Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Arteta is szar és a keret sem jó. Van kb 4 használható ember.Ne haragudj, de ez a felsorolas nem fedi a valosagot. Fedne a valosagot, de miutan AZ EDZO DOLGA, HOGY KIHOZZA BELOLUK A MAXIMUMOT, igy tulajdonkeppen pontosan arra mutat ra, amit egyuttal cafolni is akar: hogy Arteta egyebkent jo munkat vegez.Leno a PL egyik legbizonytalanabb kapusa, sztem a TOP 10 csapatból kb a legrosszabb.Nem tudom, milyen szakember, mert en nem latom egyelore a munkajat, nem erzem, hogy behatasa van a jatekra, a jatekosokra, barmire. Nem indult el az Arsenal a Pep-vonalon, amit Arteta eroltetni akarna.Arteta allitolag nagy szaki, Pep is nyomta ezerrel, de en nekem olyan kokler erzetem tamad minden masodik meccsen. Kivancsi vagyok, meddig fogja huzni, egyaltalan nem lepett vele elore az Arsenal. Hatra sem, csak a baj az, hogy a beka segge alatt voltak, igy az, hogy rosszabbak nem lettek, eleg keves.En ahogy latom, Arteta jo szakember. A jatekosok illenek a rendszerbe, van minden poszton ember, fel vannak keszitve a jatekosok, van egy alapjatek.
Stez
Ellenben nincs egy vizioja, nincs egy otlet, amiben o mas, mint ami a nagykonyvben van irva. Nem nyul bele a meccsekbe, semmi ujat nem latsz, amit nem fejlesztettek ki mar evekkel ezelott.
ulpianus
Egyebkent biztos jo szakember, ha te azt mondod, es latod. Viszont amit emlitesz, a vizio hianya szerintem azert eleg nagy problema. Nem csak azt erzem, hogy nem nyul bele a meccsekbe, azt sem erzem, hogy megfelelo gameplannel erkezne egyre. Nem az van, hogy az Arsenal jobbara uralja a meccseket a kiscsapatok ellen, es kapnak egyet hirtelen, ami utan borulnak a dolgok, hanem rengetegszer az Arsenal a kezdo sipszotol mar alarendelt szerepet jatszik, vagy ha azt nem is, fifti-fifti kb. A gond nem az, hogy Evertonok, Leicesterek ellen van ez, hanem az, hogy Southamptonok, Aston Villak es tarsaik ellen, PL-kozepcsapatok ellen. Marpedig ezzel a kerettel ez eleg keveske. Sokan fikazzak az Arsenal keretet, de szerintem egyaltalan nem rossz, annyira legalabbis nem, mint amit a Wenger-era utani bajnoki helyezeseik mutatnak.
Top6 keret ez kb., nem top8-10. Viszont ha a jatekosokbol nem tudja kihozni azt, amit tudnak, az az edzo hibaja. Marpedig en azert latok par jatekost, akinel ez kivaltkepp tenyezo, peldaul Pepe, bar rola tudjuk, hogy szegeny buta, mint egy ko, ugyhogy eleg nehez neki barmit megtanitani. De akadnak masok is. Peldaul Xhaka is minden 3-4. meccsen tudja hozni azt, amit peldaul a valogatottban, holott egy kifejezetten jo, hasznos jatekos alapvetoen. De az Arsenalban nem egyszer kerekkoto.
Stez
Chambers-Holding-Sokratis-David Luiz-Mari-Mustafi kaliberű CB egyik sem lenne kezdő top csapatban.
Bellerin hektikus, a szalagszakadása óta belassult, sokszor mögékerülnek. Nem véletlen, h se a Barca-nak, se másnak nem kell.
Maitland-Niles még a Champoban sem kezd, öt meccset sem bír ki. Kolasinac nem PL szint, 3 meccsenként kaptunk róla gólt, mert beleszart a visszazárásba.
Xhaka a válogatottban is max 3 meccsen teljesít zsinórban, aztán fél évig semmi. Sokszor kisárgázza magát, iszonyat sok labdát elad.
Thomas Partey jó lehetne, ha nem lenne sérült. Torreira jól indult, aztán még Simeone alatt is beleszart mindenbe, rá nem lehet építeni.
