Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?No, azért nekem pl már a fiam tologatta. Nyilván lehet mindenkivel kapcsolatban érvet, ellenérvet felhozni. Ezért írtam, hogy ha voltak pontozási szempontok (és csak így volt értelme) akkor ezt dobta a gép, ez van, ha nem akkor azért vitatható. Bármennyire is nem csíptem a MUt azért az, hogy pl Löw megelőzi Sir Alexet több mint érdekes. Azzal együtt, hogy mióta visszavonult. De Jose mester is emlékeim szerint az Internél alkotott utoljára maradandót, annak is tíz éve.
20
Évről beszélünk, amikor itt még a kritikusok nagy része vagy iskolába járt, vagy a csattogós lepkét tologatta. 😊
Nem a jelenről beszélnek, hanem a történelemről.
ozibozi
több mint 5 éve
Falun nem bírják az idegeneket, sose bírták.
több mint 5 éve
Loki:"Fantasztikus döntés! Eddig is kételkedtem a Debrecen vezetőségének hozzáértésében, mivel szerintem felelősségteljes sportvezető örült volna, hogy végre megszabadult Tőzsértől, nemhogy sportvezetőt csinál belőle. Most odavitte az edzőként nyeretlen kétéves, de legalább összeférhetetlen, és mérhetetlenül arrogáns Huszti haverját, aki annyira hisz a saját nagyszerűségében, hogy egy ígéretes, sokra hivatott csapatot anélkül vállalt el, hogy legalább egy szezont dolgozott volna bárhol edzőként. Mindennek a tetejébe vitte magával az NB-3-as haverját is, így ketten biztosan fantasztikus focit fognak játszatni a Lokival, mint lentebb reménykednek, hiszen egész biztosan kiismerhetetlen lesz. Konkrétan nem is értem a döntést abból az aspektusból, hogy mi alapján választották Husztit? Mármint a nyilvánvaló protekcionizmuson túl, hiszen ha feltették volna neki a kérdést, hogy mit szeretne játszatni a Debrecennel, és azt hogyan akarja megvalósítani, akkor aligha tudott volna bármit mondani, tekintettel arra, hogy maga sem tudja. Honnan is tudná, egy éve vonult vissza, fél évet lébecolt egy alibi pozícióban, majd onnan is távozott. Mikor és hol tanult meg edzést vezetni, a játékosokkal bánni, felállási formát, és megfelelő játékfelfogást választani, az ellenfelet elemezni? Persze, jó válasz, hogy játékos korában, de azért ne vonjunk relációt a játékos, és az edző felkészülése, rálátása és munkája között. Alapból rühellem az ilyen arrogáns szofistákat, mint Henry, Kompany, vagy most éppen Huszti, akik a visszavonulásuk után ahelyett, hogy elkezdtek volna tanulni, tapasztalni, és fokról, fokra haladni és fejlődni az edzői szakmában, rögtön alkalmasnak érzik magukat, hogy egy komoly csapatot irányítsanak, mindenféle releváns edzői tapasztalat nélkül, és alkalmasabbnak azoknál, akik hosszú évekig, vagy évtizedekig dolgoztak a lehetőségért. Hála Istennek meg lehet nézni a fantasztikus teljesítményeket amik utánuk maradtak, és sanszos, hogy Husztira is ez vár, bár sajnálom a Lokit, de ha ez kell ahhoz, hogy ez a végtelenül öntelt bagázs, Tőzsérrel és a vezetőség jól pofára essen, akkor jó lesz még egy szezon a másodosztályban. Most kisöpörték Szimát, aki éveken keresztül zéró költségvetéssel lavírozott a csapattal, majd televerték a csapatot a város, és az adófizetők pénzével és azt hiszik mindent jobban tudnak, mint a futballban dolgozók. Parádés.. Mondjuk azok után, hogy tényleg képesek voltak az analfabéta Tőzsért kinevezni, mit is vártunk.."
több mint 5 éve
Ha ez a lista szánalmas akkor a többi is?IFFHS /nem gondolja senki hogy szentírás, max szempontrendszer
Itt
20
Évről beszélnek amikor itt még a kritikusok nagy része vagy iskolába járt, vagy a csattogós lepkét tologatta. 😊
Nem a jelenről beszélnek, hanem a 2 évtizednyi történelemről. /számok/ IFFHS
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
A 21. SZÁZAD LEGJOBB EDZŐI AZ IFFHS-NÉL (2001-2020):Mourinho harmadik éveit direkt kihagyták a számításnál?
