehetőségeit az első meccsen, akkor ennek a visszavágónak nem is lett volna már igazi tétje.
Ugyanakkor játékban még nincs a Fradi a Slavia szintjén, akkor sem, ha most a Fradi jutott tovább, tehát van még hova fejlődni.
De 3 év 3 csoportkör ezt meg kell becsülni, mert még ha itt-ott szerencse is kellett hozzá, ezért a Fradi megdolgozott és ebből lehet és kell is tovább építkezni, hogy jövőre már játékban is felül tudjon kerekedni egy Slavia szintű csapaton.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Ki beszél jutalomjátékról? Gondolkozz már!!! Csak ez van, ami volt a meccsen, meg a jutalomjáték? Annyit szerettem volna, hogy kicsit tartsuk többet a labdát, 1-1 kontra még, hogy legyen idő fújni egyet, ne csak a sárgáknál. Ha ez túl nagy elvárás, a baj nem nálam van. Megnéztem az eredményeket, jó pár esélyes kiesett. A meccseket nem láttam így önmagában az eredmény nem sokat mutat, de ilyen a modern foci. Sokkal többször nyer esélytelenebb csapat.Ez a slavia megszorongatná a Messi nélküli Barcát, legalább egy xre jók lennének. Játszottak egymás ellen úgy 2 éve, csekkold csak inkább a meccs alakulását ahelyett hogy ilyeneket írogatsz.Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
Jó a bekkelés, de onnan kéne 3-4-5 gyors passzal tudni kontrát is vezetni, mégha emberhátrányban is vagy!
Jah még valami: szpíker azt mondja elfáradt a Fradi! Mondom mivan???? Vazze csütörtök óta nem játszottak meccset, augusztusban talán férjen már bele 5 nap alatt 2 meccs!
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Én nem hiszem el, hogy neked ez tetszett. Nem hiszem el, hogy úgy beszélsz erről a Slaviaról, mintha a Barca lett volna. Egy jó csapat, tavaly szép eredményekkel és erős kerettel. És? 21 kapurálövésből 4 találta el a kaput. Két meccsen nem tudtak semmit mutatni, hogy megérdemeljék a továbbjutást. Tőlük kellene összeszarni magunkat? Ne sértődjél meg, ha valaki elégedetlen egy ilyen játékkal, mert nem egy európai topklub volt az ellenfél.
Klaci79
Hihetetlen hogy egy ilyen továbbjutás után meg azt kell ecsetelni miért nem jutalomjátékkal jutottak tovább egy olyan csapat otthonában amely az elmúlt 5 év alatt 3.5x annyi koefficiens gyűjtött még ennél a jól szereplő fradinál is!!! Nem értem mit kell elvárni egy 13.5es csapattol azon túl hogy kiver egy 43ast, MINDEGY hogyan.
Nézd végig csak a mai eredményeket, minden egyes továbbjutást kurvára meg kell becsülni, az ilyet meg végképp.
davemayer
több mint 4 éve
Nem vagyok felelős más nyilatkozatáért, ezek biztosan nem az én szavaim. Én is csak néztem, hog ez mitől lenne olyan erős, amikor a Fradi ellen az első meccsen talán 2 komoly helyzete volt.Àlljálljállj 😊 az első meccs előtt a csapból is az ömlött - meg a fórumból - hogy a Slavia más kávéház, ez nem a macedón 18. itt aztán meg lesz mutatva az európai értelmében vett futball és a fradika kiszopik. Most hogy továbbjutott, a Slavia már nem is top klub, sőt! Tulajdonképpen kötelező volt a továbbjutás nincs itt semmi látnivaló 😊Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
MC12
De nem kell átesni a ló túloldalára, mert ez itt a baj. Az első két csapathoz képest nagy ugrás, tényleg más kávéház. De azért hagyjuk már ezt az EU topcsapatot, mert röhögök tőle. Szépen küzdött a Fradi, el is fáradtak, mert a hazai bajnokságban sajnos sokkal kisebb az iram. Javaslom kezeljük a helyén most is és nem kívánok kiszopunk meg hasonló értelmetlen dolgokról vitázni.
Jó csapat ellen, sőt jobb csapat ellen jött ez össze, de meg egy dinamo Kijev szintjétől is messze voltak. A lényeg a továbbjutás, de azért mint futball szerető embert, zavar hogy a játékban több volt, mint amit a Fradi kihozott és így tényleg a szerencse kellett, nem egy gól kontrából.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen miket írsz na mindegy.......ISJa bocs...ezzel nem lehet vitázniDe bazdmeg, ez egy európai topklub volt. Mert te nem ismered... Láttam a múlt héten élőben.Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
több mint 4 éve
Igen, még azt is megjegyezte hogy milyen jó hangulatot csináltak a cseh drukkerek, ezt sem tette volna meg jópár vszinűleg. Nem is nagyon értem ezek utàn mit panaszkodtak arra hogy az odavágón túl nagy volt a hangzavar.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Akkor lemaradtál kb. még 20 hasonló elszórakozott cseh helyzetről, vagyis kb 15-0 is lehetett volna, lemaradtál 90 percnyi totális Fradi bekkelésről, és egy Fradi kiállításról.