Odegaard és Ceballos ilyen Real-peremberek, 1 jó-1 rossz mecss mintával. Tapasztalatlanok, sokat sérültek, nem bírják a terhelést.
Smith-Rowe két éve ifiben volt még, Balogun 18 sincs.
Pepe gyors, esze nincs a játékhoz, beadni nem tud.
Az Auba-Laca kettős az elmúlt 2 évben többet van kórházban, mint pályán. Auba-t állítólag megviselte a Covid, Lacának meg vmi krónikus fáradásos csontsérülése van.
Martinelli kihagyott 6-7 hónapot, még nem vette fel a tempót.
Nketiah és Saka ügyesek, de még tinik.
Szerinted közülük ki kezdene egy Leicesterben v Thamben?
Willie Parker
Szoval igazad is van, meg nem is, mert ok es okozat. Az ok, amiert sokan szarok, Artetaban is keresendo.
Ki lenne kezdo? Holding ha nem serult, kepes korrekt jatekra, Xhaka szinten, de neki nem itt van a helye. neki egy Mourinho-fele rendszerben kellene felszantania a palyat. Leno az elmult masfel evben hulye, elotte top PL-kapuskent teljesitett. Smith-Rowe es Saka tini. Es akkor mi van? Mbappe, Haaland, Sancho, Greenwood es Foden is az. Kepesek jol jatszani megis, van, aki kihozta beloluk a pluszt? Igen.
Pepe buta, mint a tok, de egy 72 millios jatekosbol ha nem tudsz kieroszakolni semmit, akkor a baj benned is van, nem csak benne. Auba, Laca az elmult egy evben sokat serult. Es? Attol meg szarok? De minden rosszindulaton kivul kerdezem meg, serult? Az egyik 31, a masik 30 bajnokin jatszott tavaly, nekem nem ugy tunik, mintha ok tobbet lennenek korhazban, mint a palyan, mert egy ideny 38 bajnokibol all. Az egyik jatszott osszesen 43 meccsen, a masik 39-en. Ugyhogy nem, ne haragudj, de nem ertek egyet veled kettejuk kapcsan. Most serultek, de Arteta nem most kerult az Arsenalhoz, Auba pedig nem ket honapja szar, hanem a teljes tavalyi szezonban egy fos volt, pedig ott volt a palyan, 2337 jatekperce van, az sok. Lacazette az elozo idenyben hivatalosan ketto meccset hagyott ki serules miatt, amugy allandoan keretben volt.
Ez a keret szerintem siman top8 a Premier League-ben, a jatekat nezve viszont azt latod, hogy a liga masodik feleben van. Vannak itt sztarok, vannak jo, nagy jo jatekosok, es rohadt tehetseges fiatalok, akik mar tavaly is jol teljesitettek, tehat tudod roluk, hogy kepesek ebben a ligaban, ilyen ellenfelekkel szembe eredmenyesen teljesiteni.
Azt, hogy kikapsz a Brentfordtol, most a sok hianyzo miatt meg mentheted is, csakhogy en nem csupan errol az egy meccsrol beszelek, mert az Arsenal szo szerint szenved, es eleg sok ideje, Artetaval is, aki szemmel lathatoan a legkisebb mertekig sem tud ezzel mit kezdeni. Az alap plant illetoen sem, a felidoben, a meccs kozben sem.
Nyilvan nem o a fo oka annak, hogy ez a csapat szar, a hiba nem csak benne keresendo, de en ugy gondolom, hogy itt maga a jatekoskeret egyaltalan nem ugy nez ki tudasban, ahogy azt a bajnoki helyezesei mutatjak.
Stez
Aubameyang lenne kezdő kb bármely másik bajnokaspiránsban, rotálva kb Lacazette, Saka és Xhaka. A többiek töltelékek.
A két csatár valóban játszott 30+meccset. Mindketten végig sérülten, Laca műtétjét tologatják egy éve kb. Vmi csontrepedése van a lábszárban, ami csontvelő-és hártyagyulladást okozott. PEA-t letaglózta a vírus is, de ő meg állandóan a bokájával kínlódik.