1. José Mourinho (portugál) 226 pont
2. Joachim Löw (német) 213
3. Sir Alex Ferguson (skót) 183
4. Josep Guardiola (spanyol) 183
5. Arsene Wenger (francia) 181
6. Carlo Ancelotti (olasz) 165
7. Vicente Del Bosque (spanyol) 157
8. Diego Simeone (argentin) 152
9. Didier Deschamps (francia) 131
10. Marcelo Bielsa (argentin) 121
11. Fabio Capello (olasz) 120
12. Guus Hiddink (holland) 112
13. Luis Felipe Scolari (brazil) 110
14. Rafael Benítez (spanyol) 103
15. Marcelo Lippi (olasz) 100
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
IFFHS
több mint 5 éve
A 21. SZÁZAD LEGJOBB EDZŐI AZ IFFHS-NÉL (2001-2020):Szánalmas
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A 21. SZÁZAD LEGJOBB EDZŐI AZ IFFHS-NÉL (2001-2020):Maradjunk annyiban, hogy finoman szólva is vicces 😛 bár nyilván ha voltak objektív pontozási szempontok, ami alapján ez jöhetett ki akkor más a helyzet, de ha csak szimplán szavaztak akkor khm 😊
ozibozi
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
A 21. SZÁZAD LEGJOBB EDZŐI AZ IFFHS-NÉL (2001-2020):1. José Mourinho (portugál) 226 pont
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Sportriporterek csapata,és aranyköpéseik:🙂Kedvencem 98-as vb. Brazik - holland elodonto.
Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott. (Vass István Z.)
Hatalmasak ezek a belga játékosok, betöltik az egész képernyőt. (Knézy)
Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba. (Knézy)
Az angolok szokás szerint meglepően agresszívan kezdtek. (Hajdú B.)
Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök. (Hajdú B.)
Tipikus svéd kapus: beállt a kapuba, s véd. (Hajdú B.)
A kapusnak komolyan kell összpontosítania, hogy ne dőljön el addig, amíg a labda odaér. (Hajdú B. )
Abdullah próbálta meghúzni, ehelyett őt húzták meg. (Faragó)
Mint egy romboló, odakúszik. (Knézy)
A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla (Vitray)
A pálya nem esik messze a stadiontól. (Szőnyi)
Mező rúgja ki a labdát a róla elnevezett mezőnybe. (Vass István Z.)
Most pontot tehetett volna a továbbjutás kérdőjelére. (Hajdú B.)
Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül. (Vitár)
Hrutka, jó lövés, bedobás. (Knézy)
Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak. (Faragó)
És most 22-es számmal beáll a 22-es játékos. (Vitár)
De nagy gólt lőttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát ő nem is Béla, hanem Sándor. (Siklós Erik)
Dzurják a felső sarokba gurított. (Gulyás)
Tizenegyes, érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, szinte lekopírozzák az előző akciót és tizenegyes újra. Azaz bocsánat, az előző ismétlése volt. (Vitár)
Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom mi van a hátára írva. (Vitár)
Most látom, nem is Daszajev állt a kapuban. (Knézy a meccs végén)
És most következzék a meccs! A riporter Fara…, de hisz az én vagyok. A mérkőzést Hajdú B. közvetíti. (Faragó)
És szenzációs gól!..Lett volna, ha kapura megy. (Gundel Takács)
Most nem akarok beleszólni, mert gyásszünet van. (Knézy)
Lássuk, Somogyi vajon el tudja-e végezni a bedobást? (Knézy)
Szegény Koszta, biztos elátkoszta ezt a pillanatot. (Gundel egy öngólról)
Taffarel nem volt lesen. (Gundel a brazil kapusról)
A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezető Maczkó, akkor itt az egész állatkert. (Vass István Z.)
És góóóól, nem oldalháló, góóóól! Oldalháló… (Gundel)
A kapuban Király, Sebők, Mátyus, Fehér. (Rokob P.)
Zamorano kicsit későn tette be és nem is volt jó. (Gundel)
Zidane eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Hoppá, most látom ez nem is Zidane… (Knézy)
És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom. (Knézy az olimpián)
Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon. (Hajdú B.)
Hogy tud egy nő ilyen okosan futni! (Gyulai)
Kobaljov megvárja, míg kiáll a pattogás a labdából. (Gulyás)
Négyes pályán a jónevű görög: Szteliosz Bizbasz. (Fülöp)
11:11 a Fotex javára. (Gulyás)
Hátulról, ahogy a férje szokta. (Vitár a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nőtagjáról)
A pilóta kiszalad. Az autó elég. A szerelők szomorúak. (Palik egy boxtűzről)
És most kiállították az egész csapatot!… Ja nem, sorcsere. (Vitár egy hokimeccsen)
Az embernek tátva marad a szeme (Gulyás)
Vitár mester felülmúlhatatlan még ebben az erős mezőnyben is.
ozibozi
Knezy kb vegig romariozta ronaldot.romario ott sem volt.
