Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
kbsc.hu/hirek/kbsc-hirek/2020-10-28/mol-magyar-kupa-tul-a-hetedik-fordulonÉletszerű.... :
Lol...
warr_b
Az Érdi VSE 6+1 játékossal kezdte meg a találkozót, a kezdőrúgás elvégzése közben azonban egy közülük megsérült és nem tudta folytatni a játékot, így létszám alattivá vált a csapat. 😊
több mint 5 éve
kbsc.hu/hirek/kbsc-hirek/2020-10-28/mol-magyar-kupa-tul-a-hetedik-fordulonLol...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Egy jó szavuk sincs hozzánk. Süt belőlük a gyűlölet. Kívül tágasabb, onnan is lehet írogatni. Ráadásul megint ez a lekezelő stílus, feltételezések, a másik hülyének nézése, a magas lóról lenézés. Az fel sem merül ,hogy ha én máshogy látok bizonyos dolgokat akkor még nekem is esetleg igazam lehet....
pfefe8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az mindegy igazad van vagy sem, én elolvasom amit írsz! Aztán max azt mondom, hogy nem ertek egyet veled és ennek akár fokozatai is lehetnek, amikor már úgy vagyok vele, hogy ez hülyeség. De elolvasom, értelmezem stb. Ezt várnám el azoktól is, akik vélt vagy valós serelmuk miatt nem nyilatkoznak egy olyan lapnak (vagy nem engedik be), amit rengetegen, köztük sok Fradista is olvas.Egy jó szavuk sincs hozzánk. Süt belőlük a gyűlölet. Kívül tágasabb, onnan is lehet írogatni. Ráadásul megint ez a lekezelő stílus, feltételezések, a másik hülyének nézése, a magas lóról lenézés. Az fel sem merül ,hogy ha én máshogy látok bizonyos dolgokat akkor még nekem is esetleg igazam lehet.Vagy nem kitalált rosszat, csak nem jutsz el odáig, hogy elolvasod, pláne hogy el is gondolkodj róla.telex.hu/sport/2020/10/27/ferencvaros-bajnokok-ligaja-maszkviseles-uefa-kubatov-gaborNagyon helyes, hogy a klub kitiltja őket és a hasonszőrűeket. Le lehetett írni azt amikor az albán kecskepásztorok ellen estünk ki a nemzetközi kupából, vagy amikor 4. lettünk a bajnokságban. Ahogy a nem kitiltottak le is írták. Az viszont nonszensz, hogy egyes médiumok, még az utóbbi időben is csak a kitalált rosszat írják rólunk és süt a gyűlölet felénk az irányukból. Ezeknek kívül tágasabb és onnan írogathatnak tovább ugyan úgy, mert nem is érdeklik őket az eredményeink.
Arrogáns faszok
"Megerősítjük, hogy továbbra is úgy gondoljuk, önökkel felesleges az együttműködés, mert tájékozatlanok, mert előítéletesek, mert nem is kíváncsiak a valóságra, a másik fél véleményét önök a saját céljaikra használják."
petey
pfefe8
Klaci79
pfefe8
több mint 5 éve
Egy jó szavuk sincs hozzánk. Süt belőlük a gyűlölet. Kívül tágasabb, onnan is lehet írogatni. Ráadásul megint ez a lekezelő stílus, feltételezések, a másik hülyének nézése, a magas lóról lenézés. Az fel sem merül ,hogy ha én máshogy látok bizonyos dolgokat akkor még nekem is esetleg igazam lehet.Vagy nem kitalált rosszat, csak nem jutsz el odáig, hogy elolvasod, pláne hogy el is gondolkodj róla.telex.hu/sport/2020/10/27/ferencvaros-bajnokok-ligaja-maszkviseles-uefa-kubatov-gaborNagyon helyes, hogy a klub kitiltja őket és a hasonszőrűeket. Le lehetett írni azt amikor az albán kecskepásztorok ellen estünk ki a nemzetközi kupából, vagy amikor 4. lettünk a bajnokságban. Ahogy a nem kitiltottak le is írták. Az viszont nonszensz, hogy egyes médiumok, még az utóbbi időben is csak a kitalált rosszat írják rólunk és süt a gyűlölet felénk az irányukból. Ezeknek kívül tágasabb és onnan írogathatnak tovább ugyan úgy, mert nem is érdeklik őket az eredményeink.
