Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez a Dembele valami felelmetesen egy alibi szar focista.
több mint 5 éve
De Jong kajak a saját lábában esett el, és lett tizi? 😁

több mint 5 éve
nincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálwiz1.net/channel4?61612516
Klaci79
több mint 5 éve
nincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálreddi.soccerstreams.net/home
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánál
több mint 5 éve
Ezen a fórumon írták annak idején, hogy a balmazi melót úgy vállalta el, hogy nem kért lakást, hanem két megyével arrébról ingázott folyamatosan 😀 Tudta, hogy nem kell hosszú távra tervezni.Milyen lehetett az online HC interjú?sztem HF jol valasztas.Kiváncsi voltam hol keserednek el annyira, hogy ezt a szerencsétlent kérik fel.Horváth Feri kiejti a Honvédot is.ez vmi challenge vagy hold my beer lehet, hogy nem tudsz kiejteni 6 különböző csapatot 😊
Bazzani
csebi
Bazzani
rutinos, sok csapatot megjart edzo aki tudja, hogy milyen kieso helyen lenni.
A vidit felhozta a 2.helyre anno, a tobbit... 😀
YoungZeeZee
GM: Ön szerint milyenek a benntmaradási esélyeink?
HF: Szerintem megint megcsinálom.
GM: Úgy érti, hogy benn tartja a csapatot?
HF: Ahogy szoktam.
GM: Mik a referenciái?
HF: Haladás.
GM: Előre ugye?
HF: Az is, BKV Előre.
GM: Hosszabb távú tervei vannak?
HF: Figyu, május még baromi messze van.
GM: Ismeri a keretet?
HF: Gyakorlatilag mindenkivel dolgoztam már hosszabb, khhhhmmm rövidebb ideig.
GM: Remek! Különleges igénye van?
HF: Fix gari jó lenne.
GM: You have the job!
HF: Jaja, amúgy melyik csapat ez?
Willie Parker
több mint 5 éve
megint Kabak-Henderson kettős középen, fájdalmas leszegyébként csak a középpálya stabilitása miatt megnézném a davies/kabak/rhys will/philips 4esből egy CB párost és Hendot vissza melózni középen
Negritis
lehet jobban jönnénk ki
valamint nem ártana ha TAA-Robertson is kapna vmennyi pihenőt néha
több mint 5 éve
Milyen lehetett az online HC interjú?sztem HF jol valasztas.Kiváncsi voltam hol keserednek el annyira, hogy ezt a szerencsétlent kérik fel.Horváth Feri kiejti a Honvédot is.ez vmi challenge vagy hold my beer lehet, hogy nem tudsz kiejteni 6 különböző csapatot 😊
Bazzani
csebi
Bazzani
rutinos, sok csapatot megjart edzo aki tudja, hogy milyen kieso helyen lenni.
A vidit felhozta a 2.helyre anno, a tobbit... 😀
YoungZeeZee
GM: Ön szerint milyenek a benntmaradási esélyeink?
HF: Szerintem megint megcsinálom.
GM: Úgy érti, hogy benn tartja a csapatot?
HF: Ahogy szoktam.
GM: Mik a referenciái?
HF: Haladás.
GM: Előre ugye?
HF: Az is, BKV Előre.
GM: Hosszabb távú tervei vannak?
HF: Figyu, május még baromi messze van.
GM: Ismeri a keretet?
HF: Gyakorlatilag mindenkivel dolgoztam már hosszabb, khhhhmmm rövidebb ideig.
GM: Remek! Különleges igénye van?
HF: Fix gari jó lenne.
GM: You have the job!
