Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Hrutka haja parade!
több mint 5 éve
és akkor Haaland a mait el is dönötte
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ébresztőőő 😛
több mint 5 éve
Dahoud bebaszta
több mint 5 éve
Bakker idén se sokáig nézek BLt? 😛
több mint 5 éve
Gyors volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Én egyszer már felvetettem, hogy az NB1-es bubble lehetne Felcsúton, az UEFÁ-s meg akkor Budapesten.Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.Totál agyhalál ez is. Mondjuk ilyen alapon rendezzék Európa összes zártkapus meccsét a Puskásban, totál feleslegesen utazgatnak itt a csapatok össze-vissza
A többit még nem tudom.
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
amúgy igen, sztem is ez a korrekt, ha a visszavágó semleges helyszínen lenne. btw a ziccerben éppen a Poollal foglalkoztak, sztem egész jó kis adás volt.mivel a pool kapott egy "note"-t az uefától hogy oldja meg a be és hazautazást a lipcse részére így valszeg itt lesz az is
csebi
egyébként ha a lipcse nem talál stadiont vagy majd a pool nem talál akkor 3-0 a vendég csapatnak
több mint 5 éve
Szerencsétlen megpattanásból kaptunk gólt... mondjuk aztán Correa üres kapura fölé lőtte szóval a szerencse kiegyenlítődött. Aitor meg ma is parádé. Amúgy faszom Covid miatt nem tudok kimenni a meccsekre ilyenkor mindig felidegesít...Bardhi góljával vezetunk az Atleti ellen 😊van esélyetek, mert Lemar még mindig maródi (vele sosem kaptunk ki idén).
Ez a De Frutos gyerek nagy fogás volt, nem értem mért engeték el (csak) 2 millióért a fehér madridiak 😀
Heisman
szerk. bocs Real ellen igen, de ott már vesztes állásnál jött be eleve.
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
oldják meg a beutazást 😊De nem az volt, hogy a Liverpool nem akar beutazni Németországba, te. 😛amúgy Lipcse helyében nem mentem volna bele. ha nem állnak ki az angolok akkor 3-0, nem? 😊Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.Totál agyhalál ez is. Mondjuk ilyen alapon rendezzék Európa összes zártkapus meccsét a Puskásban, totál feleslegesen utazgatnak itt a csapatok össze-vissza
A többit még nem tudom.
Klaci79
r.baggio
csebi
A Puskástól eltekintve, egyébként úgy lenne korrekt ha a visszavágó is semleges helyszínen lenne.Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.Totál agyhalál ez is. Mondjuk ilyen alapon rendezzék Európa összes zártkapus meccsét a Puskásban, totál feleslegesen utazgatnak itt a csapatok össze-vissza
A többit még nem tudom.
Klaci79
r.baggio
Mikey
amúgy igen, sztem is ez a korrekt, ha a visszavágó semleges helyszínen lenne. btw a ziccerben éppen a Poollal foglalkoztak, sztem egész jó kis adás volt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
De nem az volt, hogy a Liverpool nem akar beutazni Németországba, te. 😛amúgy Lipcse helyében nem mentem volna bele. ha nem állnak ki az angolok akkor 3-0, nem? 😊Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.Totál agyhalál ez is. Mondjuk ilyen alapon rendezzék Európa összes zártkapus meccsét a Puskásban, totál feleslegesen utazgatnak itt a csapatok össze-vissza
A többit még nem tudom.
Klaci79
r.baggio
csebi
A Puskástól eltekintve, egyébként úgy lenne korrekt ha a visszavágó is semleges helyszínen lenne.Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.Totál agyhalál ez is. Mondjuk ilyen alapon rendezzék Európa összes zártkapus meccsét a Puskásban, totál feleslegesen utazgatnak itt a csapatok össze-vissza
A többit még nem tudom.