Szerintem 5 kezdő hiányzik kb, írtam is, hogy PL címhez kellene egy kapus-CB-két középpályás (egy szervező, egy teherbíró)-középcsatár. Pl.: Pope/Henderson-Soyuncu-Harrison-Maddison-Rice/Phillips (Ward-Prowse ha kicsit más felállás van)- Calvert-Lewin.
Arteta egy szürke, motiválni képtelen, saját elképzelés nélküli edző, akinek még tekintélye sincs.
több mint 4 éve
Ne haragudj, de ez a felsorolas nem fedi a valosagot. Fedne a valosagot, de miutan AZ EDZO DOLGA, HOGY KIHOZZA BELOLUK A MAXIMUMOT, igy tulajdonkeppen pontosan arra mutat ra, amit egyuttal cafolni is akar: hogy Arteta egyebkent jo munkat vegez.Leno a PL egyik legbizonytalanabb kapusa, sztem a TOP 10 csapatból kb a legrosszabb.Nem tudom, milyen szakember, mert en nem latom egyelore a munkajat, nem erzem, hogy behatasa van a jatekra, a jatekosokra, barmire. Nem indult el az Arsenal a Pep-vonalon, amit Arteta eroltetni akarna.Arteta allitolag nagy szaki, Pep is nyomta ezerrel, de en nekem olyan kokler erzetem tamad minden masodik meccsen. Kivancsi vagyok, meddig fogja huzni, egyaltalan nem lepett vele elore az Arsenal. Hatra sem, csak a baj az, hogy a beka segge alatt voltak, igy az, hogy rosszabbak nem lettek, eleg keves.En ahogy latom, Arteta jo szakember. A jatekosok illenek a rendszerbe, van minden poszton ember, fel vannak keszitve a jatekosok, van egy alapjatek.
Stez
Ellenben nincs egy vizioja, nincs egy otlet, amiben o mas, mint ami a nagykonyvben van irva. Nem nyul bele a meccsekbe, semmi ujat nem latsz, amit nem fejlesztettek ki mar evekkel ezelott.
ulpianus
Egyebkent biztos jo szakember, ha te azt mondod, es latod. Viszont amit emlitesz, a vizio hianya szerintem azert eleg nagy problema. Nem csak azt erzem, hogy nem nyul bele a meccsekbe, azt sem erzem, hogy megfelelo gameplannel erkezne egyre. Nem az van, hogy az Arsenal jobbara uralja a meccseket a kiscsapatok ellen, es kapnak egyet hirtelen, ami utan borulnak a dolgok, hanem rengetegszer az Arsenal a kezdo sipszotol mar alarendelt szerepet jatszik, vagy ha azt nem is, fifti-fifti kb. A gond nem az, hogy Evertonok, Leicesterek ellen van ez, hanem az, hogy Southamptonok, Aston Villak es tarsaik ellen, PL-kozepcsapatok ellen. Marpedig ezzel a kerettel ez eleg keveske. Sokan fikazzak az Arsenal keretet, de szerintem egyaltalan nem rossz, annyira legalabbis nem, mint amit a Wenger-era utani bajnoki helyezeseik mutatnak.
Top6 keret ez kb., nem top8-10. Viszont ha a jatekosokbol nem tudja kihozni azt, amit tudnak, az az edzo hibaja. Marpedig en azert latok par jatekost, akinel ez kivaltkepp tenyezo, peldaul Pepe, bar rola tudjuk, hogy szegeny buta, mint egy ko, ugyhogy eleg nehez neki barmit megtanitani. De akadnak masok is. Peldaul Xhaka is minden 3-4. meccsen tudja hozni azt, amit peldaul a valogatottban, holott egy kifejezetten jo, hasznos jatekos alapvetoen. De az Arsenalban nem egyszer kerekkoto.
Stez
Chambers-Holding-Sokratis-David Luiz-Mari-Mustafi kaliberű CB egyik sem lenne kezdő top csapatban.
Bellerin hektikus, a szalagszakadása óta belassult, sokszor mögékerülnek. Nem véletlen, h se a Barca-nak, se másnak nem kell.
Maitland-Niles még a Champoban sem kezd, öt meccset sem bír ki. Kolasinac nem PL szint, 3 meccsenként kaptunk róla gólt, mert beleszart a visszazárásba.
