Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 324 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért ne túlozzunk.
warr_b
Várjál, ezt a nézőknek kell fizetniük, vagy ők kapják?
nagylaza
Ez egy életérzés, meg kell fizetni 😊🥰

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 395 — beers & Packers
Azért ne túlozzunk.
warr_b
Várjál, ezt a nézőknek kell fizetniük, vagy ők kapják?
több mint 4 éve
Köszönöm, Istenem, hogy láthattam ezt a varázslatos meccset! Ebben a bajnokságban a Vasas még mindig 100 százalékos hazai pályán!
nagylaza
És szerdán jön is a következő, fogadjuk a Budafokot!
warr_b
lejjebb vihetnék a jegyárakat, mert 3 ezret már kezd sok lenni ezért a teljesítményért.

Hangosbemondó: Zengjen a hajrá Vasas, hajrá Angyalföld
Nézőtér: ----------------------

Kuttor meg te szent szar, én örültem a kinevezésnek, de eddig botrányosan meccsel.

Bobál is, Birtalan és Szatmári is alkalmatlan. Ráadásul Bobál konkrétan a mezőny leggyengébbje volt megint. A jobb oldalon képtelenek egy értelmes védőt felmutatni évek óta, aki segíteni is tudja a támadásokat és hátul sem életveszély cserébe. Pekár megint a szélre jött..tükörszélsőnek LOL, mert ugye bal lába az nincs, jobbal meg csak befele tudna menni.

A Márkvárt, Berecz páros középen szervezzen, aztán mögöttük Hidi M szűrjön, szedje össze a zsugát, indítsa el a támadásokat. Szatmárit felejtsük már el, akkor jöjjenek a fiatalok, ha nincs jobb veterán a helyére. Ő már lassú, körülményes, mondjuk már több éve, de azért csak nyomja mindenki.

Sillye meg érthetetlen miért nem előre fele játszik és minden passzt hátrafelé kezel le és a középső védőknek ad vissza. Kétszer vette át előre fele, két helyzet lett belőle. Kuttor ott állt mellette és nem mondta neki, hogy ember menj előre a labdával, ha nincs 5 méteres körzetben senki.

Mondjuk azt se értem Viczián hogy a búsba nem bírja odapasszolni erőből Otigbának 15 méterre és vánszorog a labda és támadást indítanak belőle. Az ilyen megoldást alkalmazók nem valók a pályára.
topin
Jöjjenek a fiatalok, ja. Sztojka Dominik saját nevelés (Jézusom, a romák ezekkel a keresztnevekkel...), le is kellett cserélni, annak rendje és módja szerint. Én nem örültem Kuttor kinevezésének. Ez a csapat katasztrófa, annyira nincs összerakva, hogy az már fáj.
A többivel egyetértek.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 324 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért ne túlozzunk.

Szerkesztette: warr_b

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 280 — nabege2@yahoo.com
3000?
És lefogyasztható?
ozibozi
persze
megnézed a meccset 😊
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Nekem 500 forint volt ma a jegy, a 6 éves fiamnak ingyenes. Jó, speckó helyzet, mert Balmazban játszunk otthon, de kb ennyit ér ma egy nb2-es focimeccs.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 099
3000?
És lefogyasztható?
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Köszönöm, Istenem, hogy láthattam ezt a varázslatos meccset! Ebben a bajnokságban a Vasas még mindig 100 százalékos hazai pályán!
nagylaza
warr_b
lejjebb vihetnék a jegyárakat, mert 3 ezret már kezd sok lenni ezért a teljesítményért.

Kuttor meg te szent szar, én örültem a kinevezésnek, de eddig botrányosan meccsel.

Bobál is, Birtalan és Szatmári is alkalmatlan. Ráadásul Bobál konkrétan a mezőny leggyengébbje volt megint. A jobb oldalon képtelenek egy értelmes védőt felmutatni évek óta, aki segíteni is tudja a támadásokat és hátul sem életveszély cserébe. Pekár megint a szélre jött..tükörszélsőnek LOL, mert ugye bal lába az nincs, jobbal meg csak befele tudna menni.

A Márkvárt, Berecz páros középen szervezzen, aztán mögöttük Hidi M szűrjön, szedje össze a zsugát, indítsa el a támadásokat. Szatmárit felejtsük már el, akkor jöjjenek a fiatalok, ha nincs jobb veterán a helyére. Ő már lassú, körülményes, mondjuk már több éve, de azért csak nyomja mindenki.

Sillye meg érthetetlen miért nem előre fele játszik és minden passzt hátrafelé kezel le és a középső védőknek ad vissza. Kétszer vette át előre fele, két helyzet lett belőle. Kuttor ott állt mellette és nem mondta neki, hogy ember menj előre a labdával, ha nincs 5 méteres körzetben senki.

Mondjuk azt se értem Viczián hogy a búsba nem bírja odapasszolni erőből Otigbának 15 méterre és vánszorog a labda és támadást indítanak belőle. Az ilyen megoldást alkalmazók nem valók a pályára.
topin
3 ezer a jegy..nb2-ben ? 😀
mi a fasz
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 286
nagylaza
warr_b

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 992
Ez a Banai😀😀😀😀😀😀
#JC6
Mit csinált már?
csebi
Kiszaladt a 16oson kívülre, mellel levette a labdát, majd elkezdett cselezni, elvették tőle a zsugát, mire felrúgta a csatárt 😄
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 709 — "Montoya por favor!"
Durca hogy mennyire üres a Barca stadion.
Sajnos kb 150km-re vagyok Barcelonatol, de Kataloniaban. Van egy feelingje, sorozve a helyi pubban kozbe meg megy a meccs 😀
Elvezetes.
Coolearie
15 ezernél nem lehetnek többen a stadionban a helyi szabály szerint. Alapból a helyeknek 40%-ára a lehetne bemenni, de ez nem lépheti át a 15000 fős határt.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
Durca hogy mennyire üres a Barca stadion.
Sajnos kb 150km-re vagyok Barcelonatol, de Kataloniaban. Van egy feelingje, sorozve a helyi pubban kozbe meg megy a meccs 😀
Elvezetes.
több mint 4 éve
nagylaza

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 885 — Lucas Scott
Ez a Banai😀😀😀😀😀😀
#JC6
Mit csinált már?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Ez a Banai😀😀😀😀😀😀
több mint 4 éve
"A csákváriak megmutatták oroszlánkörmeiket..."
több mint 4 éve
Borzalmasan szar a Vasas, mégis 2:0 ide. (Szerencsére elhangzott, hogy ez a "legveszélyesebb eredmény". Nem vicc.)
nagylaza
Tessék, már 2-1, kellett kárognod.

több mint 4 éve
Borzalmasan szar a Vasas, mégis 2:0 ide. (Szerencsére elhangzott, hogy ez a "legveszélyesebb eredmény". Nem vicc.)
nagylaza
Gondolom, nem is kell mondanom, mert nyilván mindenki nézi, de már 2:1. (Ja, a jó erőkből álló Csákvár az ellenfél.)
több mint 4 éve
A Puskás meccs félbeszakadt az eredmenyek.com szerint.
Mi történt?
Bazzani
Soros.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Mi történt?
Bazzani
Felhőszakadás.
több mint 4 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Mi történt?
Bazzani
Egerszegen leszakadt az ég.

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 140 — Axel Foley
Mi történt?

több mint 4 éve
Nagyon szomorú, hogy a Fáy utcai katlanba nem engedtek be nézőket.