Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
áh...leszoktam ilyesmiről...de akkor gondolom ugyanez van ott is?sose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?Olvasgasd egy random Seahawks-Steelers döntőről szóló youtube-videó kommentjeit
Klaci79
Kampman
legalább nem egyedi
több mint 5 éve
vagy kings-lakers 2000ből vagy 2001bőlsose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?Olvasgasd egy random Seahawks-Steelers döntőről szóló youtube-videó kommentjeit
Klaci79
Kampman
esetleg a 2010es celtics-lakers 7. meccsről
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?Olvasgasd egy random Seahawks-Steelers döntőről szóló youtube-videó kommentjeit
Klaci79
több mint 5 éve
Zsuzsi annyit fut egy meccsen mint Messi... csak hát Messi úgyis a hátán viszi a csapatot. Bazsika max a hasánBorzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.zsuzsival az élen 😀
Ilyen lesz a debreceni tiki-taka is? 😁
gordon
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Borzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.Csak ők átugorják a 2009-11 környéki csúcskorszakot és inkább a mostanit nyomják.
gordon
több mint 5 éve
Borzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.zsuzsival az élen 😀
gordon
több mint 5 éve
Borzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.Ilyen lesz a debreceni tiki-taka is? 😁
több mint 5 éve
faszom így úszott az 1-3-as mixem a PSG meccsen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
sose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?igen
Klaci79
több mint 5 éve
sose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?
több mint 5 éve
Nyilván ez a katalánok ellen nem büntető...
több mint 5 éve
Ez az Icardi is a jó LaMasia nevelés felhasználás tökéletes példája 😀
több mint 5 éve
na ez eldőlt....borzalmas gyenge ez a barca sajnosKókler lett Mr. Shakiraból, pedig volt idő amikor top védőként nyomta.
Klaci79
Mbappe durva, remélem Perez még érez alul valamit ilyenkor és ramegy a Mbappe-Haaland duóra.
Perverzeknek pénzt érez a zsebében... 😊
több mint 5 éve
nah jön shaqiri meg oxl, remélem nem omlunk össze
több mint 5 éve
A klasszikus kimaradt 😛 😉 vízilabda magyar válogatott meccs egyik olimpia Hajdú B: fejbevágta, mint rotációs kapa a vakondot 😀ganxta zoli és a csodás argentín bajnokság: "Riquelme eltűnt mint szar a veteménybe"
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Lehet a kupára meg a bajnokságra koncentrálni még mindkettőre jó esély van 😛 😀
több mint 5 éve
Ez a Lipcse megjátszotta a félidő X, végeredmény kettest.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
na ez eldőlt....borzalmas gyenge ez a barca sajnos
több mint 5 éve
és megint mekkora egyéni hiba ....Mané megoldotta de
több mint 5 éve
Mukiele 😀😀😀
több mint 5 éve
jah de ezek a beindítások mind2 oldalon megvannakA gól tényleg egy súlyos egyéni hiba miatt volt, de pl. erre is sokkal gyorsabban lecsapott Salah, mint hogy a védőnek esélye lett volna menteni a helyzetet. Meg az egész első félidőben volt jó néhány ilyen elrohanás.Sebességben folyamatosan veri a Pool a Lipcsét, csak idő kérdése volt.sztem ez nem igaz, ez egyéni hiba volt, de egyébként a második félidőben eddig a lipcse inkább dominált sztem
Kampman
az első félidőben meg kiegyenlített volt
Negritis
Kampman
valamint kb ebből élünk az utóbbi időben
több mint 5 éve
A gól tényleg egy súlyos egyéni hiba miatt volt, de pl. erre is sokkal gyorsabban lecsapott Salah, mint hogy a védőnek esélye lett volna menteni a helyzetet. Meg az egész első félidőben volt jó néhány ilyen elrohanás.Sebességben folyamatosan veri a Pool a Lipcsét, csak idő kérdése volt.sztem ez nem igaz, ez egyéni hiba volt, de egyébként a második félidőben eddig a lipcse inkább dominált sztem
Kampman
az első félidőben meg kiegyenlített volt
Negritis
több mint 5 éve
böngészőből kicsit más mint hogy applikáción is megy-eok, laptopon is megy 😀jah nekem most ipad-en megy, de asszem PL meccseknél már szokott hisztizni hogy ezt így nem lehetEz nem így van, teljesen független ettől. Más gubanc van. Nekem is szokott így lenni teljesen random csatornán random műsoron.Akkor csak bizonyos meccseket nem lehet nezni az appon?Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
YoungZeeZee
dande
Negritis
YoungZeeZee