Xhaka a válogatottban is max 3 meccsen teljesít zsinórban, aztán fél évig semmi. Sokszor kisárgázza magát, iszonyat sok labdát elad.
Thomas Partey jó lehetne, ha nem lenne sérült. Torreira jól indult, aztán még Simeone alatt is beleszart mindenbe, rá nem lehet építeni.
Odegaard és Ceballos ilyen Real-peremberek, 1 jó-1 rossz mecss mintával. Tapasztalatlanok, sokat sérültek, nem bírják a terhelést.
Az Auba-Laca kettős az elmúlt 2 évben többet van kórházban, mint pályán. Auba-t állítólag megviselte a Covid, Lacának meg vmi krónikus fáradásos csontsérülése van.
Willie Parker
Szoval igazad is van, meg nem is, mert ok es okozat. Az ok, amiert sokan szarok, Artetaban is keresendo.
Ki lenne kezdo? Holding ha nem serult, kepes korrekt jatekra, Xhaka szinten, de neki nem itt van a helye. neki egy Mourinho-fele rendszerben kellene felszantania a palyat. Leno az elmult masfel evben hulye, elotte top PL-kapuskent teljesitett. Smith-Rowe es Saka tini. Es akkor mi van? Mbappe, Haaland, Sancho, Greenwood es Foden is az. Kepesek jol jatszani megis, van, aki kihozta beloluk a pluszt? Igen.
Pepe buta, mint a tok, de egy 72 millios jatekosbol ha nem tudsz kieroszakolni semmit, akkor a baj benned is van, nem csak benne. Auba, Laca az elmult egy evben sokat serult. Es? Attol meg szarok? De minden rosszindulaton kivul kerdezem meg, serult? Az egyik 31, a masik 30 bajnokin jatszott tavaly, nekem nem ugy tunik, mintha ok tobbet lennenek korhazban, mint a palyan, mert egy ideny 38 bajnokibol all. Az egyik jatszott osszesen 43 meccsen, a masik 39-en. Ugyhogy nem, ne haragudj, de nem ertek egyet veled kettejuk kapcsan. Most serultek, de Arteta nem most kerult az Arsenalhoz, Auba pedig nem ket honapja szar, hanem a teljes tavalyi szezonban egy fos volt, pedig ott volt a palyan, 2337 jatekperce van, az sok. Lacazette az elozo idenyben hivatalosan ketto meccset hagyott ki serules miatt, amugy allandoan keretben volt.
Ez a keret szerintem siman top8 a Premier League-ben, a jatekat nezve viszont azt latod, hogy a liga masodik feleben van. Vannak itt sztarok, vannak jo, nagy jo jatekosok, es rohadt tehetseges fiatalok, akik mar tavaly is jol teljesitettek, tehat tudod roluk, hogy kepesek ebben a ligaban, ilyen ellenfelekkel szembe eredmenyesen teljesiteni.
Azt, hogy kikapsz a Brentfordtol, most a sok hianyzo miatt meg mentheted is, csakhogy en nem csupan errol az egy meccsrol beszelek, mert az Arsenal szo szerint szenved, es eleg sok ideje, Artetaval is, aki szemmel lathatoan a legkisebb mertekig sem tud ezzel mit kezdeni. Az alap plant illetoen sem, a felidoben, a meccs kozben sem.
Nyilvan nem o a fo oka annak, hogy ez a csapat szar, a hiba nem csak benne keresendo, de en ugy gondolom, hogy itt maga a jatekoskeret egyaltalan nem ugy nez ki tudasban, ahogy azt a bajnoki helyezesei mutatjak.
több mint 4 éve
Most a Bundás is megosztva lesz közvetítve? Spiler és Arena között?igen, jól látod
Az Angol maradt megosztott a Spiler és Digin.
