Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Kele kifejezetten értelmes és jól lát nagyon sok dolgot de emberileg nem tartom túl nagyra a sokszor személyeskedő, sértődékeny, aki ellent mond az egy fasz attidűdje miatt. Sztem ő egyszerűen nem bírta a túl nagy ismeretséget és torzult a személyisége. Nem véletlen vonult félig vissza szvsz.Szerintem ez egy teljesen reális jellemzés róla, egyetértek.
peach
több mint 5 éve
Kele kifejezetten értelmes és jól lát nagyon sok dolgot de emberileg nem tartom túl nagyra a sokszor személyeskedő, sértődékeny, aki ellent mond az egy fasz attidűdje miatt. Sztem ő egyszerűen nem bírta a túl nagy ismeretséget és torzult a személyisége. Nem véletlen vonult félig vissza szvsz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Van más is, azért őt se kell félteniKelet bírom sztem nagyon jól lát dolgokat és ritka értelmes embernek tűnik. Ziccer podcastet mindig meghallgatom akkor is ha az az egyetlen a héten. Viszont ez a Twitter bejegyzés picit méltatlan hozza, a stílusa nem tetszik.
csebi
Emberileg... 😂😂😂 Mondja egy hazug, ócska, szolgalelkű csinovnyik... én nem venném dicséretnek 🤷♂️ pic.twitter.com/DNepLdnuoA
— Kele János (@janekk_) October 24, 2020
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Nekem szo nelkul jott..az arena four nem😂Majd lesz, minden alap csomagban benne lesz kötelezően, még a Mmindig TV ingyenesben is 😉Szerencsére az nincs itt a melita csomagjában így kimaradtam belőle ...A legalja a PestiTV-s dörgölőzés.Kelet bírom sztem nagyon jól lát dolgokat és ritka értelmes embernek tűnik. Ziccer podcastet mindig meghallgatom akkor is ha az az egyetlen a héten. Viszont ez a Twitter bejegyzés picit méltatlan hozza, a stílusa nem tetszik. Trollfocit bírtam de ettől függetlenül is már kezdtek unalmassá válni (videókban is ugyanazok a poénok minden héten) de ez a szint már legalja náluk is ...ahogy néztem, ez majdnem az ős-nst, mínusz Bede meg heinrichNincs, ennek ellenére a szerzői gárda elég jó ott, szóval jó kezdeményezésnek tűnik (Kele annyit írt, hogy talán néha ír oda, de nem tagja a csapatnak).Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.nemtom, most indítottak egy új oldalt, abban nincs benne?
A Trollfocit meg szerintem már régóta nem érdemes követni, azon túl, hogy nem viccesek, konkrétan károsak is a magyar focira nézve.
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
csebi
Sobri Jóska
csebi
ozibozi
több mint 5 éve
Majd lesz, minden alap csomagban benne lesz kötelezően, még a Mmindig TV ingyenesben is 😉Szerencsére az nincs itt a melita csomagjában így kimaradtam belőle ...A legalja a PestiTV-s dörgölőzés.Kelet bírom sztem nagyon jól lát dolgokat és ritka értelmes embernek tűnik. Ziccer podcastet mindig meghallgatom akkor is ha az az egyetlen a héten. Viszont ez a Twitter bejegyzés picit méltatlan hozza, a stílusa nem tetszik. Trollfocit bírtam de ettől függetlenül is már kezdtek unalmassá válni (videókban is ugyanazok a poénok minden héten) de ez a szint már legalja náluk is ...ahogy néztem, ez majdnem az ős-nst, mínusz Bede meg heinrichNincs, ennek ellenére a szerzői gárda elég jó ott, szóval jó kezdeményezésnek tűnik (Kele annyit írt, hogy talán néha ír oda, de nem tagja a csapatnak).Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.nemtom, most indítottak egy új oldalt, abban nincs benne?
