Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Volt ilyenben reszem vagyis hasonloban partjelzokent.a 2.felidoben a jatekosok kb percenkent jottek leserulesre hivatkozva majd le kellett fujni, mert nem maradtak elegen.Gondolom nem akartak bohóckodni meg 23 gólt kapni. Így mehettek pihizni és csak 0-3 lett 😊kbsc.hu/hirek/kbsc-hirek/2020-10-28/mol-magyar-kupa-tul-a-hetedik-fordulonÉletszerű.... :
Lol...
warr_b
Az Érdi VSE 6+1 játékossal kezdte meg a találkozót, a kezdőrúgás elvégzése közben azonban egy közülük megsérült és nem tudta folytatni a játékot, így létszám alattivá vált a csapat. 😊
Sobri Jóska
warr_b
Nem emlekszem h mennyi volt az eredmeny de nevetseges volt.
több mint 5 éve
Bakker..en arra szavaztam az nso-n h a fradi tovabb megy a csoportbol.🙄Én a max egy meccs ahol nem kap ki tippet gondoltam, leginkább utolsó meccsen Barca ellen, főleg ha nyernek Torinóban és kiküldik Pesten az ifi 2-t.
YoungZeeZee
Így is felrúgták a realitásokat a bejutással, igaz főképp a COVID miatt, úgyhogy itt minden játékperc ajandek.
több mint 5 éve
Haratin, Zubkov, Lovre és Tokmac ma netto emberhátrány.Dinamo viszont elég jól össze van rakva, szépen, kulturáltan játszanak és már 2-0😐
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Bakker..en arra szavaztam az nso-n h a fradi tovabb megy a csoportbol.🙄
több mint 5 éve
Egy fradi piros bűze erőteljesen terjeng a levegőben, a 25. percben már a fél fradi be van sárgulva...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Lábáról pattant oda. Nagyon szar ezért tizit adni.
több mint 5 éve
Mi csináljon vágja le a kezét??? El kellene már ezeket felejteni....
több mint 5 éve
A fagyi miért nem zöldfehèrben leledzik, ha már van???Szerintem a zöld-fehér mezünk nem kompatibilis a Dinamo egyik mezével sem.
ozibozi
több mint 5 éve
Kharatin az ukránokkal van...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A fagyi miért nem zöldfehèrben leledzik, ha már van???
több mint 5 éve
Uzuni miért inaktív megint?Elvileg beteg.
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ez a Zubkov mindig ennyire gyenge?Nem lattam meg jo meccset tole 😀 pedig lattam mar v 30x
Hanni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ez a Zubkov mindig ennyire gyenge?Tavaly neki kellett volna lennie az MVP-nek, helyette Cseri lett.
Hanni
több mint 5 éve
Ez a Zubkov mindig ennyire gyenge?
több mint 5 éve
Ott mindenki egy háztartásban lakik, meg a Fradi amúgy is egy nagy CsaládMeg nagyjából tartják is vmennyire a távolságot. Bár hulye barátom is kiment ...tartják a távolságot?😀 a kapu mögött akkor mi van?
csebi
kristof
több mint 5 éve
Az a Suicide SquadMeg nagyjából tartják is vmennyire a távolságot. Bár hulye barátom is kiment ...tartják a távolságot?😀 a kapu mögött akkor mi van?
csebi
kristof
több mint 5 éve
Uzuni miért inaktív megint?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meg nagyjából tartják is vmennyire a távolságot. Bár hulye barátom is kiment ...tartják a távolságot?😀 a kapu mögött akkor mi van?
csebi
több mint 5 éve
Na hajrá Fradi 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Meg nagyjából tartják is vmennyire a távolságot. Bár hulye barátom is kiment ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Eros kezdessel meglehet a 3 pont is szerintem.Felido 1-0, vege 2-0
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Balfasz Chelsea 😀Csak lesimázzák végül...
warr_b

több mint 5 éve
Balfasz Chelsea 😀

több mint 5 éve
Gondolom nem akartak bohóckodni meg 23 gólt kapni. Így mehettek pihizni és csak 0-3 lett 😊kbsc.hu/hirek/kbsc-hirek/2020-10-28/mol-magyar-kupa-tul-a-hetedik-fordulonÉletszerű.... :
Lol...
warr_b
Az Érdi VSE 6+1 játékossal kezdte meg a találkozót, a kezdőrúgás elvégzése közben azonban egy közülük megsérült és nem tudta folytatni a játékot, így létszám alattivá vált a csapat. 😊
Sobri Jóska