Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
444.hu/2021/02/23/gulacsi-a-csalad-az-csalad-ez-nem-is-lehet-kerdes?fbclid=IwAR1wgrsdd7D7MVo1WizsiCMTJVPth9nT0XwpWppmZhDY3moAFxoqJMbAjHkEb-re felkészül Dibusz 😀
Micsoda kommentek az eredeti posztnál 😀
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
444.hu/2021/02/23/gulacsi-a-csalad-az-csalad-ez-nem-is-lehet-kerdes?fbclid=IwAR1wgrsdd7D7MVo1WizsiCMTJVPth9nT0XwpWppmZhDY3moAFxoqJMbAjHkMicsoda kommentek az eredeti posztnál 😀
több mint 5 éve
😳 A player in Guatemala fakes being hit by a rock.
— SPORF (@Sporf) February 23, 2021
🤯 Can't believe what we've just seen! pic.twitter.com/Pua5B1oS5s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
444.hu/2021/02/23/vendegmunkasok-ezrei-halnak-meg-a-focivebere-keszulo-katarbanIlyen hírek már 5-6 éve is voltak.
Vrij6
Egy bizonyos szint felett már senkit nem érdekel. Katar sokat fizetett ezért.
több mint 5 éve
Szabics -> Vidi
több mint 5 éve
444.hu/2021/02/23/vendegmunkasok-ezrei-halnak-meg-a-focivebere-keszulo-katarban
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
¡Dale Rayo!drukkolok erte!Valamilyen perverzióból is azt akarom hogy 8.helyen érjünk be mert jövőre lesz ez a Conference League faszság, ahol indul a Puskás meg a Vidi. Vagy Fradi az EL-ben 😀 Bardhi nem felejtette el kiket kell utálni 😊Nézem a Taliga tabellát, most ha kikap a Granada király lenne, így 8. a csapat. Ha az otthoni meccseket hozzuk szerintem meglehet az európai szereplés jövőre, főleg hogy egyenlőre a kupa győzelem sincs messzire, első elődöntőn jól játszottunk a Bilbao ellen, és a kapusaink is extrák. És hozható a kupadöntő visszavágó is otthon, meg a ligaeredmények is, hiszen amióta meccsekre járok kb 2 év alatt 5ször kaptunk ki. Paco López jól összerakta a gárdát, a Ciutat egy erőd lett. Jó lenne jövőre a stadionba visszatérni európai meccsekkel akár magyar csapatot fogadva, főleg hogy van már tető is a helyünk felett 😊 Macho Levant!egy jo levante puskas akademia el csoportkororos meccset kivanok neked 😊
Heisman
YoungZeeZee
Heisman
kozben a malaga elpicsazta a rayot.
hol vannak ok a conference ligtol.
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Az Angyalföldi Oroszlánokat képtelenség legyőzni!!!Genyó módon elhitettük velük, hogy jók az ikszre, aztán büntettünk 😜🤣
nagylaza
Jöhet a konda.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Hát nyernek pár meccset ilyen csapatok ellen mint a Rayo meglehet a PO 😉drukkolok erte!Valamilyen perverzióból is azt akarom hogy 8.helyen érjünk be mert jövőre lesz ez a Conference League faszság, ahol indul a Puskás meg a Vidi. Vagy Fradi az EL-ben 😀 Bardhi nem felejtette el kiket kell utálni 😊Nézem a Taliga tabellát, most ha kikap a Granada király lenne, így 8. a csapat. Ha az otthoni meccseket hozzuk szerintem meglehet az európai szereplés jövőre, főleg hogy egyenlőre a kupa győzelem sincs messzire, első elődöntőn jól játszottunk a Bilbao ellen, és a kapusaink is extrák. És hozható a kupadöntő visszavágó is otthon, meg a ligaeredmények is, hiszen amióta meccsekre járok kb 2 év alatt 5ször kaptunk ki. Paco López jól összerakta a gárdát, a Ciutat egy erőd lett. Jó lenne jövőre a stadionba visszatérni európai meccsekkel akár magyar csapatot fogadva, főleg hogy van már tető is a helyünk felett 😊 Macho Levant!egy jo levante puskas akademia el csoportkororos meccset kivanok neked 😊
Heisman
YoungZeeZee
Heisman
YoungZeeZee
Sima feljutás alapból esélytelen volt mert a Mallorca és az Espanyol bőven első osztályú csapat is lehetne.
Összegezve az a bizonyos BL idényetek Iscoékkal szerintem kárpótol akármi lesz egy ideig 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
drukkolok erte!Valamilyen perverzióból is azt akarom hogy 8.helyen érjünk be mert jövőre lesz ez a Conference League faszság, ahol indul a Puskás meg a Vidi. Vagy Fradi az EL-ben 😀 Bardhi nem felejtette el kiket kell utálni 😊Nézem a Taliga tabellát, most ha kikap a Granada király lenne, így 8. a csapat. Ha az otthoni meccseket hozzuk szerintem meglehet az európai szereplés jövőre, főleg hogy egyenlőre a kupa győzelem sincs messzire, első elődöntőn jól játszottunk a Bilbao ellen, és a kapusaink is extrák. És hozható a kupadöntő visszavágó is otthon, meg a ligaeredmények is, hiszen amióta meccsekre járok kb 2 év alatt 5ször kaptunk ki. Paco López jól összerakta a gárdát, a Ciutat egy erőd lett. Jó lenne jövőre a stadionba visszatérni európai meccsekkel akár magyar csapatot fogadva, főleg hogy van már tető is a helyünk felett 😊 Macho Levant!egy jo levante puskas akademia el csoportkororos meccset kivanok neked 😊
Heisman
YoungZeeZee
Heisman
több mint 5 éve
Az Angyalföldi Oroszlánokat képtelenség legyőzni!!!
