Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 852 — Lucas Scott
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/dvsc-a-huszti-szabolcs-toldi-gabor-paros-valthatja-kondas-elemert-ns-info-2810591

Esküszöm beszarok, ez jobb mint a barátok közt 😀 😀 😀

Micsoda nap 😀😀😀DD
#JC6
ezerszer megnéztem, hogy nem-e április 1 van, vagy mindenhol trollfoci a forrás de baszki nem. mikor azt hiszed nem lehet újat mutatni, jön vmi.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 973
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/dvsc-a-huszti-szabolcs-toldi-gabor-paros-valthatja-kondas-elemert-ns-info-2810591

Esküszöm beszarok, ez jobb mint a barátok közt 😀 😀 😀

Micsoda nap 😀😀😀DD
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
Bielefeld 17x szorzó 😊
Lett volna
ozibozi
Végül A 8x is finom lehet aki merte.
ozibozi
én annak örülök, hogy végre nem a miénk volt a legszarabb védelem a topcsapatokéi közül.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 852 — The Mathematician
Mi folyik debrecenben?😂
YoungZeeZee
Dzsuzsi cancer módba váltott.
ozibozi
volt valaha másmilyen?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 051
Bielefeld 17x szorzó 😊
Lett volna
ozibozi
Végül A 8x is finom lehet aki merte.
több mint 5 éve
Mi folyik debrecenben?😂
YoungZeeZee
Dzsuzsi cancer módba váltott.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520
Mi folyik debrecenben?😂
több mint 5 éve
A Var után állítólag hozzáért a haja
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
Bielefeld 17x szorzó 😊
Lett volna
ozibozi
elöl a támadók a belüket kidolgozzák, hátul meg a védők végigmoziznak három gólt is. és most majdnem négy lett belőle, de a var megmentette őket (nem Süle csúsztatta tovább amúgy a felívelést?).
félelmetes a különbség amúgy, a félpályától balra szánalom, jobbra meg all-star szint
több mint 5 éve
De legalább vicceseket fog nyilatkozni. Már akinek vicces 😉
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Horváth Feri kiejti a Honvédot is.
Bazzani
Sajnos tartok tőle igazad lesz.
több mint 5 éve
Bielefeld 17x szorzó 😊
Lett volna

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 719
Mi a szar van itt? 🤣🤣🤣

index.hu/sport/futball/2021/02/15/olasz-edzo-erkezik-a-mol-fehervar-kispadjara/
#JC6
Kovács Zozi persze kiválaszthatja a 26. edzőjéit is, miközben sikerült a keretet is a béka segge alá zülleszteni.
A kispest meg mióta betette a lábát a ner belülről rohad, kiesni nem fognak, mert azért azzal a kerettel az tényleg művészet volna
peach
kívánom Zolinak, hogy az 50. edzőt is ő keresse majd.
csebi
gondolod Rebrov itt marad és ha esetleg elmegy, akkor Qbi meg Szolis megint belenyúl a tutiba?
petey
nem tudjuk jelenleg. sztem Rebrov egy top ligás ajánlat esetén menne el, de nem hiszem, hogy fog kapni ilyet.
ilyen holland, svájci ajánlattal meg pénzben nem biztos, hogy jobban járna. max még a Kijev jöhet szóba sztem.

de alapvetően, ha elmegy meglátjuk kit hoznak, viszont az látszik, hogy Kovács Zoli nem igazán tud edzőt választani.
Doll sem volt sztem annyira rossz választás, ő azért taktikailag tudott meglepetéseket hozni (ezt még Vignjevic is kiemelte), neki egy picit más, rosszabb keret is állt rendelkezésre, sztem vele meglett volna az EL kövi évben, de a BL nem. én nem tartom Dollt rossz edzői húzásnak, és igazából nem értettem, hogy miért akkor küldték el (ha már elküldöm akkor előbb kellett volna).
csebi
Túl van hype-olva Doll, hendikeppel indult amikor idejött, mindent megkapott, szerintem nem egy nagy edző, de kiváncsi lennék, mire menne a Fradi ellen.
Amúgy az FTC-s korszak után alkotott valami maradandót? Mert akkor jogos lenne a hype.

Én amúgy Lothart várom már csak 😃 nagyon bírom a palit, Pesten is lakik, többször lenyilatkozta hogy lájkol minket.
Múltkor Dolly-val volt egy interjú, hogy nem zárja ki, visszatér, láss csodát, 3 héttel később pusmogják a nevét...

Lothar hol vagy már???? 😂😂
#JC6
Mondjuk lothar több játékost adott el 2 év alatt a top4 bajnokságba mint a teljes magyar szakma egy kis túlzással
peach
Mondjuk neki az egész kapitánysága a játékoseladásokra ment rá, egészen nevetséges figurák kerültek be annak idején, hogy aztán 3-4 válogatott meccsel el tudják adni a játékosügynök haverjai Skóciába meg Ciprusra.

