Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Kellett az a bucka a múlt héten 😊
több mint 4 éve
Szarul játszottak - nézhetetlen - ezzel a játékkal sehova nem lehet jutni - ennyi pénzért ez nagyon kevés - kommentek 3-2-1 😆😆Kit érdekel? A lényeg továbbjutottunk.
MC12
több mint 4 éve
Ejj de röfögött az a malac, egy időre a "sosincs szerencsénk" frázisokat el lehet felejteni legalább

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ott a CUPset 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ezek után a Kolozsvár...
több mint 4 éve
Szarul játszottak - nézhetetlen - ezzel a játékkal sehova nem lehet jutni - ennyi pénzért ez nagyon kevés - kommentek 3-2-1 😆😆
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
OTT VAN! 😀
több mint 4 éve
Egyszer keresztszalag szakadás után akartam visszamenni a pályára, fagyasztás után....nagyon csúnya volt az a boka...ott ugrándozik azóta isNevetseges piros, plane ha az elso sargat megnezzukMi volt ezen nevetséges???
davemayer
Fociztál te már valaha? Agyonrúgta, örülhet ha nem 3 hónapra sérül meg....
Klaci79
Adirotor
több mint 4 éve
na csak meg van
több mint 4 éve
Neeeem...Isten ments. Csak több indulás is volt, amikor elrugdostuk a labdát feleslegesen. Ezekből kell többet kihagyni, hogy hátul ne legyen akkora a nyomás. Meg 20m.en egy csomó alkalommal voltak üresen a csehek, ott pedig nem szabadna.Igazad vanÉs akiket megvert ez a csapat, nem magasabb koefficiensekkel rendelkeztek? Hagyjuk már az állandó kifogáskeresést, mert így nehéz előrelépni. Nyilván jobb csapat, de ez a "játék" ekkora befektetéssel, azért elég gyenge.Hallottad kiket vert ki ez a csapat tavaly? Koefficiens közötti különbség megvan? Nem tudom mit vártatok komolyan.Kinek mi jut eszébe róla...nekem speciel a vörös csillagról nem a kommunista diktatúra, hanem a Heineken...igaz a Skins sem zavart, de amerikai sem vagyok, őslakos meg pláne 😊Skins is volt sokáig...Milyen szép vörös pentagram van a Slavia logójában.Már 1911ben is a mezükön volt amúgy
Azt hihetnők, hogy ezeket a 90-es években kipurgálták, de nem.
Sobri Jóska
bobi0092
davemayer
Na de a foci a lényeg ls szar jelenleg azt nézni, hogy a csehek kb úgy beszorítják a Fradit, mint a Barca tette tavaly...ennél több kellene.
Klaci79
davemayer
A továbbjutás így is meglesz, mert nem a koefficiens játszik, hanem egy elég gólképtelen Slavia
Klaci79
Meg nem is, mert felvallalva a nyílt sisakos játékot 6-3ra kikapni tényleg jobb.
tüsi91
Na de legalább így izgalmas 😊
több mint 4 éve
ott ugrándozik azóta isNevetseges piros, plane ha az elso sargat megnezzukMi volt ezen nevetséges???
davemayer
Klaci79
több mint 4 éve
Valamit kiszólt szerintem a közönség felé, mert a zászlós egyből mutogatott...na az tényleg nagy baromság lehetett. Gondolom elfogyott a levegő az agyakban...a második sárga jogos volt. Az elsőt nem tudom miért kapta.Nevetseges piros, plane ha az elso sargat megnezzukMi volt ezen nevetséges???
davemayer
Klaci79
De teljesen butaság volt ilyen keményen odacsúszni
Toto21
Az a becsúszás minimum sárga volt, de önmagában is inkább narancs
több mint 4 éve
Nem a masodik, az elso te... irtam is!!!!Nevetseges piros, plane ha az elso sargat megnezzukMi volt ezen nevetséges???
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Igazad vanÉs akiket megvert ez a csapat, nem magasabb koefficiensekkel rendelkeztek? Hagyjuk már az állandó kifogáskeresést, mert így nehéz előrelépni. Nyilván jobb csapat, de ez a "játék" ekkora befektetéssel, azért elég gyenge.Hallottad kiket vert ki ez a csapat tavaly? Koefficiens közötti különbség megvan? Nem tudom mit vártatok komolyan.Kinek mi jut eszébe róla...nekem speciel a vörös csillagról nem a kommunista diktatúra, hanem a Heineken...igaz a Skins sem zavart, de amerikai sem vagyok, őslakos meg pláne 😊Skins is volt sokáig...Milyen szép vörös pentagram van a Slavia logójában.Már 1911ben is a mezükön volt amúgy
Azt hihetnők, hogy ezeket a 90-es években kipurgálták, de nem.
Sobri Jóska
bobi0092
davemayer
Na de a foci a lényeg ls szar jelenleg azt nézni, hogy a csehek kb úgy beszorítják a Fradit, mint a Barca tette tavaly...ennél több kellene.
Klaci79
davemayer
A továbbjutás így is meglesz, mert nem a koefficiens játszik, hanem egy elég gólképtelen Slavia
Klaci79
Meg nem is, mert felvallalva a nyílt sisakos játékot 6-3ra kikapni tényleg jobb.
több mint 4 éve
5 perc
több mint 4 éve
Ezt a néger 21-es Slavia játékost mi a faszért nem nézik meg, miket művel.Favágó a négyzeten.
Coolearie
több mint 4 éve
Ezt a néger 21-es Slavia játékost mi a faszért nem nézik meg, miket művel.
több mint 4 éve
a második sárga jogos volt. Az elsőt nem tudom miért kapta.Nevetseges piros, plane ha az elso sargat megnezzukMi volt ezen nevetséges???
davemayer
Klaci79
De teljesen butaság volt ilyen keményen odacsúszni
több mint 4 éve
Nevetseges piros, plane ha az elso sargat megnezzukMi volt ezen nevetséges???
davemayer
több mint 4 éve
Ezt már kihúzzák bárhányan
több mint 4 éve
Lassan jöhet a Fradi gól!