Arrogáns faszok
"Megerősítjük, hogy továbbra is úgy gondoljuk, önökkel felesleges az együttműködés, mert tájékozatlanok, mert előítéletesek, mert nem is kíváncsiak a valóságra, a másik fél véleményét önök a saját céljaikra használják."
petey
pfefe8
Klaci79
Steelers fan
több mint 5 éve
Pedig tudhatnád hogy csak egy valóság létezik, és az zöld-fehér. Minden más csak kamu és egyébként is mindenki az ellenségük.Vagy nem kitalált rosszat, csak nem jutsz el odáig, hogy elolvasod, pláne hogy el is gondolkodj róla.telex.hu/sport/2020/10/27/ferencvaros-bajnokok-ligaja-maszkviseles-uefa-kubatov-gaborNagyon helyes, hogy a klub kitiltja őket és a hasonszőrűeket. Le lehetett írni azt amikor az albán kecskepásztorok ellen estünk ki a nemzetközi kupából, vagy amikor 4. lettünk a bajnokságban. Ahogy a nem kitiltottak le is írták. Az viszont nonszensz, hogy egyes médiumok, még az utóbbi időben is csak a kitalált rosszat írják rólunk és süt a gyűlölet felénk az irányukból. Ezeknek kívül tágasabb és onnan írogathatnak tovább ugyan úgy, mert nem is érdeklik őket az eredményeink.
Arrogáns faszok
petey
pfefe8
Klaci79
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mondjuk bki annak válaszol akinek akar de ez a stílus sztem megengedhetetlen. Főleg egy lényegében közalapítványtol amit közpénzből tartanak fel. Sőt ha azt vesszük h mennyi közpénz van ebben akkor ez már kvázi közérdekű adat is lehetne. Ráadásul engem aztán nem lehet azzal vádolni h Fradi ellenes lennéktelex.hu/sport/2020/10/27/ferencvaros-bajnokok-ligaja-maszkviseles-uefa-kubatov-gaborNagyon helyes, hogy a klub kitiltja őket és a hasonszőrűeket. Le lehetett írni azt amikor az albán kecskepásztorok ellen estünk ki a nemzetközi kupából, vagy amikor 4. lettünk a bajnokságban. Ahogy a nem kitiltottak le is írták. Az viszont nonszensz, hogy egyes médiumok, még az utóbbi időben is csak a kitalált rosszat írják rólunk és süt a gyűlölet felénk az irányukból. Ezeknek kívül tágasabb és onnan írogathatnak tovább ugyan úgy, mert nem is érdeklik őket az eredményeink.
Arrogáns faszok
petey
pfefe8
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Schön Szabit nem értem. Év elején ámult-bámult az ember, hogy ez a srác tényleg azért jött csak haza, mert a kondi nem nyugati országba való, meg nem jó a helyzetkihasználása. Na mostanra egy rakás kaki lett, nem tudom hova tenni, amit művel. Ezzel a sebességgel itthon király lenne. De most az egyetlen tökéletes passza az ellenfélnek volt, amiből a gól is összejött. Meg is érdemelték, biztosan nagyszerű érzés lehet egy mb1-es csapatnak gólt lőni. Ment is rögtön a “maszkos” szurkolókhoz 😂😂Bátaszék-MTK kupameccs hétköznap 12:30-tól...nem vesződtek a jegynyomtatással, inkább a 2 évvel ezelőtti Dózsa meccs jegyeit használták újra 😀Amúgy feltűnően korrekt volt a Bátaszék, nem álltak neki hentelni, a kommentátor és a közvetítés minősége is rendben volt, ráadásul a gólszerzőjük simán beférne hozzánk, annyit tud mint Bíró 😀
Kicsit drágábban...
