Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Mitől függ hogy milyen PL meccset ad a spíler?Nekem a spilerrel van tele a tolom😀tok foloslegesek.
Hol lehet megtalálni a spíler heti műsorát? Honlap az nincs, megnéztem a port.hu-t mondjuk, de az csak azt írja h szombat egész nap PL, ami nyílván nem igaz. Aztán ráleltem hogy a www.premierleague.com/ -n van olyan broadcast fül és országra lebontva a közvetítések, itt látni, hogy digi és a spíler mit közvetít majd hétvégén. A spíler szombaton semmit, vasárnap egy meccset és a hétfőit.
Szóval a splíer mit akar adni egész szombaton ha nem PL-t? Amúgy a vasárnap 15.00ás sávot egyik se közvetíti.
Lényeg a hszemnek, hogy a tökömért nem ad a spíler PL-t, csak minimálban, digivel meg a faszkivan ugye.
braxa88
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Es sok turista is szokott lenni a meccseken, ok is szoktak dobni a szamokon , persze nem 10ezreket.De lehetnek, 29 ezren. Tudom, mert penteken adtam ki, hogy a Barca kis tulzassal konyorog a berleteseinek, hogy igenyeljenek jegyet, es a 29 ezres maximumbol kemenyen 15900-an igenyeltek. Ugyhogy a maximalis 29 ezret talan sikerult elnyomniuk, de egy nappal a meccs elott is meg ment a rohangaszas, hogy elpasszoljak a belepoket. Ez nem a virus miatt van, hanem Messi tavozasa miatt durvan visszaesett a kereslet is, rengeteg szurkolo bojkottal most haragbol.Durca hogy mennyire üres a Barca stadion.15 ezernél nem lehetnek többen a stadionban a helyi szabály szerint. Alapból a helyeknek 40%-ára a lehetne bemenni, de ez nem lépheti át a 15000 fős határt.
Sajnos kb 150km-re vagyok Barcelonatol, de Kataloniaban. Van egy feelingje, sorozve a helyi pubban kozbe meg megy a meccs 😀
Elvezetes.
Coolearie
Heisman
A hivatalos szam szerint egyebkent 20 384 nezo volt. Kemeny.
Stez
több mint 4 éve
Mitől függ hogy milyen PL meccset ad a spíler?Hol lehet megtalálni a spíler heti műsorát? Honlap az nincs, megnéztem a port.hu-t mondjuk, de az csak azt írja h szombat egész nap PL, ami nyílván nem igaz. Aztán ráleltem hogy a www.premierleague.com/ -n van olyan broadcast fül és országra lebontva a közvetítések, itt látni, hogy digi és a spíler mit közvetít majd hétvégén. A spíler szombaton semmit, vasárnap egy meccset és a hétfőit.
Szóval a splíer mit akar adni egész szombaton ha nem PL-t? Amúgy a vasárnap 15.00ás sávot egyik se közvetíti.
Lényeg a hszemnek, hogy a tökömért nem ad a spíler PL-t, csak minimálban, digivel meg a faszkivan ugye.
több mint 4 éve
De lehetnek, 29 ezren. Tudom, mert penteken adtam ki, hogy a Barca kis tulzassal konyorog a berleteseinek, hogy igenyeljenek jegyet, es a 29 ezres maximumbol kemenyen 15900-an igenyeltek. Ugyhogy a maximalis 29 ezret talan sikerult elnyomniuk, de egy nappal a meccs elott is meg ment a rohangaszas, hogy elpasszoljak a belepoket. Ez nem a virus miatt van, hanem Messi tavozasa miatt durvan visszaesett a kereslet is, rengeteg szurkolo bojkottal most haragbol.Durca hogy mennyire üres a Barca stadion.15 ezernél nem lehetnek többen a stadionban a helyi szabály szerint. Alapból a helyeknek 40%-ára a lehetne bemenni, de ez nem lépheti át a 15000 fős határt.
Sajnos kb 150km-re vagyok Barcelonatol, de Kataloniaban. Van egy feelingje, sorozve a helyi pubban kozbe meg megy a meccs 😀
Elvezetes.