HF: Jaja, amúgy melyik csapat ez?
több mint 5 éve
megint Kabak-Henderson kettős középen, fájdalmas lesz
több mint 5 éve
"Olyan futballt szeretek nézni például, amilyet a Barcelona játszik. Ez persze nem azt jelenti, hogy holnaptól úgy játszunk majd, mint a Barca. Ez azt jelenti, hogy öröm nézni azt a focit, amikor uralja a játékot egy csapat, nagy százalékban tartja a labdát, türelmes, kivárja a megfelelő szituációkat, amelyekből gólt szerezhet. A futball sava-borsa, ha egy gárda sok góltér el, ez a lényeg. Számomra a labdarúgásban a legfontosabb szó a dominancia, ezt szeretném megvalósítani. Ez a fajta filozófia nem mindenhol valósítható meg, de a Lokinál abszolút adva van, hogy ebben az irányban induljunk el, itt megvan a minőség.”Nem kell itt szakmázgatni, ez a mennyei.
-Huszti.
Nem csodálom, hogy Tőzsér kinevezte, süt belőle a szakmaiság.
gordon
Már csak azt várom, hogy a Vidi jelentse be Juhászt, az MTK meg majd Torghellét. Úgy néz ki idővel kikopnak Boborjánék, de jönnek az új Boborjánok.
Az meg epic volt, hogy Szíjjártó gratulált Horváthnak 😃
(ő szerezte neki a melót 🤣🤣🤣)
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
sztem az annak is szol, hogy a magyar fociban mi a szitu, mert egy rossz sitcom vagy romcom mar 😀Loki:Henry mellett azért Lampard/Gerrard is szóba kerülhetett volna, szerintem egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Huszti jó legyen. az hogy arrogáns, nem zárja ki, hogy okos lásd pl. a szintén profi pályafutás után egyből edzősködésbe kezdő Simeone esetét.
(...)
#JC6
Budafokon bejött, hogy Csizmadia meg a haveri kör építi a csapatot, szerintem Debrecenben sem rosszabb a helyzet, mintha Kondás maradt volna.
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Loki:Henry mellett azért Lampard/Gerrard is szóba kerülhetett volna, szerintem egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Huszti jó legyen. az hogy arrogáns, nem zárja ki, hogy okos lásd pl. a szintén profi pályafutás után egyből edzősködésbe kezdő Simeone esetét.
(...)
#JC6
Budafokon bejött, hogy Csizmadia meg a haveri kör építi a csapatot, szerintem Debrecenben sem rosszabb a helyzet, mintha Kondás maradt volna.
több mint 5 éve
A listából nekem elsőre Wenger 5. helye túlzás egy kicsit, főleg, hogy pl. Simeone mögötte van. 2006 után az Arsenal már tök nyíltan nem akart nyerni semmi nagyot, persze ehhez képest tekinthetjük akár kiemelkedő teljesítménynek, hogy Wenger nagyjából az elit közelében tartotta őket.Illetve Löw kapcsán nekem azért van egy olyan érzésem, hogy a németek inkább egy nagyon jól kiépített rendszer miatt születtek újra a 2000-es évek közepén, a HC pedig lehetett volna akár Bierhoff is ez idő alatt, az eredmények nagyjából ugyanígy alakultak volna.
A Mourinho vs. Guardiola dolog klasszikus hitvita, ízlésről nincs sok értelme vitatkozni, mindkettő elsősége mellett vannak nagyon jó érvek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
amugy tudjatok mi alapjan ment a pontozas? 😀Én nem nagyon komázom (Zidane-t sem) de ha felmerül egy ilyen díj én speciel egyből rá gondolnék.Tudtam, hogy oda kell írni az irónia szót. Ha valaki, akkor itt pont én vagyok pozitívan elfogult vele kapcsolatban, ezért is nem írtam az ő nevét 😊Mou nem? A porto utan hol tenykedett es mennyit költhetett?Na azért Gagyidóla mindig csak a készbe meg a tutiba ült bele, meg ahol rengeteg költhetett szóval úgy könnyű 😛 😉Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?Igen, középiskolát végeztem az evezred elején, és? Attól még az emlékeim eléggé tiszták.