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Bátaszék-MTK kupameccs hétköznap 12:30-tól...nem vesződtek a jegynyomtatással, inkább a 2 évvel ezelőtti Dózsa meccs jegyeit használták újra 😀Amúgy feltűnően korrekt volt a Bátaszék, nem álltak neki hentelni, a kommentátor és a közvetítés minősége is rendben volt, ráadásul a gólszerzőjük simán beférne hozzánk, annyit tud mint Bíró 😀
Kicsit drágábban...
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Vagy nem kitalált rosszat, csak nem jutsz el odáig, hogy elolvasod, pláne hogy el is gondolkodj róla.telex.hu/sport/2020/10/27/ferencvaros-bajnokok-ligaja-maszkviseles-uefa-kubatov-gaborNagyon helyes, hogy a klub kitiltja őket és a hasonszőrűeket. Le lehetett írni azt amikor az albán kecskepásztorok ellen estünk ki a nemzetközi kupából, vagy amikor 4. lettünk a bajnokságban. Ahogy a nem kitiltottak le is írták. Az viszont nonszensz, hogy egyes médiumok, még az utóbbi időben is csak a kitalált rosszat írják rólunk és süt a gyűlölet felénk az irányukból. Ezeknek kívül tágasabb és onnan írogathatnak tovább ugyan úgy, mert nem is érdeklik őket az eredményeink.
Arrogáns faszok
petey
pfefe8
több mint 5 éve
telex.hu/sport/2020/10/27/ferencvaros-bajnokok-ligaja-maszkviseles-uefa-kubatov-gaborNagyon helyes, hogy a klub kitiltja őket és a hasonszőrűeket. Le lehetett írni azt amikor az albán kecskepásztorok ellen estünk ki a nemzetközi kupából, vagy amikor 4. lettünk a bajnokságban. Ahogy a nem kitiltottak le is írták. Az viszont nonszensz, hogy egyes médiumok, még az utóbbi időben is csak a kitalált rosszat írják rólunk és süt a gyűlölet felénk az irányukból. Ezeknek kívül tágasabb és onnan írogathatnak tovább ugyan úgy, mert nem is érdeklik őket az eredményeink.
Arrogáns faszok
petey
Steelers fan
több mint 5 éve
én a BVSC - Debrecen meccsre néztem ki, ha már itt volt 5 percre tőlem, azon mondjuk meglepődtem, hogy szerda délután fél 1-kor ennyi ember ráér 😀 1000 néző tuti volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Bátaszék-MTK kupameccs hétköznap 12:30-tól...nem vesződtek a jegynyomtatással, inkább a 2 évvel ezelőtti Dózsa meccs jegyeit használták újra 😀Kicsit drágábban...
több mint 5 éve
Külön vicces olyan valakitől a Telex szidása, aki kint volt a derbyn 😊Nem kell mást várni
Szegény Fradika, csúnyán mutatják be a médiában, brühühü.
Mutassatok egy olyan csapatot, amibe ne szállt volna bele - mellesleg teljesen jogosan - a(z ellenzéki) média az elmúlt időszak alatt/miatt (nem a mutatott játékra vagy az eredményekre gondolok, bár ez gondolom evidens 😊 ).
Előítéletesek egy oligarcha ligában? wow, hogy merik
Tájékozatlanok? Amikor kb annak válaszolnak (és nem csak a fociban, sportban), akiknek ők szeretnének. Hát meglepő, egy olyan országban ahol egyedülálló módon nem publikusak az átigazolási összegek vagy a fizetések.
Nem kíváncsiak a valóságra? elég nehéz, mert amikor kíváncsiak rá és kérdéseket tesznek fel, nem kapnak rá választ (vagy fel se tehetik a kérdést).
| mellesleg szerintem ma sokkal inkább divat dolog a Fradinak szurkolni, mint 10-20-30 éve bármikor volt. Az akkori játékosokkal, hangulattal, edzőkkel még azt mondom lehetett azonosulni. nincs bajom a Fradisokkal, unokatestvéreim 6 éves koruk óta azok, egyik 40 másik 35 éves. de szerintem képmutató és szánalmas volt az a levél |
Borbinho
Ugyanazon kormánykutyák írták a levelet mint akik a Fityesz kommunikáción dolgoznak.
több mint 5 éve
Külön vicces olyan valakitől a Telex szidása, aki kint volt a derbyn 😊 Szegény Fradika, csúnyán mutatják be a médiában, brühühü.