Kicsit spicces lehetett
több mint 5 éve
Vitár mester felülmúlhatatlan még ebben az erős mezőnyben is.Ezer éves, mondjuk még mindig vicces 😊
ozibozi
Vitártól az a kedvencem, amikor az Afrika-kupán elsütötte, hogy a fekete fiú vezeti a labdát 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Sportriporterek csapata,és aranyköpéseik:🙂Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott. (Vass István Z.)
Hatalmasak ezek a belga játékosok, betöltik az egész képernyőt. (Knézy)
Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba. (Knézy)
Az angolok szokás szerint meglepően agresszívan kezdtek. (Hajdú B.)
Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök. (Hajdú B.)
Tipikus svéd kapus: beállt a kapuba, s véd. (Hajdú B.)
A kapusnak komolyan kell összpontosítania, hogy ne dőljön el addig, amíg a labda odaér. (Hajdú B. )
Abdullah próbálta meghúzni, ehelyett őt húzták meg. (Faragó)
Mint egy romboló, odakúszik. (Knézy)
A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla (Vitray)
A pálya nem esik messze a stadiontól. (Szőnyi)
Mező rúgja ki a labdát a róla elnevezett mezőnybe. (Vass István Z.)
Most pontot tehetett volna a továbbjutás kérdőjelére. (Hajdú B.)
Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül. (Vitár)
Hrutka, jó lövés, bedobás. (Knézy)
Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak. (Faragó)
És most 22-es számmal beáll a 22-es játékos. (Vitár)
De nagy gólt lőttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát ő nem is Béla, hanem Sándor. (Siklós Erik)
Dzurják a felső sarokba gurított. (Gulyás)
Tizenegyes, érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, szinte lekopírozzák az előző akciót és tizenegyes újra. Azaz bocsánat, az előző ismétlése volt. (Vitár)
Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom mi van a hátára írva. (Vitár)
Most látom, nem is Daszajev állt a kapuban. (Knézy a meccs végén)
És most következzék a meccs! A riporter Fara…, de hisz az én vagyok. A mérkőzést Hajdú B. közvetíti. (Faragó)
És szenzációs gól!..Lett volna, ha kapura megy. (Gundel Takács)
Most nem akarok beleszólni, mert gyásszünet van. (Knézy)
Lássuk, Somogyi vajon el tudja-e végezni a bedobást? (Knézy)
Szegény Koszta, biztos elátkoszta ezt a pillanatot. (Gundel egy öngólról)
Taffarel nem volt lesen. (Gundel a brazil kapusról)
A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezető Maczkó, akkor itt az egész állatkert. (Vass István Z.)
És góóóól, nem oldalháló, góóóól! Oldalháló… (Gundel)
A kapuban Király, Sebők, Mátyus, Fehér. (Rokob P.)
Zamorano kicsit későn tette be és nem is volt jó. (Gundel)
Zidane eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Hoppá, most látom ez nem is Zidane… (Knézy)
És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom. (Knézy az olimpián)
Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon. (Hajdú B.)
Hogy tud egy nő ilyen okosan futni! (Gyulai)
Kobaljov megvárja, míg kiáll a pattogás a labdából. (Gulyás)
Négyes pályán a jónevű görög: Szteliosz Bizbasz. (Fülöp)
11:11 a Fotex javára. (Gulyás)
Hátulról, ahogy a férje szokta. (Vitár a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nőtagjáról)
A pilóta kiszalad. Az autó elég. A szerelők szomorúak. (Palik egy boxtűzről)
És most kiállították az egész csapatot!… Ja nem, sorcsere. (Vitár egy hokimeccsen)
Az embernek tátva marad a szeme (Gulyás)
Vitár mester felülmúlhatatlan még ebben az erős mezőnyben is.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Mi folyik debrecenben?😂nyomnak egy mtk-t
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Stopira a legjobb balbekk itthon, lockdown LB, csak köszönhetően Kopasz Zolinak aki nem igazolt egy szem középső védőt sem, belül kell nyomnia. Ott meg totál el van veszve.Lajos és Houri.Lajos, Musliu, Stopira, Petrjak, Houri,Egy alapozás után Houri simán befér Isael/Zubkov helyére.Én Bollát is be merném rakni.Egy játékost mondj aki no brain beférne a bl csoportkörös fradiba. Kovacsik nem ér, az ízlés dolga.ez a keret jóval többre képes, mint amit Márton kihozott belőle, viszont mentálisan gyenge a társaság..Mi a szar van itt? 🤣🤣🤣Kovács Zozi persze kiválaszthatja a 26. edzőjéit is, miközben sikerült a keretet is a béka segge alá zülleszteni.
index.hu/sport/futball/2021/02/15/olasz-edzo-erkezik-a-mol-fehervar-kispadjara/
#JC6
A kispest meg mióta betette a lábát a ner belülről rohad, kiesni nem fognak, mert azért azzal a kerettel az tényleg művészet volna
peach
gordon
Szerk. Oké nego. Hirtelen nem jutott eszembe.
peach
Kenny
Ne azt nézd, hogy most milyen formában vannak ... Ezzel a kerettel 3. helyen lenni ebben a posványban az már művészet..
gordon
Stopira és Musliu sem kellene védőként, sztem nem jók, túl vannak hypolva.
