Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 442 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker ez nem igaz..... Ilyen kerettel főleg a középpályát meg elöl nézve a bajnoki címért vagy legalább dobogóért kellene harcolni aminél a Pool meccsig ott is voltunk aztán nagyon megtört valami, ebből nemzetközi kupa se lesz így nemhogy BL..... 😕 pedig októberben még Spurs-Leeds 1. 2. helyről egyeztettünk warr-bvel 😀

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 862 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Egy dolgot tennék most Klopp szerződésével. Meghosszabbítanám, annyival amennyivel csak akarja.
alatriste
És az miért jó ? Van még 24-ig szerződése
Toca
Ahogy írta slow, gesztus. Véletlen se szivárogjon be az öltözőbe, hogy a média hiszti miatt valóban veszélyben lenne az állás.

De persze nem rális hisz még sokáig érvényes a mostani tudom én is. De hát nevetségesek a kirúgásos cikkek.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Atkapcsoltam kicsit, az Augsburg vezet. Leverkusen is hogy kipukkadt. Ez ilyen idoszak, ezzel a rahedli meccsel. Jo, hogy vannak, de a csapatok nem birjak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Egy dolgot tennék most Klopp szerződésével. Meghosszabbítanám, annyival amennyivel csak akarja.
alatriste
És az miért jó ? Van még 24-ig szerződése
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
alatriste
így is kettővel megtolta a hét éves eredetit, legkésőbb 2024-ben feláll. értem én, hogy ez egy gesztus lenne, de ő meg nem olyan, hogy aláír olyat, amiről tudja, hogy esélytelen.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 862 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Hogy minden héten csalnak a Pool ellen, felháborító 😮
Heisman
De most komolyan. Látod is a dolgokat, amik miatt előkerülnek a bírók? 😀
Szerintem itt mindenki halál elégedett az elmúlt évekkel Vörös szempontból, de ezek mellett nehéz elmenni ám. Mert a teljes komolytalanságát emeli ki a focinak. Telibe szarom az idei év eredményeit, így imádni fogok minden említésre méltó pozitív pillanatot, de ha valami kritikán aluli, azt csak nem olyan baj, ha megemlíti a szurkoló. Hozzá van téve hogy szarok vagyunk, már, aki még egyáltalán pályán van, de mik ezek a bírói döntések? 😀 😀 😀 Egyszerűen imádom. Teljes sötétség. Illetve szerintem tökéletesen meg tudja különböztetni egy más csapat szurkolója is, hogy éppen melyik Pool drukker véleménye számít, és melyik nélkülözi az objektivitás teljes formáját és csak fröcsög. Legalábbis az értelmes ember képes különbséget tenni az olvasottak között!
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 719
En csak azt nem ertem, hogy okoskodhat a fel brit media arrol, meg hogy olvashatom egy halom Liverpool-szurkolotol azt, hogy Kloppnak mennie kellene az ideny vegen.

Egy eve sincs, hogy bajnoksagot nyert tizcsilliard ev utan a csapattal, elotte meg BL-t.

Nagyon szep es jo, hogy Gerrard felrazott egy skot elcsapatot, ami elotte sem volt szar, de azert ne szorakozzunk mar, hogy Kloppnak mennie kene, Gerrardnak meg jonnie. Lampard is milyen jol vizsgazott a szomszedban.
Stez
Ilyen a média és a nagyrészt általuk alakított szurkolói lélektan, pláne a mai bulvár-clickbait korban, amikor minden cikk és videó címében ott van a "SHOCKING", "HISTORICAL" és "STUNNING".

Különösen az igazán reflektorfényben lévő csapatok esetében igaz ez a leginkább. Minden eseményt túl kell reagálni, minden történés jelentőségét el kell túlozni.
Három döntetlen egymás után? Inog a kispad.
Négy hazai vereség egy hónap alatt? Rúgják ki.
Eltelt egy év úgy, hogy nem nyert trófeát? Válság van, megbukott.

Nincs idő elemezni, a szofisztikáltabb írásokat/műsorokat pedig néhány rajongót leszámítva nem nézik.

A plebs ítéletet akar minden héten. Vagy ő minden idők legjobb edzője vagy takarodjon. Nincs többé rebuild meg becsúszott gyengébb szezon.

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
En csak azt nem ertem, hogy okoskodhat a fel brit media arrol, meg hogy olvashatom egy halom Liverpool-szurkolotol azt, hogy Kloppnak mennie kellene az ideny vegen.

Egy eve sincs, hogy bajnoksagot nyert tizcsilliard ev utan a csapattal, elotte meg BL-t.