Mutassatok egy olyan csapatot, amibe ne szállt volna bele - mellesleg teljesen jogosan - a(z ellenzéki) média az elmúlt időszak alatt/miatt (nem a mutatott játékra vagy az eredményekre gondolok, bár ez gondolom evidens 😊 ).
Előítéletesek egy oligarcha ligában? wow, hogy merik
Tájékozatlanok? Amikor kb annak válaszolnak (és nem csak a fociban, sportban), akiknek ők szeretnének. Hát meglepő, egy olyan országban ahol egyedülálló módon nem publikusak az átigazolási összegek vagy a fizetések.
Nem kíváncsiak a valóságra? elég nehéz, mert amikor kíváncsiak rá és kérdéseket tesznek fel, nem kapnak rá választ (vagy fel se tehetik a kérdést).
| mellesleg szerintem ma sokkal inkább divat dolog a Fradinak szurkolni, mint 10-20-30 éve bármikor volt. Az akkori játékosokkal, hangulattal, edzőkkel még azt mondom lehetett azonosulni. nincs bajom a Fradisokkal, unokatestvéreim 6 éves koruk óta azok, egyik 40 másik 35 éves. de szerintem képmutató és szánalmas volt az a levél |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nála még Zizu is jobb.sztem Gardiolaaaaa kene a madridnak.Tény, hogy a keret se az igazi, de Zidane se használja jól a játékosokat, pláne a fiatalokat. Meg kell nézni Solari hogyan nyúlt a fiatalokhoz és alatta hogyan játszottak. Ég és föld. Zidane baromi jó motivátor, iszonyú jól ért a sztárok nyelvén, és a taktikai érzéke sem rossz, ezt már nemegyszer bizonyította. De a fiatal tehetségekhez látványosan nem ért. Pl Rodrigo. Benne pl sokkal több lenne, mint a futóbolond Vinicius-ban, mégis 5-10 perceket kap. Így nem csoda, hogy egy helyben toporog és nem fejlődik. Ugyan ez Jovic is (bár ő felőlem mehet amerre lát...).Tök mindegy ki az edző, a kóklerek akkor is a csapatban maradnak még a nyárig legalább. 3 kezdő ember kéne előre, ami alsó hangon is egy jó 300-400 millós kiadás, mert a Mekiszökevény belga óriási bust.A luxemburgo fele sarlatán focijat mondjuk pont szerettem 😀 Szamomra az eredmeny majdhogynem masodlagos, de az nem, hohy nulla elvezeti erteke legyen egy meccsnek. Ez a Zidane féle jatek kb annyira nezhetetlen, hogy 2000 ota kb nem hagytam ki meccset, iden viszont a barca ellenit neztem egyedul.Most hirtelen komoly edzőt úgyse lehetne leakasztani, esetleg rá lehetne hibázni egy feltörekvő, eddig háttérben lévő fiatalra. De azért mégis több esély lenne egy Luxemburgo-féle sarlantánra. Szóval de, Zidane-nál bőven lehet rosszabb.Teljesen jogosan, felolem mar holnap is mehetne. Ennel mar szinte csak jobb johet.Lassan azért Zidane állása veszélybe kerül. Innen már a továbbjutás is necces lesz.Szegény Madrid, szopatja őket egy bundesliga középcsapat 😀Ebbol is latszik hogy a bundesliga erosebb mint a La liga, mert a spanyol kozepcsapat ellen tudtuk gyozni hétvégén.