A Trollfocit meg szerintem már régóta nem érdemes követni, azon túl, hogy nem viccesek, konkrétan károsak is a magyar focira nézve.
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
csebi
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
Szerencsére az nincs itt a melita csomagjában így kimaradtam belőle ...A legalja a PestiTV-s dörgölőzés.Kelet bírom sztem nagyon jól lát dolgokat és ritka értelmes embernek tűnik. Ziccer podcastet mindig meghallgatom akkor is ha az az egyetlen a héten. Viszont ez a Twitter bejegyzés picit méltatlan hozza, a stílusa nem tetszik. Trollfocit bírtam de ettől függetlenül is már kezdtek unalmassá válni (videókban is ugyanazok a poénok minden héten) de ez a szint már legalja náluk is ...ahogy néztem, ez majdnem az ős-nst, mínusz Bede meg heinrichNincs, ennek ellenére a szerzői gárda elég jó ott, szóval jó kezdeményezésnek tűnik (Kele annyit írt, hogy talán néha ír oda, de nem tagja a csapatnak).Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.nemtom, most indítottak egy új oldalt, abban nincs benne?
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
csebi
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A legalja a PestiTV-s dörgölőzés.Kelet bírom sztem nagyon jól lát dolgokat és ritka értelmes embernek tűnik. Ziccer podcastet mindig meghallgatom akkor is ha az az egyetlen a héten. Viszont ez a Twitter bejegyzés picit méltatlan hozza, a stílusa nem tetszik. Trollfocit bírtam de ettől függetlenül is már kezdtek unalmassá válni (videókban is ugyanazok a poénok minden héten) de ez a szint már legalja náluk is ...ahogy néztem, ez majdnem az ős-nst, mínusz Bede meg heinrichNincs, ennek ellenére a szerzői gárda elég jó ott, szóval jó kezdeményezésnek tűnik (Kele annyit írt, hogy talán néha ír oda, de nem tagja a csapatnak).Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.nemtom, most indítottak egy új oldalt, abban nincs benne?
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
Kelet bírom sztem nagyon jól lát dolgokat és ritka értelmes embernek tűnik. Ziccer podcastet mindig meghallgatom akkor is ha az az egyetlen a héten. Viszont ez a Twitter bejegyzés picit méltatlan hozza, a stílusa nem tetszik. Trollfocit bírtam de ettől függetlenül is már kezdtek unalmassá válni (videókban is ugyanazok a poénok minden héten) de ez a szint már legalja náluk is ...ahogy néztem, ez majdnem az ős-nst, mínusz Bede meg heinrichNincs, ennek ellenére a szerzői gárda elég jó ott, szóval jó kezdeményezésnek tűnik (Kele annyit írt, hogy talán néha ír oda, de nem tagja a csapatnak).Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.nemtom, most indítottak egy új oldalt, abban nincs benne?
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
köszi, jó látni hogy Schleck nem tűnt el mindenhonnan 😀Atporgettem a twitteret..nem leltem.nektek megvan?Mi ez a kele jancsizas a troll focin?nem vagyok ennek híve, de ez a poszt után bárcsak törölnék fb-ről őket... hova lehet még süllyedni? csak azért, mert valaki írt róluk egy erősen negatív bejegyzést twitteren
Megy az online beef😂
YoungZeeZee
www.facebook.com/troll0foci/posts/3528933297173255?__cft__[0]=AZVJQKWuj0ZQJf7il5dZk0PCSkIYVDxlyIvNKWubDhbAaupzJnrB7GciboVAWU4SL8c59o0QVNKRHt8-t4M7QqY9RnzqHyxqqXHqqJ2jXDaqV-4wU6U1hDhzBtk48HSnk1qxfMF8xrCr02cibOTAU9GmmvDa4mvPV3-6OF3mutY2xONo88NIlutlfli4tztLVOA&__tn__=%2CO%2CP-R
r.baggio
YoungZeeZee
elméletileg ez
gamerkr
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ahogy néztem, ez majdnem az ős-nst, mínusz Bede meg heinrichNincs, ennek ellenére a szerzői gárda elég jó ott, szóval jó kezdeményezésnek tűnik (Kele annyit írt, hogy talán néha ír oda, de nem tagja a csapatnak).Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.nemtom, most indítottak egy új oldalt, abban nincs benne?
Jughead
slowmotion
Jughead
több mint 5 éve
Nincs, ennek ellenére a szerzői gárda elég jó ott, szóval jó kezdeményezésnek tűnik (Kele annyit írt, hogy talán néha ír oda, de nem tagja a csapatnak).Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.nemtom, most indítottak egy új oldalt, abban nincs benne?
Jughead
slowmotion
Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
en is csak azert nezem meg, mert nem nyilvanos a csoport.nincs fb accountom.Tökéletes lenyomata a honi pöcegödörnek amire rátelepültek. Ha tetszik ügyesen kinottek a gondosan tragyazott földből hogy aztán az előre mutató tevékenység helyett árnyékot adjanak és vígan mukodtessek a proli igényekre szabott gané szivattyút 😊Bizony. Most már a megyei videók is egy kaptafa. Kele meg tudhatta, hogy ez lesz ha ismeri kicsit is a Trollfocit. Nem is értem normális ember miért foglalkozik velük/veszi a szájára őket.Régen viccesek voltak.Én már jó ideje nem követem őket, de most ramentem és simán bejelentettem pár gyűlöletbeszéd posztjuk.akkor jelezni kell a faszbúk moderátoroknak, aztán ők meglengetik a kaszát.Fú de alja lett ez az oldal. Szépen beállnak a NER médiába is most meg ez az ovis vergődés.Mi ez a kele jancsizas a troll focin?nem vagyok ennek híve, de ez a poszt után bárcsak törölnék fb-ről őket... hova lehet még süllyedni? csak azért, mert valaki írt róluk egy erősen negatív bejegyzést twitteren
Megy az online beef😂
YoungZeeZee
www.facebook.com/troll0foci/posts/3528933297173255?__cft__[0]=AZVJQKWuj0ZQJf7il5dZk0PCSkIYVDxlyIvNKWubDhbAaupzJnrB7GciboVAWU4SL8c59o0QVNKRHt8-t4M7QqY9RnzqHyxqqXHqqJ2jXDaqV-4wU6U1hDhzBtk48HSnk1qxfMF8xrCr02cibOTAU9GmmvDa4mvPV3-6OF3mutY2xONo88NIlutlfli4tztLVOA&__tn__=%2CO%2CP-R
r.baggio
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
Most elkezdtek komoly szakértők lenni ez már inkább szánalmas.
Szerintem Kele nem rossz szakértő.
Bazzani
Matthew99
FLZOLI
teny, hogy igen sok az "ismetles" ugyanaz a poen....no meg a nev sem eredeti.
regen minden jobb volt? 😀
több mint 5 éve
Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.nemtom, most indítottak egy új oldalt, abban nincs benne?
Jughead
több mint 5 éve
Kele szerintem simán top szakértők között volt (sajnos kvázi visszavonult), az Esélylesők pl. a távozásával szinteket esett vissza.A Trollfocit meg szerintem már régóta nem érdemes követni, azon túl, hogy nem viccesek, konkrétan károsak is a magyar focira nézve.
több mint 5 éve
Évek óta nem úgy lépnek föl hogy ők csak egy troll oldal.Félve kérdezem meg, hogy egy troll oldalnak miért kéne előremutatónak vagy szakértőnek lennie!? Simán ki kellene használni a focit mint humorforrást és pont. Minden további már csak támadási felületet ad.Tökéletes lenyomata a honi pöcegödörnek amire rátelepültek. Ha tetszik ügyesen kinottek a gondosan tragyazott földből hogy aztán az előre mutató tevékenység helyett árnyékot adjanak és vígan mukodtessek a proli igényekre szabott gané szivattyút 😊Bizony. Most már a megyei videók is egy kaptafa. Kele meg tudhatta, hogy ez lesz ha ismeri kicsit is a Trollfocit. Nem is értem normális ember miért foglalkozik velük/veszi a szájára őket.Régen viccesek voltak.Én már jó ideje nem követem őket, de most ramentem és simán bejelentettem pár gyűlöletbeszéd posztjuk.akkor jelezni kell a faszbúk moderátoroknak, aztán ők meglengetik a kaszát.Fú de alja lett ez az oldal. Szépen beállnak a NER médiába is most meg ez az ovis vergődés.Mi ez a kele jancsizas a troll focin?nem vagyok ennek híve, de ez a poszt után bárcsak törölnék fb-ről őket... hova lehet még süllyedni? csak azért, mert valaki írt róluk egy erősen negatív bejegyzést twitteren
Megy az online beef😂
YoungZeeZee
r.baggio
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
Bazzani
Matthew99
FLZOLI
Matthew99
több mint 5 éve
valszeg az volt, meg ha esetleg véletlenül is rúgta meg a védő elcsúszás közben a támadót. attól még, hogy véletlen, simán lehet szabálytalan.Tizi, majd hallgathatjuk ezt is.FC Ajka - Vasas FC | Merkantil Bank Liga | 13. forduló | Élő közvetítéseSzegény Ajka a múlt heti háromhoz képest most hat játékost ültetett a padra.
lecserélték az egyik asszisztenst az 5. percben 😊
www.youtube.com/watch?v=JeIt79gJjUY
ozibozi
warr_b
warr_b
több mint 5 éve
nem vitatom, már tévében is vannaka troll foci már cikiviszont jó a pénz 😊
ozibozi
Kenny
több mint 5 éve
Félve kérdezem meg, hogy egy troll oldalnak miért kéne előremutatónak vagy szakértőnek lennie!? Simán ki kellene használni a focit mint humorforrást és pont. Minden további már csak támadási felületet ad.Tökéletes lenyomata a honi pöcegödörnek amire rátelepültek. Ha tetszik ügyesen kinottek a gondosan tragyazott földből hogy aztán az előre mutató tevékenység helyett árnyékot adjanak és vígan mukodtessek a proli igényekre szabott gané szivattyút 😊Bizony. Most már a megyei videók is egy kaptafa. Kele meg tudhatta, hogy ez lesz ha ismeri kicsit is a Trollfocit. Nem is értem normális ember miért foglalkozik velük/veszi a szájára őket.Régen viccesek voltak.Én már jó ideje nem követem őket, de most ramentem és simán bejelentettem pár gyűlöletbeszéd posztjuk.akkor jelezni kell a faszbúk moderátoroknak, aztán ők meglengetik a kaszát.Fú de alja lett ez az oldal. Szépen beállnak a NER médiába is most meg ez az ovis vergődés.Mi ez a kele jancsizas a troll focin?nem vagyok ennek híve, de ez a poszt után bárcsak törölnék fb-ről őket... hova lehet még süllyedni? csak azért, mert valaki írt róluk egy erősen negatív bejegyzést twitteren
Megy az online beef😂
YoungZeeZee
r.baggio
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
Bazzani
Matthew99
FLZOLI
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Régebben hallgattam a podcastjait azok jók voltak, de aztán előjött a mitugrász nagyot akarok mondani okoskodó énje és az már idegesítő volt. Nem bír egyszerűen objektív lenni és tullepni a személyes szimpátian/gyűlölete. Így meg sosem lesz majd több egy adatb**I paprikajancsinál, pedig több lehetne benneén hajlandó vagyok elhinni, hogy fejlődőképes személyiség, elvégre a "mu jó, a Liverpool rossz" státusztól eljutott oda, hogy lassan jobban elismeri a Liverpool erényeit, mint ahogy a mu-nak szorít