Olasz a SportTV
Spanyol Splier
?
alatriste
több mint 4 éve
Leno a PL egyik legbizonytalanabb kapusa, sztem a TOP 10 csapatból kb a legrosszabb.Nem tudom, milyen szakember, mert en nem latom egyelore a munkajat, nem erzem, hogy behatasa van a jatekra, a jatekosokra, barmire. Nem indult el az Arsenal a Pep-vonalon, amit Arteta eroltetni akarna.Arteta allitolag nagy szaki, Pep is nyomta ezerrel, de en nekem olyan kokler erzetem tamad minden masodik meccsen. Kivancsi vagyok, meddig fogja huzni, egyaltalan nem lepett vele elore az Arsenal. Hatra sem, csak a baj az, hogy a beka segge alatt voltak, igy az, hogy rosszabbak nem lettek, eleg keves.En ahogy latom, Arteta jo szakember. A jatekosok illenek a rendszerbe, van minden poszton ember, fel vannak keszitve a jatekosok, van egy alapjatek.
Stez
ulpianus
Stez
több mint 4 éve
A mostani legjobb támadófelállás az Auba-Laca-Nketiah lenne sztem.Na varjal, most akkor mit mondasz? Giroud ota nincs senki, vagy most ebben a rendszerben nem jo Aubamojo? Mert en elobbire irtam, hogy azert o golkiralyi cimert ment, es belul jobb is volt, mint kivul. CSak Lacazette mashol nem bevetheto, ezert ment szelen is. Csak hirtelen megoregedett vagy nemtom.Hát nem tudom, szerintem ebben a játékrendszerben, ezzel a motiváltsági szinttel, ezzel a fizetéssel, és ezzel a sérülékenységgel Auba nem jó megoldás centerben.Giroud óta nincs klasszikus centerünk, ez valami elbaszott játékospolitika végterméke. De azért idén már Lautaro Martinez, Abraham felé kacsintgattunk, azaz látják a problémát csak nincs még megoldás.Center van. Auba is jo volt nagyon annak is. Lacazette igencsak alulertekelt jatekos. Ha megnezed utobbit is, amint felig-meddig helyzetbe hozzak, barmilyen szzgbol kepes kapura tenni. Csak meccsenkent kap ketto igazi veszelyes, de pontos passzt. Ugy azert nehez. Abraham is hiaba lenne ott, nem jobb mint Lacazette, passz nelkul o is hiaba varna.
Tony Adams
ulpianus
Lacának jól áll a poszt,de kizártnak tartom hogy hosszabbít velünk, akkor pedig most kell belőle pénzt kicsikarni.
Tony Adams
ulpianus
Mögéjük kellene egy Partey-Xhaka-? kp sor. Egy Henderson karakter, aki mélyről szervez.
Én mondjuk dobnám Xhakát, Torreirát, Bellerint és ha sokat lennénk hajlandók költeni , akkor jönne Maddison és Declan Rice v Kalvin Phillips.
Védelembe pedig Chambers csere lenne, Pablo Marít elengedném és hoznék egy jó CB-t még. Soyuncu-t mondjuk.
Auba vagy Laca távozása esetén egy Abrahamnél ütősebb center kellene, de nem tudom, h ki lehet az. Lautaro kevés a PL-hez, Icardi fizuja drága+mentálisan ingatag, Haaland drága, talán Calvert-Lewin lenne jó.
Én mondjuk Leno-t is lecserélném, ha PL-t akarunk, mondjuk megnéznék egy Pope-ot.
több mint 4 éve
Jovic olcsón eladó 😊Na varjal, most akkor mit mondasz? Giroud ota nincs senki, vagy most ebben a rendszerben nem jo Aubamojo? Mert en elobbire irtam, hogy azert o golkiralyi cimert ment, es belul jobb is volt, mint kivul. CSak Lacazette mashol nem bevetheto, ezert ment szelen is. Csak hirtelen megoregedett vagy nemtom.Hát nem tudom, szerintem ebben a játékrendszerben, ezzel a motiváltsági szinttel, ezzel a fizetéssel, és ezzel a sérülékenységgel Auba nem jó megoldás centerben.Giroud óta nincs klasszikus centerünk, ez valami elbaszott játékospolitika végterméke. De azért idén már Lautaro Martinez, Abraham felé kacsintgattunk, azaz látják a problémát csak nincs még megoldás.Center van. Auba is jo volt nagyon annak is. Lacazette igencsak alulertekelt jatekos. Ha megnezed utobbit is, amint felig-meddig helyzetbe hozzak, barmilyen szzgbol kepes kapura tenni. Csak meccsenkent kap ketto igazi veszelyes, de pontos passzt. Ugy azert nehez. Abraham is hiaba lenne ott, nem jobb mint Lacazette, passz nelkul o is hiaba varna.