Kenny
Ramoson kivul az osszes spanyolt elkuldenem a gulagra, egy se er szart se, asensio 25 evesen is orokigeret, vasquez meg kb mtkba nem ferne be herrera helyere. 😀
eaglesmcnabb
NB2
eaglesmcnabb
Kampman
Állítólag ha ZZ megy akkor szinte biztos hogy Raúl jön, nem pedig külsös. Vele szerintem kiegyeznenek a madridistak.
eaglesmcnabb
Jöjjön egy Mbappe-Håland-Bernardo Silva trió, Perez hajrá 😊
FLZOLI
Amellett, hogy imádom Zidane-t és azt, amit elért a csapattal, szerintem itt az idő, hogy véget érjen ez a sztori. Jöjjön akár Pochettino, akár Raul | kövezzetek meg, de én Guti-t is megnézném a kiskapod | , csak ne kelljen ezt a kijátsszuk oldalra aztán beíveljük című szenvedést nézni tovább.
roberto23
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
sztem Gardiolaaaaa kene a madridnak.Tény, hogy a keret se az igazi, de Zidane se használja jól a játékosokat, pláne a fiatalokat. Meg kell nézni Solari hogyan nyúlt a fiatalokhoz és alatta hogyan játszottak. Ég és föld. Zidane baromi jó motivátor, iszonyú jól ért a sztárok nyelvén, és a taktikai érzéke sem rossz, ezt már nemegyszer bizonyította. De a fiatal tehetségekhez látványosan nem ért. Pl Rodrigo. Benne pl sokkal több lenne, mint a futóbolond Vinicius-ban, mégis 5-10 perceket kap. Így nem csoda, hogy egy helyben toporog és nem fejlődik. Ugyan ez Jovic is (bár ő felőlem mehet amerre lát...).Tök mindegy ki az edző, a kóklerek akkor is a csapatban maradnak még a nyárig legalább. 3 kezdő ember kéne előre, ami alsó hangon is egy jó 300-400 millós kiadás, mert a Mekiszökevény belga óriási bust.A luxemburgo fele sarlatán focijat mondjuk pont szerettem 😀 Szamomra az eredmeny majdhogynem masodlagos, de az nem, hohy nulla elvezeti erteke legyen egy meccsnek. Ez a Zidane féle jatek kb annyira nezhetetlen, hogy 2000 ota kb nem hagytam ki meccset, iden viszont a barca ellenit neztem egyedul.Most hirtelen komoly edzőt úgyse lehetne leakasztani, esetleg rá lehetne hibázni egy feltörekvő, eddig háttérben lévő fiatalra. De azért mégis több esély lenne egy Luxemburgo-féle sarlantánra. Szóval de, Zidane-nál bőven lehet rosszabb.Teljesen jogosan, felolem mar holnap is mehetne. Ennel mar szinte csak jobb johet.Lassan azért Zidane állása veszélybe kerül. Innen már a továbbjutás is necces lesz.Szegény Madrid, szopatja őket egy bundesliga középcsapat 😀Ebbol is latszik hogy a bundesliga erosebb mint a La liga, mert a spanyol kozepcsapat ellen tudtuk gyozni hétvégén.
Kenny
Ramoson kivul az osszes spanyolt elkuldenem a gulagra, egy se er szart se, asensio 25 evesen is orokigeret, vasquez meg kb mtkba nem ferne be herrera helyere. 😀
eaglesmcnabb
NB2
eaglesmcnabb
Kampman
Állítólag ha ZZ megy akkor szinte biztos hogy Raúl jön, nem pedig külsös. Vele szerintem kiegyeznenek a madridistak.
eaglesmcnabb
FLZOLI
Amellett, hogy imádom Zidane-t és azt, amit elért a csapattal, szerintem itt az idő, hogy véget érjen ez a sztori. Jöjjön akár Pochettino, akár Raul | kövezzetek meg, de én Guti-t is megnézném a kiskapod | , csak ne kelljen ezt a kijátsszuk oldalra aztán beíveljük című szenvedést nézni tovább.
