Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Idén folyamatosan úgy döntenek az összes videózással, hogy azzal rosszabbul járunk. A fasz kivan.Nem értem. A PI-t már nem lehet visszanézni.
LiVARpool hmm?!
Mikey
több mint 5 éve
nem találom a szavakat, és nem azért, mert annyira csodálatos volt ez a mérkőzés. kb annak lehet örülni, hogy a két teljesen szabályos gólt nem fújták vissza valami mondvacsinált ok folytán, mondjuk mert a kettővel azelőtti támadásnál les volt.én megértem, hogy szimpatikus kiscsapat a Sheffield, tele van
több mint 5 éve
Egész jó meccs volt, érződött a fásultság mondjuk, ha ma nem kaptam el a koronát akkor soha 😀Frimpong meg egy gyökér, remélem kap vagy 5 meccset ezért.
több mint 5 éve
Épp azt néztem h régen legalább voltak olyan játékosok náluk mindig akiket aztán értékesíteni lehetett külföldre jó pénzért. Most meg két embert leszámítva mki 25 felett a kezdoben, nagy részük 28-30 körüli délszláv vitéz. Gyengének tűnik ez a keret nekem.Pedig épp írni akartam h régen volt ilyen színtelen szagtalan derbi de Liu Frimkang emlékezetessé tette ezt is. Kb 3-5 meccs lesz ez.Simán verhető volt ma a fradi, de a dózsa tök impotens volt
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Keller Jocit ismertem, szerencsére lábtengoban nem rúgott fejbekellerjózsi visszatértinnen ismerős
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=R3IbnS_qweM
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
kellerjózsi visszatértinnen ismerős
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=R3IbnS_qweM
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Pedig épp írni akartam h régen volt ilyen színtelen szagtalan derbi de Liu Frimkang emlékezetessé tette ezt is. Kb 3-5 meccs lesz ez.Simán verhető volt ma a fradi, de a dózsa tök impotens volt
csebi
több mint 5 éve
Pedig épp írni akartam h régen volt ilyen színtelen szagtalan derbi de Liu Frimkang emlékezetessé tette ezt is. Kb 3-5 meccs lesz ez.Dehogy. Egy.
csebi
Az is csak azért mert nulla nem lehet.
Az újpesti fejelt oda amúgy is. Neki 3 meccs.
több mint 5 éve
Pedig épp írni akartam h régen volt ilyen színtelen szagtalan derbi de Liu Frimkang emlékezetessé tette ezt is. Kb 3-5 meccs lesz ez.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Vegere egy jo fejberugas. Nem baj, mi ezt erdemeljuk, ezt kapjuk. Ez a fo prioritas ebben az orszagban. Nagyjabol igy rugja fejbe az orszagot meg az egeszsegugyet a covid.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ha valamelyik csapattársamat rúgta volna így fejbe, egy jobb horoggal viszonoztuk volna, dehát BLM
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Csak átvezetés a Nurma-Gaethje UFC gálára. Sport1.
több mint 5 éve
kellerjózsi visszatért
több mint 5 éve
Ez állat volt!!!
több mint 5 éve
Frimpongot szezon végéig eltiltanám minimum, ilyen idióta faszt
több mint 5 éve
A négyzeten?Amúgy Laiduni rengeteget melozik. Viszont Skvarka még Zubkovnal is gyengébb ma (is).Na, minusz vegtelennel nincs kisebb szam.
csebi
Borbinho
több mint 5 éve
Amúgy Laiduni rengeteget melozik. Viszont Skvarka még Zubkovnal is gyengébb ma (is).Na, minusz vegtelennel nincs kisebb szam.
csebi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nem tudok mit mondani, kérem kapcsolja ki.biztos ez jött ki a nem tizenegyes-nem tizenegyes vektorszorzataként. másra nem tudok gondolni.
több mint 5 éve
Amúgy Laiduni rengeteget melozik. Viszont Skvarka még Zubkovnal is gyengébb ma (is).
több mint 5 éve
Varencváros, Varencváros, Varencváros éjjahó!Idén folyamatosan úgy döntenek az összes videózással, hogy azzal rosszabbul járunk. A fasz kivan.Jó ötleteket adsz:
LiVARpool hmm?!
Mikey
EVARton, VARencia, VARseille, VARnsley
Kampman
több mint 5 éve
Idén folyamatosan úgy döntenek az összes videózással, hogy azzal rosszabbul járunk. A fasz kivan.Jó ötleteket adsz:
LiVARpool hmm?!
Mikey
EVARton, VARencia, VARseille, VARnsley
több mint 5 éve
Idén folyamatosan úgy döntenek az összes videózással, hogy azzal rosszabbul járunk. A fasz kivan.LiVARpool hmm?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Egy demokráciában senkiért se kár. Mind egy vagyunk a sokmillióból.Ha meccs után közvetlenül nem engednék ki őket a stadionból 2 hétig, úgy még elhullás esetén sem történne értékvesztés, abrakot dobálhatna be nekik a család vagy a klub az utcafrontról! Viszont így, hogy kocsiba ül meg tömegközlekedik átadhatja olyannak, akiért kár lenne.Hátha így hamarabb átpörög a nyájimmunitás. 😉Gondolom ez a meccs lesz a mi atalanta-valenciánk ami ténylegesen sose fog kiderülniÉn csak most néztem bele, de rögtön leesett az állam... Teltház? Ez komoly b+?
peach
Mondanám, hogy gyökerek, de inkább rohadékok... Ez teljesen tudatos.
Egy pár hónapig még lehet hozni a rendeleteket, lesz így elég fertőzött.
Chargers LT
A meccsrejáró agyhalott drukkerekért meg úgysem kár.
Sobri Jóska
VanillaSky