Tony Adams
ulpianus
Lacának jól áll a poszt,de kizártnak tartom hogy hosszabbít velünk, akkor pedig most kell belőle pénzt kicsikarni.
Tony Adams
ulpianus
több mint 4 éve
Most a Bundás is megosztva lesz közvetítve? Spiler és Arena között?Az Angol maradt megosztott a Spiler és Digin.
Olasz a SportTV
Spanyol Splier
?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Most látom h 3/21. Ez középső vedoknel még elmegy de csatarnal? Ő még a Kovács Zoli fele meritesbol jöhet? Vagy mit láttok benne?www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/mol_fehervar/nb-i-olaszorszagbol-igazolt-valogatott-csatart-a-vidi-hivatalosimpresszív a statja
empty taxi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Gyors kerdesLocho jo jatekos? A neve biztos nem jo, de az igen hogy Real M jatekos ( lehet akar becenev de valami ilyesmi hangzasa volt )
több mint 4 éve
Nem tudom, milyen szakember, mert en nem latom egyelore a munkajat, nem erzem, hogy behatasa van a jatekra, a jatekosokra, barmire. Nem indult el az Arsenal a Pep-vonalon, amit Arteta eroltetni akarna.Arteta allitolag nagy szaki, Pep is nyomta ezerrel, de en nekem olyan kokler erzetem tamad minden masodik meccsen. Kivancsi vagyok, meddig fogja huzni, egyaltalan nem lepett vele elore az Arsenal. Hatra sem, csak a baj az, hogy a beka segge alatt voltak, igy az, hogy rosszabbak nem lettek, eleg keves.En ahogy latom, Arteta jo szakember. A jatekosok illenek a rendszerbe, van minden poszton ember, fel vannak keszitve a jatekosok, van egy alapjatek.
Stez
ulpianus
több mint 4 éve
Na varjal, most akkor mit mondasz? Giroud ota nincs senki, vagy most ebben a rendszerben nem jo Aubamojo? Mert en elobbire irtam, hogy azert o golkiralyi cimert ment, es belul jobb is volt, mint kivul. CSak Lacazette mashol nem bevetheto, ezert ment szelen is. Csak hirtelen megoregedett vagy nemtom.Hát nem tudom, szerintem ebben a játékrendszerben, ezzel a motiváltsági szinttel, ezzel a fizetéssel, és ezzel a sérülékenységgel Auba nem jó megoldás centerben.Giroud óta nincs klasszikus centerünk, ez valami elbaszott játékospolitika végterméke. De azért idén már Lautaro Martinez, Abraham felé kacsintgattunk, azaz látják a problémát csak nincs még megoldás.Center van. Auba is jo volt nagyon annak is. Lacazette igencsak alulertekelt jatekos. Ha megnezed utobbit is, amint felig-meddig helyzetbe hozzak, barmilyen szzgbol kepes kapura tenni. Csak meccsenkent kap ketto igazi veszelyes, de pontos passzt. Ugy azert nehez. Abraham is hiaba lenne ott, nem jobb mint Lacazette, passz nelkul o is hiaba varna.
Tony Adams
ulpianus
Tony Adams

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Hát nem tudom, szerintem ebben a játékrendszerben, ezzel a motiváltsági szinttel, ezzel a fizetéssel, és ezzel a sérülékenységgel Auba nem jó megoldás centerben.Giroud óta nincs klasszikus centerünk, ez valami elbaszott játékospolitika végterméke. De azért idén már Lautaro Martinez, Abraham felé kacsintgattunk, azaz látják a problémát csak nincs még megoldás.Center van. Auba is jo volt nagyon annak is. Lacazette igencsak alulertekelt jatekos. Ha megnezed utobbit is, amint felig-meddig helyzetbe hozzak, barmilyen szzgbol kepes kapura tenni. Csak meccsenkent kap ketto igazi veszelyes, de pontos passzt. Ugy azert nehez. Abraham is hiaba lenne ott, nem jobb mint Lacazette, passz nelkul o is hiaba varna.