roberto23
több mint 5 éve
Tény, hogy a keret se az igazi, de Zidane se használja jól a játékosokat, pláne a fiatalokat. Meg kell nézni Solari hogyan nyúlt a fiatalokhoz és alatta hogyan játszottak. Ég és föld. Zidane baromi jó motivátor, iszonyú jól ért a sztárok nyelvén, és a taktikai érzéke sem rossz, ezt már nemegyszer bizonyította. De a fiatal tehetségekhez látványosan nem ért. Pl Rodrigo. Benne pl sokkal több lenne, mint a futóbolond Vinicius-ban, mégis 5-10 perceket kap. Így nem csoda, hogy egy helyben toporog és nem fejlődik. Ugyan ez Jovic is (bár ő felőlem mehet amerre lát...).Tök mindegy ki az edző, a kóklerek akkor is a csapatban maradnak még a nyárig legalább. 3 kezdő ember kéne előre, ami alsó hangon is egy jó 300-400 millós kiadás, mert a Mekiszökevény belga óriási bust.A luxemburgo fele sarlatán focijat mondjuk pont szerettem 😀 Szamomra az eredmeny majdhogynem masodlagos, de az nem, hohy nulla elvezeti erteke legyen egy meccsnek. Ez a Zidane féle jatek kb annyira nezhetetlen, hogy 2000 ota kb nem hagytam ki meccset, iden viszont a barca ellenit neztem egyedul.Most hirtelen komoly edzőt úgyse lehetne leakasztani, esetleg rá lehetne hibázni egy feltörekvő, eddig háttérben lévő fiatalra. De azért mégis több esély lenne egy Luxemburgo-féle sarlantánra. Szóval de, Zidane-nál bőven lehet rosszabb.Teljesen jogosan, felolem mar holnap is mehetne. Ennel mar szinte csak jobb johet.Lassan azért Zidane állása veszélybe kerül. Innen már a továbbjutás is necces lesz.Szegény Madrid, szopatja őket egy bundesliga középcsapat 😀Ebbol is latszik hogy a bundesliga erosebb mint a La liga, mert a spanyol kozepcsapat ellen tudtuk gyozni hétvégén.
Kenny
eaglesmcnabb
NB2
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
FLZOLI
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 5 éve
Csak az első félidő végén? Szerintem már a meccs legelején is elég ocsmány módon játszottak.megérdemeltek volna egy pontot (annak ellenére, hogy eléggé elkezdtek hentelni az első félidő végén), de attól még - már ne haragudj - elég blődséget mondtál.bár nem múlt rajta semmi, de azért érdekelne, hogy a bíró mégis mi olyat látott, ami miatt csak sárgát adott a kiccsávónak itt a végén.Tizit se kellett volna adni, ez semmi nem volt, véletlenül rálépett Salah sarkára...
slowmotion
Megérdemelt volna egy pontot a mutyiland.
warr_b
a szabálytalanságnak nem a szándékosság a szükséges feltétele, hanem a jogosulatlan előnyszerzés objektív megtörténte.
ha a támadót akár véletlenül is, de felrúgja a védő, azzal jogosulatlan előnyhöz jut, annál inkább, ha a támadó előtt nyilvánvaló gólszerzési lehetőség áll.
szerk: annál inkább, mert elég szándékosan tette oda a virgácsot
slowmotion
több mint 5 éve
Ők is bántják szegény Fradit, pedig semmi okuk rá. 😥Végre valaki a helyére rakta őket, óriási pofával kezdték ezt a telexezést.telex.hu/sport/2020/10/27/ferencvaros-bajnokok-ligaja-maszkviseles-uefa-kubatov-gaborkorrekt
Arrogáns faszok
petey
Kampman
És teszem hozá a vastagon szedett rész szóról szóra igaz, ritkán értek egyet a Fradi vezetést döntéseivel, de ezzel speciel simán. Ez hasonlo ahhoz, hogy olyan rendszert teremtenek, hogy divatok ne tudjanak meccsjegyhez jutni a BL-ben, akkor már azokat sem engedik be akik folyamatosan ugatnak rájuk. Legalább következetesek.
