Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Remélem kinezz egy stadion projekt is majd az Újpestnek, hogy az új tulaj egyből virítson valamit a plebsznek.csak néző nem kíváncsi erre a fosra. fradinál is kongott a stadion nemrég, csak pár éve van ennyi néző, mióta EL/BL van.
Biztos van még pár milliárd forint a rendszerben, amit tisztára kellene mosni, hogy elveszitse azt a bűzös közpénz szagát.
Persze csak Budapesten így majd lesz 5 pénznyelő helyből, nyilván igény is lesz rá, meg bázisa is lesz mindegyik csapatnak.
FLZOLI
több mint 5 éve
Remélem kinezz egy stadion projekt is majd az Újpestnek, hogy az új tulaj egyből virítson valamit a plebsznek.Biztos van még pár milliárd forint a rendszerben, amit tisztára kellene mosni, hogy elveszitse azt a bűzös közpénz szagát.
Persze csak Budapesten így majd lesz 5 pénznyelő helyből, nyilván igény is lesz rá, meg bázisa is lesz mindegyik csapatnak.
több mint 5 éve
Én is kétszer elolvastam, hogy valóban azt írja e zavi27, hogy NER tulajt akar egy számára antipatikus piaci szereplő helyett. És azt írja.Látszik, hogy a magyar posványban a kapitalista szemlélet vs szervilis szemlélet közül melyik az életképesebb...Jó lenne már, mert ennek így semmi értelme. Értem én hogy az egyetlen valódi tulaj itthon a sok állami pénznyelő között, és játékoseladásokból élne, de azt hogy közben semmibe veszi a csapatot, és totál elég neki ez a kiesés ellen küzdés minden évben az itt nem pálya azért.Vannak néhányan egészen magas szinten, akik már régóta szeretnének magyar tulajt a belga helyett.Vizionálnék egy magyar tulajt a belga helyett, ahol volt újpesti kötődésű kedvencek is szívesebben dolgoznának itt.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
illetve az MTK ellen full edzőbuktató meccs volt.
petey
zavi27
Bazzani
zavi27
Kampman
zavi27
Willie Parker
Akkor miért megy az általános picsogás, hogy a Vidi vagy a Fradi vagy bármelyik csapat csak Orbán pénzzel kitömött élőszereplős gombfocibajnokságának statisztái? Azok. De így van "rendjén", erre van össznépi igény.
több mint 5 éve
Látszik, hogy a magyar posványban a kapitalista szemlélet vs szervilis szemlélet közül melyik az életképesebb...Jó lenne már, mert ennek így semmi értelme. Értem én hogy az egyetlen valódi tulaj itthon a sok állami pénznyelő között, és játékoseladásokból élne, de azt hogy közben semmibe veszi a csapatot, és totál elég neki ez a kiesés ellen küzdés minden évben az itt nem pálya azért.Vannak néhányan egészen magas szinten, akik már régóta szeretnének magyar tulajt a belga helyett.Vizionálnék egy magyar tulajt a belga helyett, ahol volt újpesti kötődésű kedvencek is szívesebben dolgoznának itt.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
Bazzani
zavi27
Kampman
zavi27
több mint 5 éve
Gondolom függő.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
Bazzani
több mint 5 éve
sztem igen. gondolj bele, ha Zozó olyan anyagi keretek között ilyen döntéseket hozott akkor majd épp szerényebb költségvetésből fogja megtalálni a megfelelő játékosokat.Nálunk szerinted még lehetne rontani?amúgy számunkra fradistáknak ez kb Sophie választása, hogy minek örülnénk jobban jelenleg. mert a vidi a közvetlen bajnoki rivális jelenleg így nem ártana, ha Zoli tovább maradna ott és kamatoztatná tudását, hozzáértését ugyanakkor csábító, hogy a földön fekvő újpestbe rúgna bele még egyet, hogy a szikláról is lezuhanjon.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
Bazzani
csebi
Nagyon rosszabb légiósokat nem nagyon tudna hozni. 😀
Bazzani
