Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szedd ki geciVégülis, kb egy emberre kéne figyelniük a tizenhatoson belül, ez se jött össze.
Wyatt
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=6_4UBq8wJ3Y&ab_channel=AignerAndr%C3%A1sGonosz zsidókra gyanakszom.Mit tettek már megint?
ozibozi
Willie Parker

több mint 5 éve
3,15-ért mondhatni ajándék volt az hogy gólt lő, tehettem volna többel is 😀Ja Tsygankov tavaly is már a hátán cipelte a Kijevet, csodálom hogy nem vitte el valami nyugat-európai nagyközép csapatCigankovra gondolt a költőCigánygyerek elég jó spílerUzuni nem is játszik
Willie Parker
Heisman
Willie Parker
Heisman
több mint 5 éve
Ja Tsygankov tavaly is már a hátán cipelte a Kijevet, csodálom hogy nem vitte el valami nyugat-európai nagyközép csapatCigankovra gondolt a költőCigánygyerek elég jó spílerUzuni nem is játszik
Willie Parker
Heisman
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Gonosz zsidókra gyanakszom.
több mint 5 éve
Cigankovra gondolt a költőCigánygyerek elég jó spílerUzuni nem is játszik
Willie Parker
Heisman
több mint 5 éve
Cigánygyerek elég jó spílerUzuni nem is játszik
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Cigánygyerek elég jó spíler
több mint 5 éve
I knowezzel csak az a probléma h uruguayi és olasz útlevele van a csávónak 😊Azon azért mosolyogtam,amikor HajdúB közölte hogy de Pena Luxemburgban született. Biztos összeragadt a papírja Gerson Rodrigues-ével. 😀Azt mondta, h Montevideoban született, de luxi válogatott
Tony Adams
Willie Parker
empty taxi
több mint 5 éve
Jó, hát bassza meg, ha mindenen fenn akartok akadni, akkor hajrá 😕ezzel csak az a probléma h uruguayi és olasz útlevele van a csávónak 😊Azon azért mosolyogtam,amikor HajdúB közölte hogy de Pena Luxemburgban született. Biztos összeragadt a papírja Gerson Rodrigues-ével. 😀Azt mondta, h Montevideoban született, de luxi válogatott
Tony Adams
Willie Parker
empty taxi

több mint 5 éve
ezzel csak az a probléma h uruguayi és olasz útlevele van a csávónak 😊Azon azért mosolyogtam,amikor HajdúB közölte hogy de Pena Luxemburgban született. Biztos összeragadt a papírja Gerson Rodrigues-ével. 😀Azt mondta, h Montevideoban született, de luxi válogatott
Tony Adams
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Már Kemény Henrik is maszatolja a semmit:Ez világos. Ettől még egy finom mozdulattal bekúrtam volna a sporinak a tizire egy sört a nyakába
-tizenegyesen rugózás
- feleslegesen szórja a Fradinak a lapokat a spori
-Kijev 20 éve egy rendszerben nyomja, ezzel nehéz versenyezni
WTF
Jobb játékosaik vannak, jobban összerakott szisztémában, s van tapasztalatuk nk meccsekről
Willie Parker

több mint 5 éve
Azon azért mosolyogtam,amikor HajdúB közölte hogy de Pena Luxemburgban született. Biztos összeragadt a papírja Gerson Rodrigues-ével. 😀Azt mondta, h Montevideoban született, de luxi válogatott
Tony Adams
több mint 5 éve
Már Kemény Henrik is maszatolja a semmit:-tizenegyesen rugózás
- feleslegesen szórja a Fradinak a lapokat a spori
-Kijev 20 éve egy rendszerben nyomja, ezzel nehéz versenyezni
WTF
Jobb játékosaik vannak, jobban összerakott szisztémában, s van tapasztalatuk nk meccsekről
több mint 5 éve
Azon azért mosolyogtam,amikor HajdúB közölte hogy de Pena Luxemburgban született. Biztos összeragadt a papírja Gerson Rodrigues-ével. 😀
több mint 5 éve
Gera ezzel a séróval kész Gestapos.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
OFFAz Aldi tökmag+olcsó lager reklám kombó elég jól betalálja a célközönséget
Talán egy Mennyeis meccs félideje lenne még hasonló mágnes
ON
több mint 5 éve
Sima, nem Sima. Ha van esze a Fradinak akkor ezekre a BL meccsekre fog alapozni hogy a jövőben is ott lehessenek. Annyi, megannyi infók jöhetnek le ezekből a kevés meccsekből, mind felállásilag, mind taktikailag hogy nagyon. Persze ha jól menedzseli a Fradi később.A Fradi EL csoportkör szinten is addig lesz tényező, amìg van Rebrov. Ha lelép, akkor csoda kell kb
Coolearie
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Most ennek a B közepes tomorulesnek mi értelme? A többi szektorban elég kulturáltan el vannak osztva az emberek meg fegyelmezettek
több mint 5 éve
Sima, nem Sima. Ha van esze a Fradinak akkor ezekre a BL meccsekre fog alapozni hogy a jövőben is ott lehessenek. Annyi, megannyi infók jöhetnek le ezekből a kevés meccsekből, mind felállásilag, mind taktikailag hogy nagyon. Persze ha jól menedzseli a Fradi később.