Nagyon szep es jo, hogy Gerrard felrazott egy skot elcsapatot, ami elotte sem volt szar, de azert ne szorakozzunk mar, hogy Kloppnak mennie kene, Gerrardnak meg jonnie. Lampard is milyen jol vizsgazott a szomszedban.
Stez
Short memory. Nyáron még szobrot akartak neki állítattni, most meg el akarják küldeni, ilyen az átlag szurkolói lélek, nemcsak soccerben. Nagyon nehezen élem meg én is ezeket az eredményeket az utóbbi hetekben, ugyanakkor látom hogy az egész van Dijk kiesésével kezdődött, és csak idő kérdése volt, hogy önmagában az a sérülés is jelentős visszaesést okozzon. Aztán jött Gomez, Matip, Fabinho, Henderson, könyörgöm, nemcsak a védelem esett szét a sérülések miatt, hanem a középpálya is, ezt nincs csapat, és nincs menedzser aki jelentős formahanyatlás nélkül átvészelné. A tavalyi (és az azelőtti) eredmények azért kicsit kicsúszottak voltak, senki nem gondolhatta komolyan, hogy mostantól mindig 100 pont környékén fog végezni a csapat... ilyen körülmények között akkor sem lenne tragédia, ha jövőre nem lesz meg a BL indulás.

Nem véletlen nem olvasok egyetlen kinti fórumot, szurkolói oldalt sem, mert elképesztő hogy mennyire egyszerűek, nem értenek hozzá és legfőképp mennyire hálátlanok tudnak lenni. Jonesnak is mikor ősszel volt EGYETLEN hibája ami pontokba került, egyből írták hogy biztos Liverpool-szintű játékos-e, hát anyátokat.

Az angol média pedig... nos, ők mindig imádták ha a Liverpool szenved, szóval alap hogy egyből ilyeneket írnak.

Gerrard tény, nagyszerű, amit a Rangersszel csinál, meg számtalan free transferből rakott össze egy verhetetlen csapatot, de azért az CSAK a skót bajnokság, érdemben kettő jó csapattal. Egy jó menedzsernek pedig ne egy Lech Poznan vagy Royal Antwerp megverése legyen a mérce Európában sem.
Mikey
De, a Rangers amúgy szar volt, azért ilyen luxemburgi vagy milyen ellenfél ellen esett ki Sztivi előtt az EL-ben két meccsen egy rúgott góllal.
Gerrard elképzelést adott a csapatnak, meg jövőképet a szurkolóknak.
Amúgy most a Benfica elleni két iksz volt a legjobb eredményük - bár a Benfica idénre elfogyott, meg a Galata kiejtése a selejtezőben.

Ettől függetlenül én sem tudom értelmezni ezt az egész Klopp hate-et, de mondjuk az olyan emberek véleményét pont le is szarom, akik ezt mondják.
több mint 5 éve
Heisman
(ez a tizenegyes nagyobb röhej volt, mint amit Luiz ellen fújtak, csak szólok. egy sima 0-1-gyel kiegyezek, szarok vagyunk, ez van. de más miért teljesít mélyen a tudása alatt?)
slowmotion
Az Arsenal nem teljesít a tudása alatt, ez a jelenlegi szintjük, ahogy holnap is elver minket a City.
Heisman
nem az Arsenal, hanem a bíró
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 248

Stez
Short memory. Nyáron még szobrot akartak neki állítattni, most meg el akarják küldeni, ilyen az átlag szurkolói lélek, nemcsak soccerben. Nagyon nehezen élem meg én is ezeket az eredményeket az utóbbi hetekben, ugyanakkor látom hogy az egész van Dijk kiesésével kezdődött, és csak idő kérdése volt, hogy önmagában az a sérülés is jelentős visszaesést okozzon. Aztán jött Gomez, Matip, Fabinho, Henderson, könyörgöm, nemcsak a védelem esett szét a sérülések miatt, hanem a középpálya is, ezt nincs csapat, és nincs menedzser aki jelentős formahanyatlás nélkül átvészelné. A tavalyi (és az azelőtti) eredmények azért kicsit kicsúszottak voltak, senki nem gondolhatta komolyan, hogy mostantól mindig 100 pont környékén fog végezni a csapat... ilyen körülmények között akkor sem lenne tragédia, ha jövőre nem lesz meg a BL indulás.

Nem véletlen nem olvasok egyetlen kinti fórumot, szurkolói oldalt sem, mert elképesztő hogy mennyire egyszerűek, nem értenek hozzá és legfőképp mennyire hálátlanok tudnak lenni. Jonesnak is mikor ősszel volt EGYETLEN hibája ami pontokba került, egyből írták hogy biztos Liverpool-szintű játékos-e, hát anyátokat.

Az angol média pedig... nos, ők mindig imádták ha a Liverpool szenved, szóval alap hogy egyből ilyeneket írnak.

Gerrard tény, nagyszerű, amit a Rangersszel csinál, meg számtalan free transferből rakott össze egy verhetetlen csapatot, de azért az CSAK a skót bajnokság, érdemben kettő jó csapattal. Egy jó menedzsernek pedig ne egy Lech Poznan vagy Royal Antwerp megverése legyen a mérce Európában sem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 795 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Heisman
(ez a tizenegyes nagyobb röhej volt, mint amit Luiz ellen fújtak, csak szólok. egy sima 0-1-gyel kiegyezek, szarok vagyunk, ez van. de más miért teljesít mélyen a tudása alatt?)
slowmotion
Az Arsenal nem teljesít a tudása alatt, ez a jelenlegi szintjük, ahogy holnap is elver minket a City.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Heisman
több mint 5 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
az a buzi Kavanagh nyilván eldöntötte, hogy maximum három sárgával lehozza a meccset. azt még nem értem, hogy Kabak mire kapta azért, mert véletlenül rálépett Coleman sarkára. Gomesnek bezzeg másfél-két lapnyi megmozdulást el kellett követnie, hogy egyet megkapjon.