Coolearie
Heisman
A hivatalos szam szerint egyebkent 20 384 nezo volt. Kemeny.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Kezdodik: malaga x otthon.utolso utani perc a mirandes golt lo.Var: no goal🤣
0-0
Peybernes a malaganal anno vmelyik PESben nagyot ment nalam😀
több mint 4 éve
Ja, azt hittem, van másik Schön is, nem az, amelyik a magyarral kb. hasonló erősségű, csak jól marketingelt amerikai ligában bohóckodik. Azt az erősebb bajnokságot jó eséllyel meg majd meglátjuk, ha megtörtént.Hazajott mint levitezlett Ajax neveles. Kiemelkedett itthonrol es eligazolt egy olyan bajnoksagba ahonnan jo esellyel egy erosebb bajnoksagba igazol.Mert Schön milyen utat járt be egészen pontosan?Ha bejárja Schön útját én aláírom. Egyébként tehetséges gyerek láttam játszani UP szintén, akkor nagyon durván felfele lógott ki a mezőnyből. Kérdés mekkora arccal jött haza.Csoboth -> VidiNagy reményekkel indult ifjú tehetség csúfosan megbukik külföldön, de sebaj, majd a sz*rszagú langymeleg akolban szorítunk helyet neki is valami szép kis államilag dotált fizetéssel című sorozatunk 613. részét láthatták kedves nézőink. A 614. fejezet főszereplője pedig az a Gyurcsó Ádám lesz, aki sikeresen leküzdötte magát Lölö horvát leányvállalatáig, de a jelek szerint még ott se kell.
#JC6
somoskovig
Kenny
somoskovig
Kenny
több mint 4 éve
Hazajott mint levitezlett Ajax neveles. Kiemelkedett itthonrol es eligazolt egy olyan bajnoksagba ahonnan jo esellyel egy erosebb bajnoksagba igazol.Mert Schön milyen utat járt be egészen pontosan?Ha bejárja Schön útját én aláírom. Egyébként tehetséges gyerek láttam játszani UP szintén, akkor nagyon durván felfele lógott ki a mezőnyből. Kérdés mekkora arccal jött haza.Csoboth -> VidiNagy reményekkel indult ifjú tehetség csúfosan megbukik külföldön, de sebaj, majd a sz*rszagú langymeleg akolban szorítunk helyet neki is valami szép kis államilag dotált fizetéssel című sorozatunk 613. részét láthatták kedves nézőink. A 614. fejezet főszereplője pedig az a Gyurcsó Ádám lesz, aki sikeresen leküzdötte magát Lölö horvát leányvállalatáig, de a jelek szerint még ott se kell.
#JC6
somoskovig
Kenny
somoskovig
több mint 4 éve
Mert Schön milyen utat járt be egészen pontosan?Ha bejárja Schön útját én aláírom. Egyébként tehetséges gyerek láttam játszani UP szintén, akkor nagyon durván felfele lógott ki a mezőnyből. Kérdés mekkora arccal jött haza.Csoboth -> VidiNagy reményekkel indult ifjú tehetség csúfosan megbukik külföldön, de sebaj, majd a sz*rszagú langymeleg akolban szorítunk helyet neki is valami szép kis államilag dotált fizetéssel című sorozatunk 613. részét láthatták kedves nézőink. A 614. fejezet főszereplője pedig az a Gyurcsó Ádám lesz, aki sikeresen leküzdötte magát Lölö horvát leányvállalatáig, de a jelek szerint még ott se kell.
#JC6
somoskovig
Kenny
több mint 4 éve
Ha bejárja Schön útját én aláírom. Egyébként tehetséges gyerek láttam játszani UP szintén, akkor nagyon durván felfele lógott ki a mezőnyből. Kérdés mekkora arccal jött haza.Csoboth -> VidiNagy reményekkel indult ifjú tehetség csúfosan megbukik külföldön, de sebaj, majd a sz*rszagú langymeleg akolban szorítunk helyet neki is valami szép kis államilag dotált fizetéssel című sorozatunk 613. részét láthatták kedves nézőink. A 614. fejezet főszereplője pedig az a Gyurcsó Ádám lesz, aki sikeresen leküzdötte magát Lölö horvát leányvállalatáig, de a jelek szerint még ott se kell.