Tony Adams
ulpianus
több mint 4 éve
Giroud óta nincs klasszikus centerünk, ez valami elbaszott játékospolitika végterméke. De azért idén már Lautaro Martinez, Abraham felé kacsintgattunk, azaz látják a problémát csak nincs még megoldás.Center van. Auba is jo volt nagyon annak is. Lacazette igencsak alulertekelt jatekos. Ha megnezed utobbit is, amint felig-meddig helyzetbe hozzak, barmilyen szzgbol kepes kapura tenni. Csak meccsenkent kap ketto igazi veszelyes, de pontos passzt. Ugy azert nehez. Abraham is hiaba lenne ott, nem jobb mint Lacazette, passz nelkul o is hiaba varna.
Tony Adams

több mint 4 éve
Igen, ma is Martinelli volt a kezdő aki szélső. Giroudban megvolt az hogy én vagyok a faszagyerek, és valahogy mindig tud gólokat szerezni. Lautaro jó lenne, le kéne húzni az intert, de ehhez tényleg kell hogy a túlkereső emberek lelépjenek…En ma is ugyanazt lattam mint tavaly, vagy elotte. Mennek a tutizos, uncsi passzok. A cel, ne add el, ne hibaz.z De semmi otlet, semmi elkepzeles, semmi varatlan.Giroud óta nincs klasszikus centerünk, ez valami elbaszott játékospolitika végterméke. De azért idén már Lautaro Martinez, Abraham felé kacsintgattunk, azaz látják a problémát csak nincs még megoldás.
Jo, oke, lehet sebessegbol focizni. a Leicester mondjuk beallitja Vardyt a vedok koze, ketten feltolva kovetik, varjak a labda megszerzeset, es ha megvan, rohaaaaam. Es vagy bevagjak, vagy pontrugas. Vagy elvesztik, nyilvan.
Na most, az Arzenyal pedig olyan felepitett tamadojatekot akar jatszani, ami a kreativitasra epul. Ugy, hogy nincs a palyan kreativ jatekos. ?? Ezertt nem ertem amit latok.
Masik amit irtam ,hogy unalmasak. Minden passz elott pontosan tudod, most kinek megy a labda. A vedok is tudjak. Es alig van igazi helyzet. Pepe meghuzza a scelt vagy vki megunja, rabombazza, de ennyi.
ulpianus
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
En ma is ugyanazt lattam mint tavaly, vagy elotte. Mennek a tutizos, uncsi passzok. A cel, ne add el, ne hibaz.z De semmi otlet, semmi elkepzeles, semmi varatlan.Giroud óta nincs klasszikus centerünk, ez valami elbaszott játékospolitika végterméke. De azért idén már Lautaro Martinez, Abraham felé kacsintgattunk, azaz látják a problémát csak nincs még megoldás.
Jo, oke, lehet sebessegbol focizni. a Leicester mondjuk beallitja Vardyt a vedok koze, ketten feltolva kovetik, varjak a labda megszerzeset, es ha megvan, rohaaaaam. Es vagy bevagjak, vagy pontrugas. Vagy elvesztik, nyilvan.
Na most, az Arzenyal pedig olyan felepitett tamadojatekot akar jatszani, ami a kreativitasra epul. Ugy, hogy nincs a palyan kreativ jatekos. ?? Ezertt nem ertem amit latok.
Masik amit irtam ,hogy unalmasak. Minden passz elott pontosan tudod, most kinek megy a labda. A vedok is tudjak. Es alig van igazi helyzet. Pepe meghuzza a scelt vagy vki megunja, rabombazza, de ennyi.
ulpianus
több mint 4 éve
Felcumizták itt a két olasz segítőt, Rossi miatt, de már 3 meccs után látszik, hogy Constának magas ez a léc. Borist bírtam, sajna ez az olasz srác nem hiszem hogy sokáig lesz vezetőedző s ezzel el is intézi a karrierjét, max marad a válogatott, amíg Rossi is.
több mint 4 éve
En ma is ugyanazt lattam mint tavaly, vagy elotte. Mennek a tutizos, uncsi passzok. A cel, ne add el, ne hibaz.z De semmi otlet, semmi elkepzeles, semmi varatlan.Jo, oke, lehet sebessegbol focizni. a Leicester mondjuk beallitja Vardyt a vedok koze, ketten feltolva kovetik, varjak a labda megszerzeset, es ha megvan, rohaaaaam. Es vagy bevagjak, vagy pontrugas. Vagy elvesztik, nyilvan.