az meg, hogy teljesen pofátlanul tartja fel a játékot egy előnyben levő játékos, arra nemcsak ma nem találom a szavakat. szóval teljesen nyugodtan be lehet állni a szabadrúgás elé, és ha eltalálják, akkor még a szabadot rúgó csapat kapjon sárgát/pirosat, ugye? meg amikor lefújja a bíró a lest, mindenki leáll, a támadó is, aztán odalép a labdához, és teljesen nyíltan elrúgja a picsába a semmiért, az nálam erősen a wtf kategória.

sajnos Henderson (is) megsérült elég korán (de minek csodálkozunk, sérülés után visszatérve 22 nap alatt ez lett volna a kilencedik teljes meccse), nem volt, aki odaszóljon a bírónak... sajnos az első két (angol) cséká megsérült, a Van Dijk nem az az odaszólós fajta, Gini meg,.. na ő még kevésbé.
több mint 5 éve
valahol a sors most benyújtja a számlát, más magyarázatot nem találok arra, hogy ez a senkiházi hentescsapat pont annak a két embernek köszönhetően nyeri meg a meccset, akik a PL legjobb védőjét taccsra teszik 33 meccsre, az egyik legképzettebb középpályást meg 10 meccsre.

azt meg már meg sem említem, hogy ezek szerint nemcsak hogy nem szabad a támadó elé kerülni a földre, de még el is kell vetődni az útjából, különben tizenegyes.

teljesen nonszensz, főleg úgy, hogy a videobíró még ki is hívja ezt a nyomorult szarkupacot, hogy nézze meg, mert nem biztos, hogy büntető volt.

Klopp mit csináljon, tiltassa el magát öt meccsre, amikor azt mondja, hogy a bírónak ehhez vagy hülyének kell lenni, vagy el kell adni a meccset?
slowmotion
Lehet hogy az nem volt tizi, de rúgott gól nélkül nehéz nyerni. Márpedig helyzete is 1-2 volt a poolnak, arról nem a bíró tehet
kapitnono
nyilván Prickford kivédte a szemünket. azért mondtam, hogy ma talán ő volt a meccs embere, meg a Sziti bajnoki címéért is ő tette a legtöbbet.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!
valahol a sors most benyújtja a számlát, más magyarázatot nem találok arra, hogy ez a senkiházi hentescsapat pont annak a két embernek köszönhetően nyeri meg a meccset, akik a PL legjobb védőjét taccsra teszik 33 meccsre, az egyik legképzettebb középpályást meg 10 meccsre.

azt meg már meg sem említem, hogy ezek szerint nemcsak hogy nem szabad a támadó elé kerülni a földre, de még el is kell vetődni az útjából, különben tizenegyes.

teljesen nonszensz, főleg úgy, hogy a videobíró még ki is hívja ezt a nyomorult szarkupacot, hogy nézze meg, mert nem biztos, hogy büntető volt.

Klopp mit csináljon, tiltassa el magát öt meccsre, amikor azt mondja, hogy a bírónak ehhez vagy hülyének kell lenni, vagy el kell adni a meccset?
slowmotion
Lehet hogy az nem volt tizi, de rúgott gól nélkül nehéz nyerni. Márpedig helyzete is 1-2 volt a poolnak, arról nem a bíró tehet

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520
Videoton szépen adja le a pontokat, a NER-gépezet olajozottan működik.
Esküszöm eljön az az idő, amikor a Felcsút bajnok lesz.
#JC6
Én szándékosan használtam feltételes módot.
Örök ellenérv az összeesküvés-elméletekre, hogy 2016 tavaszán a Felcsútot is hagyták kiesni, minden ellentétes várakozás ellenére.
Kampman
ketszer is kiestek.
YoungZeeZee
Szerintem csak egyszer estek ki.
bcsarli
Igen, egyszer estek ki
Heisman
igaz!
több mint 5 éve

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Erre nincsenek szavak. Lehet, meg kellett volna fognia a lábát, mert azt a Nyukaszol kapusa ellen nem fújták be.
több mint 5 éve
#JC6
Örök ellenérv az összeesküvés-elméletekre, hogy 2016 tavaszán a Felcsútot is hagyták kiesni, minden ellentétes várakozás ellenére.
Kampman
ketszer is kiestek.
YoungZeeZee
bcsarli
Igen, egyszer estek ki

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
#JC6
Kampman
ketszer is kiestek.
YoungZeeZee

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520
#JC6
Kampman
ketszer is kiestek.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 719
Egyszer említettem már, hogy mennyire beszédes, hogy a Tippmix az egész mennyei kollektív mezszponzorává vált. Talán még beszédesebb, hogy a pl. a Fradi mezein a játékosok hátán már nagyobb méretben és prominensebb helyen szerepel a Tippmix felirat, mint a saját nevük.