Klaci79
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
amúgy eskü sztem Dollal nem járnátok annyira rosszul.Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Meg Doll perszeNa akkor Márton out offisölugye Juhász Roli lesz? vhol olvastam. de szép is lenne 😊
petey
csebi
több mint 5 éve
Ennyire elégedettek voltak a cégeddel! 😉 komolyan, többek között ezért is vetődött fel, most olvastam 😊Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.Totál agyhalál ez is. Mondjuk ilyen alapon rendezzék Európa összes zártkapus meccsét a Puskásban, totál feleslegesen utazgatnak itt a csapatok össze-vissza
A többit még nem tudom.
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
amúgy Lipcse helyében nem mentem volna bele. ha nem állnak ki az angolok akkor 3-0, nem? 😊Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.Totál agyhalál ez is. Mondjuk ilyen alapon rendezzék Európa összes zártkapus meccsét a Puskásban, totál feleslegesen utazgatnak itt a csapatok össze-vissza
A többit még nem tudom.
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.Totál agyhalál ez is. Mondjuk ilyen alapon rendezzék Európa összes zártkapus meccsét a Puskásban, totál feleslegesen utazgatnak itt a csapatok össze-vissza
A többit még nem tudom.
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Bardhi góljával vezetunk az Atleti ellen 😊van esélyetek, mert Lemar még mindig maródi (vele sosem kaptunk ki idén).
Ez a De Frutos gyerek nagy fogás volt, nem értem mért engeték el (csak) 2 millióért a fehér madridiak 😀
Heisman
szerk. bocs Real ellen igen, de ott már vesztes állásnál jött be eleve.
Szerkesztette: csebi
több mint 5 éve
Belsős infó, már ha érdekel esetleg valakit, hogy a Liverpool állítólag itt játssza a visszavágót is.A többit még nem tudom.
több mint 5 éve
Bardhi góljával vezetunk az Atleti ellen 😊Ez a De Frutos gyerek nagy fogás volt, nem értem mért engeték el (csak) 2 millióért a fehér madridiak 😀
több mint 5 éve
“ A FIFA vizsgálja felül az 1954-es berni döntőn doppingoló játékosokkal kiálló német válogatott világbajnoki címét!” Ez a bejegyzés címe, amely Pauska Zsolt, a Nemzeti Sportot is kiadó Mediaworks Hungary Zrt. tartalomfejlesztési igazgatója jegyez.”Én újrajátszatnám ps5 ön.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
index.hu/sport/2021/02/17/megis-mi-nyertuk-az-1954-es-vb-dontot-/
Pandémia idején a magyar foci vagy a jobboldali sajtó minden nap okoz nekem vicces pillanatokat 😃😃😃
#JC6
több mint 5 éve
Tallo 5 meccs. Öt bazdmeg. BMLSZ.
több mint 5 éve
“ A FIFA vizsgálja felül az 1954-es berni döntőn doppingoló játékosokkal kiálló német válogatott világbajnoki címét!” Ez a bejegyzés címe, amely Pauska Zsolt, a Nemzeti Sportot is kiadó Mediaworks Hungary Zrt. tartalomfejlesztési igazgatója jegyez.”Elég unortodox módja lenne annak, hogy végre nyerjünk egy kib*szott világbajnoki címet. 😀
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pandémia idején a magyar foci vagy a jobboldali sajtó minden nap okoz nekem vicces pillanatokat 😃😃😃
#JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
“ A FIFA vizsgálja felül az 1954-es berni döntőn doppingoló játékosokkal kiálló német válogatott világbajnoki címét!” Ez a bejegyzés címe, amely Pauska Zsolt, a Nemzeti Sportot is kiadó Mediaworks Hungary Zrt. tartalomfejlesztési igazgatója jegyez.”🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 5 éve
Még, hoga foci nem a kultúra része 😊 www.fourfourtwo.hu/koltok-irjatok-verseket/hamisitvany-az-albertet-gyalazo-varga-zoltan-vers-98650/