Kenny
több mint 5 éve
Tök mindegy ki az edző, a kóklerek akkor is a csapatban maradnak még a nyárig legalább. 3 kezdő ember kéne előre, ami alsó hangon is egy jó 300-400 millós kiadás, mert a Mekiszökevény belga óriási bust.A luxemburgo fele sarlatán focijat mondjuk pont szerettem 😀 Szamomra az eredmeny majdhogynem masodlagos, de az nem, hohy nulla elvezeti erteke legyen egy meccsnek. Ez a Zidane féle jatek kb annyira nezhetetlen, hogy 2000 ota kb nem hagytam ki meccset, iden viszont a barca ellenit neztem egyedul.Most hirtelen komoly edzőt úgyse lehetne leakasztani, esetleg rá lehetne hibázni egy feltörekvő, eddig háttérben lévő fiatalra. De azért mégis több esély lenne egy Luxemburgo-féle sarlantánra. Szóval de, Zidane-nál bőven lehet rosszabb.Teljesen jogosan, felolem mar holnap is mehetne. Ennel mar szinte csak jobb johet.Lassan azért Zidane állása veszélybe kerül. Innen már a továbbjutás is necces lesz.Szegény Madrid, szopatja őket egy bundesliga középcsapat 😀Ebbol is latszik hogy a bundesliga erosebb mint a La liga, mert a spanyol kozepcsapat ellen tudtuk gyozni hétvégén.
Kenny
eaglesmcnabb
NB2
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Végre valaki a helyére rakta őket, óriási pofával kezdték ezt a telexezést.telex.hu/sport/2020/10/27/ferencvaros-bajnokok-ligaja-maszkviseles-uefa-kubatov-gaborkorrekt
Arrogáns faszok
petey
Kampman
És teszem hozá a vastagon szedett rész szóról szóra igaz, ritkán értek egyet a Fradi vezetést döntéseivel, de ezzel speciel simán. Ez hasonlo ahhoz, hogy olyan rendszert teremtenek, hogy divatok ne tudjanak meccsjegyhez jutni a BL-ben, akkor már azokat sem engedik be akik folyamatosan ugatnak rájuk. Legalább következetesek.
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Ebben igazad van, csak szerintem egy ilyen esetet többször engednek tovább, mint fújnak le, főleg az utolsó percben egy kvázi eldőlt meccsen.megérdemeltek volna egy pontot (annak ellenére, hogy eléggé elkezdtek hentelni az első félidő végén), de attól még - már ne haragudj - elég blődséget mondtál.bár nem múlt rajta semmi, de azért érdekelne, hogy a bíró mégis mi olyat látott, ami miatt csak sárgát adott a kiccsávónak itt a végén.Tizit se kellett volna adni, ez semmi nem volt, véletlenül rálépett Salah sarkára...
slowmotion
warr_b
a szabálytalanságnak nem a szándékosság a szükséges feltétele, hanem a jogosulatlan előnyszerzés objektív megtörténte.
ha a támadót akár véletlenül is, de felrúgja a védő, azzal jogosulatlan előnyhöz jut, annál inkább, ha a támadó előtt nyilvánvaló gólszerzési lehetőség áll.
slowmotion
Persze a nagynevű bl címvédőnek a kiscsapat ellen nyilván azért gyakrabban 😊
Mindegy, sok minden nem múlt rajta végül is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
megérdemeltek volna egy pontot (annak ellenére, hogy eléggé elkezdtek hentelni az első félidő végén), de attól még - már ne haragudj - elég blődséget mondtál.bár nem múlt rajta semmi, de azért érdekelne, hogy a bíró mégis mi olyat látott, ami miatt csak sárgát adott a kiccsávónak itt a végén.Tizit se kellett volna adni, ez semmi nem volt, véletlenül rálépett Salah sarkára...
slowmotion
warr_b
szerk: annál inkább, mert elég szándékosan tette oda a virgácsot
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Néha nyerhettek ti is, az elmúlt években úgyis rendszerint lossolni jártatok a Classicokra 😊Szegény Madrid, szopatja őket egy bundesliga középcsapat 😀Ebbol is latszik hogy a bundesliga erosebb mint a La liga, mert a spanyol kozepcsapat ellen tudtuk gyozni hétvégén.
Kenny
eaglesmcnabb