Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Mind2 csapatban van kb 4-5játékos, aki stabil, a többi pedig tipikus ahány ház, annyi szokás.170 brazil újságíró szavazata alapján, ez a 11 MINDEN IDŐK legjobbja Brazíliában..Hegyi Iván vajon szavazhatott? 😊
Taffarel-Carlos Alberto, Aldair, Bellini, N.Santos- DiDi, Falcao-
Garrincha, Romario, Pele, Ronaldo
szöv. kap: Zagallo
ozibozi
Ez meg az én alltime magyar válogatottam:Tichy és főleg Hidegkuti még a padra se fér fel?
Grosics - Dalnoki, Mészöly, Mátrai - Bozsik, Sárosi dr., Détári, Kocsis, - Albert, Puskás, Czibor
Csere: Szűcs, Orth, Schlosser, Bene, Göröcs
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
170 brazil újságíró szavazata alapján, ez a 11 MINDEN IDŐK legjobbja Brazíliában..Hegyi Iván vajon szavazhatott? 😊
ozibozi
Ez meg az én alltime magyar válogatottam:Tichy és főleg Hidegkuti még a padra se fér fel?
Grosics - Dalnoki, Mészöly, Mátrai - Bozsik, Sárosi dr., Détári, Kocsis, - Albert, Puskás, Czibor
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Giroud nagy király azért 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ez a lesgól elég benny hill szagú voltmea culpa, gól 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
fasza.. a lazio elbaszta.simeone csapattól nem várok többet 😀
a cselzi meccs unalmas 😀
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Szegény Sotont elintéztük, Bamford, Dallas, Raphinha

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Hogy mondod...NSO??...jah 😀...ott értik a sportotamúgy nem értem a sok nso kommentelőt. Ógy nyomatják ezt a sportszakmailag visszalépés dumát mintha a magyar bajnokság a premier league lenne. Ráadásul gyakori lenne hogy 1 millió euróért vesznek meg magyar játékost....2 lesz a vége igen, mert májustól megy....sőt, 2 az a másfél 😀Az jó kis üzlet az MTK-tól.1,5 az a fél...1 évig játszott nb2-ben és fel is hozták lelkileg, ami nagyon kellett neki....idén pedig tényleg húzóember volt és nb2-ből közel a dobogóhoz, azért az nem rossz, amikor 7 u21-es játékossal kezdenek...1.2 millió euró + a következő eladás után póz...tényleg jó üzlet
Pláne, hogy nem is ér annyit eleve és fél éve hozták haza külföldről.
FLZOLI
Klaci79
Magyar szinten jó pénz az, de mivel nem ebből élnek a klubok csak zsebpénz.
eaglesmcnabb
és ez több mint 400 Milla....tudjuk, hogy minket nem tömnek ki úgy, mint más csapatot nb1-ben, szóval esélyünk sincs megtartani valakit, ha 400 millát adnak érte
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
amúgy nem értem a sok nso kommentelőt. Ógy nyomatják ezt a sportszakmailag visszalépés dumát mintha a magyar bajnokság a premier league lenne. Ráadásul gyakori lenne hogy 1 millió euróért vesznek meg magyar játékost....2 lesz a vége igen, mert májustól megy....sőt, 2 az a másfél 😀Az jó kis üzlet az MTK-tól.1,5 az a fél...1 évig játszott nb2-ben és fel is hozták lelkileg, ami nagyon kellett neki....idén pedig tényleg húzóember volt és nb2-ből közel a dobogóhoz, azért az nem rossz, amikor 7 u21-es játékossal kezdenek...1.2 millió euró + a következő eladás után póz...tényleg jó üzlet
FLZOLI
Klaci79
eaglesmcnabb
és ez több mint 400 Milla....tudjuk, hogy minket nem tömnek ki úgy, mint más csapatot nb1-ben, szóval esélyünk sincs megtartani valakit, ha 400 millát adnak érte
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
2 lesz a vége igen, mert májustól megy....sőt, 2 az a másfél 😀Az jó kis üzlet az MTK-tól.1,5 az a fél...1 évig játszott nb2-ben és fel is hozták lelkileg, ami nagyon kellett neki....idén pedig tényleg húzóember volt és nb2-ből közel a dobogóhoz, azért az nem rossz, amikor 7 u21-es játékossal kezdenek...1.2 millió euró + a következő eladás után póz...tényleg jó üzlet
FLZOLI
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
sőt, 2 az a másfél 😀Az jó kis üzlet az MTK-tól.1,5 az a fél...1 évig játszott nb2-ben és fel is hozták lelkileg, ami nagyon kellett neki....idén pedig tényleg húzóember volt és nb2-ből közel a dobogóhoz, azért az nem rossz, amikor 7 u21-es játékossal kezdenek...1.2 millió euró + a következő eladás után póz...tényleg jó üzlet
FLZOLI
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Az jó kis üzlet az MTK-tól.1,5 az a fél...1 évig játszott nb2-ben és fel is hozták lelkileg, ami nagyon kellett neki....idén pedig tényleg húzóember volt és nb2-ből közel a dobogóhoz, azért az nem rossz, amikor 7 u21-es játékossal kezdenek...1.2 millió euró + a következő eladás után póz...tényleg jó üzlet
FLZOLI
több mint 5 éve
A 100 milliós Havertz a Chelsea legfontosabb meccsen padozik? Sérült lenne?Szerk. Közben látom h sérült volt
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az jó kis üzlet az MTK-tól. Pláne, hogy nem is ér annyit eleve és fél éve hozták haza külföldről.
