Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Decathlonban nem adnak el ilyen jól labdát mint Sabitzerjah elég epic indítás volt
Heisman
mondjuk meglepett h Salah élt vele, de fontos volt
bár lehet nem ártana kiesni 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sebességben folyamatosan veri a Pool a Lipcsét, csak idő kérdése volt.sztem ez nem igaz, ez egyéni hiba volt, de egyébként a második félidőben eddig a lipcse inkább dominált sztem
Kampman
az első félidőben meg kiegyenlített volt
több mint 5 éve
Decathlonban nem adnak el ilyen jól labdát mint Sabitzer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
egyszerűen nem látom az okát, hogy ennyire szar a Barca idén....nyilván magasról nagyot lehet esni, de jóval gyengébb csapatok játszanak sokkal jobban ellenünk...úgyhogy már nem sikerül csak azt belelátnom, hogy Messi nem védekezik, mert mostanában ő is komolyan összekapta magát.fejben szétestek és sztem az edzői munka sem jó
Klaci79
több mint 5 éve
egyszerűen nem látom az okát, hogy ennyire szar a Barca idén....nyilván magasról nagyot lehet esni, de jóval gyengébb csapatok játszanak sokkal jobban ellenünk...úgyhogy már nem sikerül csak azt belelátnom, hogy Messi nem védekezik, mert mostanában ő is komolyan összekapta magát.Őszintén meglepődnék egyébként ha továbbmennénk 😊nem vitatkoztak...Egyetlen egy hátsó kamerából látszott, hogy nem direkt de elsodorta a sarkát. Jogos volt.Én egyszer elestem helyzetben mint de Jong. mindenki kiröhögött 😀visszanézték nem? én a lassítást nem láttam, de visszanézik, akkor csak kiderül ha turpisság van
Uefalona visszatért
Heisman
Klaci79
dande
amúgy így is sokkal jobb a psg...nem mintha a barca idei éve után ez meglepő lenne
Klaci79
dande
több mint 5 éve
Sebességben folyamatosan veri a Pool a Lipcsét, csak idő kérdése volt.
több mint 5 éve
Őszintén meglepődnék egyébként ha továbbmennénk 😊nem vitatkoztak...Egyetlen egy hátsó kamerából látszott, hogy nem direkt de elsodorta a sarkát. Jogos volt.Én egyszer elestem helyzetben mint de Jong. mindenki kiröhögött 😀visszanézték nem? én a lassítást nem láttam, de visszanézik, akkor csak kiderül ha turpisság van
Uefalona visszatért
Heisman
Klaci79
dande
amúgy így is sokkal jobb a psg...nem mintha a barca idei éve után ez meglepő lenne
Klaci79
több mint 5 éve
jah nekem most ipad-en megy, de asszem PL meccseknél már szokott hisztizni hogy ezt így nem lehetEz nem így van, teljesen független ettől. Más gubanc van. Nekem is szokott így lenni teljesen random csatornán random műsoron.Akkor csak bizonyos meccseket nem lehet nezni az appon?Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
YoungZeeZee
dande
több mint 5 éve
nem vitatkoztak...Egyetlen egy hátsó kamerából látszott, hogy nem direkt de elsodorta a sarkát. Jogos volt.Én egyszer elestem helyzetben mint de Jong. mindenki kiröhögött 😀visszanézték nem? én a lassítást nem láttam, de visszanézik, akkor csak kiderül ha turpisság van
Uefalona visszatért
Heisman
Klaci79
dande
több mint 5 éve
Ez nem így van, teljesen független ettől. Más gubanc van. Nekem is szokott így lenni teljesen random csatornán random műsoron.Akkor csak bizonyos meccseket nem lehet nezni az appon?Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
YoungZeeZee
több mint 5 éve
én akármikor játszottam sosem járt ezért büntető. 😀Egyetlen egy hátsó kamerából látszott, hogy nem direkt de elsodorta a sarkát. Jogos volt.Én egyszer elestem helyzetben mint de Jong. mindenki kiröhögött 😀visszanézték nem? én a lassítást nem láttam, de visszanézik, akkor csak kiderül ha turpisság van
Uefalona visszatért
Heisman
Klaci79
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Egyetlen egy hátsó kamerából látszott, hogy nem direkt de elsodorta a sarkát. Jogos volt.Én egyszer elestem helyzetben mint de Jong. mindenki kiröhögött 😀visszanézték nem? én a lassítást nem láttam, de visszanézik, akkor csak kiderül ha turpisság van
Uefalona visszatért
Heisman
Klaci79
több mint 5 éve
Én egyszer elestem helyzetben mint de Jong. mindenki kiröhögött 😀visszanézték nem? én a lassítást nem láttam, de visszanézik, akkor csak kiderül ha turpisság van
Uefalona visszatért
Heisman
több mint 5 éve
Spíler2 nincs például a HorizonGO-ban, csak a tv-benAkkor csak bizonyos meccseket nem lehet nezni az appon?Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Akkor csak bizonyos meccseket nem lehet nezni az appon?Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
több mint 5 éve
Én egyszer elestem helyzetben mint de Jong. mindenki kiröhögött 😀Uefalona visszatért
több mint 5 éve
TV-n nekem sem lenne gond a vodával, de neten nem engedi nézni direktben...igaz sosem volt ezen a platformon spiler 2Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
több mint 5 éve
Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Nekem szaggatás nélkül adja melóhelyen a tv gonincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
nincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
több mint 5 éve
Ez tény.a kit érdekelre úgy értettem hogy az M4 nem piaci alapon megy, így amit a főni kér az lesz közvetítveMondjuk engem, pedig egyik csapatot se szeretem 😊Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutatszted kit érdekel?
FLZOLI
amúgy sztem pont a magyar érintettség meg budapest miatt nézettségben is jobban megéri nekik
valamint gondolom kint is vannak, streamen nézem
Negritis
De amúgy jó meccs, van tempó, sok helyzet, gólok....
FLZOLI
Negritis
De az tény, hogy a M4-es mű háttér hang sokkal jobb mint a Spíleren az edzomeccs hangulat
több mint 5 éve
a kit érdekelre úgy értettem hogy az M4 nem piaci alapon megy, így amit a főni kér az lesz közvetítveMondjuk engem, pedig egyik csapatot se szeretem 😊Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutatszted kit érdekel?
FLZOLI
amúgy sztem pont a magyar érintettség meg budapest miatt nézettségben is jobban megéri nekik
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
Mondjuk engem, pedig egyik csapatot se szeretem 😊Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutatszted kit érdekel?
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutatszted kit érdekel?
FLZOLI
több mint 5 éve
Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutat