Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Stöger azért összekaphatná őket, 2 hazai vereség elég gáz lenne szezonnyitónakZiccerben mondtak épp h Stogerrel gondok lesznek ha dominalnunk kell. Sehol sem tudott kb olyan csapatot irányítani ahol ez volt a cél.
davemayer
Ráadásul Dortmundban megkapta az “uninspiring” jelzőt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Stöger azért összekaphatná őket, 2 hazai vereség elég gáz lenne szezonnyitónak
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ezt mondom 😀Most látom h 3/21. Ez középső vedoknel még elmegy de csatarnal? Ő még a Kovács Zoli fele meritesbol jöhet? Vagy mit láttok benne?www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/mol_fehervar/nb-i-olaszorszagbol-igazolt-valogatott-csatart-a-vidi-hivatalosimpresszív a statja
empty taxi
petey
csebi
több mint 4 éve
Tetszik a Norwich kezdője, el lehet kapni a Poolt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A Kisvárda lesz az ősz csapata.
több mint 4 éve
Doucouré mekkora gólt ragasztott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Ezentúl elkezdek Paks meccseket nézni, ez tényleg fun 😊 kár, hogy ilyen kevesen vannak kintJah, garantált a gólgazdag meccs 😊
r.baggio
több mint 4 éve
Ezentúl elkezdek Paks meccseket nézni, ez tényleg fun 😊 kár, hogy ilyen kevesen vannak kint

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Bruno szepen hozza nekem a pontokat.3 gól, pogba meg 4 assist. bezzeg az EB-n meg lófaszt sem csináltak.
Stez
zsoldos kutyák 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ismétlésben láttam, ott nem mutattak sem hawkeyet, se VAR-t.Azért Angliában eléggé figyelnek arra hogy bent volt teljes terjedelemmel 😀 plusz ott a hawkeyeNem figyeltem annyira a meccset.Brünó lőtt egy csicskagólt, egy nem gólt és egy lesgólt???😛Lol
Willie Parker
davemayer
2.-nál bent volt teljes terjedelemmel? 3. nem volt les?
Willie Parker
Heisman
több mint 4 éve
2nal a golvonal technologia egybol jelezte es siman bent volt.Nem figyeltem annyira a meccset.Brünó lőtt egy csicskagólt, egy nem gólt és egy lesgólt???😛Lol
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
A 3nal kb egyvonal volt, nem mutattak meg nekunk vonalban sajnos úgyhogy arrol nem foglalnek egyertelmu allast de abbol a kameraallasbol amit mutattak nem volt az szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azért Angliában eléggé figyelnek arra hogy bent volt teljes terjedelemmel 😀 plusz ott a hawkeyeNem figyeltem annyira a meccset.Brünó lőtt egy csicskagólt, egy nem gólt és egy lesgólt???😛Lol
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
több mint 4 éve
Nem figyeltem annyira a meccset.Brünó lőtt egy csicskagólt, egy nem gólt és egy lesgólt???😛Lol
Willie Parker
davemayer
több mint 4 éve
Szórakoztató meccs ez a Paks-Debrecen.Kaszinós Gyuri megmondta hogy nem a pontok érdeklik, hanem hogy legyen meccsenként min 5 paksi gól
Két olyan csapat amely fegyelmeztlen és baszik a védekezésre.
Ameyik csapat 3 passzt megcsnal egymás után, akkor helyzetben van.
tüsi91
több mint 4 éve
Michael Keane-ék mit csináltak 😀Kölcsön kenyér visszajár, a Soton védelem se volt toppon Ricsi góljánál
Vezet a Pool B
Heisman
több mint 4 éve
Szórakoztató meccs ez a Paks-Debrecen.Két olyan csapat amely fegyelmeztlen és baszik a védekezésre.
Ameyik csapat 3 passzt megcsnal egymás után, akkor helyzetben van.
több mint 4 éve
Michael Keane-ék mit csináltak 😀Vezet a Pool B
több mint 4 éve
Brünó lőtt egy csicskagólt, egy nem gólt és egy lesgólt???😛Ma kivetelesen nem fetrengett, nem kapott kamutizit, odatette magat, fasza volt, szep golokat is lott, foleg a harmadik volt az.
Willie Parker
több mint 4 éve
Brünó lőtt egy csicskagólt, egy nem gólt és egy lesgólt???😛Lol
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Brünó lőtt egy csicskagólt, egy nem gólt és egy lesgólt???😛
több mint 4 éve
Én már beletörődtem, most mit vergődjek! Utóbbi három szezonból alig láttam meccset a vesztes EL-döntőnket bírtam elejétől végéig nézni.Eddig csak bunkóságból hívtam őket szarzenálnak de mostanra már félek kimondani mert túlságosan valóságosnak hat - őszintén mondom hogy sajnos, nem ezt érdemlik a szurkolók.Hehe, az aztán kihívás!A Leeds ilyen. Támadnak, hajtanak, a védekezés másodlagos. Ahogy Virág elvtárs mondta: "Csapásokat adunk, csapásokat kapunk."Arsenalnál még így is jobbak lesznek valószínű
Jobb csapat ellen ez néha nem fest jól, ellenben semlegesként szórakoztató.
Ettõl még top 10 csapat.
ulpianus
davemayer
Willie Parker
davemayer
Visszatértünk oda, mint 1995-ben, amikor követni kezdtem a csapatot...
több mint 4 éve
Hang nélkül ...egész jó ez a Digis elemzés
több mint 4 éve
Eddig csak bunkóságból hívtam őket szarzenálnak de mostanra már félek kimondani mert túlságosan valóságosnak hat - őszintén mondom hogy sajnos, nem ezt érdemlik a szurkolók.Hehe, az aztán kihívás!A Leeds ilyen. Támadnak, hajtanak, a védekezés másodlagos. Ahogy Virág elvtárs mondta: "Csapásokat adunk, csapásokat kapunk."Arsenalnál még így is jobbak lesznek valószínű
Ettõl még top 10 csapat.
ulpianus
davemayer
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hehe, az aztán kihívás!A Leeds ilyen. Támadnak, hajtanak, a védekezés másodlagos. Ahogy Virág elvtárs mondta: "Csapásokat adunk, csapásokat kapunk."Arsenalnál még így is jobbak lesznek valószínű
Ettõl még top 10 csapat.
ulpianus
davemayer
több mint 4 éve
Bielsa ilyen 😀 Igazából kb mindegy, hogy 1-0-ra kapunk ki, vagy 5-1-re.
Persze ettől függetlenül mérhetetlenül rühellem a komplett múúút már vagy 30 éve 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"