#JC6
somoskovig
több mint 4 éve
Csoboth -> VidiNagy reményekkel indult ifjú tehetség csúfosan megbukik külföldön, de sebaj, majd a sz*rszagú langymeleg akolban szorítunk helyet neki is valami szép kis államilag dotált fizetéssel című sorozatunk 613. részét láthatták kedves nézőink. A 614. fejezet főszereplője pedig az a Gyurcsó Ádám lesz, aki sikeresen leküzdötte magát Lölö horvát leányvállalatáig, de a jelek szerint még ott se kell.
#JC6
több mint 4 éve
PL 1. forduló. Legtöbbet futó játékos: James Milner 12.65 km.
35 évesen, robot a pali.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Csoboth -> Vidiennyire szar a pr hogy énekes-celeb kell nekik? 😀
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Csoboth -> Vidi
több mint 4 éve
bezzeg én kezdem kimagyarítani a fradit és ígyis BL csoportkör van 2. évben az fm 21-ben. első évben EL csoportkör, továbbjutás.Hát nem fog sajnos egyhamar BL-t nyerni, mint anno én a Bognor Regis-szel az angol hetedik osztályból vagy honnan indulva... 🤣Mondjuk az tényleg elég gáz, hogy NM FM-et játszik a csapattal...Azt is szarul. 😂
warr_b
empty taxi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hát nem fog sajnos egyhamar BL-t nyerni, mint anno én a Bognor Regis-szel az angol hetedik osztályból vagy honnan indulva... 🤣Mondjuk az tényleg elég gáz, hogy NM FM-et játszik a csapattal...Azt is szarul. 😂
warr_b
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mondjuk az tényleg elég gáz, hogy NM FM-et játszik a csapattal...Azt is szarul. 😂
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Van most egyébként létszám korlátozás az NB 1-es meccseken? Mert ha nincs, akkor az 5677 a Fradi meccsén elég kevés. Bár a többi stadionban is elég gyér volt. :/
több mint 4 éve
Úgy emlékszem, eccer már belinkeltem a "másik Nagyot":Nagyrészt a másik Nagytól 🙂Ennyi penzbol, ennyi ido alatt itt tartani a keretet tekintve, az ultra gaz.Pontosan! (És akkor most ne is firtassuk, honnan van ennyi pénz. Az biztos, hogy nem a jegybevételekből.)
topin
nagylaza
Mondjuk az tényleg elég gáz, hogy NM FM-et játszik a csapattal...
warr_b
index.hu/gazdasag/2019/09/12/bel-air_los_angeles_villa_nagy_gyorgy/
www.latimes.com/business/real-estate/story/2019-09-11/married-olympians-drop-6-1-million-on-bel-air-mansion?_amp=true
több mint 4 éve
Nagyrészt a másik Nagytól 🙂Ennyi penzbol, ennyi ido alatt itt tartani a keretet tekintve, az ultra gaz.Pontosan! (És akkor most ne is firtassuk, honnan van ennyi pénz. Az biztos, hogy nem a jegybevételekből.)
topin
nagylaza
Mondjuk az tényleg elég gáz, hogy NM FM-et játszik a csapattal...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Azért ne túlozzunk.A regi szep idok mikor igazolt vasas sportolokent barmilyen vasas meccsre mehettem.
static.vasasfc.hu/images/uploads/Jegy%C3%A1rak%281%29%282%29.jpg
warr_b
Meg egy vasas siofok is nagy esemeny voot nekem. 90es evek kozepe/vege😅
több mint 4 éve
Henderson is hosszabbít! 😊

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Sajnos a sok penzhez nincs elvaras sehol a magyar fociba, mindenki el van ebbe a posvanyba es nincs szamonkeres es ezaltal elorelepes sehol. A Fradi mas szinten van, a tobbi meg dozsol a tamogatasokbol, ami feneketlen zsakbol van rajuk ontve evente, ugy hogy mindegy mi volt elotte a letett eredmeny. Nem veletlenul nem fejlodnek, hanem bebetonozodnak a rendszerek.Ennyi penzbol, ennyi ido alatt itt tartani a keretet tekintve, az ultra gaz.Pontosan! (És akkor most ne is firtassuk, honnan van ennyi pénz. Az biztos, hogy nem a jegybevételekből.)