IFFHS /nem gondolja senki hogy szentírás, max szempontrendszer
Itt
20
Évről beszélnek amikor itt még a kritikusok nagy része vagy iskolába járt, vagy a csattogós lepkét tologatta. 😊
Nem a jelenről beszélnek, hanem a 2 évtizednyi történelemről. /számok/ IFFHS
ozibozi
Mourinho elsőségét érdemes lenne megindokolni mert igaz hogy a 20 évből kb 6-7 tényleg róla szólt (porto-chelsea-inter), utána felmutathat jópár ámokfutást, ha a realt nem is veszem ide a mu és a mostani tottenham-es időszaka is kritikán aluli. Volt idő amikor nagyon értett hozzá, de a sportág elment mellette minimum az elmúlt 5 évben.
Ha szigorúan csak az eredményességet és a sportágra gyakorolt hatást vesszük figyelembe akkor egyértelműen Guardioláé volt ez a 20 év (neki 15) + az ő tudását nem koptatta úgy az idő mint Mou-ét.
davemayer
dande
Guardiola azert megvalósított pár dolgot a barcával amire nem sokan lettek volna képesek, el kell ismerni úgy mint ahogy Zidanet is.
davemayer
dande
davemayer
en nem, de Zsozetol ne vitattsuk el azt, hogy
4 orszagban volt bajnok ( abbol egy nem top bajnoksag)
2 csapattal lett bl gyoztes ( abbol 1 nem top bajnoksag)
2 csapattal lett el gyoztes ( abbol 1 nem top bajnoksag)
a domestic kupakat ne is szamoljuk.
szoval ez azert nem rossz
több mint 5 éve
Én nem nagyon komázom (Zidane-t sem) de ha felmerül egy ilyen díj én speciel egyből rá gondolnék.Tudtam, hogy oda kell írni az irónia szót. Ha valaki, akkor itt pont én vagyok pozitívan elfogult vele kapcsolatban, ezért is nem írtam az ő nevét 😊Mou nem? A porto utan hol tenykedett es mennyit költhetett?Na azért Gagyidóla mindig csak a készbe meg a tutiba ült bele, meg ahol rengeteg költhetett szóval úgy könnyű 😛 😉Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?Igen, középiskolát végeztem az evezred elején, és? Attól még az emlékeim eléggé tiszták.
Itt
20
Évről beszélnek amikor itt még a kritikusok nagy része vagy iskolába járt, vagy a csattogós lepkét tologatta. 😊
ozibozi
Mourinho elsőségét érdemes lenne megindokolni mert igaz hogy a 20 évből kb 6-7 tényleg róla szólt (porto-chelsea-inter), utána felmutathat jópár ámokfutást, ha a realt nem is veszem ide a mu és a mostani tottenham-es időszaka is kritikán aluli. Volt idő amikor nagyon értett hozzá, de a sportág elment mellette minimum az elmúlt 5 évben.
Ha szigorúan csak az eredményességet és a sportágra gyakorolt hatást vesszük figyelembe akkor egyértelműen Guardioláé volt ez a 20 év (neki 15) + az ő tudását nem koptatta úgy az idő mint Mou-ét.
davemayer
dande
Guardiola azert megvalósított pár dolgot a barcával amire nem sokan lettek volna képesek, el kell ismerni úgy mint ahogy Zidanet is.
davemayer
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Tudtam, hogy oda kell írni az irónia szót. Ha valaki, akkor itt pont én vagyok pozitívan elfogult vele kapcsolatban, ezért is nem írtam az ő nevét 😊Mou nem? A porto utan hol tenykedett es mennyit költhetett?Na azért Gagyidóla mindig csak a készbe meg a tutiba ült bele, meg ahol rengeteg költhetett szóval úgy könnyű 😛 😉Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?Igen, középiskolát végeztem az evezred elején, és? Attól még az emlékeim eléggé tiszták.