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Mi a szar van itt? 🤣🤣🤣

#JC6
Kovács Zozi persze kiválaszthatja a 26. edzőjéit is, miközben sikerült a keretet is a béka segge alá zülleszteni.
A kispest meg mióta betette a lábát a ner belülről rohad, kiesni nem fognak, mert azért azzal a kerettel az tényleg művészet volna
peach
csebi
gondolod Rebrov itt marad és ha esetleg elmegy, akkor Qbi meg Szolis megint belenyúl a tutiba?
petey
nem tudjuk jelenleg. sztem Rebrov egy top ligás ajánlat esetén menne el, de nem hiszem, hogy fog kapni ilyet.
ilyen holland, svájci ajánlattal meg pénzben nem biztos, hogy jobban járna. max még a Kijev jöhet szóba sztem.

de alapvetően, ha elmegy meglátjuk kit hoznak, viszont az látszik, hogy Kovács Zoli nem igazán tud edzőt választani.
Doll sem volt sztem annyira rossz választás, ő azért taktikailag tudott meglepetéseket hozni (ezt még Vignjevic is kiemelte), neki egy picit más, rosszabb keret is állt rendelkezésre, sztem vele meglett volna az EL kövi évben, de a BL nem. én nem tartom Dollt rossz edzői húzásnak, és igazából nem értettem, hogy miért akkor küldték el (ha már elküldöm akkor előbb kellett volna).
csebi
Túl van hype-olva Doll, hendikeppel indult amikor idejött, mindent megkapott, szerintem nem egy nagy edző, de kiváncsi lennék, mire menne a Fradi ellen.
Amúgy az FTC-s korszak után alkotott valami maradandót? Mert akkor jogos lenne a hype.

Én amúgy Lothart várom már csak 😃 nagyon bírom a palit, Pesten is lakik, többször lenyilatkozta hogy lájkol minket.
Múltkor Dolly-val volt egy interjú, hogy nem zárja ki, visszatér, láss csodát, 3 héttel később pusmogják a nevét...

#JC6
Mondjuk lothar több játékost adott el 2 év alatt a top4 bajnokságba mint a teljes magyar szakma egy kis túlzással

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 973
Mi a szar van itt? 🤣🤣🤣

#JC6
peach
csebi
petey

csebi

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520
Mi a szar van itt? 🤣🤣🤣

#JC6
peach
ez a keret jóval többre képes, mint amit Márton kihozott belőle, viszont mentálisan gyenge a társaság..
gordon
Egy játékost mondj aki no brain beférne a bl csoportkörös fradiba. Kovacsik nem ér, az ízlés dolga.

Szerk. Oké nego. Hirtelen nem jutott eszembe.
peach
Egy alapozás után Houri simán befér Isael/Zubkov helyére.Én Bollát is be merném rakni.
Kenny
Lajos, Musliu, Stopira, Petrjak, Houri,
Ne azt nézd, hogy most milyen formában vannak ... Ezzel a kerettel 3. helyen lenni ebben a posványban az már művészet..
gordon
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mi a szar van itt? 🤣🤣🤣

#JC6
peach
ez a keret jóval többre képes, mint amit Márton kihozott belőle, viszont mentálisan gyenge a társaság..
gordon
Egy játékost mondj aki no brain beférne a bl csoportkörös fradiba. Kovacsik nem ér, az ízlés dolga.

peach
Egy alapozás után Houri simán befér Isael/Zubkov helyére.Én Bollát is be merném rakni.
Kenny
Lajos, Musliu, Stopira, Petrjak, Houri,
Ne azt nézd, hogy most milyen formában vannak ... Ezzel a kerettel 3. helyen lenni ebben a posványban az már művészet..
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egervári sajnos kórházban 😕
ozibozi
Régóta beteg már.
Kampman
Agyvérzése volt ha jól tudom.
Abban a korban azért nem túl valószínű, hogy reaktiválni tudnak majd idegkapcsolatokat a sérült területek helyére

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Pajkos János, Gálhídi Gyurka, Komjáti Bandi stb... a végtelenségig lehetne ezt a listát sorolni
peach
A végtelenségig talán nem, szerintem Hevesi Tamásnál csak megállnánk.
Kampman
De hogy állnánk meg, amikor "...és még azon is túúúl..."? 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Pajkos János, Gálhídi Gyurka, Komjáti Bandi stb... a végtelenségig lehetne ezt a listát sorolni
peach
A végtelenségig talán nem, szerintem Hevesi Tamásnál csak megállnánk.

több mint 5 éve
ozibozi
Régóta beteg már.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 252 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
peach
Gálhidi szerintem nem rossz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
Mi a szar van itt? 🤣🤣🤣

#JC6
peach
gordon

peach

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...