több mint 5 éve
Valamilyen perverzióból is azt akarom hogy 8.helyen érjünk be mert jövőre lesz ez a Conference League faszság, ahol indul a Puskás meg a Vidi. Vagy Fradi az EL-ben 😀 Bardhi nem felejtette el kiket kell utálni 😊Nézem a Taliga tabellát, most ha kikap a Granada király lenne, így 8. a csapat. Ha az otthoni meccseket hozzuk szerintem meglehet az európai szereplés jövőre, főleg hogy egyenlőre a kupa győzelem sincs messzire, első elődöntőn jól játszottunk a Bilbao ellen, és a kapusaink is extrák. És hozható a kupadöntő visszavágó is otthon, meg a ligaeredmények is, hiszen amióta meccsekre járok kb 2 év alatt 5ször kaptunk ki. Paco López jól összerakta a gárdát, a Ciutat egy erőd lett. Jó lenne jövőre a stadionba visszatérni európai meccsekkel akár magyar csapatot fogadva, főleg hogy van már tető is a helyünk felett 😊 Macho Levant!egy jo levante puskas akademia el csoportkororos meccset kivanok neked 😊
Heisman
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Nézem a Taliga tabellát, most ha kikap a Granada király lenne, így 8. a csapat. Ha az otthoni meccseket hozzuk szerintem meglehet az európai szereplés jövőre, főleg hogy egyenlőre a kupa győzelem sincs messzire, első elődöntőn jól játszottunk a Bilbao ellen, és a kapusaink is extrák. És hozható a kupadöntő visszavágó is otthon, meg a ligaeredmények is, hiszen amióta meccsekre járok kb 2 év alatt 5ször kaptunk ki. Paco López jól összerakta a gárdát, a Ciutat egy erőd lett. Jó lenne jövőre a stadionba visszatérni európai meccsekkel akár magyar csapatot fogadva, főleg hogy van már tető is a helyünk felett 😊 Macho Levant!egy jo levante puskas akademia el csoportkororos meccset kivanok neked 😊
Heisman
több mint 5 éve
Nézem a Taliga tabellát, most ha kikap a Granada király lenne, így 8. a csapat. Ha az otthoni meccseket hozzuk szerintem meglehet az európai szereplés jövőre, főleg hogy egyenlőre a kupa győzelem sincs messzire, első elődöntőn jól játszottunk a Bilbao ellen, és a kapusaink is extrák. És hozható a kupadöntő visszavágó is otthon, meg a ligaeredmények is, hiszen amióta meccsekre járok kb 2 év alatt 5ször kaptunk ki. Paco López jól összerakta a gárdát, a Ciutat egy erőd lett. Jó lenne jövőre a stadionba visszatérni európai meccsekkel akár magyar csapatot fogadva, főleg hogy van már tető is a helyünk felett 😊 Macho Levant!
több mint 5 éve
A City is innen már csak elbukni tudja a bajnoki címet.
több mint 5 éve
Középső kis Dárdai jól játszottNagy kis Dárdai elég szürke volt
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
kövezzetek meg, de nem láttam, mi miatt is kellett megadni ezt a tizenegyest a Cadiznak.na jó, hd-s lassításban már kijött a rúgás.
jól jön az egy pont, de ez szerintem lófasz sem volt. a másik oldalon legalább volt kontakt a büntető előtt.
slowmotion
több mint 5 éve
Hát ez vicc amit művelnek. Ezek a cserék is, nagyon szomorú, hogy eddig jutott ez a klub.Teljes format c kell.
több mint 5 éve
Rég néztem csak úgy olasz bajnokit, de ez a milánói derbi amúgy rohadt jó meccs.Megérdemelte volna az AC a félidő elején a gólt, erre az Inter vág kettőt. Kontrával brutál mi veszély van bennük.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ezt a kabarét 20l kellett volna verni a Cadizt erre..... ez (sem)az én fordulóm......... francba....Szintén zenész...de sajnos ez most gyanítom évek lesznek. Tottenhamnél meg inkább örökkévalóság
dande
több mint 5 éve
Jó ez a Barca....10 helyzetet nem tudnak berúgni...88.percben viszont csak összehoznak egy röhejes 11-est.Most Lenglet, Sevilla ellen Umtiti hoz össze gólokat az ellenfélnek, miközben meg elől egy vicc a helyzetkihasználás és Mingézák állnak be. Mivé lesz a világ
több mint 5 éve
Ezt a kabarét 20l kellett volna verni a Cadizt erre..... ez (sem)az én fordulóm......... francba....
több mint 5 éve
kövezzetek meg, de nem láttam, mi miatt is kellett megadni ezt a tizenegyest a Cadiznak.jól jön az egy pont, de ez szerintem lófasz sem volt. a másik oldalon legalább volt kontakt a büntető előtt.
több mint 5 éve
De ez megint az áteses a túloldalra. Meg 3 idényre van szerződése. Annál tovább minek?Ahogy írta slow, gesztus. Véletlen se szivárogjon be az öltözőbe, hogy a média hiszti miatt valóban veszélyben lenne az állás.Egy dolgot tennék most Klopp szerződésével. Meghosszabbítanám, annyival amennyivel csak akarja.És az miért jó ? Van még 24-ig szerződése
alatriste
Toca
De persze nem rális hisz még sokáig érvényes a mostani tudom én is. De hát nevetségesek a kirúgásos cikkek.
alatriste
Ő is leereszthet, megfaradhat a rendszer.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csaó Valaki dobna egy linket pls.
Hertha