NB2
De nem lett se 15-0, se 3-0, hanem 1-0 lett, amivel a Fradi továbbment.
És ennyi a lényege egy kétmeccses egyeneskieséses szakasznak.
Nem az, hogy szépen játszon egy csapat, hanem az, hogy eredményesen.
A Giants első Pats elleni SB-győzelme se volt szép játék, és lehengerlő támadógépezet, mégis nyertek, és ennyi a lényeg.
Nem tudom ki volt ez a mostani kommentátor, de szerintem jó volt, eltalálta az arányt a realitás, és a hajráfradi-attitűd között.
Ki volt ő?
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Székely Dávid csatornaigazgatóAz utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Akkor lemaradtál kb. még 20 hasonló elszórakozott cseh helyzetről, vagyis kb 15-0 is lehetett volna, lemaradtál 90 percnyi totális Fradi bekkelésről, és egy Fradi kiállításról.
NB2
A Giants első Pats elleni SB-győzelme se volt szép játék, és lehengerlő támadógépezet, mégis nyertek, és ennyi a lényeg.
Nem tudom ki volt ez a mostani kommentátor, de szerintem jó volt, eltalálta az arányt a realitás, és a hajráfradi-attitűd között.
Ki volt ő?
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ez a slavia megszorongatná a Messi nélküli Barcát, legalább egy xre jók lennének. Játszottak egymás ellen úgy 2 éve, csekkold csak inkább a meccs alakulását ahelyett hogy ilyeneket írogatsz.Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
Hihetetlen hogy egy ilyen továbbjutás után meg azt kell ecsetelni miért nem jutalomjátékkal jutottak tovább egy olyan csapat otthonában amely az elmúlt 5 év alatt 3.5x annyi koefficiens gyűjtött még ennél a jól szereplő fradinál is!!! Nem értem mit kell elvárni egy 13.5es csapattol azon túl hogy kiver egy 43ast, MINDEGY hogyan.
Nézd végig csak a mai eredményeket, minden egyes továbbjutást kurvára meg kell becsülni, az ilyet meg végképp.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Àlljálljállj 😊 az első meccs előtt a csapból is az ömlött - meg a fórumból - hogy a Slavia más kávéház, ez nem a macedón 18. itt aztán meg lesz mutatva az európai értelmében vett futball és a fradika kiszopik. Most hogy továbbjutott, a Slavia már nem is top klub, sőt! Tulajdonképpen kötelező volt a továbbjutás nincs itt semmi látnivaló 😊Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ne vitázz, örülj. Tovább jutottunk, nem ez a fontos?Ja bocs...ezzel nem lehet vitázniDe bazdmeg, ez egy európai topklub volt. Mert te nem ismered... Láttam a múlt héten élőben.Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Beszarok öcsém…Megyünk 1-0ra, kinyomnak egy svédet, minden adott a tjhoz, erre cumizunk, otthon… LOL
több mint 4 éve
Ja bocs...ezzel nem lehet vitázniDe bazdmeg, ez egy európai topklub volt. Mert te nem ismered... Láttam a múlt héten élőben.Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
több mint 4 éve
De bazdmeg, ez egy európai topklub volt. Mert te nem ismered... Láttam a múlt héten élőben. Volt ez az eb gólméker cserejátékosuk is, pl.Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
Klaci79
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Rohadna le Bartomeu meg Rosell is ott ahol van.... 😕
több mint 4 éve
Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Akkor lemaradtál kb. még 20 hasonló elszórakozott cseh helyzetről, vagyis kb 15-0 is lehetett volna, lemaradtál 90 percnyi totális Fradi bekkelésről, és egy Fradi kiállításról.
NB2
Ki volt ő?
több mint 4 éve
Labdarúgó mérkőzésnek indult...az odavágót is.Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
Charlie Firpo
több mint 4 éve
Te is, mit néztél? A slavia sokkal jobb csapat, ezért édes a győzelem.Az utolsó 5 percet láttam, fradisták nem tudtak 2-t egymáshoz passzolni. Ha nem ennyire töketlenek a csehek, akkor az alatt az 5 perc alatt lehetett volna 3-0! Az öröm mellett egy picit a düh is volt, mert ez nagyon kevés volt!Ugyanezt írtam a meccs alatt....meg is kaptam a magamét 😀
NB2
Klaci79
- Gyíkká?
- De már elmúlt.