FLZOLI
több mint 5 éve
Tökéletes lenyomata a honi pöcegödörnek amire rátelepültek. Ha tetszik ügyesen kinottek a gondosan tragyazott földből hogy aztán az előre mutató tevékenység helyett árnyékot adjanak és vígan mukodtessek a proli igényekre szabott gané szivattyút 😊Bizony. Most már a megyei videók is egy kaptafa. Kele meg tudhatta, hogy ez lesz ha ismeri kicsit is a Trollfocit. Nem is értem normális ember miért foglalkozik velük/veszi a szájára őket.Régen viccesek voltak.Én már jó ideje nem követem őket, de most ramentem és simán bejelentettem pár gyűlöletbeszéd posztjuk.akkor jelezni kell a faszbúk moderátoroknak, aztán ők meglengetik a kaszát.Fú de alja lett ez az oldal. Szépen beállnak a NER médiába is most meg ez az ovis vergődés.Mi ez a kele jancsizas a troll focin?nem vagyok ennek híve, de ez a poszt után bárcsak törölnék fb-ről őket... hova lehet még süllyedni? csak azért, mert valaki írt róluk egy erősen negatív bejegyzést twitteren
Megy az online beef😂
YoungZeeZee
r.baggio
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
Bazzani
Matthew99
több mint 5 éve
a troll foci már ciki
több mint 5 éve
Bizony. Most már a megyei videók is egy kaptafa. Kele meg tudhatta, hogy ez lesz ha ismeri kicsit is a Trollfocit. Nem is értem normális ember miért foglalkozik velük/veszi a szájára őket.Régen viccesek voltak.Én már jó ideje nem követem őket, de most ramentem és simán bejelentettem pár gyűlöletbeszéd posztjuk.akkor jelezni kell a faszbúk moderátoroknak, aztán ők meglengetik a kaszát.Fú de alja lett ez az oldal. Szépen beállnak a NER médiába is most meg ez az ovis vergődés.Mi ez a kele jancsizas a troll focin?nem vagyok ennek híve, de ez a poszt után bárcsak törölnék fb-ről őket... hova lehet még süllyedni? csak azért, mert valaki írt róluk egy erősen negatív bejegyzést twitteren
Megy az online beef😂
YoungZeeZee
r.baggio
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
Bazzani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Régebben hallgattam a podcastjait azok jók voltak, de aztán előjött a mitugrász nagyot akarok mondani okoskodó énje és az már idegesítő volt. Nem bír egyszerűen objektív lenni és tullepni a személyes szimpátian/gyűlölete. Így meg sosem lesz majd több egy adatb**I paprikajancsinál, pedig több lehetne benneRégen viccesek voltak.Én már jó ideje nem követem őket, de most ramentem és simán bejelentettem pár gyűlöletbeszéd posztjuk.akkor jelezni kell a faszbúk moderátoroknak, aztán ők meglengetik a kaszát.Fú de alja lett ez az oldal. Szépen beállnak a NER médiába is most meg ez az ovis vergődés.Mi ez a kele jancsizas a troll focin?nem vagyok ennek híve, de ez a poszt után bárcsak törölnék fb-ről őket... hova lehet még süllyedni? csak azért, mert valaki írt róluk egy erősen negatív bejegyzést twitteren
Megy az online beef😂
YoungZeeZee
r.baggio
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
Bazzani
több mint 5 éve
Tizi, majd hallgathatjuk ezt is.FC Ajka - Vasas FC | Merkantil Bank Liga | 13. forduló | Élő közvetítéseSzegény Ajka a múlt heti háromhoz képest most hat játékost ültetett a padra.
lecserélték az egyik asszisztenst az 5. percben 😊
www.youtube.com/watch?v=JeIt79gJjUY
ozibozi
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"