Itt
20
ozibozi
davemayer
dande
davemayer
több mint 5 éve
Mou nem? A porto utan hol tenykedett es mennyit költhetett?Na azért Gagyidóla mindig csak a készbe meg a tutiba ült bele, meg ahol rengeteg költhetett szóval úgy könnyű 😛 😉Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?Igen, középiskolát végeztem az evezred elején, és? Attól még az emlékeim eléggé tiszták.
Itt
20
ozibozi
davemayer
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Azt elfogadom ha ezt a listát nem Sir Alex nyeri, meg azt is ha esetleg Löw megelőzi, már lassan 8 éve visszavonult az öreg, most a lényeg még mindig h végre nem róla meg a mu-ról szól minden + az ő fénye is homályosul mint az öszödi beszéd.Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?No, azért nekem pl már a fiam tologatta. Nyilván lehet mindenkivel kapcsolatban érvet, ellenérvet felhozni. Ezért írtam, hogy ha voltak pontozási szempontok (és csak így volt értelme) akkor ezt dobta a gép, ez van, ha nem akkor azért vitatható. Bármennyire is nem csíptem a MUt azért az, hogy pl Löw megelőzi Sir Alexet több mint érdekes. Azzal együtt, hogy mióta visszavonult. De Jose mester is emlékeim szerint az Internél alkotott utoljára maradandót, annak is tíz éve.
20
Évről beszélünk, amikor itt még a kritikusok nagy része vagy iskolába járt, vagy a csattogós lepkét tologatta. 😊
Nem a jelenről beszélnek, hanem a történelemről.
ozibozi
dande
Azt nem tudom elfogadni hogy valaki olyan vezessen egy ilyen listát akinek az elmúlt minimum 5 éve vesszőfutás (plane játékban de az szubjektiv) és van mellette valaki akinek legalább olyan eredmenyes volt ez a 20 év mint neki és még mindig jól dolgozik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Na azért Gagyidóla mindig csak a készbe meg a tutiba ült bele, meg ahol rengeteg költhetett szóval úgy könnyű 😛 😉Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?Igen, középiskolát végeztem az evezred elején, és? Attól még az emlékeim eléggé tiszták.
Itt
20
ozibozi
davemayer
több mint 5 éve
Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?Igen, középiskolát végeztem az evezred elején, és? Attól még az emlékeim eléggé tiszták.
Itt
20
ozibozi
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
"Olyan futballt szeretek nézni például, amilyet a Barcelona játszik. Ez persze nem azt jelenti, hogy holnaptól úgy játszunk majd, mint a Barca. Ez azt jelenti, hogy öröm nézni azt a focit, amikor uralja a játékot egy csapat, nagy százalékban tartja a labdát, türelmes, kivárja a megfelelő szituációkat, amelyekből gólt szerezhet. A futball sava-borsa, ha egy gárda sok góltér el, ez a lényeg. Számomra a labdarúgásban a legfontosabb szó a dominancia, ezt szeretném megvalósítani. Ez a fajta filozófia nem mindenhol valósítható meg, de a Lokinál abszolút adva van, hogy ebben az irányban induljunk el, itt megvan a minőség.”-Huszti.
Nem csodálom, hogy Tőzsér kinevezte, süt belőle a szakmaiság.
több mint 5 éve
Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?#nemértünkhozzá
Itt
20
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Az a kemény, hogy este azért a VIP tele lesz a Puskásban...had lássák a németek, hogy mi mennyire komolyan vesszük ezt.Be vannak oltva: háromszor is! 😄
Bár azt nyilván nem tudják, hogy a bátrak már be vannak oltva 😊
Klaci79

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Az a kemény, hogy este azért a VIP tele lesz a Puskásban...had lássák a németek, hogy mi mennyire komolyan vesszük ezt.Bár azt nyilván nem tudják, hogy a bátrak már be vannak oltva 😊