topin
nagylaza
Nalunk meg se a GM, se a HC nem egy nyero valasztas. Akkor is ez lesz a velemenyem ha elso helyen jutunk fel.
több mint 4 éve
Ennyi penzbol, ennyi ido alatt itt tartani a keretet tekintve, az ultra gaz.Pontosan! (És akkor most ne is firtassuk, honnan van ennyi pénz. Az biztos, hogy nem a jegybevételekből.)
topin
több mint 4 éve
Inkabb a Sztojka legyen a csapatba, mint Szatmari..meg amugy is, ha ennyire ezen a magyar vonalon akarunk mozogni, akkor ne kivenhedt oregeket hozzunk, tartsunk a keretben.Jöjjenek a fiatalok, ja. Sztojka Dominik saját nevelés (Jézusom, a romák ezekkel a keresztnevekkel...), le is kellett cserélni, annak rendje és módja szerint. Én nem örültem Kuttor kinevezésének. Ez a csapat katasztrófa, annyira nincs összerakva, hogy az már fáj.lejjebb vihetnék a jegyárakat, mert 3 ezret már kezd sok lenni ezért a teljesítményért.Köszönöm, Istenem, hogy láthattam ezt a varázslatos meccset! Ebben a bajnokságban a Vasas még mindig 100 százalékos hazai pályán!És szerdán jön is a következő, fogadjuk a Budafokot!
nagylaza
warr_b
Hangosbemondó: Zengjen a hajrá Vasas, hajrá Angyalföld
Nézőtér: ----------------------
Kuttor meg te szent szar, én örültem a kinevezésnek, de eddig botrányosan meccsel.
Bobál is, Birtalan és Szatmári is alkalmatlan. Ráadásul Bobál konkrétan a mezőny leggyengébbje volt megint. A jobb oldalon képtelenek egy értelmes védőt felmutatni évek óta, aki segíteni is tudja a támadásokat és hátul sem életveszély cserébe. Pekár megint a szélre jött..tükörszélsőnek LOL, mert ugye bal lába az nincs, jobbal meg csak befele tudna menni.
A Márkvárt, Berecz páros középen szervezzen, aztán mögöttük Hidi M szűrjön, szedje össze a zsugát, indítsa el a támadásokat. Szatmárit felejtsük már el, akkor jöjjenek a fiatalok, ha nincs jobb veterán a helyére. Ő már lassú, körülményes, mondjuk már több éve, de azért csak nyomja mindenki.
Sillye meg érthetetlen miért nem előre fele játszik és minden passzt hátrafelé kezel le és a középső védőknek ad vissza. Kétszer vette át előre fele, két helyzet lett belőle. Kuttor ott állt mellette és nem mondta neki, hogy ember menj előre a labdával, ha nincs 5 méteres körzetben senki.
Mondjuk azt se értem Viczián hogy a búsba nem bírja odapasszolni erőből Otigbának 15 méterre és vánszorog a labda és támadást indítanak belőle. Az ilyen megoldást alkalmazók nem valók a pályára.
topin
A többivel egyetértek.
nagylaza
Mondjuk ugye Hinora utanpotlas valogatott, de a masodosztalyba sem meghatarozo jatekos. Hozhatjuk a fiatalokat, ha ennyire semmire nem lehwt veluk menni 😉 de akkor inkabb noname gyerekekkel benazzunk, mint Szatmarival.
Nalam tovabbra is Nagy Miklos az egyik legnagyobb fek. Keptelen osszerakni egy keretet, megtalalni az edzot es palyara allitani az "organizaciot". Konkretan Jerry Jones styleban nyomja, egyelore nem dolt el melyik ert kevesbe hozza.
Ennyi penzbol, ennyi ido alatt itt tartani a keretet tekintve, az ultra gaz. Mert ha feljutunk ennek az allomanynak a fele alkalmatlan lesz a tudasa miatt sajnos, a fiatalok meg ahogy irtam, nincsenek olyan szinten, hogy hatukra vegyenek egy csapatot.