több mint 4 éve
Arteta allitolag nagy szaki, Pep is nyomta ezerrel, de en nekem olyan kokler erzetem tamad minden masodik meccsen. Kivancsi vagyok, meddig fogja huzni, egyaltalan nem lepett vele elore az Arsenal. Hatra sem, csak a baj az, hogy a beka segge alatt voltak, igy az, hogy rosszabbak nem lettek, eleg keves.En ahogy latom, Arteta jo szakember. A jatekosok illenek a rendszerbe, van minden poszton ember, fel vannak keszitve a jatekosok, van egy alapjatek.
Stez
Szerkesztette: ulpianus

több mint 4 éve
Arteta allitolag nagy szaki, Pep is nyomta ezerrel, de en nekem olyan kokler erzetem tamad minden masodik meccsen. Kivancsi vagyok, meddig fogja huzni, egyaltalan nem lepett vele elore az Arsenal. Hatra sem, csak a baj az, hogy a beka segge alatt voltak, igy az, hogy rosszabbak nem lettek, eleg keves.
több mint 4 éve
Egy rakás fos volt a csapat, de nem érdekel, mert kezd tisztulni a keret a túlfizetett sztárocskáktól. Erre jó Arteta, ő lesz az arca a szopásnak, 2-3 év múlva lehet ez egy BL ért harcoló csapat. Óriási lyukak vannak a kereten, amit elkezdtek befoltozni, de nem egy transzferablak mire kikupálódunk.
Lacazette-et borzasztóan sajnálom hogy távozni fog, míg Auba itt marad a nyakunkon Özil szintű koloncként.
több mint 4 éve
Elotte Ceballos, stb. Ertem en. DeArteta eltakarodhatna mar. Most jott ra (megint), mikor total buko a meccs, hogy a labdaugyes jatekosok koze legalabb egy ember kellen, akinek esze is van. Aki iranyit, kreativ legalbb mersekelten, akarmi. Jon Saka, aki azzal, hogy atlagosan jatekintelligens es folyton hajt, megy elore, mindig sztarnak tunik.Odegard lesz az a terveik szerint
Es a kovetkezo mecscen megint ez lesz, es megint ...
ulpianus
FLZOLI
1. Ezek nem valnak be, evek ota.
2. Nem jatszanak, sokszor nincs a palyan egyik sem, csak a masodik felidoben. Mikor mar elmegy a meccs ugy, hogy ertelmes helyzet csak egyeni villanasbol van, es az ellenfel magabiztosan gurigazik, elonybol.

több mint 4 éve
Kell a Vasasnak a hely, és így nem lesz még több fővárosi csapategyelőre nagy visszalépés borishoz képest. A játék is, és a kezdőcsapat összeállítása is.5 perc alatt 2 beszopott fejes pontrúgás után, mi a faszt csinálnak ezek edzésen?Sajnos nehéz ezt leírni, de ez egy kib@szott szar MTK. Olyan nb2 lesz ezzel a digóval, hogy ihaj. 3 meccs, szörnyű játék és csak hab a tornára, hogy jönnek a pontrúgás kapott gólok.
| tudom, kártyáznak |
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Ritkán látni ilyen egyértelmű esetet
több mint 4 éve
Arteta eltakarodhatna mar. Most jott ra (megint), mikor total buko a meccs, hogy a labdaugyes jatekosok koze legalabb egy ember kellen, akinek esze is van. Aki iranyit, kreativ legalbb mersekelten, akarmi. Jon Saka, aki azzal, hogy atlagosan jatekintelligens es folyton hajt, megy elore, mindig sztarnak tunik.Odegard lesz az a terveik szerint
Es a kovetkezo mecscen megint ez lesz, es megint ...
ulpianus
több mint 4 éve
Ez a Benford 2. hogy a viharba lehet szabályos?

Liverpool Fc