több mint 5 éve
ha nem a bajner-koplárovics duó van a támadósorban akkor nem lehet komolyan venni egy ilyen listát 😀😊 😊 😊 😊 /)Varga Z., Nyilasi...Törő...Ez meg az én alltime magyar válogatottam:hol van mracsko es puglits?
Sobri Jóska
YoungZeeZee
zemanla
ozibozi
több mint 5 éve
😊 😊 😊 😊 /)Varga Z., Nyilasi...Törő...Ez meg az én alltime magyar válogatottam:hol van mracsko es puglits?
Sobri Jóska
YoungZeeZee
zemanla
több mint 5 éve
Varga Z., Nyilasi...Törő...Ez meg az én alltime magyar válogatottam:hol van mracsko es puglits?
Sobri Jóska
YoungZeeZee
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Ez meg az én alltime magyar válogatottam:hol van mracsko es puglits?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Taffarel.. 😀Amint nàlunk vízilabdába, csak ez egy kicsit népszerűbb/nagyobb jelentőségű sportág 😛3 11et ki lehetne állítani170 brazil újságíró szavazata alapján, ez a 11 MINDEN IDŐK legjobbja Brazíliában..Van egy pàr hiányzó, aki még elférne 😛
ozibozi
Ezzel nem ennek a jogosságát, vagy helytállóságát vitatom mielőtt még 😉
dande
davemayer
dande
Hol van Gilmar?
"Effectively a double world champion at both international and club level, Gilmar was without a doubt the most successful goalkeeper of his era anywhere in the world."
több mint 5 éve
Ez meg az én alltime magyar válogatottam:Grosics - Dalnoki, Mészöly, Mátrai - Bozsik, Sárosi dr., Détári, Kocsis, - Albert, Puskás, Czibor
több mint 5 éve
Amint nàlunk vízilabdába, csak ez egy kicsit népszerűbb/nagyobb jelentőségű sportág 😛3 11et ki lehetne állítani170 brazil újságíró szavazata alapján, ez a 11 MINDEN IDŐK legjobbja Brazíliában..Van egy pàr hiányzó, aki még elférne 😛
ozibozi
dande
davemayer
több mint 5 éve
3 11et ki lehetne állítani170 brazil újságíró szavazata alapján, ez a 11 MINDEN IDŐK legjobbja Brazíliában..Van egy pàr hiányzó, aki még elférne 😛
ozibozi
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
170 brazil újságíró szavazata alapján, ez a 11 MINDEN IDŐK legjobbja Brazíliában..Van egy pàr hiányzó, aki még elférne 😛
ozibozi
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
170 brazil újságíró szavazata alapján, ez a 11 MINDEN IDŐK legjobbja Brazíliában..Taffarel-Carlos Alberto, Aldair, Bellini, N.Santos- DiDi, Falcao-
több mint 5 éve
444.hu/2021/02/23/gulacsi-a-csalad-az-csalad-ez-nem-is-lehet-kerdes?fbclid=IwAR1wgrsdd7D7MVo1WizsiCMTJVPth9nT0XwpWppmZhDY3moAFxoqJMbAjHkEz az egész szivárványcsaládfóbia csak legalizált homofóbia, ami ráadásul azt, aki nem meleg, nem is érinti.
Micsoda kommentek az eredeti posztnál 😀
Klaci79
Nekem nincs gyerekem, és leszarom, jóbarátomnak van 3, ő is leszarja.
Milyen beteg ember az, akit más gyerekei, más magán-, családi élete érdekel a sajátja helyett?!
Ami tény: a világ összes eddigi diktátora, politikai bűnözője, gyilkosa, csalója, erőszaktevője, gyerekbántalmazója mind hagyományos családmodellben nőtt fel, szocializálódott.
De azért nem tiltanám be az apa-anya felállásokat.