alapvetően azzal, hogy Vinyót kirúgtátok eltűnt a játékotokból a séma is. tudom, hogy megvoltak már a hibái és megfáradt a kapcsolat is, de mindig volt egy alapjátékotok akár ellenünk is. jelenleg, amennyit láttam belőletek, ez sincsen. talált gólok, nulla csapatvédekezés.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Jó lenne már, mert ennek így semmi értelme. Értem én hogy az egyetlen valódi tulaj itthon a sok állami pénznyelő között, és játékoseladásokból élne, de azt hogy közben semmibe veszi a csapatot, és totál elég neki ez a kiesés ellen küzdés minden évben az itt nem pálya azért.Vannak néhányan egészen magas szinten, akik már régóta szeretnének magyar tulajt a belga helyett.Vizionálnék egy magyar tulajt a belga helyett, ahol volt újpesti kötődésű kedvencek is szívesebben dolgoznának itt.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
Bazzani
zavi27
Kampman
több mint 5 éve
Vannak néhányan egészen magas szinten, akik már régóta szeretnének magyar tulajt a belga helyett.Vizionálnék egy magyar tulajt a belga helyett, ahol volt újpesti kötődésű kedvencek is szívesebben dolgoznának itt.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
Bazzani
zavi27
több mint 5 éve
Vizionálnék egy magyar tulajt a belga helyett, ahol volt újpesti kötődésű kedvencek is szívesebben dolgoznának itt.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
Bazzani
több mint 5 éve
Nálunk szerinted még lehetne rontani?amúgy számunkra fradistáknak ez kb Sophie választása, hogy minek örülnénk jobban jelenleg. mert a vidi a közvetlen bajnoki rivális jelenleg így nem ártana, ha Zoli tovább maradna ott és kamatoztatná tudását, hozzáértését ugyanakkor csábító, hogy a földön fekvő újpestbe rúgna bele még egyet, hogy a szikláról is lezuhanjon.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
Bazzani
csebi
Nagyon rosszabb légiósokat nem nagyon tudna hozni. 😀
több mint 5 éve
amúgy számunkra fradistáknak ez kb Sophie választása, hogy minek örülnénk jobban jelenleg. mert a vidi a közvetlen bajnoki rivális jelenleg így nem ártana, ha Zoli tovább maradna ott és kamatoztatná tudását, hozzáértését ugyanakkor csábító, hogy a földön fekvő újpestbe rúgna bele még egyet, hogy a szikláról is lezuhanjon.Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ugyan miért?Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
zavi27
több mint 5 éve
Na, Kokó visszatérne, örülnék neki!nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
több mint 5 éve
Mezey belovagol mint Gandalf és megmenti a Vidit a zöld ork csapat alázásától 😊nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
több mint 5 éve
Akkor lehet jövőre elkezdenek építeni egy potens Fehérvárt a Kopasz nélkül.nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
petey
több mint 5 éve
nem tudom biztosra ki lesz. annyit tudok, hogy év végén Zoli megy vissza Újpestre.amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
csebi
több mint 5 éve
A portugal ligat mar nem adja a sport tv?Egyik kedvenc csapat vagy 20 éve, talán akkor is nyertek bajnokságot utoljára 🤣🤣🤣
A sporting 10 ponttal megy..a benfica kb a 4.😂
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
A portugal ligat mar nem adja a sport tv? A sporting 10 ponttal megy..a benfica kb a 4.😂
több mint 5 éve
nb3.hu/m/hirek/szeged-30-evesen-elhunyt-a-goleros-jatekosEgyütt játszottam vele kispályán 3 évig, jó haverom volt.
több mint 5 éve
Tiszta csalás, minek van akkor VAR
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mekkora 11-es volt a végén.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
a porto jol felepitette az elso driveokat
több mint 5 éve
Hrutka haja parade!Fehér Csaba pedig jól hozza Al Pacinót a Keresztapából.
YoungZeeZee