Petrjak helyett sokkal jobb a Tokmac-Uzuni páros szélre.
csebi
Szerkesztette: petey
több mint 5 éve
kondás nem fér most oda a kondérhoz jelenleg 😀Akkor ki esett ki?😀mondjuk legalább vmi új név 😀Huszti edzoi tapasztalat nelkul kispad?jo ez!Îrd le nyugodtan a bundás kenyér illatára, én is szeretem 😛 😉Mi folyik debrecenben?😂Örülök, hogy ráéreztem a bu.... meglepetésre.
YoungZeeZee
Kampman
dande
YoungZeeZee
Negritis
A bizalom kore vagy h volt a de niros filmben.
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Akkor ki esett ki?😀mondjuk legalább vmi új név 😀Huszti edzoi tapasztalat nelkul kispad?jo ez!Îrd le nyugodtan a bundás kenyér illatára, én is szeretem 😛 😉Mi folyik debrecenben?😂Örülök, hogy ráéreztem a bu.... meglepetésre.
YoungZeeZee
Kampman
dande
YoungZeeZee
Negritis
A bizalom kore vagy h volt a de niros filmben.
több mint 5 éve
mondjuk legalább vmi új név 😀Huszti edzoi tapasztalat nelkul kispad?jo ez!Îrd le nyugodtan a bundás kenyér illatára, én is szeretem 😛 😉Mi folyik debrecenben?😂Örülök, hogy ráéreztem a bu.... meglepetésre.
YoungZeeZee
Kampman
dande
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Huszti edzoi tapasztalat nelkul kispad?jo ez!Îrd le nyugodtan a bundás kenyér illatára, én is szeretem 😛 😉Mi folyik debrecenben?😂Örülök, hogy ráéreztem a bu.... meglepetésre.
YoungZeeZee
Kampman
dande
több mint 5 éve
Îrd le nyugodtan a bundás kenyér illatára, én is szeretem 😛 😉Mi folyik debrecenben?😂Örülök, hogy ráéreztem a bu.... meglepetésre.
YoungZeeZee
Kampman
több mint 5 éve
Mi folyik debrecenben?😂Örülök, hogy ráéreztem a bu.... meglepetésre.
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Ez a petryak egy vicc, a fradiban kb a legjobb játékos volt, fehérváron meg kb egy jó megmozdulása sincs.ez a strandpapucs átka.
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez a petryak egy vicc, a fradiban kb a legjobb játékos volt, fehérváron meg kb egy jó megmozdulása sincs.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Lajos és Houri.Lajos, Musliu, Stopira, Petrjak, Houri,Egy alapozás után Houri simán befér Isael/Zubkov helyére.Én Bollát is be merném rakni.Egy játékost mondj aki no brain beférne a bl csoportkörös fradiba. Kovacsik nem ér, az ízlés dolga.ez a keret jóval többre képes, mint amit Márton kihozott belőle, viszont mentálisan gyenge a társaság..Mi a szar van itt? 🤣🤣🤣Kovács Zozi persze kiválaszthatja a 26. edzőjéit is, miközben sikerült a keretet is a béka segge alá zülleszteni.
index.hu/sport/futball/2021/02/15/olasz-edzo-erkezik-a-mol-fehervar-kispadjara/
#JC6
A kispest meg mióta betette a lábát a ner belülről rohad, kiesni nem fognak, mert azért azzal a kerettel az tényleg művészet volna
peach
gordon
Szerk. Oké nego. Hirtelen nem jutott eszembe.
peach
Kenny
Ne azt nézd, hogy most milyen formában vannak ... Ezzel a kerettel 3. helyen lenni ebben a posványban az már művészet..
gordon
Stopira és Musliu sem kellene védőként, sztem nem jók, túl vannak hypolva.
Petrjak helyett sokkal jobb a Tokmac-Uzuni páros szélre.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
sztem hozzáért a Bielefeld csatár is, de vicc, hogy ilyeneken múlik. Sarr amúgy nevéhez hű, ezt az igazolást nagyon benézte Hassan, ráadásul pár misin szarakodtunk így a fő kiszemelt inkább Barcába ment.Bielefeld 17x szorzó 😊elöl a támadók a belüket kidolgozzák, hátul meg a védők végigmoziznak három gólt is. és most majdnem négy lett belőle, de a var megmentette őket (nem Süle csúsztatta tovább amúgy a felívelést?).
Lett volna
ozibozi
félelmetes a különbség amúgy, a félpályától balra szánalom, jobbra meg all-star szint
slowmotion